Marco de Wit 22 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on alusta asti ennustanut, että Venäjän paljon tehokkaampi armeija tulee motittamaan ja jyräämään Ukrainan armeijan.

 

Karttasota: Ukrainan sodan vaihtoehdot Venäjän minivoitosta murskavoittoon

 

 

Toisaalta viime aikoina Laiton Lehti on todennut, että Ukrainan armeijan valiojoukkojen tuhoaminen ei ehkä riitäkään, JOS Venäjä ei valloita myös Länsi-Ukrainaa. Sionistien manipuloimat länsimaat ovat nimittäin luvanneet Ukrainalle suunnattomasti aseita ja rahaa, joilla he voivat luoda UUDEN armeijan Länsi-Ukrainaan ja jatkaa sotaa vaikka vuosia.

 

 

Scott Ritter: Ukraina voi EHKÄ sittenkin vielä voittaa Venäjän. (Juutalaisoligarkkien tuella!)

 

 

Nyt on siis kyse ajasta. Venäjällä on kiire. Sen on nopeasti murskattava Ukrainan valiojoukot Donbassissa, jotta se voi valloittaa koko Ukrainan. Nyt näyttää siltä, että Venäjä olisi onnistumassa.

 

Popasnajan kukka on nimittäin tulossa kukkaan!

 

 

 

Kuten kartasta näkyy, niin Popasna on venäläisten uloke, joka on katkaissut ukrainalaisten rintaman. Popasnasta käsin venäläiset ovat nyt alkaneet hyökkäämään joka suuntaan eli länteen, pohjoiseen ja itään.

 

 

 

 

 

Ei tarvitse olla mikään sotilasasiantuntija tajutakseen, että nyt ukrainalaiset ollaan motittamassa monesta suunnasta! Tätä Laiton Lehti ennusti jo pari viikkoa sitten Natokenraalin suulla.

 

Natokenraali: Ilman Naton interventiota Venäjä voittaa Ukrainan sodan!

 

 

Nyt jopa länsimaiden valtamedia alkaa myöntää ukrainalaisten rintaman romahduksen, vaikka vielä naurettavalla tavalla haaveilevat ukrainalaisten pystyvän Harkovan rintamalla katkaisemaan Venäjän huoltoyhteyksiä.

 

Todellisuudessa venäläiset ovat halunneetkin Ukrainan ”vastahyökkäävän” pohjoisessa Harkovan alueella ja näin sitovan joukkojaan lapselliseen sekoiluun ja symboliseen mediasotaan, jossa strategisesti ja operatiivisestikin mitättömät taktiset minitaistelut nostetaan mediassa suurvoitoiksi.

 

Venäläiset ovat tunnettuja siitä, että tekevät ns. fixing-operaatioita, joiden tarkoituksena on vain sitoa vihollisen joukkoja muualla samalla, kun keskittävät hyökkäyksen johonkin muualle strategisesti tärkeään kohteeseen eli Donbassiin ja varsinkin Popasnajaan.

 

 

 

 

Jopa himonatottava Sky-uutiset tuntuu vihdoin tajunneen ukrainalaisten rintaman olevan murtumassa, vaikka eivät sitä vielä ihan suoraan uskallakaan harhaisille katsojilleen kertoa.

 

 

 

 

Ukrainalaiset ovat haaveilleet, että amerikkalaisten lähettämät ”triplaseiskat” pelastaisivat ukrainalaiset, mutta se on turha toive, kuten tässä videossa selitetään. Mukana myös video siitä miten venäläiset näyttävät löytävän triplaseiskat.

 

 

 

 

 

Alla olevassa videossa kokonaisanalyysi tilanteesta, jossa hyvin selostetaan Popasnajan rintama samalla kun korostetaan venäläisten avanneen lukuisia muita pieniä rintamia tarkoituksena iskeä paristakymmenestä eri kohdasta samaan aikaan. Ukrainalaisilla on nyt todella hikiset oltavat. Onkin lähes väistämätöntä, että joistain kohdista venäläiset pääsevät kunnolla läpi ja sitten alkaa tapahtua.

 

Normaali reaktio olisi tietysti ukrainalaisten perääntyminen. Nyt alkaa kuitenkin näyttää siltä, että osa ukrainalaisista valiojoukoista uhrataan, jotta venäläisten etenemistä voitaisiin hidastaa vähän samaan tapaan kuin Mariupolissa sidottiin venäläisiä pari kuukautta, vaikka häviö oli jo varma.

 

Ukrainalaiset sotilaat antavat siis teurastaa itsensä sionistien vuoksi. Kuvottavaa. Tämähän alkaa näyttämään juutalaiselta rituaaliteurastukselta!

 

Katsokaa tarkkaan, koska sama on tietysti luvassa suomalaisille lampaille!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Popasna-kukka puhkeamassa kukkaan! Venäläiset triplamotittavat kosher-ukrainalaiset?

 1. Näyttää tuo Popasnan-niemeke tosiaan olevan ukrainalaisten kannalta ikävässä paikassa. Sen etelä- ja pohjoispuolelle jääneet parinkymmenen kilometrin levyiset huolto- ja kulkureitit ukrainalaisten asemiin ovat luultavasti jo aika tarkkaan valvotut ja kranaaatti- ja tykkitulen piinaamia. Jos ukrainalasiten huolto ei voi toimia ja venäläinen jatkaa mottien tiivistämistä, niin Ukrainalaislle tulee vielä kiire päästä pois noista lokeroista. Ukrainalaisten poistuessa lokeroistaan ne käytännössä jättävät Donbassin ja lukanskin venäläisille. Ai ai.

  Eilen tuo Zelenski jo indikoi diplomaattisen ratkaisun väistämättömyyttä, Tuskin Venäjälläkään riittää enää resursseja miehittää ukrainaa enää laajemmin – länsimaisen aseistuksen tehdessä siitä päivä päivältä hankalampaa. Eli Ukraina häviää pysyvästi maa-alueita ja maksaa sodasta järkyttävän kalliin hinnan. Venäjä ei maksa mitään, mutta länsimaat rosvoaa venäläisistä takavarikoidut varat. Samalla kaikki ja Kiina näkevät mitä tapahtuu kun käyttää dollaria valuuttareservinä ja tallettaa kultansa ulkomaille. EU kuitenkin lopulta maksaa Ukrainan jälleenrakennuksen antamalla ukrainan tuonnille verovapauden. Erityisesti nuoret ja koulutettut ukrainalaiset ovat ”vaarassa” jäädä ulkomaille tai muuttaa ulkomaille lähteneiden perheenjäsentensä luokse. Ai ai.

  Ylipäätään koko tuo sota oli täysin turha eikä sotaa edes olisi syttynyt jos Zelenski ja/tai länsimaiden globalistit eivät olisi yrittäneet kammeta Ukrainaa Natoon. Tätä ei tietenkään globalistimediat kerro, vaan niiden historiikki tälle sodalle kertoo vain että Venäjä ihan vain täysin yllättäen ryhtyi tuomaan joukkoja ukrainan rajoille ja ryhtyi sitten laittomaan hyökkäyssotaan. Ai ai.

 2. Kun suomi palautetaan ruotuun ja oikeustoimikelpoiseksi,niin siinä ei Venäjällä kauan mene.Oi tule Putin Kultainen”

 3. Hienoa Marco! Nyt nauti pari päivää taas kartoists ennen kuin Putinin verikoirat ottavat taas nokkiinsa. Jännä että tässä välissä et jaksanut julkaista karttoja, kun Venäjä perääntyi, vaikka kuinka mainostat olevasi puolueeton. Tosin kaikkihan meistä tietävät totuuden..

  1. Niin sanoivat myös Aatu ja Bonabarte!

   Katso karttaa ja Ukrainan ja Venäjän kokoja ja resursseja!

   Aivan kuten Hitlerkin. Vain todellisuudentajun täydellinen menetys johtaa ”bagdad bob” syndroomaan.

 4. Lännen suvakkimedia on puhunut koko ajan paskaa. Kuka muistaa, kun maaliskuussa Venäjältä piti loppua ohjukset? Nyt Ukrainan sotajohto on myöntänyt, että Venäjä ampuu joka vuorokausi 10-12 ohjusta. Nyt Venäjältä on kuulemma loppumassa dronet. Samaan aikaan täysin uutta ja innovatiivista kalustoa saapuu rintamalle mm. laser, jolla voi ampua vihollisen droneja. Laserin tehon pitäisi olla 5km korkeuteen saakka. Eli sillä voi vahingoittaa myös sateliitteja.

  Venäjän ei tarvitse vallata koko maata, vaan riittää, että se tuhoaa vihollisen. Jos vihollista ei tuhota ja esinahatonta natsipresidenttiä ei eliminoida, niin on täysin varmaa, että nato yrittää heti uudestaan hyökkiä Venäjän kimppuun kun se on seuraavan kerran mahdollista. Esinahattomalla natsipreidentillä menee nyt todella huonosti. Nimittäin ukrainalaiset nationalistipataljoonat ovat jo uhkailleet häntä ja hänen neuvonantajia. Jos esinahaton natsipresidentti jää Ukrainaan, niin omat tappavat hänet, jos hän lähtee maanpakoon, niin FSB eliminoi hänet!

  Venäjä on jo aloittanut vallattujen alueiden jälleenrakentamisen, kun taas EU:n suvakit vasta horisevat Ukrainan jälleenrakentamisesta. Millä resursseilla EU rakentaa yhtään mitään, kun me olemme nyt siirtymässä aikakauteen, jossa keskiössä on selviytyminen. On täysin selvää, että jos lännen suvakit yrittäisivät mennä vaikkapa Mariupoliin yrittämään jälleenrakentamista, niin kyseisen rakennusurakan itselleen voittaneet iloiset tsetseenit häätäisivät suvakit heti pois alueelta. Komentaja Kadyrov ei pidä suvakeista.

  Tulevaisuudessa jos länsi haluaa mitään raaka-aineita Venäjältä, niin lännen täytyy nöyrtyä maksamaan niistä ruplilla. Tämä maakaasun ruplakauppa on vasta alkua!

  1. Marco on puhunut koko ajan paskaa. Kiovan piti romahtaa parissa päiväss 80 päivää sitten ja suuren pihtiliikkeen tuli tuhota loput Ukrainan joukoista. Tämän jälkeen Putin joka viisaudessaan tahtoo vain vapauttaa lännen natseista, olisi ollut juhlittu sankari.

   1. Natoon piti mennä parissa päivässä niin että heilahtaa, mutta nyt taitaa ehtiä tulla Natovaalitkin Suomeen. Sale tosiaan teki uskomattoman tempun, kun kenties saa Naton hajoamaan. Kyllä nimi historianlehtiin jää tuollaisella meriitillä. Kohta alkaa Johan Bäckmanin lähetys jälleen. Asiallista pohdintaa pienen huumorinkin säestyksellä Venäjän näkökulmasta asioihin. Minulle se lopullinen näkökulma on aina tietenkin, miten se liittyy omaan Isänmaahan. Koronamaskikeuhkovammaiset Ukrainaöyhöttäjät eivät paljon Suomea mieti, kunhan vaan vihan puuskassa saadaan Suomen talous järkyttävään tilaan.

    Rankkoja tatskoja on Azovin porukoilla. Yksi äijänpää näytti ihan Halla-aholta. Olisikohan totta?

   2. Hei rauhoitu! Rauha on palannut Mariupoliin ja Azovin valenatsit on siirretty pidätyskeskukseen odottamaan sotarikosoikeudenkäyntejä. Mariupolissa on taas sähköt päällä ja julkinen liikenne käytössä. Myös uudelleenrakentaminen on alkanut ja tästä vastaa iloiset tsetseenit, jotka rakensivat omasta pääkaupungista todellisen kulttuurin kehdon! Eikö tämä ole hyvä asia? Tiedäthän, hyvä voittaa lopulta aina pahan!

    Tiedäthän, rakentaminen on hyvää ja rikkominen on pahaa. Esim. häikäilemätön tuhoaja Darth Vader on paha ja taas ystävällinen ja suuria urotekoja tekevä Luke Skywalker on hyvä.

    Milloin Azovin valenatsit ovat rakentaneet yhtään mitään, paitsi maan päällisen helvetin Mariupolin asukkaille?

    Eikö ole hienoa, kun kohta Suomessa aletaan jahtaamaan kurditerroristeja. Aion ilmiantaa pari kebabpitseriaa lähikaupungista. Aion myös laittaa kurditerroristien kebabpitserioiden ikkunoihin varoituksia, jotta tavalliset suomalaiset osaavat varoa niitä! STOP KURDITERRORISMI!

   1. Hyvästit ja perusta pohjoismaiselle siomalaiselle hyvinvointivaltiolle on heitetty jo vuosia sitten.

    Kuka uskoo muutaman vuoden päästä raunioiden ja ruumiskasojen jälkeen että sellaista ikinä on ollutkaan. Kannattiko vaihtaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*