Marco de Wit 19 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa kertoa vihafaktoja. Siis jopa shakista!

 

Fakta nyt vaan on, että valkoiset heteromiehet ovat luoneet sivilisaation. Ja siinä sivussa nostaneet matematiikan ja jopa shakin aivan uusiin ulottuvuuksiin.

 

Tämä vihafakta ei kuitenkaan valtamediaa kiinnosta. Jos joku neekeri tai juutalainen – naisesta puhumattakaan – olisi shakin ylivoimainen maailmanmestari, niin saisit kuulla siitä joka tuutista.

 

Et kuitenkaan saa kuulla yhtään mitään siitä, että valkoinen heteromies piskuisesta ja äärivalkoisesta Norjasta, Magnus Carlsen on kaikkien aikojen ylivoimaisin shakkimestari. Sen sijaan sionistien dominoima valtamedia suurentelee naisten ja neekerien shakkisaavutuksia.

 

Bobby Fischer oikeassa. Sadat shakin suurmestarit ovat huijareita! Onko putinisti-Karjakin?

 

 

Alla kerrotaan miten Magnus Carlsen on käsittämättömän ylivoimainen.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Valtamedia vaikenee, vaikka Magnus Carlsenin ylivoima shakissa vain lisääntyy!

 1. Huomautan kohteliaasti että Magnus on norjalainen. Hän asuin naperona Suomessa jossa opetteli pelin ja saavutti suurmestarin arvon jo 13- vuotiaana eli oli lapsinero.

  1. Kiitos korjauksesta! Hölmö virhe. Tosiaan on norjalainen. Taisi juuri ottaa osaa Norjan pokeriturnaukseenkin. Tosiaan nuo nuoret suurmestarit kertovat siitä kuinka valtavan geneettistä shakkitaito onkaan.

 2. Ketään ei edelleenkään kiinnosta shakki. Suosittelen itkemään myös miksi Kenian puhvelikisoista ei epäreilu valemedia uutisoi päivittäin. On se niin väärin kun koko maailma kiusaa..

 3. Rakastan shakkia. Se on jännittävää; tunteet vaihtuvat kauhun tunteista onnen hetkiin ja päin vastoin.
  Nenä vs. nenä- taviksien peleissä ei taatusti huijauksia tapahdu, varsinkin jos on kyse pikapeleistä. Totta on että nettipeleissä huijaukset ovat yleisiä.
  Sanoit että shakkitaito olisi geneettistä ja olet siinä aivan oikeassa. Puupäistä ei hyviä pelaajia tule. Suuri kiitos kuitenkin sinulle aihetta kohtaan; nyt vain shakkia opiskelemaan, se on maailman mahtavin peli…..!

 4. Oppi pelin Suomessa ja voitti saavutti siellä suurmestarin arvon? Eli tässäkin on mukana suomalainen ulottuvuus. Kaikki alkup. ruotsalaiset tulevat Suomesta ja norjalaiset ovat lopulta irtihajonnutta väkeä tuosta jääkauden jälkeisestä kantasiementäjän Svenin kansoituksesta. Svenistä (ja Danin maan eli Tanskan perustaneesta ja kantasiittäneestä Danista) ei olisi ollut tulossa siittäjiä ”vanhassa maassa” Odenmaalla jääkauden jälkeen johon koko muu ihmiskunta palasi pitkään jäistä auki jääneestä Gotlannista. Gotlannin väki on hiljan kartoitettu edelleen enimmäkseen ”suomensukuiseksi”.

  1. Kaikki ’suomensukuisia’ mutta miksi ei ’suomalaisia’.
   Kerron tähän yksinkertaisen syyn: suomalainen lannistava ja tasapäistävä kasvatusympäristö.
   Suomesta ei koskaan voisi tulla Carlsenin kaltaisia yksilöurheilun kaltaisia superlahjakkuuksia.
   Voisin väittää että liberalistinen yhteiskuntamme tekee miehistämme munattomia nillittäjiä.
   Ingebrigtsenin ja Warholmin kaltaiset superlahjakkuudet ovat Nietzscheä mukaillen ’Übermenschejä’ eli tarkoittaen papillisen ja valtion ylivoiman murskanneita aitoja ihmisiä.

 5. Shakkihan on muslimien nykyasuun muokkaama peli, algebra keksittiin lähi-idässä ja numerommekin ovat nimeltään arabialaiset numerot. Siinäpä hauskaa vihafaktaa. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*