Marco de Wit 21 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on siitä harvinainen media, että se uskaltaa kritisoida feministejä sekä yleensäkin naisten huonoja puolia. Fakta nyt vaan on, että naiset mädättävät yhteiskunnan toisaalta älyttömällä taloussosialismilla ja toisaalta sairaalla kulttuurimarxismilla.

 

Naiset mädättävät jälleen: Vastustavat porvarihallitusta

 

 

Toisaalta Laiton Lehti ei kuitenkaan ole kannattanut naisten äänioikeuden poistamista? Miksi? Pelottaako Laitonta Lehteä femakot tai heidän johtajansa valtakunnanvainoja Raija Toiviainen?

 

Ei todellakaan. Femakoissa on ollut nimittäin ollut yksi hyvä puoli: He ovat vastustaneet sotahulluutta!

 

Naisilta pakko poistaa äänioikeus?

 

 

Tämän feministien rauhanomaisuuden takia Laiton Lehti meni jopa niin pitkälle, että vastusti äänioikeuden poistamista naisilta.

 

 

Naiset ja miehet ovat nimittäin yhtä hulluja, mutta päinvastaisilla tavoilla. Naiset kannattavat poliisivaltiota ja miehet sotavaltiota. Onneksi kumpikin on aiemmin vastustanut toisen hulluutta ja näin edustuksellisessa demokratiassa on ollut tietty tasapaino ja järki.

 

 

Nyt kuitenkin naiset ja miehet ovat yhdessä kannattamassa sekä poliisi- että sotavaltiota!

 

Suomessa tämä on erityisen vaarallista, koska se johtaa Suomen joutumiseen idän ja lännen taktisten ydiniskujen taistelukentäksi.

 

 

Nuukkaisiko Venäjä Suomen? Kyllä! Entä Amerikan? Ei taatusti!

 

 

Alla olevassa videossa Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson 2015 perustelee hyvin miksei Suomen kannata kuulua Natoon. Tämä oli Krimin valtauksen jälkeen eli silloinkin geopoliittinen tilanne oli hyvin kireä ja Suomen valtamedia natotti täysillä. Tästä huolimatta Andersson ei anna valtamedian vaikuttaa itseensä.

 

Hän myös hyvin aloittaa toteamalla, ettei Nato ole puolustusliitto, vaan sotilasliitto.

 

Nyt Andersson ja Vasemmistoliitto on kuitenkin tehnyt uskomattoman takinkäännön. Toisaalta onhan se Audin takapenkki melko mukava.

 

Andersson puhuu niin ytimekkäästi, että alla oleva video on vain minuutin pituinen.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Vasemmistoliiton Li Andersson 2015: Ei Natolle

 1. Niin siis tämähän oli ennen Eduskuntavaaleja. Kommunistit ovat aina liittoutuneet tiedustelupalvelujen kanssa ja he ovat itsekin myöntäneet kuinka kommunistit loikkasivat lännen tiedustelupalveluihin auttamaan heitä mm. Saksaa vastaan.

  Käytännössä jokainen tavallinen amerikkalainen ja jokainen tavallinen britti on imperialismia tukeva mielisairas ja paha rikollinen, jotka pitää kaikki saada ulos Suomesta ja korvausvastuuseen rikoksistaan.

 2. Marco on ollut naisten äänioikeuden peruuttamisesta täysin väärässä. Totta kai se pitää peruuttaa! Samaan aikaan miesten pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja miehistyä.

  1. Mikä pointti sulla on Marco tehdä tälläisiä kommentteja ikäänkuin jonain muuna henkilönä kuin itsenäsi? Kaikki tietää että toikin oli sinun kirjoittamasi teksti. Toi on tosi noloa.

  2. Marco haluaa antaa nekkkeille turhaa raha-apua joka vain haittaa!!! Alkanut oleen tulijoiden puolella varmaan kun itse on, tunteisiiin.. muuten käyttäytyä kuin Suomimies ja edemmän hyödyksi kyn vievät. J

  1. Missä sitten on naisten paikka? Vuonna nakki armeijassa olin viimisii päiviä ennenkuin tj0 oli hieno nähdä kun naisia tuli armeijaan..eikö sekin oli tasaarvoa?

 3. Vasemmistoliitossa kun oli monta nuorempaa pridettävää ja feminististä suvakkinaista, jotka edelleen asettuivat Natoa vastaan niin se tekee Li:n takinkäännöstä entistä härskimmän ja täysin perusteettoman kuten myös muunkin ryhmän enemmistön täydellisestä petoksesta. Vai luuleeko joku että Kontulan ja Honkasalon tyyliset fanittaisi millään tasolla Putinia? Ei todellakaan, vaan kyse oli niistä omista ja puolueen periaatteista, joista he vain pitivät kiinni muiden myydessä ne pois.

  1. Millainen moraali noilla vassarinaidilla on? Kovia neuvostokommareita edelleen vain smerikkalaisten aivopesemiä marxisteja? On tuolla Liillä kyllä aika hyvännäköiset huulet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*