Marco de Wit 21 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on siitä harvinainen media, että se antaa suvakkien mellestää juttujen kommenttiosioissa. Tosin tätä mellestämistä on pitänyt yhä enemmän rajoittaa, mutta edelleenkin suvakit saavat esittää asiallista kritiikkiä. Tämä johtuu kahdesta syystä:

 

1. Lukijat näkevät suvakkien häiriintyneisyyden

2. Lukijat näkevät suvakkien tietämättömyyden

 

 

Tästä tietämättömyydestä saatiin jälleen yksi todiste eilen, kun suvakit ahkerasti kommentoivat tätä juttua:

 

Kommunismia paennut kiinalainen: Amerikasta tulossa kommunistinen!

 

 

Suvakkilukija kommentoi:

Pakko olla totta! Yhden ihmisen puheenvuoro ja kasa salaliittoa tekee tästäkin totta. Kiitos Marco että avasit taas silmämme. Eli sionistit hallitsevat kaikkea ja kaikki eliitistä ovat pedofiilejä, ilmeisesti myös naiset.

Kaikki ovat natseja, koska kiusaavat Venäjää, myös sionistit, paitsi kaikki Natomaat ja niitä kannattavat jotka ovat kommunisteja? Eli sionisti, kommunisti, pedofiili natsit, jotka ovat suvakkeja hallitsevat maailmaa. On se kova paikka taas.. Huhhuh.. Voimia..!

 

 

On selvää, että kyseinen natottava suvakkilukija ei tosissaan edes yritä ymmärtää geopolitiikkaa, mutta toisaalta on myös selvää hänen olevan oikeasti hieman hämillään ja sekaisin. Sinänsä tämä on ymmärrettävää, koska geopolitiikka saattaa olla vaikeaa varsinkin naiville Yleä uskoville suomalaiselle.

 

Lisäksi on selvää, että useimmat ihmiset menevät ihan sekaisin kaikkien ismien kanssa. Ehkä helpointa hahmottaa kokonaiskuva on muistaa neljä asiaa:

 

1. Totalitarismilla on monet kasvot
Kommunismi/sosialismi ja natsismi/fasismi ovat totalitarismin kaksi eri puolta. Sionismi on näiden hybridi, joka pyrkii totalitarismilla ja sodalla ajamaan etnojuutalaisten asemaa valloittamalla ja tuhoamalla maita ja kansoja.

 

Totalitarismia on helpointa ymmärtää libertarismin kautta eli lähtökohtana pitäisi aina olla puhdas yksilön itsemääräämisoikeus kehoonsa ja omaisuuteensa, jota voi käyttää sopimusvapauden puitteissa. Kaikki tämän itsemääräämisoikeuden loukkaukset ovat totalitarismia, joskin totalitarismilla on monet kasvot eli painotukset.

 

Jos tämän ymmärtää, niin ei mene retkuun eli luule vapauden olevan jotenkin suhteellinen ja muuttuva käsite. Samalla huomaa miten yhteiskunnat jatkuvasti siirtyvät kohti totalitarismia.

 

Aitokansallismielinen kartta. Versio 1.2

 

 

2. Totalitaristit liittoutuvat

Varsinkin suomalaisten on hyvin vaikea ymmärtää, että välillä totalitaristit liittoutuvat periaatteella viholliseni vihollinen on ystäväni. Tämän takia esimerkiksi natsit ja sionistit liittoutuivat 1930-luvulla. Natsi-Saksa auttoikin Haavara-sopimuksen puitteissa valtavasti juutalaisia nimenomaan Palestiinaan/Israeliin.

 

Rothschildien johtamia sionisteja ei kiinnostanut juutalaisten olojen heikentyminen Saksassa – itse asiassa he jopa kannattivat sitä – koska pitivät Saksassa pysyviä juutalaisia maanpettureina ja halusivat yhdessä natsien kanssa pakottaa heidät Palestiinaan/Israeliin. Tärkeintä oli saada Rothschildeille oma valtio, josta käsin voisi sitten toimia ympäri maailmaa omien asevoimien ja varsinkin tiedustelupalvelujen avulla.

 

 

Linkki sensuroituun Bitchute-videoon

 

 

Sionistien liitto natsien kanssa meni vielä paljon pidemmälle kuin vain Haavara-sopimus. Itse asiassa Yizhak Shamirin johtamat oikeistosionistit halusivat ihan virallisen liiton natsien kanssa, koska vihasivat Palestiinaa miehittäviä brittejä paljon enemmän kuin natseja. Juutalainen Leni Brenner on paljastanut tätä sionistien ja natsien aktiivista yhteistyötä varsinkin sen jälkeen, kun Shamirista tuli Israelin pääministeri.

 

[Lisäys: Kappas. Miksei alla oleva linkki enää toimikaan Amazonissa olevaan erittäin kuuluisaan kirjaan 51 Documents: Zionist Collaboration With the Nazis.]

 

 

 

Tämän jälkeen sitten natsit ja sionistit liittoutuivat kommunistisen Neuvostoliiton kanssa jakamalla Ribbentrop-sopimuksella koko Itä-Euroopan. Samalla KAIKKI länsimaiden juutalaisjohtoiset kommunistipuolueet liittoutuivat natsien kanssa tukien Natsi-Saksan laajentumista Puolaan.

 

Näin Saksa ja Neuvostoliitto yhdessä päättivät tehdä Suomesta kommunistisen. Länsimaatkin tämän hyväksyivät, koska eivät halunneet lopettaa liittoaan Neuvostoliiton kanssa. Niinpä alkoi talvisota, kun Suomi jäi yksin taistelemaan Neuvostoliittoa vastaan.

 

Tässä nähtiin jälleen, etteivät suurvallat välitä pätkääkään Suomesta. Niinpä Suomen ei pidä alkaa isottelemaan mihinkään suuntaan ja liittoutumaan kenenkään kanssa, vaan pysyä puolueettomana seisomalla omilla jaloillaan.

 

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Sitten kun Natsi-Saksa yllättäen hyökkäsi Neuvostoliittoon, niin sekä kommunistit että sionistit tietysti välittömästi käänsivät kelkkansa ja järkkäsivät länsimaat puolustamaan hirviömäistä Neuvostoliittoa. Ilman Rothschildien manipuloimien länsimaiden tukea Neuvostoliitto ei olisi ikinä voinut voittaa Saksaa ja valloittaa puolta Eurooppaa.

 

 

Miksi Saksa hävisi II maailmansodan?

 

 

Sodan jälkeen Stalin kuitenkin kääntyi juutalaisia vastaan ja näin Neuvostoliitosta tulikin ”anti-semiittinen”. Tämän takia Neuvostoliitto sitten tuki arabimaita Israelia vastaan. Kostoksi Rothschildit sitten saivat Shamirin ja Jeltsinin avustuksella kaadettua Neuvostoliiton ja näin juutalaiset oligarkit ottivat Venäjän haltuun 90-luvulla.

 

Johtavatko juutalaiset Venäjän oppositiota?

 

 

Juutalaiset eivät olleet kuitenkaan Neuvostoliiton loppuaikoina merkittävässä asemassa FSB:ssä, joten vähitellen Putin otti vallan itselleen. Tässä häntä auttoivat Rockefellerit, jotka olivat myös aikanaan tukeneet Putinin isoisää, kun tämä oli ollut Stalinin luottomies/kokki. Rockefellerit eivät nimittäin halunneet Rothschildien hallitsevan Venäjää ja dumppaavan öljyn hintaa. Niinpä Putinin Venäjä alkoi jälleen tukemaan arabimaita.

 

Sionistit vastasivat tukemalla ja rahoittamalla yhdessä saudien kanssa jihadisteja. Ideana on ollut upottaa Israelia vastustavat modernit ja sotilaallisesti voimakkaat arabivaltiot, kuten Irak ja Libya suoraan keskiajalle.

 

USA, Nato ja YLE jatkavat jihadistien tukemista

 

 

Israelin liitto saudien ja sen rahoittaman ISIS:en kanssa on ihan päivänselvää, vaikka sionistien dominoima valtamedia ei siitä suostu puhumaan. Siis vaikka Israel ei liittoa juuri peittele.

 

 

Uutispommi: Israel myöntää liittoutuneensa jihadistivaltioiden kanssa

 

 

Israelin ja Amerikan tiedustelupalvelut hyötyvät jihadisteista myös siinä, että pystyvät järjestämään terrori-iskuja. Tästä on se hyöty, että toisaalta länsimaihin saadaan poliisivaltio ja toisaalta saadaan tekosyy terrorismin vastaiseen sotaan, jonka ideana on kaataa Israelin vastustajia.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Jihadistien avulla sionistit saivat kaadettua monta Israelia vastustanutta modernia arabivaltioita, mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta. Venäjä pelasti Syyrian hallituksen Israelin tukemien jihadistien ja ISIS:en kynsistä.

 

Sionistit raivostuivat suunnattomasti. Venäjä kehtasi pelastaa Israelin arkkivihollisen Syyrian!!

 

Niinpä sitten sionistit päättivät kaataa Putinin hinnalla millä hyvänsä. Tämän vuoksi sionistit liittoutuivat Ukrainassa natsien kanssa yllyttäen näitä pommittamaan Donbassin siviilejä. Samalla sionistit tekivät kaikkensa Venäjän saartamiseksi ja Naton laajentamiseksi.

 

 

 

 

Näin lopulta saatiin sota aikaiseksi.

 

Onko Ukrainan sota juutalaisten sionistien aikaansaama?

 

 

Nimenomaan sionistit saivat sitten USA:n ajamaan itsensä konkurssiin lahjoittamalla Ukrainalle suunnattomasti rahaa. Nyt Ukrainalle on jo luvattu yli 50 miljardia. Sionistit hallitsevat pitkälle USA:n ulkopolitiikkaa ja tulevat pitämään piikin auki Ukrainalle. Ideana on heikentää Venäjää niin paljon, että juutalaiset oligarkit pystyisivät kaatamaan Putinin ja pääsemään takaisin valtaan.

 

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

3. Rahakone rahoittaa sionismia

Sionistit eivät olisi niin mahtavia, ellei Rothschildien ja Rockefellereiden rahakone eli Amerikan keskuspankki rahoittaisi heitä. Niinpä sionistit tekevät kaikkensa puolustaakseen Israelin ja Naton sotakonetta rahoittavaa, mutta epävakaata rahakonetta yhä suuremmilla kansainvälisillä pankkitukiautomaateilla. Se puolestaan edellyttää nationalismia tuhoavaa globalismia, jota synnytetään toisaalta kulttuurimarxismilla ja toisaalta vihreällä siirtymällä. Tämän takia sionistit kaksinaismoralistisesti tukevat länsimaissa monikultturismia ja suvakismia, vaikka Israelissa kannattavat etnonationalismia ja konservatismia.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

Samalla talouden, kulttuurin ja politiikan kuuluisia nimiä pyritään kiristämään hiljaisuuteen ja globalismiin monin tavoin mukaanlukien tiedustelupalvelujen pedoringit, joista esimerkkinä Savile ja varsinkin Epstein.

 

Valtaeliitti onkin pitkälle ulkoistanut kaiken likaisen työn Rothschildien johtamille sionisteille. Tämän takia Epstein oli juutalainen ja Ghislaine puolijuutalainen. Sionistien dominoima valtamedia ei nimittäin uskalla ikinä kritisoida juutalaista Mossadia mistään. Ei edes pedofiliasta, vaan se lakaistaan maton alle. Tämän takia Ghislainen oikeudenkäynnistäkin on vaiettu.

 

Suomessa asiasta ollaan oltu hiirenhiljaa varsinkin sen jälkeen, kun jotkut toimittajat tajusivat Epsteinin ja Ghislainen jälkien johtavan nimenomaan Suomen sionistiyhteisöön. Tästäkään YKSIKÄÄN suomalainen media tai edes aktivisti ei ole suostunut puhumaan sanaakaan. (Ujoja vai ostettuja) Ei vaikka nimenomaan Suomen sionistiyhteisöllä on ollut suuri rooli Suomen ruotsinkielisen pääoman, EU:n, euron ja Nato syliin vieneen kolmikon eli Matti Putkosen, Paavo Lipposen ja varsinkin Sauli Niinistön tukijoina/pomoina.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Samalla tavalla rahakoneesta hyötyvät sionistit pystyvät manipuloimaan myös akatemiaa, jotta taloustieteilijät olisivat hiljaa valtaeliitin rahakoneesta, valtiotieteilijät petrodollarin pyörittämästä geopolitiikasta ja historioitsijat pankkiirien ja sionistien vallasta. Onneksi on muutamia rehellisiä professoreita, kuten Hoppe ja Mearsheimer.

 

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

911-iskujen ja varsinkin Syyrian sodan alettua venäläinen RT-televisio- ja youtube-kanava on kertonut sionistien juonista yhä enemmän. Niinpä RT on nyt kielletty koko EU:ssa.

 

Russian Television (RT) Exposed Epstein Pedoscandal Already Nine Years Ago

 

 

 

4. Kartellit luovat totalitarismia

Sionisteilla ja pankkiireilla ei kuitenkaan olisi valtaa, jos tavalliset ihmiset olisivat rehellisiä. Mutta kun eivät ole. Lähes kaikki haluavat käyttää valtiota tukiaisten ja kartellierioikeuksien hankkimiseen. Kaikki ihmiset haluavat käyttää valtiota ryöstääkseen ja kiristääkseen toisia ihmisiä joko verotuksen tai muiden etuoikeuksien kautta. Valtio ei mitenkään eroa mafiasta.

 

 

 

Aina jos loukkaat yksilön itsemääräämisoikeutta kehoonsa ja omaisuuteensa, niin tämä synnyttää kartellisaatiota, joka päätyy lopulta globaaliin monopoliin. Ongelma ei siis ole pelkästään valtaeliitti, vaan käänteinen automaattinen näkymätön käsi. Vaikka sionisteja ei olisi olemassa, niin globalisaatio silti etenisi, koska kartellisaatio on globalisaation moottori. Sionistit tekevät vain prosessista raaemman ja sotaisamman.

 

Fakta nyt vaan on, että jos annat pirulle pikkusormen, niin se vie koko käden. Loukkaa yksilön itsemääräämisoikeutta kehoonsa ja omaisuuteensa, niin luot kauhistuttavan pakkovallan eli valtion. Sen jälkeen on vain ajan kysymys, että syntyy alueellinen rahamonopoli eli keskuspankki. Se väistämättä johtaa sotien kautta globaaliin rahamonopoliin, jolla valuuttakilpailu estetään. Lopulta syntyy globaali poliisivaltio.

 

 

 

Tätä monopolistista prosessia sitten vielä kiihdyttää ja raaistaa monet muuta kartellit ja monopolit. Esimerkiksi monopolistiset patenttioikeudet johtavat automaattisesti koko lääketeollisuuden keskittymiseen muutaman jättiyhtiön käsiin. Luonnollisesti valtio käyttää tilaisuutta hyväkseen luodakseen sisäiset passit liioittelemalla esim. flunssaepidemiaa.

 

Kaikki nämä kartellit vähitellen liittyvät yhteen jättimäiseksi verkostoksi. Tämä on jo tapahtumassa mediassa ja muissa talouden aloissa, joissa keskittyminen on kiihtyvää. Tämä johtaa tietysti myös säätelykaappaukseen ja lopulta pankkiirien johtamien monikansallisten yritysten tekemään valtiokaappaukseen, jossa pieni pankkiiriklikki hallitsee koko maailmantaloutta.

 

Älä siis syytä vain pankkiireita ja sionisteja, vaan itseäsi. Sinä olet sotien, köyhyyden ja massamurhien pääsyy.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 1. Kyseinen lukija nyt vaan sattuu olemaan tervejärkinen, eikä holhouksessa. Suosittelen järjestämään katugallupin aiheesta. Katsotaan kumman kannan normaalit työssäkäyvät, tätä maailmaa pyörittävät ja teidän tukenne maksavat ihmiset ovat.

  Toiseksi hienoa kaksinaismoralismia, että itse ”päätoimittaja” nimittelee lukijoita suvakeiksi ilman perusteluja, mutta mikäli häntä kritisoidaan niin sensuroi kommentit ja suoltaa valheita sanotusta.

  #Sananvapaus
  #Suoraselkäisyys
  #Ammattitaito

  1. Hei! Toimitus on monta kertaa muistuttanut, että herjaamista ja vihapuhetta ei sallita, joten tämä on se syy sille, että joitain kommenttejasi ole julkaistu. Ei sen kummempaa!

   Jos haluat levittää sitä vihaa ja pahaa oloa, niin liity elokapinaan!

  2. Erittäin hyvin sanottu ”Oikea nimetön”. Marcolle myös pointsit että julkaisi tuon kommentin. Yleensä vastaavat kommentit kokee ääriankaran sensuurin.

   1. Kylläpä tuo sensuuri vielä syö leijonanosan näistä kommenteista. Ilmeisesti pitäisiä huoritella tai uhkailla kansanmurhilla valtaapitäviä niin saisi kommenttinsa läpi.

    #Sananvapaus
    #Ironia

 2. Ihmisiä hallitaan palkkaorjuuden avulla. Kun Suomi luopui devalvoinnista 90-luvun alussa, rahan arvo alkoi määräytyä markkinavoimien kautta. Markkinoilla tuotteen arvoon vaikuttaa sekä määrä että kysyntä. Mikäli liikkeellä on vähän tavaraa ja se on kysyttyä, on sen arvokin korkeampi. Niinpä massatyöttömyys on EU:n osavaltiotasolla pääkeino pitää inflaatiovauhti kurissa. Kun työpaikkoja on vähän ja työtä on vaikea saada, pysyvät ihmiset nöyrinä auktoriteetteja kohtaan, mutta keskinäinen kilpailu ja piiloaggressiot kanssaihmisiä kohtaan lisääntyvät. Ihmisten kuuliaisena pitävät myös sosiaalietuudet, joiden varassa elämänlanka työttömyyden aikana on. Sosiaalietuudet pidetään tasolla, jolla ihminen pysyy hengissä, mutta joutuu päivittäin käyttämään paljon energiaa sen miettimiseen, mihin rahat käyttää. Tällöin energiaa ei tietysti jää mihinkään muuhun.

  Toinen Rotschildien käyttämä hallintakeino on velkavankeus. EKP:n ohjauskorko on ollut jo vuosia lähellä 0:aa ja Euribor miinuksen puolella. Näin lainaraha on halpaa lukuun ottamatta pikavippejä, mikä on houkutellut ihmiset ottamaan suuria asuntolainoja. Tätä on tuettu myös sillä, että lainan saantiin vaadittava oman rahan osuus, 20%, on pieni. Lainaraha ja sillä hankittu omaisuus ei ole omaa, vaan pankin ja tähän omaisuuteen on käyttöoikeus. Tällöin on riippuvainen pankista ja vapaa vasta, kun laina on maksettu.

  1. Juuri noin. Tuo on vaihtoehtoista varjotaloustiedettä.
   Meillä toisinajattelijoiden pitäisikin perustaa vaihtoehtoyliopisto. MdW olisi pääopettaja.

 3. Selvää tekstiä, mutta ei noista syvistä tosiasioista valevaltamedia kerro.

  Nyt media yrittää kehitellä apinarutosta syytä seuraavalle totalitarismin aallolle. Myös aletaan jo valmistella syksyn rajoituksia varten pelottelu koronan x-aallolla. Sekä on tulossa hallitsematon maahanmuuttoaalto Venäjän rajan kautta, joka oikeuttaa poikkeusolojen julistamiseen. Näitä riittää.

  Media yrittää luoda ja kokeilla erilaisi uhkakuvia ja toivoo, että massat lankeavat taas johonkin valheeseen. Media pitää syöttejä kuten kalastaja vedessä ja toivoo että kala (massat,) nielaisevat syötin ja myös koukun kuten kävi koronan kanssa.

 4. Dewittu menikö noin tunteisiin?totta tuo kirjoittaja kertoi hälytyskellot pitäisi alkaa soita jos näkee paikassa kun paikassa vaan pedoja,natottajia,CIAagentteja,suvakkeja.naisten vihaaminen Onko nyt maailma noin paha dewitun mielestä? Oon seurannut tätä kourallinen ehkei sitäkään on dewitun puolella suuriosa nauraa tälle.Marco ota itsestäsi niskasta kiinni ja mieti mikä on tärkeetä juuri sulle? Sehän tiedetään että dewitulla ei ole kaikki palaset kohdillaan.lisäksi tämä naisten syrjiminen onko hollantilaisilla tapana herjata naisia. Missä on kunnioitus niitä kohtaan? Takuuvarmasti tämä höyhöttäjä dewittu levittää valheellistä tietoa joita ei itse tarkista,lisäksi käskee lampaitaan etsimään juttuja. Miksiköhän koska dewittu on tyhmä. Minulla muuta ole kun dewitun lampaat määkivät kun heidän ”iso”herransa kertoo tarinoita joiden valheellisuus on suuri.

  1. Tarvitsemme ja VAADIMME vaihtoehdoista opetusta marxilaisen yliopistolaitoksen tilalle. Muuten maailman touhuun ei saada mitään järkeä ja tolkkua.

   MdW on itseoikeutettu professori ja pääkouluttaja.

 5. Vinkuja paskiaisia ei kiinnosta historia, odjektiiviset tutkimukset saatikka puolueettomat mielipiteet. Jos jokin asia ei satu miellyttämään, kastuu vinkujalla housut välittömästi… HOLOKAUSTI ON VALHE!!!

  1. Juuret ovat paskatunkiossa noilla, siis Venetsian paskakanaaleissa. Paskareikä oli asunnoissa ulompana seinästä, niin könttä tippui kanaalikuskin päähän. Miksi helevetissä turistit ryntäävät Venetsian kaltaiseen paskapaikkaan?

   Koko ajan menty huonompaan juuri noiden idioottieliittirottien takia.

  1. Meinaatko samaan tyyliin kuin Lenin antoi punaisille v. 1918 vallankumousta varten? Mielenkiintoista. Kuka on sitten ja kenen vihollinen Zuomessa?

 6. Yhdysvaltojen imperialismia ei olla noin vain lopettamassa. Nyt asioiden selvittely ollaan vasta aloittamassa. Jokainen amerikkalainen ja brittiläinen rikollinen ihminen tulee maksamaan laillisesti rikoksistaan uhrejaan kohtaan kymmenien ja kymmenien vuosien ajalta.

 7. Kun katselee Varsovanliiton ja Naton alueita euroopassa on kuin jakaisivat sitä vuorotellen. Nyt kai 70-vuotta amerikkalaisten temmellyskenttänä sapelit kalisten.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*