Marco de Wit 18 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kuten Laiton Lehti on ainoana mediana jo pitkään kertonut, perussuomalaiset on täysin Nato-mielisten suvakkien kynsissä. Halla-aho on tunnettu atlantistinatottaja ja hänen perintöprinsessansa Riikka Purra on kuin samasta puusta veistetty.

Itse asiassa Purra ei pitänyt yhtään puheenvuoroa velkaunionia vastaan. Purra ja Halla-aho ovatkin menneet vielä Soiniakin pidemmälle suvakoimalla ja natottamalla koko perussuomalaisen puolueen. Tosin se ei ole ihme, koska Nato ja suvakismi ovat saman kolikon kaksi puolta. Himonatottaja käytännössä myös hyväksyy suvakismin.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Purran Nato- ja EU-mielisyys puhumattakaan pakkoruotsimyönteisyydestä on tunnettu tosiasia. Mutta menikö kaikki, kuten suunniteltiin? Iso suunnitelma oli, että Halla-ahon frontti eli Purra istutetaan puolueen johtoon elokuussa 2021. Halla-ahon lempityttö sai vuosia puolueen lehdessä enemmän julkisuutta kuin istuvat kansanedustajat konsanaan ja moni sisäpiiriläinen kertoo, että persujen mediasta tuli käytännössä Purran media.

 

Itse asiassa globalistit alkoivat nostaa Purraa jo paljon aiemmin, sillä hänhän istui varapuheenjohtajana jo vuodesta 2019 lähtien. Jussi Halla-ahon sedällisessä ”ohjauksessa” Purrasta kasvatettiin käenpoika puolueen sisään. Koko koneisto oli kuin rasvattu Purraa varten ja hänelle järjestettiin valtava nostatus, jotta hänet valittaisiin puheenjohtajaksi 2021 puhdistamaan puolue viimeisistäkin aitokansallismielisistä.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

 

Tärkeä osa suunnitelmaa oli, että Purra pyrkii kokoomuslaistamaan ja maltillistamaan eli suvakoimaan puolueen, jotta siitä tulee hallituskelpoinen. Samalla Purra toimi kokoomuksen agenttina vaatien, että puolueen on oltava Nato- ja EU-myönteinen, jotta se pääsee hallitukseen. Turun rapparipiireissä ilmeisesti jo seuraavalle asteelle päässyt Ville Tavio oli olennainen tässä kuviossa.

 

Leveli paljasti persujen EU-myyrän: Ville Tavio!

 

 

Ville Tavio

Ville Tavio on myös  erittäin EU-myönteinen toimija, jolle on tiettävästi luvattu suuria EU-saappaita. Taviosta ollaan leipomassa persujen seuraavaa tähtiehdokasta mepiksi ja tiettävästi Villen vaimo, perheensä jättänyt Erika Veltheim on jo käynyt katselemassa sopivia linnamaisia asuintaloja Brysselin vehreiltä arvoalueilta. Taviota odottaa iso palkinto, sillä hänen julmasta määräyksestään lopetettiin elvytyspaketin jarruttaminen ja Ville Tavio uhkasi ”seurauksilla” niitä persuja, jotka jarruttamista vielä jatkavat.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Nyt perussuomalaiset ovat käytännössä luopuneet EU- ja eurokritiikistä kokonaan. Purra itse on EU:n kiivas kannattaja, kuten myös Halla-aho, Peltokangas, Tynkkynen, Sanna Antikainen ja käytännössä koko eduskuntaryhmä. Elvytyspakettia Purra ei missään nimessä olisi halunnut kaataa, sillä sisäpiiriläisten mukaan tämä olisi merkinnyt persujen valiokuntapuheenjohtajuuksien menetystä ja kokoomuksen epäsuosiota.

 

Kokoomuksen suosio on purrapersuille niin tärkeää, että mitä tahansa voidaan uhrata sen eteen. Ilmastopolitiikassa kokoomukselta tuli uusi täky lokakuussa 2021, kun se ilmoitti, ettei lähde hallitukseen, joka ryhtyy peruuttamaan ilmastotoimissa. Purralle jäi ihmettelijän osa, mutta ei kestänyt kauaa, kun persut siirtyivät tässäkin kokoomuksen linjoille. Purran ja Halla-ahon johdolla persutkin puhuvat nyt vihreästä siirtymästä.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Nyt persut ovat tilanteessa, jossa sillä ei ole yhtään neuvottelukorttia kädessä, jos se hallitusneuvotteluihin edes pääsisi. Se on etukäteen sellaisten reunaehtojen puristuksessa, että paluuta entiseen ei ole, jos hallitukseen haluaa. Tämä oli toki koko operaation tarkoituskin eli saada persut tilanteeseen, jossa sen johto kuvittelisi pääsevänsä hallitukseen, kunhan puolue luopuu kaikista tavoitteistaan.

 

Purra siis ohjasi laivaa juuri kokoomuksen haluamaan suuntaan. Purraa itseään odottanee hillotolppa Yhdysvalloissa eikä hänen tarvitse huolehtia siitä mitä puolueelle käy. Lyhyesti sanottuna: Perussuomalainen puolue on ollut koko ajan osa muiden suunnitelmaa, se ei ole ollut oma itsenäinen toimijansa.

 

Yhä useampi persujen kansanedustaja ymmärtää, että kenttä on kaaoksessa ja luottamus rapautuu. Kun Nato-päätös on tehty jo näin aikaisessa vaiheessa, ei perussuomalaista puoluetta enää ehkä tarvitakaan kokoomuksen apupuolueeksi hallitukseen. Toisaalta, kun muutkin puolueet ovat Naton kannalla, mihin persuja enää tarvittaisiin?

 

 

Mauri Peltokangas

Puolueen sisäpiiristä kantautuneiden tietojen mukaan varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas alkaa olla paniikissa. Peltokangas on käsittänyt, että samalla kun hän on vedättänyt äänestäjiä, on häntäkin vedätetty puoluejohdon toimesta. Peltokangas lupasi olla ”joustava” ja puoluejohdolle lojaali, mutta nyt puolueen suunta on alkanut hirvittämään häntäkin.

 

Peltokangas käänsi takkinsa ensin EU- ja euro-kysymyksissä, sitten jatkoi koronatyrannian puolustamisella, Convoyn sabotoimisella ja lopulta vielä kannatti Natoa täysillä vastustaen kansanäänestystäkin. Pridetys ja vihreä siirtymä alkaa kuitenkin olemaan Peltokankaallekin liikaa. Tosin hän tulee niihinkin alistumaan, koska täysin kouluttamattomana tarvitsee kansanedustajan paikkansa (lue palkkansa).

 

Peltokankaan paniikki tuleekin siitä, että hän pelkää nyt suurta vaalitappiota, jos VKK ja Vapauden Liitto paljastavat hänen petturuutensa. (Jota ne tuskin tekevät, mutta onneksi Totuuspuolue on jo osoittanut rohkeutta paljastaa petturit.)

 

Mauri Peltokangas puolustaa natsipassia. Saara Huhtasaari kauhuissaan!

 

 

Sebastian Tynkkynen

Puolueen avaintoimijat ovat satimessa. He tietävät, että kun kaikki neuvottelukortit on etukäteen myyty, ei tarjolla ole kuin kylmyys. Sebastian Tynkkysen puolueen eri toimijoihin kohdistama vaino ja ilmiantolistat ovat laajalti syöneet luottamusta. Tynkkynen esiintyy kansallismielisenä, vaikka on monikulttuurisuutta kannattava kovan luokan globalisti.

 

Persujen Sebastian Tynkkynen piilotti homorummuttavan videonsa

 

 

Sanna Antikainen

Harva olisi uskonut, että Sanna Antikaisesta, tuosta pullantuoksuisesta savolaisesta sairaanhoitajasta kuoriutui CIA-mielisin atlantistiruoskija puolueen eduskuntaryhmän sisälle. Ensin vainottiin maskittomia ja nyt natokriittisiä. Tiettävästi tilanne on niin kriisiytynyt, että sekä Antikaista ja Tynkkystä on kehotettu ottamaan hiukan rauhallisemmin.

 

Persujen nobelisti Sanna Antikainen luennoi maskeista

 

 

Sekä Halla-aho ja Purra yrittävät toki näytellä näytelmän loppuun asti. Halla-aho yritti puheessaan mielistellä Natoon kriittisesti suhtautuvia jäseniä, mutta sortui silti valehtelemaan yleisölle perustellen puolueen Nato-kantaa jäsenkyselyllä. Laittoman Lehden saamien tietojen mukaan kyselyn vastausprosentti oli pieni ja se lähetettiin vain osalle jäsenistä. Kysely ei siis kuvaa millään tapaa jäsenistön kantaa.

 

Purra teki vieläkin kelvottomamman suorituksen yrittäessään esittää olevansa EU-kriittinen. Purran valitus ”EU-liittovaltiokehityksestä” ei oikein vakuuta, kun hän ei itse halunnut edes yrittää kaataa velkaunionia. Purra toteaa puheessaan, että ”Perussuomalaiset voi tässä tilanteessa vain tuoda esille näitä tosiasioita”, viitaten EU-liittovaltiokehitykseen.

 

Eikö tosiaan Purran pieneen mieleen juolahda, että jos puolue ei avoimesti agitoi ihmisiä EU-vastaisuuteen, ei EU-vastaisuuskaan lisäänny. Juolahtaa tietysti, mutta juuri siksi persut eivät agitoi EU:ta tai edes pakkoruotsia vastaan. Mitä valtamedia ja kokoomuskin sanoisisivat? Nehän voisivat närkästyä!

 

Halla-ahon ja Purran viimeaikaisissa puheissa on se myönteinen merkki, että ne kertovat puolueen paniikista. Kannatus on jo laskenut ja laskee edelleen. Purrapersut saattavat menettää 10-15 kansanedustajaa seuraavissa vaaleissa. Operatiivi-Purralle tämä käy, sillä hän ei enää jatka puheenjohtajana 2023 ja jopa Iltalehti kertoo, ettei Purran vetovoima riitä.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Mikael Lith

Puolueen eduskuntaohjelmaa ja turvallisuuspoliittista ohjelmaa valmistelee useiden eduskuntalähteiden mukaan Purran hoviin kuuluva ”poliittinen suunnittelija” Mikael Lith.

 

Purran hoviin vahvistus: Pahoinpitelevä EU-fanaatikko Mikael Lith

 

 

Lithillä on tosiasiassa kaksi tehtävää: Puolueen kentän suitsiminen Nato-myönteiseksi ja EU-, euro- ja Nato-kriittisten jäsenten ilmiantaminen. Laittoman Lehden saamien tietojen mukaan Lith näyttäisi olevan tiiviissä yhteydessä useiden läntisten suurlähetystöjen asiamiehiin Helsingissä. Huhujen mukaan hänelle on luvattu iso hillotolppa.

 

Turun seudun rappari-persuilla suunnitelmat saattavat mennä uusiksi, jos Nato-jäsenyys ei toteudukaan. Mahdollisen Nato-jäsenyyden myötä Naton uutta pohjoista esikuntaa on kaavailtu Lounais-Suomeen. Tähän liittyen Tavion vapaamuuraripiirejä on tiettävästi käytetty konsultointiapuna ja on jopa esitetty väitteitä, että Tavio hyötyisi Nato-jäsenyydestä myös rahallisesti.

 

 

Vilhelm Junnila

Naantalilainen rappari-kansanedustaja Vilhelm Junnila on päässyt rappareissa seuraavalle asteelle ja saanut paljon kiitosta toiminnastaan Naton ja EU:n hyväksi. Junnilan tähtäimessä on jopa ministerinpaikka seuraavassa hallituksessa. Mikäli PS ei pääse hallitukseen, Junnila saanee silti oman hillotolpan Turun seudulta.

 

 

PS:n tilanne alkaa siis muistuttaa aikaa, jolloin Soini oli peräsimessä: Johto on ulkoisessa ohjauksessa, kenttä on tyytymätön, kannatus laskee, maassa valeoppositio ja globalisteilla on vapaat kädet toimia, kun iso osa kansanedustajista uskoi hallitusvalheeseen.

 

HS:n Unto Hämäläinen teki pitkän jutun otsikolla ”Putin käänsi Suomen kohti Natoa” (12.5.2022). Samalla hän paljastaa, että Suomen sisällä ratkaisevin tekijä oli perussuomalainen puolue.

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomien juttuun

 

 

Toimittaja Unto Hämäläistä täytyy kiittää rehellisyydestä, sillä hän kertoi asian juuri niin kuin se on. Persujen rooli Nato-jäsenyydessä oli keskeinen. Persut on klassinen valeoppositio, jonka tehtävänä on neutralisoida kansan syvien rivien aito oppositio.

 

Purrapersut tekivät hommansa ja natottivat loppuun asti. Nyt heitä ei kaipaa enää kukaan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Purran Nato-persut tekivät hommansa – Kartellimedia kiittää!

 1. Persujen takinkäännöt on olleet kyllä kaikkein näyttävämpiä, puolueen uskottavuus on tällä hetkellä ihan yhtä huono kuin esim Vihreillä. Ihmetellä täytyy jos Persut tästä vielä nousee, niin härskiä on ollut toiminta että äänestäjätkin varmasti sen noteeraa.

  1. Hiljaa ja mahdollisuutta, sillä: Tämä tili on suljettu, koska se rikkoo YouTuben estävää käytäntöä.

 2. Nato, Purra, Putkonen, suvakki, CIA, korona, paha, KGB, Venäjä, hyvä, matut, foliohattu, Halla-Aho. Siinäpä sitä oli taas yksi artikkeli heitetty hatusta.

  1. Ei ole. ymmärrätkö sinä politiikasta yhtään mitään. Täyttä 100% asiaa taas Laittomalta Lehdeltä.

   Ei mene peruttu hallitukseen. Se on täysin oikein niille takinkääntäjille. Saisi hävitä koko mafiaperhe maisemista.

   1. Mikäli artikkeli puhutteli sinua loistokkuudellaan, niin enemmän se kertoo sinun ymmärtämisen tasosta ihan yleisestikin, kuin politiikan tietämyksestäni.

    1. Näi on hullut näppylät. Soini kuulee ääniä alfalla, pelastaa kaikki raiskatut abortilta, wittykkää

    2. Nytpä rupesitkin ampumaan kovilla – Tahtoo lisää!
     Silti: persuille tapahtuu oikeus, eivät pääse ikinä toisen kerran hallitukseen.

 3. Persut tulee oletko valmis, KYLLÄ, se on hänessä. Psuomalaiset vie muut kitisee, basisti fasisti rasisti. Ite oletta vain PiaNistejä.

 4. Persujen ”oppositiopolitikointi” on jo melkein yhtä kamalaa katsottavaa kun puolueen hallitustaipale, joten en edes haluaisi nähdä enää sitä uutta hallitustaivalta.

 5. Vaikka välillä Marco vetää mutkat suoriksi persukysymyksessä – täytyy ihmetellä miten sieltä ei vielä olla lähdetty ja tyhjennetty koko puolue.

  Ei persuilla ole enää kannatusta, korkeintaan sellainen pari kolme prosenttia. Persut on mamujen keskuudessa nykyään suurin puolue.

 6. Ei kaipaa vaaleissakaan kukaan. Sairaanhoitaja Antikainen haluaa ministeriksi. Mihin tuota puoluetta äänestäjä tarvitsee? Puoluemafia on ulkomailta ohjattu, idästä ja lännestä.

 7. Ainoa keino on osoittaa jokaiselle tavalliselle amerikkalaiselle ja tavalliselle brittiläiselle erittäin voimakasta, mutta ainoastaan laillista vihaa missä heitä tavataan. Imperialistinen vihollinen pitää saada ulos maasta ja jokainen tavallinen amerikkalainen ja tavallinen britti on loisiva vihollinen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*