Marco de Wit 20 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla olevassa videossa on yksi historian järkyttävimpiä freudilaisia lipsahduksia.

 

Irakin sodan aikana USA:n presidenttinä toiminut George Bush kertoo kuinka eräs valtio on täysin epäreilusti ja brutaalisti hyökännyt IRAKIN kimppuun.

 

Sitten Bush nopeasti korjaa ja sanoo tarkoittaneensa Ukrainan kimppuun.

 

Noloa. Noloa.

 

Mutta niin totta. USA on vastuussa satojen tuhansien irakilaisten ja varsinkin lasten törkeästä murhaamisesta. Jostain syystä tämä ei kuitenkaan ole antanut aihetta asettaa pakotteita Amerikkaa vastaan, takavarikoida miljardöörien omaisuutta, varastaa tavallisten amerikkalaisten kulta ja mitätöidä heidän luottokorttinsa.

 

Venäjä voi sentään vedota siihen, että Nato yrittää saartaa Venäjää ja Ukraina pommituksella tappoi tuhansia siviilejä. Irak puolestaan ei ollut mitenkään saartanut Amerikkaa eikä tappanut yhtään ainoaa amerikkalaista.

 

Amerikan suorittamat massamurhat eivät kuitenkaan kiinnosta ”kansainvälistä yhteisöä” eli länsimaita ja niiden valtamediaa. Siis vaikka Amerikalla ei ollut MITÄÄN syytä asettaa pakotteita ja sitten hyökätä Irakiin. Mitään joukkotuhoaseita ei nimittäin ollut. Se oli törkeä vale.

 

 

Amerikkalaisten tekemät murhat ovat kuitenkin niitä parempia murhia.

 

 

Tappoiko USA puoli miljoonaa irakilaista lasta? Puolustiko sionistinen YK-suurlähettiläs massamurhaa?

 

 

Tässä se kolossaalinen totuus tulee presidentin suusta.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “George Bush: USA hyökkäsi perusteettomasti ja brutaalisti Irakin kimppuun!

 1. Nuo kaikki oli valveutuneiden tiedossa jo v. 2003. Emme ikinä unohda muslimeita kohtaan tehtyjä joukkomurhia. He ovat kristittyjen uskonveljiä ja -siskoja. Yhteinen vihollinen on Suuri Saatana, englanninkieli on saatanan kieli.

  1. Muslimit ei ole todellakaan mitään uskonveljiä ja Irakissa oli maallinen hallinto tuolloin. Jihadistien kanssahan USA on aina hyvää pataa.

 2. Oikeasti jo oksettaa todella pahasti tämä imperialististen amerikkalaisten ja Brittien totaalinen pahuus, kaksinaamaisuus ja minkäänlaisen moraalin puute. He tuhosivat Saksan hienon kansan ja nyt he tuhoavat myös Suomen monin eri tavoin.

  Osoita suurta laillista vihaa jokaista tavallista amerikkalaista ja tavallista brittiä kohtaan. He ovat jokainen rikollisia vihollisiamme jotka pitää saada ulos maastamme!

 3. 911 satutarina meni läpi vaikka 5 vuotiaskin tajuaa että virallinen selitys oli puutaheinää. Onko Putin koskaan sanonut sanaakaan 911:n epäkohdista tai siitä että 911:n varjolla tehdyt hyökkäykset ovat olleet täysin epäoikeutettuja? Mitä Putin teki Libyan pelastamiseksi? Entäs mitä on tehnyt pölhöjen Qanonilaisten fanittama Trump jonka uudelleenvalintaa he odottavat kuin Jeesuksen toista tulemista? Onko hän pitänyt meteliä 911 -valheesta? Pistikö hän Hillaryn vankilaan? You can´t fix stupid people.

  Ai niin, Trumpin MAGA II kiertue on ehkä irvokkainta farssia miesmuistiin: Samassa kiertävässä sirkuksessa esiintyy itse Trumppi joka Operation Warp Speedin avulla pisti armeijan jakelemaan myrkkypiikkejä ja ylpeili tällä (hän sanoi että koronapiikit ovat paras keksintö ihmiskunnan historiassa ja ovat pelastaneet miljoonien ihmisten hengen) JA joukko koronarokotuksia kritisoivia wannabe-lääkäreitä. Kertokaa miten tämä yhtälö on yleensäkään mahdollinen ja miten mahtuvat samaan kampanjaan koronakriittiset ja koronapiikkejä jakava seinähullu narsisti? Paitsi tietty siitä ilmiselvästä syystä johtuen että kyseessä on valeopposition yhteenliittymä.

  Mukana kiertueella mm. Del BigTree, Carrie Madej, Sherry Tenpenny, Dr Dave Martin, Brian Artis, Reiner Fuellmich, Christiane Northrup jne jne suunnilleen kaikki joiden nimet jossain ”vaihtoehto” piireissä vilahtelee alavariinsa.
  WAKE THE FUCK UP PEOPLE! KAIKKI ON VALETTA, AIVAN KAIKKI!

  1. Erittäin hyvä pointti. Toki Trump on myös valtaeliitin kätyri eli Rockefellereiden frontti, kun taas demokraatit ja Biden ovat enemmän Rothschildien ja sionistien frontti. Tästä huolimatta Trump ja varsinkin tavallisia alkuperäisiä amerikkalaisia edustava republikaanipuolue on PALJON pienempi paha, koska sentään ovat oikealla puolella
   1. Kulttuurisodassa (rituaalimurhat, lapsikauppa, lasten seksualisointi ja leikkely)
   2. Sananvapaudessa
   3. Itsepuolustuksessa
   4. Osavaltioiden oikeuksissa
   5. Verotuksessa
   6. Vastustavat vihreää siirtymää
   7. Eivät vastustaneet Convoyta
   8. Vähemmän innokkaita aloittamaan sotaa Venäjää vastaan
   9. Kriittisiä FED:iä vastaan.

   Erityisesti aseenkanto on äärimmmäisen tärkeä asia, koska se on PARAS tae tyranniaa vastaan. Samoin myös osavaltioiden autonomia, joka estää sen kaikista pahimman eli sentralismin. Hyvin tärkeää on myös, että republikaaneissa on vahva rauhansiipi, jota johtaa Rand Paul. Samoin Paulin johtamat republikaanit vastustivat koronatyranniaa ja rokotteiden tyrkyttämistä.

   Jos Ron ja Rand Paul pääsevät johtamaan republikaaneja ja pääsevät presidentiksi, niin silloin on todellinen mahdollisuus kaataa FED ja valtaeliitti amerikkalaisten päästen näin rauhaan ja vapauteen varsinkin kun Paulit lopettaisivat Amerikan imperialismin.

   1. Jos alat väittämään, että amerikkalaisissa on yhtään sen terveempiä ja parempia ihmisiä, niin olet joko täysin sairas tai muuten tyhmä ihminen. Jokainen heistä on täysin sairas vihollinen, jotka ovat valkoisen rodun ja valkoisten kansojen vihollisia. Heistä kaikista pitää päästä laillisesti eroon, joka ikisestä amerikkalaisesta.

   2. Se oli fucking Rockefellerit ja Republikaanit jotka nimenomaan ovat rakentaneet poliisivaltiota kaikkein voimakkaimmin ja ovat vieneet kaikkein eniten ihmisten perusoikeuksia! Fucking älykääpiöt.

   3. Tämä tulee olemaan täyttä laillista sotaa Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian kanssa ja uhreille korvaaminen, sekä amerikkalaisten ja brittien rikosten tuomitsemiset ovat lopulta vasta tulossa! Emme tule antamaan amerikkalaisten ja brittien koskaan häipyä varkaussaaliin kanssa ja livetä massamurhistaan ja vainoistaan. Jokainen amerikkalainen ja jokainen britti ovat täysiä rikollisia.

   4. ”Pienenmpi paha”….”jos”……”sitku”….”mutku”…..toivottavasti itsekin tajuat miten älyttömiä argumentteja. USA:n presidenttejä ei valita vaaleilla.

    Toisekseen Trumpin jättivelkoja (esim. 4 kasinoa konkkaan, 3 miljardia) on maksellut juurikin Rothschieldit, luuletko että hyvää hyvyyttään? Tai että Trump ei olisi ollut Israelin suosiossa jollei kaveri pelaisi just sitä peliä mitä käsketään (lue: supersiionisti)? Ei jaksa tajuta miten naiveja ihmiset ovat: joku juttelee kivoja, se riittää. Tekoja ei tarvita laisinkaan, hopiumin kaupittelua vuodesta toiseeen, ihan yksi lysti että vaalilupaukset jää systemaattisesti lunastamatta.

    Miten voi tänä päivänä unohaa että se oli juurikin Trump joka toimi lääketeollisuuden megalobbarina ja kansanmurhan edistäjänä Koronarokotuksiensa kanssa? Tämä unohdetaan, tuosta vaan, hups. Mikä teidän aivoissa on vikana, sitä mä vaan ihmettelen. Joku logiikka-osio on lobotomisoitu?

    1. Hyviä pointteja, mutta pahakin voi olla pienempi paha. Itse asiassa niin paljon pienempi, että ei kannata rituaalimurhia ja antaa ihmisten suojella itseään vapaalla aseenkannolla.

     1. Kovin on alhainen rima ihmisten hyvyydelle? Ylipäätään alhainen rima muillekin ihmisille nykypäivänä.

  2. Muutama vuosi sitten, kun malesialainen lentokone ammuttiin alas Ukrainassa ja länsi alkoi syyttämään Venäjää tästä iskusta, niin silloin Venäjä kiisti asian ja ilmoitti tässä yhteydessä, että he ovat valmiita paljastamaan todelliset tahot 911-iskun takana ja tämän lisäksi Venäjä uhkasi kertoa miten operaatio toteutettiin. Tämän jälkeen lännen suvakit vaikenivat!

   Miksi Venäjä oli passiivinen Libyaan liittyvässä konfliktissa, niin on syytä muistaa, että Venäjä on imperialistinen suurvalta, joka ei tee mitään jos se ei hyödy mitään. Nyt venäläiset ovat hääränneet jo vuosia Libyassa!

   1. Ryssät puotti että oppii olemaan poissa ilmasta kun sota alkaa jukraihnas ja turtuu länsi/USA tekemisiin. 911 jälkeen ollut muuta kuin USAn pakotettua hyökkäystä lähi-itään, että tekee jotain kostoksi ja uraaninrikastamot keksittyä valetta syyksi ”pelastaa” maa diktaattori Husseinilta(öljyltä) väelle(itselle).

   2. Hyvin mahdollisesti Nato itse ampui matkustajakoneen alas ja syytti tästä Venäjää. Tässä ei olisi mitään uutta.

    1. Onhan se riski olemassa, jos onneton Naton jäsenyys toteutuu. Nato ampuu vahingossa matkustajakoneen alas Suomen ilmatilassa ja syylliseksi lavastetaan Venäjä.

     1. Hyvin mahdollista. Tuossa ei olisi Yhdysvaltojen ja Naton kohdalla mitään uutta ja ihmeellistä.

   3. ”on syytä muistaa, että Venäjä on imperialistinen suurvalta,”

    Ja hölö hölö. Kukaan ei ole selittänyt kertaakaan tuota väitettä. Suuri se on, yksitoista aikavyöhykettä, mutta mitä ihmettä tarkoittaa ”imperialistinen”? Eihän Venäjä meinannut millään edes suostua ottamaan donbassia ennen kuin oli pakko, eikä se ole osoittanut mitään yhdentymishaluja yhdenkään naapurimaan suuntaan, lukuunottamatta Valko-Venäjää ja Krimiä jotka nyt ovat käytännössä identtistä kulttuurialuetta Venäjän kanssa ja itse haluavat jo sen turvaan. Millään Kazakhstanilla, Suomella, Virolla, Georgialla, Azerbaijanilla tai Kiinalla ei ole vähäisintäkään pelättävää elleivät virittele jenkkien ydinpommeja.

    Neuvostoliitto oli vain valtioliitto ja sitäpaitsi täysin ulkoapäin masinoitu ja juutalaisten ajama juttu. Kukaan ei sitä kaipaa takaisin.

    Yhtä hyvin voitte nyt väittää, että Suomi on ”imperialistinen” ja kaikki sen kansalaiset maailman loppuun asti hirveitä valloittajia ja murhaajia kun on oltu (vasten enemmistön tahtoa) EU:ssa mukana.

 4. Yhdysvallat hyökkäsi Irakiin, koska epäili sen tukevan järjestöä, jonka saudiarabialainen Afganistanissa USA:ta vastaan taistellut johtaja suunnitteli iskun, jonka egyptiläinen terroristi monikansallisine (mm marokkolainen, pakistanilainen jne) joukkoineen toteutti. Al Qaidan lonkerot ulottuvat kaikkiin islamilaisiin maihin, miksi Irak valittiin? USA on ottanut paljon siirtolaisia niin Afrikasta, arabimaista kuin Aasiasta. Sen sijaan, että rajoitettaisiin maahan pääsyä ja valikoitaisiin tulijat kulttuurien ja poliittisen samankaltaisuuden mukaan, pyritään viemään ihmisten tarkkailu yksilötasolle irisanalyysien, kasvojen tunnistuksen, digitaalisen ID:n ym. avulla. Toki WTC-iskuun sisältyy myös paljon outouksia, ehkei Al Qaida edes siihen ollut syyllinen.

  Ukrainassa puolestaan kiistellään siitä, mihin Romanovien ja Rotschildien raja vedetään tulevassa Uuden Maailmanjärjestyksen esikartanossa.

  1. ”Toki WTC-iskuun sisältyy myös paljon outouksia, ehkei Al Qaida edes siihen ollut syyllinen.”

   Katso vaikka lisää pikku kakkosta jos tietosi ovat tuolla tasolla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*