Marco de Wit 19 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi kuinka entinen CIA:n sotilasasiantuntija Scott Ritter on pitänyt Venäjän voittoa Donbassissa varmana.

 

Scott Ritter: Venäjä murskaamassa Ukrainan ja hyökkäämässä Suomeen!

 

 

Nyt vaihtoehtomedioissa kohistaan, että Ritter olisi kääntänyt takkinsa ja alkanut fanittamaan Ukrainaa!

 

Todellisuudessa Ritter on edelleen sitä mieltä, että Venäjä tulee jyräämään Ukrainan Donbassissa. Samalla se tulee tuhoamaan Ukrainan valiojoukot.

 

Näin venäläiset pystyvät halutessaan valloittamaan puolet Ukrainasta mukaanlukien Itä-Kiovan. Itä-Ukrainassa on niin paljon venäjänmielisiä, ettei Venäjän tarvitse edes pelätä merkittävää sissisotaa.

 

Karttasota: Ukrainan sodan vaihtoehdot Venäjän minivoitosta murskavoittoon

 

 

Nyt Ritter kuitenkin sanoo, ettei Ukraina välttämättä luovutakaan, vaikka se kärsisi murskatappion menettäen puolet maastaan ja suurimman osan armeijastaan. Sionistien yllyttämänä Amerikka ja Nato ovat nimittäin luvanneet Ukrainalle KÄSITTÄMÄTTÖMÄN paljon aseita ja rahaa eli yhteensä jopa yli 70 miljardia. Summa on suurempi kuin koko Venäjän vuosittaiset puolustusmenot. Se on myös suurempi summa kuin Suomen koko vuosibudjetti!!

 

Summa on niin suuri, että Laittoman Lehden sankari Rand Paul ilmoitti vastustavansa rahojen lähettämistä Ukrainaan. Näin hän sai viivytettyä rahojen lähettämistä. Onhan se järjetöntä, että Amerikka ajaa oman taloutensa konkkaan rahoittaessaan Itä-Euroopan ikivanhaa verikoston kierrettä.

 

 

 

 

Mitäs jos rahakasan saanut Ukraina vähät välittää Itä-Ukrainan ja valiojoukkojensa menettämisestä? Mitäs jos se vain jatkaa sotaa Länsi-Ukrainasta käsin samaan aikaan, kun länsi toimittaa sinne valtavasti aseita ja rahaa?? Venäjä ei nimittäin halua miehittää Länsi-Ukrainaa, koska se synnyttäisi valtavan ja Venäjälle kalliin Afganistanin tyylisen sissisodan.

 

Länsi-Ukraina

 

 

Länsi-Ukraina on aina ollut kulttuurisesti lähempänä länttä kuin itää. Se on pinta-alaltaan suuri ja sillä on myös niin suuri väestö, että periaatteessa se voisi Naton avustuksella kouluttaa ihan tyhjästä uuden noin 100 000 miehen armeijan. Toki tämä veisi vähintään vuoden tai pari, mutta periaatteessa se on mahdollista. Itse asiassa muutama Naton kenraali on mennyt niin pitkälle, että on ehdottanut tämän uuden armeijan kouluttamista NATOMAISSA!

 

Niinpä Ritter korostaa, että jos Venäjä ei pikaisesti voita Donbassissa ja nopeasti jatka länteen valloittaen KOKO Ukrainan, niin sota voisi pitkittyä vuosien mittaiseksi. Se voisi oikeasti tuhota Venäjän talouden. Ritter ei tätä kerro, mutta juuri Venäjän talouden tuhoa sionistit tietysti haluavat.

 

Sionistit haluavat kostaa Venäjälle, koska se pelasti Israelin arkkivihollisen, Syyrian. Jos Venäjän talous romahtaa loputtomaan sotimiseen, niin silloin sionistit voisivat palata Venäjällä takaisin valtaan aivan kuten 90-luvulla Afganistanin sodan jälkeen.

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Ritter antaa myös ymmärtää, että viimeistään nyt Venäjälle tulee mieleen raaistaa sotaa. Nythän Venäjä ei ole mattopommittanut Ukrainaa, vaan yrittänyt rajoittaa siviilien tappioita. Tämä on kuitenkin johtanut siihen, että sionistien yllyttämä ja rahoittama Ukraina ei ole kovin innokas rauhaan, vaan päinvastoin aikoo jatkaa sotaa vaikka maailman tappiin. Tässä on siis suuri riski siihen, että vastaiskuna Venäjä toisaalta käynnistää miljoonan sotilaan liikekannallepanon ja toisaalta aloittaa massapommitukset tai tekee jopa taktisen ydiniskun!

 

Itse asiassa voi jopa olla, että Putin käyttää Amerikan jättimäista tukipakettia ja yhä lisääntyvää interventiota hyväkseen selittääkseen kansalleen miksi Venäjän pitää aloittaa liikekannallepano ja ydiniskut sekä Ukrainaa että Suomea vastaan!

 

Jos Venäjä ei muutamassa viikossa murra Ukrainan valiojoukkoja Donbassissa, niin sitten sota varmasti eskaloituu molemmin puolin! Putin ei nimittäin taatusti luovuta, vaan Venäjä katsoo olemassaolonsa olevan uhattuna. Silloin ollaan jo lähellä maailmansotaa tai vähintäänkin Ukrainan ja Suomen nuukkaamista!

 

 

 

 

Tässä Ritter lyhyesti kertoo miten on muuttanut näkemystään. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Scott Ritter: Ukraina voi EHKÄ sittenkin vielä voittaa Venäjän. (Juutalaisoligarkkien tuella!)

 1. Suomen ”nuukkaamista” on turha pelätä sillä se on jo tapahtunut.

  Melkoiset peijaiset tiedossa!

 2. Voi alkaa sisäinen paine Ukrainan joukoissa kasvamaan , kun Azoveja on niin satamäärin viety venäläisten toimesta pois ja vielä kuolemantuomio uhannee, niin siinä voi alkaa löytyä neuvotteluhalukkuutta Zelenskyillä.
  Venäjällä voisi kuvitella olevan hyvät kohdistukset nyt jo vaikka panssarihaupitseille kun ja jos Ukrainan joukot lähtee poteroistaan liikkeelle. Siviilit ollee pois Donbassin rintamalta, niin sinne sitten vaan voisi tosiaan kuvitella tuntuvaa pommitusta kun on Ukrainan hyökkäys lähtenyt etenemään.
  Vaikea uskoa lännen vielä itse sekaantuvan tähän, mutta Mustan meren ilmatilassa on kyllä erikoista vipinää ollut. Nyt tiistaina oli RAF:n Rivet joint- kone ja Naton tiedustelukone meren yllä molemmat. Romanian itäpuolessa meren läheisyydessä samaan aikaankierteli KAKSI ilmatankkauskonetta . Samoin Romanian oma pienempi kone teki omia lentojaan.

  Parhaillaankin on Romanian päällä nyt torstaita vasten yöllä yksi ilmatankkauskone. Oli noussut jostain etelämpää Turkin maaperältä. Erikoinen tilanne.

  1. Zelenski ei välitä agovin natseista. Ei jää itkemään.

   Onko joku bielä niin naiivi, että kuvittelee johtajilla ja sotilailla olleen ikinä minkäänlaista empatiakykyä. Vain narsistipsykopaatit kykenevät uimaan valtapyramidin huipulle.

   1. Se on totta, ettei Zelenskyi itke Azovien perään, mutta siellä on sitä nationalisti porukkaa muitakin vielä, niin painetta syntyy neuvotella vankien kohtalosta.
    Laittomalla on kyllä laaja lukijakunta, kun yöllisen kommenttini seurauksena näköjään Mustan meren yllä on hyvin hiljaista tänään.

  1. Aina kun saa uusia tietoja niin voi kääntää takin, ei kun omasta sotahistorian tutkimisesta tietää pitäisi. SOS Soini kuulee ääniä, Alfa-tv . Vieraaksi Geurt.

 3. Ritter on kokenut ja asiantunteva, mutta sairastaa vakavaa mielisairautta nimeltä amerikkalaisuus (”Fuck yeah team America! :D :D”). Näkyy jo naaman muodostakin. Lisäksi hänen mielipiteenvaihtonsa on ollut niin äkillinen, että monen mielestä on syytä epäillä että hän on saanut puhelinsoiton jossa on ilmoitettu, mitä kantaa hänen tulee tästä lähtien esittää, jos haluaa pitää toimeentulonsa (ja kenties muitakin uhkauksia on esitetty). Ilmeisesti jostain myös syntyi joku youtube-valetili hänen nimellään, joka meni kaikissa hakukoneissa heti hänen edelleen… Naurettavan yksinkertaista kiusaamista, mutta tehonnee täydellisesti.

 4. Venäjän tiedottaja uhosi Venäjän reagoivan Suomea vastaan sotilaallisella yllätyksellä. Onko Venäjän peräytyminen syynä se, että se alkaa siirtää alkaa siirtää joukkoja Ukrainasta Suomen rajaa kohti? Venäjä tunnetusti pelaa kaksilla korteilla.

  Putin on nyt se hyvä poliisi, ja pahis on juoksupoikansa Erdogan. ”Katsokaa mitä heidän kätensä tekevät, ei väliä mitä suu puhuu”, jotenkin noin jo Raamatussa kehotetaan suhtautumaan valtiaisiin.

  Venäjän rauhallisuus on hämäystä. Varmasti suunnittelevat, tai suunnitelmat on jo olleet pitkään tehtynä.

 5. Js missäs muualla kuin Suomessa 100 000 ukrainalaisen kokluttaminen tapahtuisi? Koulutettavaksi entisiin Suomen Itä-rajan varuskuntiin. Sehän se ärsyttäisi Venäjää, mikä onkin ollut Suomen päättäjien tarkoitus
  Uhitellaan aivan tahallaan.

  1. Suomihan loikki Natoon ilman mitään ennakkoehtojakaan toisin kun Ruotsi eli ydinaseet ja amerikkalaisten tukikohdat voisi ihan hyvin tulla Suomeen.

 6. Donbassissa Venäjä on saanut paljon tuloksia ja taas Ukrainan tappiot kasvaa joka päivä. Hyvin suurella todennäköisyydellä tällä viikolla muodostuu motti, johon on tämän hetkisten tietojen mukaan jäämässä ainakin 21000 ukrainalaista sotilasta. Ukrainalaiset varmasti miettivät tällä hetkellä, että kannattaako sotia hävittyä sotaa, jonka tarkoitus ei ole puolustaa Ukrainaa, vaan naton tavoite heikentää Venäjää. Tässä pelissä ukrainalaisten asema on toimia tykinruokana.

  Mariupol oli hyvä esimerkki Venäjän tehokkuudesta käydä voittoisaa kaupunkisotaa ja vielä saartaa Azovin valenatsit terästehtaaseen. Jos Ukraina ei pystynyt pitämään edes Mariupolia, niin miten se kykenee puolustamaan muita alueita?

  Ei Venäjän tarvitse edes miehittää länsi-Ukrainaa. Riittää, että sinne ammutaan säännöllisesti ohjuksia, tehdään ilmaiskuja ja tietenkin aikanaan pitää pudottaa FOAB! Joka tapauksessa tulevaisuudessa Ukraina tulee olemaan ilman yhteyttä Mustaanmereen, konkurssissa ja vakavien sisäisten ristiriitojen keskellä ja tässä vaiheessa nato onkin jo kääntänyt selkänsä heille. Venäjä taas on jo aloittanut valloitettujen alueiden uudelleenrakentamisen ja yhteiskunnan vakauttamisen.

  Tosiasia on se, että kohta naton on pakko virallisesti lähettää joukkojansa Ukrainaan. Toisaalta, ehkäpä Venäjä odottaa tätä koko ajan? On myös syytä muistaa, että Venäjä kouluttaa koko ajan sotilaita, joita siirrettään joka viikko Ukrainaan ja taas samalla alueella taistelleita joukkoja siirretään kotiin lepäämään ja valmistautumaan uusiin taisteluihin. Venäjä on myös siirtänyt uusia aseita Ukrainaan mm. laserin, jolla pystyy pudottamaan droneja!

  1. Näinkö on suuri sotastrategi siellä pöydän päässä ruokaa odotellessa aatellut. Etkö sinä ennustanut samanlaista moittia jo viikkoja sitten mutta ei sitä vain näkynyt. Sinulla tulee pian kiire juosta itärajalle, jos et jo siellä ole, toivottamaan resuisen Rajamäen rykmentin tervetulleeksi. Herää jo siitä unestasi.

   1. Joo toi ”Hetkinen!” on kaikista kovimpaa ajava Marcon alter ego. Fantasioi Ukrainalaisten joukkotuholla ym. mitä se ei omalla nimellä kehtaa sanoa #nytsitasananvapautta!

   2. Hei rauhoitu! Mariupol on nyt rauhoitettu ja jälleenrakentaminen on jo alkanut. Komentaja Kadyrov ilmoitti, että iloiset tsetseenit rakentavat kauupungin uudelleen ja tässä yhteydessä painotettiin heidän ammattitaitoa ja kokemusta. Tsetseenien pääkäupunki on kulttuurinen ihmeteos ja siellä ei ole homosaatiota!

    Eikö tämä ole hyvä asia?

 7. Ne jotka ovat hiljan heränneet ja heräämässä siihen että kaikki ei ole ihan niinkuin on koulussa kerrottu menevät taatusti näihin spekulaatioihin mukaan. Ymmärrän.

  Mutta ne jotka jo vuosia ovat tajunneet että suunnilleen kaikki on valetta, menevät edelleen näihin miinoihin ja tuhlaavat energiaansa kaikenmaailman spekulaatiohin, sitä en jaksa tajuta.

  Jos nyt ei ole aivoissa alkanut raksuttamaan että koko Ukrainen sota Putineineen päivineen on osa globaalia agendaa niin toivotonta on. Laiton Lehti jaksaa kehua itseään ”ainoana siinä ja ainoana tässä” mutta aivan yhtä kuutamolla ollaan tämänkin median ”toimituksessa”. Perustetaan Suomeen lisää pienpuolueita ja odotetaan että globaali NWO-käsikirjoitus sillä muuttuu? Bhuaaa….. Voi vittu sanon. Viimenen sammuttaa valot.

 8. Kyllä useat US – analyytikot on kertoneet, että heitä häiritään ja painostetaan jatkuvasti, koska pitäisi esittää että Venäjä on häviämässä. Vaikka heidän lähteet on kaikki länsimaista ja he pyrkii tuomaan esille vain
  totuuden ukrainan sota tapahtumista. Varmaan Ritter on joutunut kovan painostuksen kohteeksi, jossa voi olla pelissä elämä. Nyt juuri pohjoisessa DRP läänin alueella, on jäänyt mottiin yli 10 000 ukr joukkoja, tarkkaa määrää ei tiedetä mutta voi olla jopa 16 000 max, eli siellä edetään koko ajan. Ja tuon valtavan asetulvan Venäjä voi pysäyttää tarvittaessa vaikka taktisella ydinaseella ja oikeasti edes länsi-ukrainalaiset ei halua sotia loppu elämäänsä, kun Venäjä ei edes halua niitä alueita vallata.

 9. Eihän Venäjn tarkoitus ollut alunperinkään muuta kuin auttaa Donbasin ja Luhanskin valtioita poistamaan maa-alueiltaan vieraan vallan sotilaat. Ja siinä ne ovat onnituneet yhtä maakuntaa lukuunottamatta. Ja sekin maaakunta saavutetaan kuukauden kuluttua.

  Sitten alkaa normaali rajavalvonta sekä mahdolliset kansanäänestykset valtioiden kuulumiseksi Venäjän federaatioon.

  Jos kuka muitaa Krimin äänestystä niin siellähän juutalaiset kokivat kovimmat tappiot kun lsaavit halusivt kuulua Venäjään. Ja ”niiden oli pakko muuttaa pois”, tai siis näin ne ainakin uhriutui valtamedioille.

  No, niin tai näin… Venäjä saattaa laajeta kansanäänestyksin tulevana suvena. Ja saman saattaa tehdä jo Puolakin sillä se ehti julistamaan tynkä-Ukrainan osalta ”Maidemme välillä ei ole rajaa”. Eli, Puola saattaa hyvinkin miehittää Ukrainan.

  1. Voi niitä reppanoita juutalaisia. Kansa ilman omaa maata. Mukamas.

   On yksi maa, joka kärsivällisesti odottaa ja monet vielä vastaanottaa, nimittäin helvetti.

 10. Dewittu ja lampaat venäjän sotilaat iso osa ei enään suostu sotimaan ukrainaa vastaan. Miksiköhän KOSKA ovat huomanneet putinin terroristiksi.

 11. Nyt jos länsi pelaisi 4D shakkia, niin Ukrainan kannattaisi luovuttaa lyhyellä aikavälillä.
  Säästyisi luonnonvaroja ja Venäjä saisi pitää kunnian joka sille kuuluu. Ukrainalaiset saisivat pitää henkensä ja Putin asettaa sinne neutraalin hallituksen. Tietty kansalle annettaisiin vapaus muuttaa joko Venäjälle tai jäädä Ukrainaan. Kansantasavallat tunnustettaisiin kansainvälisesti. Mutta länsi haluaa sotaa NATO edellä, niin minkäs tälle voi. Ihmishenget on halpoja.

 12. Jos Ukrainalla on mahdollisuus voittoon, niin kyseessä on ainoastaan torjuntavoitto. Sotaa käydään sen maaperällä. Jos Ukraina ylittää Venäjän valtion rajan, voi Putin määrätä liikekannallepanon ja silloin Ukrainalla onkin vastassa koko 3,6 milj Venäjän miesvahvuus.

 13. Ompas taas hauska seurata ”sivistyneiden” pohdintoja sodan kulusta, mutta voiton vie Marsalkka Marco de Witt itse, jonka takkin kääntö varjoissa ei jää keneltäkään huomaamatta. Odotan edelleen, että koska se Kiova murtuu jonka piti tapahtua parissa päivässä n. 80 päivää sitten.

 14. >   Uk­rai­nal­le KÄ­SIT­TÄ­MÄT­TÖ­MÄN pal­jon
  >   asei­ta ja ra­haa

  Nuo Uk­rai­naan lä­he­tet­tä­vät aseet ei­vät pää­dy Uk­rai­naan. Ne jää­vät Puo­laan odot­ta­maan «siir­toa Uk­rai­naan».
  –   Vain käyt­tö­kel­vot­to­mat ja van­hen­tu­neet aseet lä­he­te­tään Uk­rai­naan «tu­hot­ta­vak­si». Se on yk­sin­ker­tai­sin ja hal­vin ta­pa pois­taa van­hen­tu­neet aseet va­ras­tois­ta ei­kä ym­pä­ris­tö­nor­meis­ta tar­vit­se vä­lit­tää.

  Tie Mos­ko­vaan käy Puo­lan kaut­ta.

  Eu­roo­pan inf­rast­ruk­tuu­ri ei kes­tä min­kään­lais­ta so­taa Ve­nä­jän kans­sa. Rau­ta­tiet ja tie­verk­ko ei ole suun­ni­tel­tu si­tä var­ten.
  –   Niin­pä aseet kul­je­te­taan Puo­laan, jot­ta nii­tä voi­daan käyt­tää
  –   vuon­na 2025 al­ka­vaan suu­rof­fen­sii­viin Ve­nä­jää vas­taan.

  Val­ko-Ve­nä­jän «pa­ko­laisk­rii­si» oli ma­ni­pu­loi­tu, jot­ta USA:n jouk­ko­ja voi­tai­siin sen var­jol­la siir­tää Ve­nä­jän ra­jal­le.
  –   Kun 20’000 so­ti­las­ta oli saa­tu siir­ret­tyä Puo­laan, pa­ko­laisk­rii­si lop­pui yh­tä äkis­ti kuin se oli al­ka­nut­kin.
  –   Mi­ten län­si uu­ti­soi so­ti­lai­den siir­ron Ve­nä­jän ra­jal­le: «USA vä­hen­tää jouk­ko­jaan Sak­sas­sa!».
  –   So­ti­laat jäi­vät Puo­laan elä­tet­tä­väk­si puo­la­lais­ten va­roil­la.

  >   jos Ve­nä­jä ei pi­kai­ses­ti voi­ta
  >   Don­bas­sis­sa ja no­pe­as­ti jat­ka
  >   län­teen val­loit­ta­en KO­KO Uk­rai­nan

  Tä­hän sa­maan pää­tel­mään, vaik­ka­kin fi­lo­so­fi­sel­ta poh­jal­ta, pää­tyi Alek­san­der Du­gin
  –   … olem­me nyt täy­des­sä vas­tuus­sa Län­si-Uk­rai­nas­ta …
  –   Ve­nä­jä ei voi jät­tää län­si-uk­rai­na­lai­sia nat­sien ki­du­tet­ta­vak­si ja mu­rat­ta­vak­si.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*