Marco de Wit 20 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alla olevassa videossa Suomen semi-rehellisin valtamedian toimittaja Ivan Puopolo tekee kyseenalaisen tempun.

 

Puopolo nimittäin haastattelee UPI:n himonatottavaa tutkijaa siitä estääkö Turkki Suomen Nato-jäsenyyden.

 

Tutkija tietysti vähättelee ongelmaa, koska hänen työnään on jo vuosia ollut auttaa saada Suomi Natoon.

 

Niinpä tämä agendatutkija ei sano sanaakaan siitä mistä oikeasti on kyse. Eli siitä kuinka Ukraina on vain Syyrian sodan sivunäyttämö. Se on nimenomaan sionistit, jotka vetelevät naruista yrittäen tuhota Venäjän.

 

Scott Ritter: Ukraina voi EHKÄ sittenkin vielä voittaa Venäjän. (Juutalaisoligarkkien tuella!)

 

 

Tutkija ei myöskään kerro sanaakaan siitä kuinka Putin pelasti Turkin presidentin Erdoganin CIA:n ja Turkin Dönmeh-juutalaisten junailemalta vallankaappaukselta. Tästä syystä Erdogan on valtavassa kiitollisuudenvelassa Venäjälle.

 

Erdogan on taatusti luvannut Putinille, ettei päästä Natoa laajentumaan itään päin. Tuleekin olemaan mielenkiintoista nähdä pitääkö Erdogan sanansa vai loikkaako takaisin Amerikan leiriin. Jos loikkaa, niin Venäjä tulee taas tukemaan kurdeja täysillä ja Turkkiin tulee sisällissota.

 

Näitä vihafaktoja UPI:n himonatottajat eivät tietystikään kerro, mutta yllättäen myöntävät kyllä Turkin voivan lopulta torpata koko Naton laajentumisen.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Puopolo: Estääkö Turkki Suomen Nato-jäsenyyden?

  1. Ja 80%-20% tarkoittaa kyllä. Muistakaa tämä takakammarin pojat, foliohatut, rasistit, putinistit ja noh.. ”miehet”.

 1. Suomen ns.”eliitti” on järjestänyt meidät normaalit, rauhaa ja vapautta haluavat kansalaiset täysin utopistiseen tilanteeseen. On ihan helvetin yhdentekevää mitä joku UPI:n ylipalkattu runkkari ulisee jonkin feikki kriittisen toimittelijan (ennalta käsikirjoitetussa) ”haastattelussa”. Näiden jorinoiden katsominen on pelkkää ajanhukkaa sillä niissä ei KOSKAAN puhuta todellisista SYISTÄ ja vielä vähemmän (((SYYLLISISTÄ)))

  1. Jaahas, kerropa nyt ne todelliset syyt, kun kerran tunnut ne niin hyvin tuntevan. Saadaan me tietämättömätkin tietoa. Vai saadaanko kuitenkaan? Perustelemattomia heittoja vain. Näistä kommenteista tulee aina hyvälle mielelle, koska niitä lukiessa tietää, että ei ole mitään vaaraa niiden vaikuttavuudesta. dewitinkin kirjoitusten sanavalinnatkin osoittavat, että ei hän vakavissaan näitä kirjoita, nauraa vain partoihinsa, kun joo-miehet uskovat kaiken mitä hän sanoo. Suurin osa kommentoijista ei ymmärrä mitään itävaltalaisesta koulukunnasta taloustieteessä, offensiivisesta realismista maailmanpolitiikassa. Tuskin deWitkään niistä mitään ymmärtää, ne vain sattuvat olemaan kvasiälykkäitä selityksiä monimutkaisiin tapahtumiin, lainavalolla voi yrittää loistaa. duttonin tutkimuksille eloluutiopsykologiassa en panisi kovinkaan paljon painoa, premissit ovat lähtökohtaisesti valittu niin hämärästi ja tarkoitushakuisesti.

 2. Erdogan teki hienosti, kun toi esiin kurdiongelman. Nyt suvakkien täytyy eliminoida heidän lemmikkikurdinsa ja tuhota heidän organisaatiot jos halutaan, että Suomen ja Ruotsin nato-hakemus käsitellään. Toivottavasti harmaat sudet tulevat Suomeen valvomaan puhdistusoperaatiota, jonka jälkeen maassamme ei ole enää yhtään kebabpitseriaa! Myös suomalaisiin kohdistuneet raiskaukset vähenevät ja taksitolpilla voi olla hieman rauhallisempaa!

  Keskiviikkona, kun tätä surullisen kuuluisaa nato-hakemusta piti käsitellä, niin Turkin erikoisjoukot julkaisivat videon, jossa he teloittavat kurditerroristeja vuoristoisella alueella. Videossa ammuttaan naispuolista kurditerroristia rynnäkkökiväärillä takaraivoon ja toinen terroristi potkaistaan kallion kielekkeeltä alas ja ammuttaan perään!

  Miksi suvakkien mediat eivät puhu mitään urheitten turkkilaisten käynnissä olevasta CLAW LOCK-terrorismin vastaisesta operaatiosta? Operaatio on ollut käynnissä jo monta viikkoa ja lukuisia kurditerroristeja on eliminoitu!

  Me tarvitsemme Suomeen harmaitten susien kaltaisen organisaation. Sen nimi voisi olla VALKOISET SUDET!
  Tietenkin valkoisilla susilla olisi lämpimät välit turkkilaisiin kollegoihinsa ja ajoittain olisi yhteisiä operaatioita!

  Erdogan pyysi myös Putinilta palveluksen, kun Azovin valenatsit oli ottanut muslimeita panttivangiksi moskeijassa, joka oli Mariupolissa. Venäläiset erikoisjoukot pelasti azeri-taustaiset muslimit ja Erdogan oli erittäin tyytyväinen!

 3. Ehkei estä, mutta voittaa venäläisille aikaa sen Zaharovan mainitseman yllätyksen rakentamiseen. Lisäksi Suomi ja Ruotsi joutuvat tekemään myönnytyksiä kurdien kustannuksella. Sitten nähdään, mihin koko maailman halaaminen johtaa ja kuinka suvaitsevaisuuskin on tosi paikan tullen kaupan. En ole itse täysin maahanmuuttovastainen, mutta ensinnäkin maahanmuuttajia ei pitäisi ottaa poliittisten sympatioiden pohjalta tyyliin vasemmisto tukee kurdeja, oikeisto ukrainalaisia jne. Toiseksi maahanmuuttajilta tulisi edellyttää solidaarisuutta uutta isänmaata kohtaan ja kieltää näkyvä omaa kotimaata koskevan agendan ajaminen uuden emämaan rakenteita ja resursseja käyttäen. Tällainen vain repii meitä rikki. Sinänsä kurdien puolesta ei harmita. Moni kansallismielinen sympatiseerasi itseni mukaanlukien heitä ja heidän taisteluaan ISIS:iä vastaan. Mutra eräs Turkissa matkustuskiellossa oleva bloggari hyökkäsi kansallismielisiä vastaan ja siinä karisivat sympatiani. Vasemmisto, joka jo Ruotsissa onkin pistänyt PKK’n terroristilistalle on ollut se kivempi kaveri. Kurdit ovat kuitenkin maahanmuuttajia, ihmisiä vieraalla maalla, ja heiltäkin voi edellyttää toimeentuloa kantaväestön kanssa, myös kansallismielisten.

  En siis kannata natoakaan. Mutta minusta tämä Turkin toiminta osoittaa, että mitä avarammille kansainvälisille ulapoille yritetään purjehtia, sitä vaarallisemmat ja oikukkaammat akanvirrat ovat. Jo Paasikivi sanoi, että suomalaiset ovat poliittisesti heikkolahjaista väkeä.

  Nyt huomio on kääntynyt kurdeihin ja heitä ollaan kaupantekomielessä palauttamassa Turkkiin. Naton laajentuessa vuorossa voivat olla shiiat, jotka ovat sunneille kynnyskysymys taikka sitten vain kilpailevat klaanit. Yleensä islam on läntisissä järjestelmissä kolmas pyörä ja hajottava voima. Taateleita ja öljyä heiltä voi ostaa, mutta muuten syytä olisi pitää puolikuu loitolla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*