Marco de Wit 23 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Oliver Stone on elokuvillaan paljastanut kuinka Amerikan valtaeliitti tappoi John F. Kennedyn.

 

Stone on myös paljastanut kuinka Amerikka on maailman imperialistisen valtio.

 

Alla haastattelun aikaleimat. Videoon on mahdollista saada hyvälaatuinen suomenkielinen tekstitys.

 

2:54 – Nuclear power

15:52 – Russia and US relations

21:07 – JFK and the Cold War

26:24 – Interviewing Putin

50:02 – Invasion of Ukraine

59:20 – Why Putin invaded Ukraine

1:13:44 – Propaganda

1:21:02 – Interviewing Putin in 2022

1:28:17 – Nuclear war

1:34:28 – Advice on interviewing

1:38:09 – Interviewing Hitler

1:41:30 – Putin interview language barrier

1:42:41 – Love

1:44:36 – Advice to young people

1:47:42 – Mortality

1:48:44 – Regrets

1:50:41 – Meaning of life

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Oliver Stonen haastattelu: USA on maailman imperialistisin valtio

 1. On vain hyvä asia, että rikolliset loisivat valkoiset amerikkalaiset ja britit ovat nopeasti rotusekoittumassa erittäin älykkäisiin neekereihin. Valkoiset amerikkalaiset ja britit ovat valkoisen rodun ja valkoisten kansojen vihollisia.

   1. Amerikkalaiset ja britit eivät ole ”meitä”. He eivät ole valkoisia. He ovat valkoisen rodun ja valkoisten vihollisia.

    1. Ennen USAta Britannia oli maailmanvaltias. USA nousi ykköseksi ensimmäisen maailmansodan vaikutuksesta. Samaa englanninkielistä marxilaista paskaa työntävät molemmat.

    2. Kyllä on sukulaisia vielä 90v pari, jotka ovat ja lapset ja lasten lapset jne. kaikki nationalisteja. Täältäkin lähdetty, toiset lappiin kullan perässä, lähinnä pettyen.

 2. Rikollinen imperialistinen loisiminen on amerikkalaisilla ja briteillä geeneissä. Britit on aina tiedetty valehtelijoiksi, varkauksi ja huijareiksi noin 1900-luvulle asti, kunnes eräs ryhmä alkoi esittämään nämä rikolliset piirteet hyveinä. He vain vapauttavat ja sivistävät kaikki muut!

  Ei ole tulossa mitään ”imperialismin loppua”, sillä välejä ja rikoksia aletaan vasta selvittämään kun amerikkalais-brittiläinen imperiumi romahtaa. Vasta sitten jokainen tavallinen amerikkalainen ja jokainen tavallinen britti alkaa maksamaan tekemistään rikoksistaan ja muista loisimisestaan. He ovat kaikki joka ikinen rikollisia syntymästään asti.

 3. nationalismi-sana on leimaantunut, Baltian maiden etnonationalismi ei, kun ei siitä nyt voi puhua. Nationalismi synnytti demokratian ja yhdenvertaisuuden sellaisena kun me ne tunnemme. Nationalismi on harvoin ollut sotien syy. Kansallismielisyys on mainettaan parempi aate.

  1. Kyse on jälleen näistä käsitteistä ja niiden muokkaamisesta. Israel, Yhdysvallat ja Iso-Britannia, sekä Ranska, aiemmin myös Neuvostoliitto on esitetty ”hyvinä”, jotka vain ”vapauttavat” kaikki muut ja he vain lähettävät ”rauhanturvaajia” eri maihin ”turvaamaan rauhaa”. Suomalaiset sotilaatkin ovat olleet ja ovat näitä sotarikollisia, jotka miehittävät muiden maita Naton ja YK:n operaatioissa. YK on rahaeliitin nyrkki aivan samoin kuin Nato. Sionismi esitetään hyvänä asiana ja kaikki mitä länsiliittouma ja Israel tekevät ovat hyviä asioita ja oikein.

 4. Jokainen amerikkalainen ja brittiläinen saakin kuolla ja rotusekoittua erittäin älykkäisiin neekereihin. Amerikkalaiset ja britit eivät ole valkoisia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*