Marco de Wit 20 toukokuun, 2022

 

Laiton Lehti on toistuvasti muistuttanut, että Amerikka ei ole enää entisensä. Viimeisen 20 vuoden aikana kulttuurimarxismi ja tyrannia ovat vallanneet Amerikan ja yleensäkin lännen.

 

Ei siis ihme, että Suomeenkin kaikki mätä tulee nimenomaan lännestä ja varsinkin AMERIKASTA. Luulisi, että yksinkertaisinkin persu olisi tämän jo tajunnut varsinkin, kun demokraatit nyt johtavat Amerikkaa.

 

Tyson James: Amerikka on Babylonin portto!

 

Niinpä on täyttä hulluutta liittyä Natoon, josta kaikki mätä tulee Suomeen. Natojäsenyys tulee vain lisäämään varsinkin lapsien ja perheiden tuhoamista. Amerikkalaiset eivät sitä edes kiistä, vaan ovat siitä ylpeitä.

 

Päivän video: Pride-Nato vs. Venäjä

 

 

Jos kannatat Natoa, niin varmistat perhearvojen tuhoamisen ja teet lapsiesi kaappaamisen entistä helpommaksi!

 

Natottajat eivät tiedä mikä on nainen! Kannattavat isien demonisoimista!

 

Amerikka on nyt mennyt niin pitkälle, että FBI on leimannut ja vainonnut perinteisiä arvoja kannattavia vanhempia terroristeiksi.

 

 

 

Alla olevassa videossa kiinalainen nainen kertoo miten nykyinen Amerikka muistuttaa yhä enemmän kommunistista Kiinaa.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

22 thoughts on “Kommunismia paennut kiinalainen: Amerikasta tulossa kommunistinen!

 1. Kaikki valtiot, joiden lipuissa on tähti ovat peräisin itse SAATANASTA eli kommunismista, jossa ihmisillä ei ole mitään vapauksia eikä oikeuksia, ei arvoa eikä sielua.

  Englanninkielinen paskaviihde pitää kieltää. Englannin kieli pitää poistaa kouluista ja yliopistoista ikuisiksi ajoiksi. Se pitää tuhota kuten latinan kieli aikoinaan.

  1. Suora lainaus Aimo mieheltä: ”…Englanninkielinen paskaviihde pitää kieltää. Englannin kieli pitää poistaa kouluista ja yliopistoista ikuisiksi ajoiksi…”
   Eli tällä viittauksella ”Aimo mies” tarkoittaa sitä, että venäjän kielellä suomalaiset ja muu maailma, pärjää tässä maailmassa?! Englanti kielenä on sentään kansainvälinen kieli ihan kaikessa kaupankäynnissä eri valtioiden välillä vrt. venäjänkieli.
   Mutta joo, poistetaan vaan englanninkielinen ”paskaviihde” televisiosta ja laitetaan venäjänkielinen ”paskaviihde” tilalle eetteriin. Venäläisten elokuvien dubbauksista sitä riittää naurunaiheita jopa lastenlapsillekin!

 2. Pakko olla totta! Yhden ihmisen puheenvuoro ja kasa salaliittoa tekee tästäkin totta. Kiitos Marco että avasit taas silmämme. Eli sionistit hallitsevat kaikkea ja kaikki eliitistä ovat pedofiilejä, ilmeisesti myös naiset. Kaikki ovat natseja, koska kiusaavat Venäjää, myös sionistit, paitsi kaikki Natomaat ja niitä kannattavat jotka ovat kommunisteja? Eli sionisti, kommunisti, pedofiili natsit, jotka ovat suvakkeja hallitsevat maailmaa. On se kova paikka taas.. Huhhuh.. Voimia..!

  1. Ismeistä puhuminen saattaa tietysti sekoittaa kokonaiskuvaa. Ehkä helpointa hahmottaa kokonaiskuva on muistaa kaksi asiaa:

   1. Totalitarismilla on monet kasvot
   Kommunismi/sosialismi ja natsismi/fasismi ovat totalitarismin kaksi eri puolta. Sionismi on näiden hybridi, joka pyrkii totalitarismilla ja sodalla ajamaan etnojuutalaisten asemaa valloittamalla ja tuhoamalla maita ja kansoja.

   2. Totalitaristit liittoutuvat.
   Välillä totalitaristit ovat myös liitossa keskenään periaatteella viholliseni vihollinen on ystäväni. Tämän takia esimerkiksi natsit ja kommunistit olivat liittoutuneet Ribbentrop-sopimuksen aikana, kun ennen toista maailmansotaa jakoivat Itä-Euroopan. Samoihin aikoihin sionistit olivat liitossa ensin natsien kanssa ja sitten kommunistien kanssa. Tämän jälkeenkin sionistit ovat liittoutuneet aina sen kanssa mikä heitä eniten hyödyttää. Tämän vuoksi sionistit ovat viime aikoina tukeneet ja rahoittaneet jihadisteja Syyriassa ja natseja Ukrainassa.

   3. Valtaeliitti luo totalitarismia
   Valtaeliitti pyrkii pitämään kiinni rahakoneestaan luomalla globaalia poliisivaltiota toisaalta liittoutumalla eri totalitarististen ryhmien kanssa (esim. saudit arabiassa, natsit ukrainassa, jihadistit syyriassa) ja toisaalta käyttämällä totalitaristisia taktiioita, kuten kulttuurimarxismia ja vihreää siirtymää. Samalla talouden, kulttuurin ja politiikan kuuluisia nimiä pyritään kiristämään monin tavoin mukaanlukien tiedustelupalvelujen pedoringit, joista esimerkkinä Savile ja Epstein.

   4. Kartellit luovat totalitarismia
   Aina jos loukkaat yksilön itsemääräämisoikeutta kehoonsa ja omaisuuteensa, niin tämä synnyttää kartellisaatiota, joka päätyy lopulta globaaliin monopoliin. Ongelma ei siis ole pelkästään valtaeliitti, vaan käänteinen automaattinen näkymätön käsi. Alueellinen rahamonopoli, kuten FED väistämättä johtaa globaaaliin rahamonopoliin, jolla valuuttakilpailu estetään. Samoin monopolistiset patenttioikeudet johtavat automaattisesti koko lääketeollisuuden keskittymiseen muutaman jättiyhtiön käsiin. Sama juttu mediassa ja muissa talouden aloissa, joissa keskittyminen on kiihtyvää. Tämä johtaa tietysti myös säätelykaappaukseen ja lopulta valtiokaappaukseen.

   1. Ongelma on tällä hetkellä pitkälti se, että ensinnäkin suomalaiset ovat geneettisesti totaalisen naiiveja, auktotiteettisokeita ja kuuntelevat naisten lässytystä ja alistuvat heille.

    Toisekseen kaikki imperialistiset amerikkalaiset ja sitä tukevat britit ovat täysin sairaita ja geneettisesti viallisia, jotka myyvät vaikka pikkulapsia ja huumeita ja ovat siitä avoimen ylpeitä. Ei mikään muu kansa ole näin sairaan imperialistinen, rikollinen ja moraaliton, ei edes venäläiset.

    Sairaat amerikkalaiset ja britit pitää saada välittömästi ulos tästä maasta, vaikka yksi amerikkalainen ja britti kerralla.

    Helsingin Länsisatamaan tulee usein imperialismia tukevia sairaita amerikkalaisia ja brittejä turisteina, joille voi osoittaa laillisesti suurta vihaa ja halveksuntaa. Jos veljeilet amerikkalaisten ja brittivihollistemme kanssa, sinussa on se ongelma ja sinä olet se petturi.

  2. Ei kun naiset Israelisa on feministejä, käyväthän ne siellä armeijan ja sotivat mukana tai siis ”sotivat”. Ei sionisti on suvakki, päinvastoin ja kommunisti. Pedofiili natsit ei voi olla suvikkeja, eikä ”tunne” pedoja. Suvakit ovat haittamaahanmuuttoa lisääviä ja toisia väheksyviä, kuten syrjismiehiä joita on kolmannes valkoisista ja autetaan, keskitytään tyttöihin/nuoriin naisiin. Ei ratkaise ongelmaa, joka pitää ratkaista jo lapsena, kun ei ole ”myöhäistä” enää ja ainakin kallista.

  3. Ei kun naiset Israelisa on feministejä, käyväthän ne siellä armeijan ja sotivat mukana tai siis ”sotivat”. Ei sionisti ole suvakki, päinvastoin, myös kommunisti. Pedofiilinatsit ei voi olla suvakkeja, eivätkä heitä siedä natsit. Suvakit ovat haittamaahanmuuttoa lisääviä ja toisia väheksyviä feministejä, kuten syrjismiehiä, joita on kolmannes valkoisista, mutta autetaan ja keskitytään tyttöihin/nuoriin naisiin. Ei ratkaise ongelmaa, joka pitää ratkaista jo lapsena, kun ei ole ”myöhäistä” ja kallista.

 3. Kaikki mätä on aina tullut imperialistisesta Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta. Ei tämä ole mitään uutta. Näiden maiden ihmiset ovat täysin sairait, joista jokainen pitää pitää kaukana maastamme, kansastamme ja lapsistamme. Ei tällä ole mitään tekemistä kommunismin kanssa, vaan he ovat luonnostaan täysin sairaita imperialisteja, jotka pitää pitää kaukana. Amerikkalaisille ja brittiläisille ihmisille pitää löytää laillisesti lopullinen ratkaisu.

  Amerikkalaisten ja brittiläisten ihmisten, sekä Israelin valtion omaisuuden takavarikointi.

  Amerikkalaisista ja briteistä jokainen on rikollinen loisiva imperialisti, joista jokainen on valtavassa korvausvastuussa uhreilleen ja he tulevat joka ikinen korvaamaan rikoksensa.

 4. Jenkit on menetetty. Nyt siellä tarvitaan erittäin raaka sisällissota, jonka jälkeen kuri ja järjestys palautuu yhteiskuntaan. Tämän jälkeen viattomat lapset voivat elää terveessä ja eheytyneessä yhteiskunnassa!

  Tietenkin jenkkeihin täytyy perustaa suvakeille suljettuja eheytyskeskuksia!

  1. Maailma menee kohti omaa tuhoa, onnea matuille, saatta naattia nyt ja viimeisenä loppuun. Räjähdellen paukutella toisia vastaan kunnes kaikki on kuollutta, huvia loppuun asti.

  2. Imperialistiset amerikkalaiset itse ovat täysin sairaita. Ei mikään pelasta jos he kaikki ovat täysin totaalisen sairaita ja geneettisesti viallisia.

 5. Kerrohan miten tavalliset amerikkalaiset ja britti******* ovat yhtään sen parempia kuin ”kommunistit”? Millä perusteella? He ovat kaikki aivan yhtä sairaita imperialistisen loisivia, kaksinaamaisia ja rikollisia ********.

 6. Tavallisten amerikkalaisten ja brittien, sekä kommunistien välillä ei ole mitään eroa. He ovat aivan samaan tapaan mädättäneet ja tuhonneet Euroopan terveitä kansoja kymmeniä vuosia. Amerikkalaisista ja briteistä pitää vihdoin päästä laillisesti eroon ja joka ikinen heistä pitää pistää korvaamaan rikoksensa uhreilleen.

 7. Kaikki amerikkalaiset ja britit tässä ovat se ongelma. Laittoman Lehden lukijoilla ei ole minkäänlaista sympatiaa yhdellekään näistä täysin sairaista eläimistä! Hyvä vain , että he sekoittuvat erittäin älykkääseen neekerivereen.

 8. Ei minkäänlaista sympatiaa amerikkalaisilla rikollisille. He ovat ansainneet tulla mädätetyiksi mädätettyään ja murhattuaan terveitä ja normaaleja kansoja kymmeniä vuosia. Näille paskiaisille ei pidä koskaan antaa armoa ja sääliä, yhdellekään rikolliselle amerikkalaiselle.

 9. Ihmisiä hallitaan luomalla heidän välilleen epätasa-arvoa. Aiemmin luokkajako syntyi säädyistä, myöhemmin mm. omistavat – omistamattomat. Nykyisin ihmiset jaetaan ryhmiin aineettomin perustein käyttämällä arvolauseita. Esim. ”Black lives matter” sisältää julkilausutun ”Mustilla elämillä on merkitystä”. Julkilausumatta jää, mutta ymmärretyksi tulee se, ettei valkoisilla elämillä ole merkitystä. Koska asiaa ei sanota ääneen, jäämme epävarmuuden tilaan. Todellinen tasa-arvo syntyy vasta, kun kaikilla elämillä on merkitystä:” All lives matter”. Näin tietysti abstraktilla ihanteiden tasolla. Käytännössä arvotamme kuitenkin ihmiset heidän yhteiskunnallisen panoksensa mukaan.

 10. Niin, onhan se nyt ihan perseestä etteivät perinteisiä arvoja vaalivat saa lynkata ketä haluavat tai pommittaa valtion rakennuksia… Sellaista hirveää suvakismia se. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*