Marco de Wit 18 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kultaisella 80-luvulla oli sananvapaus samalla, kun miehet olivat miehiä ja naiset naisia.

 

Kasarin seksikkäät kuvat nyt Iltalehden arkistossa – maksullisena!

 

 

Vitsailla sai vapaasti ja niinpä yksi suosituimmista ohjelmista oli Muppet Show. Sen pääosissa oli Kermit-sammakko, jonka suurin ihailija oli Miss Piggy/Emakko.

 

 

 

Miss Piggy piti itseään hyvin kauniina. Jos joku oli eri mieltä, niin sai välittömästi Miss Piggyn nyrkistä.

 

Nykyään länsimaat ovat täynnä Miss Piggyjä. He haluavat esitellä läskejään julkisuudessa JA raivostuvat suuresti, jos heitä ei pidetäkään kauniina!

 

Kehorauhanturvaajien vaakakapina kiihtyy!

 

 

Tämän on saanut nyt myös kokea maailmankuulu psykologi, tohtori Jordan Peterson. Hän kehtasi huomauttaa, että tämän vuoden Miss Uimapukumalli ei ole kaunis.

 

 

Femakot ovat nyt raivoissaan Petersonille ja syyttävät häntä patriarkaaliseksi hirviöksi. Femakot ovat saaneet tuekseen myös paljon valkoisia betamiehiä sekä lihavista naisista pitäviä neekereitä. Esimerkiksi alla yksi neekeri väittää alla olevan läskin olevan tosi seksikkään kaunis.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Jordan Peterson vihapuhuu jälleen: Lihavat uimapukumallit eivät ole kauniita!

 1. Onhan toi kuuma. Jotta tota läski voimiintumis agendaa voidaan pitää yllä tarvitaan joku antagonisti joten lihavat mielissään kun saivat huomiota. Lisäksi Petersonin tarvitsee edgyillä ollakseen pinnalla ja jotenkin muka tärkeä. Kaikki voittavat

 2. Ton iho kannattelee selluliitit vielä nipin napin (jollei kuvaa ole otettu villauskan läpi) mutta ans olla kun menee viis vuotta lisää niin noita reisiä ei voi edes katsella tulematta pahoinoivaksi.

 3. Jos­pa läs­kien ihan­noin­nis­sa ei ole­kaan ky­se vain pie­nen pa­han­tah­toi­sen ja mie­li­sai­raan kli­kin ta­vas­ta ter­ro­ri­soi­da eri miel­tä ole­via kan­sa­lai­sia.
  –   Jos­pa muo­din vii­sa­ri vaan on kään­ty­nyt asen­toon «re­nes­sans­si»,
  –   kään­ty­äk­seen taas pa­rin sa­dan vuo­den pääs­tä ta­kai­sin lai­huu­den suo­si­mi­seen.

  Tar­peek­si ko­va näl­kä ja jat­ku­va puu­te ruu­as­ta saa mies­ten kat­seet kään­ty­mään koh­ti vä­hän­kin puls­kem­pia nai­sia.
  –   Näin tulee ta­pah­tu­maan ai­van lä­hi­vuo­si­na.

  Se, on­ko Mo­na Li­sal­la hy­vän nä­köi­set tis­sit, riip­puu kat­so­jan kult­tuu­ri­taus­tas­ta, jo­ka taas riip­puu ai­ka­kau­des­ta, jos­sa hän elää.

  1. Hyvä pointti, nuo tissit. En liene koskaaan kiinnittäny huomiota sen tisseihin. Mutta todellakin, sillä näyttäis olevan pienet, ehkä B-kokoa. Sen rinnanympärys on nykynaisiin nähden suuri.

   Nälkävuosina katseet kääntyvät todellakin pulleampiin. DNA:mme kertoo että ”tuon kanssa saa ruokaa ja se pystyy synnyttämään terveitä jälkeläisiä”. Nykymaailmamme vain suoltaa lähes kaikkeen palmuöljyä ja aspartaamia sekä glyfosaattia. Jotka myrkyttävät elimistöämme. Siitä nykymuodin lihavuus. Ennen juotiin punaista maitoa, syötiin lihaa ja kananmunia. Nyt hörpitään vettä pullosta vähän väliä, juodaan jauhettua viljaa jossa on soijaa ja kasvisrasoja sekä järsitään kaikenmaailman vihreitä salaaatinlehtiä.

   Vielä -80 luvulla nuoret naiset olivat littanavatsaisia ja pstyrintaisia. Tämän päivän trendien mukaan laihoja. Mutta silloin ehkä yksi 100:sta oli kuvituskuvan kokoinen. Kaiholla muistelen silloisia uimarantoja kun valtaosa naisista otti yläosattomissa aurinkoa. Eikä vain Yyterissä.

   Jos joku haluaa aikamatkan -80 luvulle niin käyköön Latviassa. Sielä vielä syödään lihaa (pieni pihvi 600g) ja niiden kanssa on uunijuureksia. Ja kun katsoo katukuvaa niin ihmiset ovat yhtä hoikkia kuin Suomessa oltiin -80 luvulla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*