3 thoughts on “Puopolo: Älä luovuta elämääsi viranomaisille – tee EVVK! Juristi selittää, mistä on kyse

  1. Ihminen syntyessään tulee viranomaisten orjaksi. Holhoaminen alkaa siitä. Valtiot joutaa lakkauttaa ja viranomaiset ja muut holhooja kuolisivat sitten nälkään.

  2. Jälleen kerran todella raflaava otsikko pääkirjoittajalta! Edunvalvonta, esim. vanhuksen osalta, on niin päivänselvä asia, ettei siitä tarvitse edes vaihtehtomedian kirjoittaa mitään. Tottakai kaikki perilliset, jotka seuraavat omien vanhuksiensa kuntoa, hakevat käräjäoikeudelta edunvalvontapäätöstä. Tällä käräjäoikeuden edunvalvontapäätöksellä turvataan vain se ettei kukaan pääse ”ryöstämään” edunvalvotun omaisuutta.
    Edunvalvojaksi määrätty henkilö joutuu kuitenkin tekemään ja lähettämään kirjanpidon päämiehensä tilienkäytöstä maistraattiin kerran vuodessa. Siinä pitäääkin edunvalvojan olla tarkkana ettei mene omat ja edunvalvottavan tilit sekaisin. Näitähän tilien ( oma tili /edunvalvottavan tili) väärinkäytöksiä on Suomen rikoslaki täynnä esimerkkejä. En itse kyllä lähtisi kenenkään ihmisen edunvalvojaksi ja laittamaan itseäni likoon. Eurokin jos puuttuu kirjanpidosta niin maistraatti puuttuu siihen ja rikosilmoitus on seurauksena + rikostutkinta!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*