Marco de Wit 20 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Amerikassa ja monessa muussa NATO-maassa mielisairaudet ovat levinneet niin laajalle, että poikien vessaan on alettu laittamaan tamponeja.

 

Tässä musiikkivideossa yksi Amerikan kuuluisimmista Jösse-tyyppisistä kansanlaulajista kertoo asiasta.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Päivän musiikkivideo: Tamponit

  1. Amerikkalainen viihdetarjonta aivan todistetusti tyhmentää kaikki. Pitää laittaa varoitustekstit; TÄMÄ VAARANTAA MIELENTERVEYTESI.

    Oikeasti, kuka tarvitsee amerikkalaista viihdettä?

    1. Kannattaa katsoa amerikkalaisten viihteellisen dramatisoitu filmi Putin’s road to war, jos haluaa tietää mitä on tyypillinen jenkkipropaganda pahimmasta päästä.

  2. Nyt tampaxit pois ja:
    Jos ja kun haluatte keräämäni swan of tuonela ei kun De witt kollaasin se tuleekin yllättäen nyt, viikonloppu ja tiedossa kiwaa matskuu suoraan tuutista are you readyyyy!!! Go(voit pitää myös taustalla, on herkkuu ja nyt saa naattia. Witun juntit työntäkää siksi aikaa edes taustalle ice H kendoa katsellen): https://m.youtube.com/channel/UC24hePUzIy8Vlrz6k0O7ebg DJ Äkä in the houseeeee!!! Younäääs ja tiina week jää kakkoseksi.

  3. Sairaat imperialistiset amerikkalaiset ja britithän itse ovat valkoisen rodun ja valkoisten kansojen kaikkein pahimpia vihollisia ja mädättäjiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*