Marco de Wit 18 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Sinimusta Liike kertoo keränneensä yli 5000 kannattajakorttia eli varmasti tarpeeksi puolueen rekisteröimiseksi.

 

 

Kuvassa linkki Sinimustien sivuille

 

 

Sinimusta Liike kertoo kannattajakorttien keräysprosessista:

Sinimusta Liike aloitti kannattajakorttien keräämisen suomalaisuuden päivänä 12.5.2021. Ensimmäisen tuhat allekirjoitusta kertyivät jo ensimmäisen päivän aikana ja seuraavankin tuhannen kertymiseen kului alle viikko.

Siitä alkoikin loppujen kolmentuhannen allekirjoituksen keräämisen hidas ja työläs, mutta mielenkiintoinen ja palkitseva urakka. Kesäkiertueen aikana puolueen ydinjoukko kiersi ympäri maata toriteltta mukanaan. Syksyn tullen uusia jäseniä oli liittynyt mukaan jo tarpeeksi, että he pystyivät järjestämään omia korttikeräystapahtumiaan itsenäisesti omissa maakunnissaan. Viidentuhannen kannattajakortin saaminen tuntui välillä enemmän ja välillä vähemmän varmalta, mutta usko onnistumiseen ei horjunut vaikka lähdettiin suuresta tuntemattomuudesta.

Maltillisemmalla ja populistisemmalla puolueohjelmalla kannattajakortit olisivat todennäköisesti tulleet nopeammin kasaan. Ideologisesti väkevän ohjelman kirjoittaminen oli kannatuksen osalta tietoinen riski, joka kuitenkin voidaan nyt jälkikäteen todeta kannattavaksi. Puolueiden ja puolueprojektien ylitarjonta, ihmisten kyllästyminen päivän politiikkaan ja välinpitämättömyys kansallisissa kysymyksissä sekä suuret mullistukset koronapandemian ja Venäjän hyökkäyssodan merkeissä eivät ainakaan helpottaneet keräystyötä. Odotetusta välinpitämättömyydestä huolimatta positiivista oli huomata, että kasvavissa määrin tinkimättömälle suomalaismieliselle politiikalle on tilausta.

Maaliviiva ylitettiin 14. huhtikuuta 2022. Viisi tuhatta kannattajakorttia, paperiset ja sähköiset yhteenlaskettuna. Lue lisää.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Sinimusta Liike luovuttanut tarvittavat 5000 kannattajakorttia oikeusministeriölle!

 1. Nato ja Supo eivät taatusti tule luovuttamaan aitokansallismielisyyden tuhoamista ja sabotointia. Aitokansallismielisyyden ja itsenäisyyden tuhoaminen, sekä valeoppositioiden luominen ovat olleet länsiliittouman tärkeimpiä tehtäviä viime sodista lähtien. Valkoisen rodun ja valkoisten kansojen viholliset amerikkalaiset ja britit tullaan murskaamaan. He ovat vihollisiamme.

  1. Nykyisin valeopposition tunnistaa siitä mikä on puolueen suhtautuminen Ukrainan sotaan. Mikäli on Ukrainan puolella on juutalaisen rahakoneen puolella.

   1. Tuukka Kuru kuuluu ilman muuta samaan Natsi porukkaan kuin Jussi Halla-aho vaikka puolue eri.Armoton venäjäviha ja natsisympatiat.

   2. Aivan, Jns Man. Nuo nuoret kansallissosialistiset aktiivit eivät kuitenkaan tajua olevansa kansan vihollisten kätyreitä. Sääli.

 2. Puolue joka leikkii kissa-hiiri leikkiä Dimmun kanssa. Puolue joka larppaa O9A ja Atomwaffen tyylistä yhteiskuntaa. Läpimädän valtion tukeminen susienkeli logoineen lyö viimeisen naulan arkkuun minun osaltani. Ei jatkoon. Liian hapokasta.

 3. Nämähän kannattavat Ukrainan äärinatseja, Natoa, Karjalaa takaisin ,venäläis- ja suomalaisvihaa. Ei tule menestystä.

  Valtamedia ja valtavirta on juuri tuolla samalla agendalla. Ei mitään uutta.

   1. Joo, eihän se Marinikaan kannattanut NATOa, muuten vaan huorasi, niinkuin nuo SNL huorat.
    Kyllä CIA kätyrit jotka leikkii kansallismielistä on sitä syvintä ja inhottavinta saastaa. Mitään ei tule inhota ja karttaa enemmän kuin niitä.

  1. Suuri osa heistä, mm. kuvassa oleva mies kannatti myös maskipakkoja sun muuta fakedemic tyrannian toimia.

 4. Eiköhän puolueen aidoista mahdollisuuksista ja kannatuksesta kerro jotain että kannatuskorttiprojektiin meni VUOSI.

 5. Vanja joutuu taas kaivamaan lompsansa pohjia, kun nämäkin Cabalin höynäyttämät rotusoturit pitää ensi keväänä kaivaa ylös bunkkeristaan. Pakastettuina, tai ainakin ilman käsiä ja jalkoja.

 6. Ei kai Laiton lehti tue CIA terroristikätyreiden kanssa heilastelevia ja avoimesti kidutusta ja journalistien murhaamista harrastavien huumehörhäjen rahallista tukemista harrastavaa SNL:ää?
  Kannattaa olla varovainen, niin syvää pimeyttä ei Suomessa vielä ole ollutkaan, kuin mitä tuon porukan tunarointi ja kaveeraaminen erinäisten Suomen ulkopuolisten tahojen kanssa voi tuoda mukanaan.

 7. Ei taida ihan koko Suomen PVL olla tuon Sinumustan maanpetturiliikkeen takana. Meinaan sen verran ylipainoista ja huonoryhtistä porukkaa niiden tapahtumissa, ja sen verran paljon vähemmän, että on suorastaan vaikea erottaa anttifanteista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*