Marco de Wit 19 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vanhoissa koulukirjoissa oli kauheaa vihakieltä. Natomaissa on jo sensuroitu monia sarjakuvia aina alkuperäisestä Tintistä alkaen, joten sensuroidaanko kohta myös vanhat koulukirjat esim. kirjastoista?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Päivän kuva

 1. Sensuroitu on jo sekin, että rikollisorganisaatio meitä ”johtaa” ! Suomen perustuslain 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( archive.today/kimmoleaks.fi ).
  ”Vihapuheeksi” on määritelty julkisten valtiohallinnon asiakirjojen jakaminen Suomessa !

  Siis tiedon jakaminen on ”vihapuhetta”, mutta VIHATEON ( PL 118 § ) tekeminen on ”normaalia lainsäädäntötyötä”; jota ei saa kritisoida ?

  Ja suitset poliisille tässä asiassa laittoi ”oikeusasiamies” 2005 : EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( ”kansalainen” jätti tuollaisen Porin poliisille 8.9.2005 ja valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 . ) Onko siis suurikin RIKOS sanoa olevani ihmisoikeudeton Suomen kansalainen ?

  Tämä muuten on viimeisiä medioita; joka näitä julkisia asioita julkistaa .

  1. Nyt paljastui ”aimo miehen” tietämättömyyden syy; ei käytä kirjastoa. Siellä ne venäläiset klassikot ovat hyllyssä samoin kuin muitakin kirjoja joita väitetään poistetun.

   1. Mulla on kirjasto koneella. Jos jotain legendaarista jonka jakaa jonkun kanssa niin luen. Muuten en enää käy kaikki saa koneelta enkä ole toukka, toukassa on muuten paljon proteiineja ja muuta, kekkerit himoaa kuten meidän lukeneiden syömistä.

   2. Väyrynen luki Dostojevskin teokset yhden viikonlopun aikana.

    En viitsi jaaritteluun tuhlata aikaa, tunnen referaatit kaikista venäläisistä klassikoista.

    1800-luku oli venäläisen kulttuurin kukoistusaikaa, sen jälkeen tuli ulkoaohjattu vallankumous ja tuhosi kaiken hienon ja arvokkaan. Venäjästä tuli pelkkä roistovaltio kommunismin aikana ja varsinkin omille kansalaisilleen.

    Vankileirien saaristo.

 2. I’m not your father i’m your son, just be that. Cccchhöööåååååääää i am darkwader, huuuuuu huuuu huuuhkajat. Pässi on pässi on pässi on, ei lammas naispotkija. Vanhoja poikija viiksekkäitä ja kalaa on ai että. On hyvvää. Terveellistä, suoraan kiduttamatta merestä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*