Marco de Wit 18 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Aika hurjaa. Nämä naiset puhuvat suoraan ja samalla paljastavat totaalisen tyhjyytensä. Ensimmäisessä videossa nainen selittää, että hänen itsetuntonsa perustuu kokonaan hänen ulkonäköönsä.

 

Toisessa videossa nainen puolestaan selittää miten hän käyttää seksiä aseena ja on valmis kostoksi makaamaan vaikka kaikkien sukulaistesi kanssa.

 

 

Ennen vanhaan tällaiset naiset laitettiin hyvin nopeasti kuriin, mutta nykyään heidän ”avoimuudelleen” vain taputetaan.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Päivän video

 1. Myytti siitä, että itse naiset olisivat koskaan olleet koskaan mitään moraalinvartijoita on pelkkää roskaa. Naisille ”anything goes”, kuten maailmalla sanotaan. Mutta miksi nykymiehetkin hyväksyvät nyt huoria, lutkia, lehmiä ja miehille kapinoivia naisia?

   1. Ei tuo teidän beta-miesten naisviha ole kovinkaan tärkeä asia maailman kannalta. Jatkakaa kyräilyä.

    1. En ole, etkö älyä eli itsekin jatkat. Tämä tili on suljettu, koska se rikkoo estävää käytäntöä.

 2. Uusinta. Sano oikea nimetön sinäki jo jotain. Eihän tästä tuu lasta eikä pskaa, ei varmaan kun 6-7 on jo.

 3. Nyt jo nykii melassa. Parempi kuin Nohynek seksuaalisessa mielessä.

  Seksin ja sukupuolen kautta kaikki pitää arvottaa, eiks niin.

  1. Suomalaiset naiset näkevät suomalaisissa miehissä vain lompakon paksuuden ja ulkonäön. Olet aivan oikeassa. Vastaavasti suomalaiset naiset pitää nähdä vain rahan ja ulkonäön perässä juoksevina arvottomina katuhuorina.

 4. Suomalaiset naiset eivät yleisellä tasolla eroa näistä naisista millään tavoin, eikä tämä ole mikään vitsi. Ovat suomalaisten miesten päälle syljeskeleviä, suomalaisia miehiä vähätteleviä, aggressiivisia, kylmiä, riitaisia ja hyvin vastenmielisiä narttuja. Turha luulo, että kukaan mies haluaa koskaan lähteä suojelemaan vastenmielisiä suomalaisia naisia. Loppujen lopuksi tämä ei ole raukkamaisten ja pelkurien suomalaisten miesten vika, vaan suomalaisten narttujen itsensä vika, koska kukaan täysijärkinen mies ei uhraudu tällaisten naisten puolesta. Mitä kuvittelet miesten saavan tällaisesta?

  Ja Laiton Lehti vielä itse totesi kuinka yksikään älykäs mies ei lähde valtiota vastaan. Ei valtiota vastaan lähdetä ainakaan suomalaisten narttujen takia ja siitä voit olla varma.

  Kuten sanottu, esimerkiksi slaavinaisilla ei kävisi koskaan edes mielessäkään rotusekoittua suojavärillisiin miehiin, toisin kuin mitä suomalaiset naiset tekevät aivan kiimassa, samalla kun halveksivat ja syljeskelevät suomalaisten miesten päälle. Siinäkö ovat ne puolustettavat naiset?

  Suomalaisilla nartuilla jäi lopulta lyhyt tikku käteen, mutta naiset eivät ole koskaan olleet tunnettuja vahvasta päättelykyvystä.

  1. Oletteko kuunnellleet naisten puheääntä? Mone3lla ei ole enää heleä ääni, vaan miesmäinen karhea siideribassobaritoni. Ensin kannattaa kuunnella naista, eikä vain katsoa. Ulkonäöllä voi hämätä.

   Kaksi juttua mihin kiinnittää erityinen huomio viehättävyyttä arvioitaeassa: ääni ja silmät sekä hampaat, jos vartalo ei ole näkyvissä.

 5. Laittoman Lehden lukijoihin kuuluu muutama betamies, jotka aina nuoleskelevat naisia puolustavilla kommenteillaan luullen, että näin naiset alkaisivat arvostamaan heidän nuoleskeluaan. Laittoman Lehden lukijat kertovat varsinkin suomalaisista naisista vain minkä jokainen suomalainen mies tietää jo ja nämä ovat lähes kaikille suomalaisille miehille päivänselviä asioita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*