Marco de Wit 22 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

 

Kaikki alkavat myöntämään, että kovat ajat ovat tulossa. Jopa Economist-lehti ennustaa ruokapulaa.

 

Ja mitä tekee Suomi? Tuhoaa idänkauppansa ja antaa loput rahansa Etelä- ja Itä-Euroopan mafiavaltioille. Kaiken kukkuraksi se sitten vielä loikkaa täynnä satanisteja ja mielisairaita olevaan uppoavaan pridelaivaan.

 

 

Ainoastaan Turkki voi meidät pelastaa. Eli muslimit! On tämä hullu maailma. Toisaalta tätä olisi pitänyt odottaa, kun femakot pääsivät Suomessa valtaan!

 

Toisaalta sitten kun talousromahdus tulee, niin femakot pistetään kovaan kuriin. Mitään ei unohdeta ja kaikki kalavelat maksetaan korkoja myöten!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Päivän kuva: Romahdus

 1. Suomalaisille huorille on todellakin tulossa erittäin kova kuri romahduksen ja huorien matukiiman jälkeen. Oikein innoissaan avaavat rajoja, että matut pääsevät teurastamaan suomalaiset miehet. Jäljelle jäävät ne kovat luut, jotka eivät anna armoa suomalaisille huorille.

  1. Venäjä voisi ratkaista, mutta natodioimme mahdollisuuden Neuvostoliiton palauttamiseen omaan maahan, Venäjään. Kova talouspula koittaa, mutta ehkä selviytyäksemme opi mitä satanistiset Epsteinin kaltaiset juutalaispedofiilit saavat aikaan. Samaan aikaan Amerikka sionistivallan ikeessä tekee elämisestä helvettiä. Venäjän voitto ja Kiina ovat ainoita mahdollisuuksia lännen sairauksia vastaan.

 2. ”Toisaalta sitten kun talousromahdus tulee, niin femakot pistetään kovaan kuriin. Mitään ei unohdeta ja kaikki kalavelat maksetaan korkoja myöten!”

  Mitä tuo tarkoittaa? Jonkinlaista kostoa pieneltä katkeralta mieheltä, mutta samaa ratkaisua kuin pakolaisiin? Kerro toki mikä on tämä kalavelkojen maksu ja mistä hyvästä?

  1. Loikkaa täynnä satanisteja ja mielisairaita olevaan uppoavaan pridelaivaan. Talous mahdollisti femakkojen vallan.

  2. Suvakeilla on aina lukemisen ymmärtämisen vaikeuksia. Kysytte aina ”Mitä tarkoitat sukupuolella? Mitä tarkoitat sillä? Mitä tarkoitat tällä?”. Ette koskaan ymmärrä mistään mitään. Ei varmaan ole kovin vaikea ymmärtää mitä Laiton Lehti ja monet miehet tarkoittavat kalavelkojen maksulla?

 3. 🆘Nyt tuntuu että jonkun olisi aika + samoin ajattelevien mennä kohti Peltolaa.🇫🇮🎹🎤🎸🧱🪟🧱🧱🪟🧱🧱🥼👍🎸🧱🪟🧱🧱🪟🧱🧱🥼📵 joo o joo joo mieher.

 4. Aiemmin olen kommentoinut, että tulevaisuudessa meidän kunnon suomalaisten pitää liittoutua arabinationalistien kanssa, jotta saamme maamme tyhjennettyä arabeista ja neekereistä. Mutta en olisi koskaan uskonut, että Turkki ja heidän rohkea ja komea johtajansa Erdogan on antamassa auttavan kätensä kurdiongelman ratkaisemisessa! Turkilla on jo kurditerroristien vastainen ”CLAW LOCK”-operaatio käynnissä ja tulokset ovat olleet erittäin lupaavia! Jos Suomi haluaa osoittaa luotettavuutensa, niin se lähettää suomalaisia erikoisjoukkoja Turkin armeijan avuksi jahtaamaan kurditerroristeja.

  Turkkilaiset ovat olleet alusta saakka oikeassa, kun he varoittivat suomalaisia vuosia sitten ”teille suomalaisille tulee vielä paljon harmia kurdeista.”

  Toisaalta tämä voi olla hyvä rytmi, että kansanryhmä kerrallaan siivotaan Suomea. Seuraavaksi ehkäpä seuraavaksi somalien joukkopoisto voisi tulla kysymykseen?!!

  1. Yksi porukka olisi poistettava ensin: Ne jotka sotkun saivat hämmennettyä. Se on syy, terroristi-ongelma on seuraus

 5. Bi­den ha­lu­aa USA:n öl­jy-yh­ti­öil­le oi­keu­den os­taa kaa­sua ja öl­jyä Ve­nä­jäl­tä.
  –   Was­hing­ton loo­king to cre­ate du­al ener­gy mar­ket

  En­sin öl­jy-yh­ti­öt päät­tä­vät suu­ren joh­ta­jan, rau­ha hä­nen sie­lul­leen, oh­jeis­tuk­sen mu­kai­ses­ti sen mi­tä öl­jys­tä mak­se­taan Ve­nä­jäl­le,
  –   sit­ten Ve­nä­jä pa­ko­te­taan myy­mään tuol­la hin­nal­la.
  –   Yh­ti­öi­den mak­sa­ma os­to­hin­ta pe­rus­tuu so­si­alis­ti­sil­le pe­ri­aat­teil­le,
  –   mut­ta yh­ti­öi­den ot­ta­ma myyn­ti­hin­ta pe­rus­tuu ka­pi­ta­lis­ti­sel­le hin­noit­te­lul­le.

  Eli os­te­taan hin­taan 40 dol­la­ria ja myy­dään hin­taan 100 dol­la­ria.
  –   Si­tä­hän se va­paa­kaup­pa tar­koit­taa.

 6. Vähät väliä. Suomalaisella naisella ei ole mitään arvoa, eikä ole koskaan ollutkaan. Suomalaiset miehet ovat vain aiemmin tehneet todella typerästi kuolemalla suomalaisen naisen takia, vaikka oikea ratkaisu olisi ottaa parempia, naisellisempia, uskollisempia ja vähemmän vittumaisia naisia muualta. Suomalaiset lehmät oksettavat suomalaisia miehiä ja heillä ei ole mitään arvoa.

 7. Monet miehiä vihaavat suomalaiset huorat tulevat ensin matujen raiskaamiksi ja kuolevat sitten nälkään. Täysin oikein suomalaisille nartuille. Saavat pikaoppitunnin kautta miesvihastaan ja matujen kanssa huoraamisesta.

  Jotkut suomalaiset miehet kyllä selviytyvät, mutta suomalaiset naiset eivät. Paljon parempia valkoisia naisia voidaan aina ottaa tilalle, eikä näitä suomalaisia lehmiä tule kenelläkään ikävä.

 8. Romahduksen jälkeen eletään sentään miesten maailmassa, jossa naisilla ei ole enää mitään valtaa yhtään mihinkään, eikä heitä ei tulla enää kuuntelemaan yhtään missään. Parempi sekin on kuin feministinen mätä mitä suomalaiset naiset ovat aina edustaneet aina tähän asti. Kukaan ei ole tulossa auttamaan suomalaisia vihaavia lehmiä.

 9. Totaalinen romahdus tulee, mutta hyvin harva suomalainen nainen on pelastamisen ja uhrautumisen arvoinen. Suomalaiset geenit itsessään eivät tee hyvää naista, vaan tämä on suomalaisten kohdalla pelkkää sattumaa. Mistä tahansa kansasta löytyy aina muutama kunnon nainen. Suomalaisissa naisissa itsessään ei olekaan mitään erityisen arvokasta. Itänaapurien kansoista löytyy paljon parempia naisia nykyisten kylmien ja vihaavien lehmien tilalle. Romahduksen koittaessa kaivankin popkornit esille kun matut raiskaavat suomalaiset vihaavat naiset ja lopulta nääntyvät hitaasti nälkään.

 10. Eivät naiset arvosta pätkääkään sitä kuinka hyvin mies heitä kohtelee. Tilastoista ja käytännöstä näkee, että mitä paremmin naisia kohdellaan, sitä pakettia ja vittumaisempia naiset ovat ja sitä huonommin he kohtelevat miehiä takaisin. Tämä on täysin päivänselvää, jonka tilastot vain vahvistavat.

 11. Suomalaiset naiset eivät ole koskaan tehneet mitään. Ovat aina olleet miehiä vihaavia vittumaisia ja kiittämättömiä lehmiä, jotka huoraavat vihollisten ja tunkeilijoiden kanssa. Missään muussa kansassa ei ole samanlaisia kylmiä ja kiittämättömiä huoria.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*