Marco de Wit 23 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

No niin. Nyt se tuli taas todistettua. Suomalaiset ovat naivein kansa. Eli uskovat ihan täysillä kaikki herrojen valheet. Tätä Laiton Lehti on koko ajan sanonut.

 

Kaikissa muissa maissa miehet ovat melko valtiokriittisiä ja naiset valtiouskovaisia. Vain Suomessa miehet ovat jopa valtiouskovaisempia kuin naiset!!

 

 

Ovatko suomalaiset feminiinistä orjakansaa? Persumiehet pelastus?

 

 

Nyt uusin KANSAINVÄLINEN tutkimus on vahvistanut Laittoman Lehden analyysin tulokset. Tutkimuksen metodologia ei välttämättä ole kovin hyvä, mutta tulokset ovat silti tosi luotettavia, koska kyse on eri kansojen vertailusta samoilla kriteereillä.

 

Turha on siis enää selittää mitään. Tämän kansainvälisen tutkimuksen luvut ovat niin totaalisen murskaavia. Katso ja hämmästy!

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Tutkimus: Suomalaiset maailman valtiouskovaisin kansa!

 1. Ei kansallismielisillä ole toivoa kun säälittävät ja halveksittavat suomalaiset itse haluavat elää orjina, alistua ja uskovat kaikki mitä auktoriteetitkin sanovat, sekä alistuvat suomalaisille lehmille.

  Vika on suomalaisissa itsessään, eikä Suomeen tulla koskaan saamaan oikeaa hyvinvointia ja vapautta, kun suomalaiset haluavat elää orjina.

  1. Eikä ihme, kun joka kolmas on töissä kunnalla tai valtiolla autoritäärisissä organisaatioissa. Ja onhan se kivaa kun ei tarvitse aivoja käyttää töissä. Ainoa haitta on kun meinaa nukahtaa aanelospaperikasan päälle. EIHÄN SE KUUDEN TUNNIN työaika kesä-elokuussa haittaa eikä kahdeksan viikon palkallinen loma. Ja vastuun voi aina siirtää toiselle viranomaiselle.

 2. En tiedä kumpi on pahempaa, suomalaisten säälittävät orjageenit ja myös suomalaisten naisten virheelliset geenit, vai varsinkin imperialististen amerikkalaisten ja brittien rikolliset loisgeenit. He eivät saa itse mitään koskaan aikaiseksi, vaan joutuvat aina etsimään jonkun loisen jolta varastaa ja josta loisia. Tämän takia he eivät koskaan pysty lopettamaan rikollista imperialismiakaan, koska he ovat geneettisesti pelkkiä rikollisia ja hyväksikäyttäjiä, jotka eivät tule yksinään toimeen.

 3. Kertoo aika paljon että suomalaisista lähes kaikki nielee tosta vaan jopa kansainvälistä sotapropagandaa! Suomalaisia pystyy siis vedättämään kuin litran mittaa mennen tullen, joka on tietysti erinonainen uutinen valtaeliitille ja valtamediakin voi luottavaisin mielin keksiä mitä haluaa niin kyllä suomalaiset uskoo kaiken.

  1. Onnellisuuden perusta on sanoa kaikille kyllä. Suomalaiset sen keksivät. Eipähän tarvitse omia aivoja käyttää.

 4. Mietin sitä, että suomalaiset eivät opi edes petetyksi tulemisesta. Vähän sama juttu kuin, että peliautomaatti vie toistuvasti rahat, ajatellaan, että kyllä se voitto vielä tulee…

  Olen miettinyt sitä, että suomalaiset eivät ole niinkään tyhmiä, vaan ohjelmoitavissa. Ohjelmointi tapahtuu toistamalla tiettyä ärsykettä. 1800-luvulla suomalaiset ohjelmoitiin pitämään esivaltaa hyvänä, kun Venäjän keisarikunta antoi ensin autonomian, jota laajennettiin omalla senaatilla, omalla rahalla, posti- ja tullilaitoksella, perustamalla kouluja ja rakentamalla rautateitä. Itsenäisyyden aikana ja vielä sotien jälkeen meidät ohjelmoitiin luottamaan kotimaiseen hallintoon, koska hallinto osoittautui lähes poikkeuksetta luotettavaksi. Myös hyvän jakaminen esim. sosiaaliturvaa ja terveydenhoitoa laajentamalla jatkui. Toisaalta suomalaisen luotettavuus perustuu kykyyn toistaa. Jussi sai kuokittua suosta pellot perheelleen ja kuokkiminen on saman liikkeen toistoa. Tämä maa on rakennettu toistolla. Esim. arabit ja afrikkalaiset eivät ole niin älykkäitä kuin suomalaiset, mutta heiltä puuttuu vastaava kyky pitkäjänteiseen työhön. Mikäli joku rikkoo tabua, keskeytetään työ, kivitetään tabun rikkoja ja juhlitaan viikko putkeen. Työtä jatketaan, kun länsimainen kehitysapuprojekti myöntää siihen 15 vuoden kuluttua rahat.

  1. ”Kalevan tytär” on imaissut Suomen virallisen totuuden arabeista ja afrikkalaisista eikä aivotoiminta ole näköjään noussut 0% yläpuolelle. Eikä edes ymmärrä asian ironiaa.

   Ollen ollut arabimaissa ja Afrikassa ja nuo naiivit väitteesi ovat melkoista roskaa. Joka maassa on laiskoja – katso Suomen läskiä roskasakkia. Mutta noissa maissa on myös uskomattoman ahkeraa, kekseliästä, vahvaa ja työtä rakastavaa väkeä.

 5. Lammaskansaa. Ton huomaa jopa monista tuttavista. Muutoin fiksuja ja ihan muka kovia äijiä, mutta sitten uskovat kaiken mitä valtauutisissa kerrotaan.

 6. Suomalaisten miesten alistuminen naisillekin on hyvin säälittävää käytöstä miehiltä. Naisia ei pidä koskaan kuunnella. Eivät naiset koskaan arvosta miesten kiltteyttä. Mitä paremmin naisia kohtelee, sitä vittumaisempia narttuja he ovat miehille ja jos heille antaa oikeuden ottaa avioero, he ottavat avioeron hyvin herkästi. Suomalainen nainen ottaa kaikkein todennäköisimmin avioeron valkoisista miehista. Suomalaiset nartut ovat hyvin uskottomia ja sitoutumattomia huoria, jotka puukottavat miestä välittömästi selkään kun silmä välttää. Kaikkein vittumaisimpia ja uskottomimpia valkoisia narttuja, jotka himoitsevat sekarotuisia lapsia.

 7. Kyllä jokin kollektiivinen mielenvikaisuus on nykyisin Suomen kansan vallitseva piirre. Tätä tilaa ei kylläkään juuri tajuta, koska ajattelukyky ja käsitys todellisuudesta on mennyt. Lisäksi tervettä mieltä ja tervettä arvostelukykyä pelätään, koska ne ovat rikoksia, joista on tunnettava syyllisyyttä – näinhän aivopesuvälineet antavat ymmärtää.

  Kansan henkinen palo on sammunut ja elinkyky mennyt. Jokaisesta mielen tai käden liikahduksesta tunnetaan syyllisyyttä, että onkohan se ”rasismia”, ”isänmaallisuutta”, ”natsismia” tai ”identiteettiä” tai suututtaakohan se pomon tai kenet tahansa. Joutuukohan siitä oikeuteen? Tällaisessa löysässä hirressä roikkumisesta, jossa jokaisella liikahduksella saattaa kuristua, on tullut suurin kansallinen hyve. Siitä kerskutaan. Tuhansin blogein ja miljoonin sanoin suomalaiset puolustelevat yötä päivää maanpetoksellisuuttaan ja toteuttavat nwo- agendaa. Kauhea esimerkki on myös suomalainen mies ja soturi, joka sotii ulkomailla vihollistemme hyväksi!

  KAUHEAA ON MYÖS KATSELLA, KUINKA SUOMALAISET TOISTUVASTI VAALEISSA VALITSEVAT VALTAAN OMAT TEURASTAJANSA, NE, JOTKA OVAT VIENEET MAANPETOKSELLISUUTENSA AKTIIVISEN TOIMINNAN TASOLLE.

  Vaikka maa täyttyy moniongelmaisista ja identiteettiä vailla olevista raukoista, joiden elämä on tyhjien rituaalien toimittamista, kukaan ei ryhdy raivaamaan tietä vapauteen. Tähän ei kukaan ryhdy, koska koko kansa on maanpetoksellista ja luihua ja sellaisena pelkää itselleen koituvia seurauksia. Todelliseen vastuuseen ei kyetä, ja nämä saamattomat ja hyödyttömät pelkurit täyttävät – ”tärkeinä” ja ”järkevinä” esiintyen – maan kaikenlaisella sijaistoiminnalla, joka saa maan näyttämään farssilta. Kaikkia hankaluuksia vältetään, ja siksi orjuuden ja vankeuden tilaan suostutaan.

  Suomi ei ole enää kenenkään isänmaa, ei edes kotimaa, sillä Suomi on menettänyt itsenäisyytensä, kiitos pankkimafian minioneiden ja maanpettureiden. Nyky-Suomi on maanpetoksellinen rakennelma. Ei ihme että täällä sairastutaan. Ja viimeinen asia, joka täällä tapahtuu, on vastuun kantaminen.

 8. Suomessa on demokratia, ja se tuhoaa Suomen väkisin. Sillä Suomessa rahvaalla on itsevaltiaan asema lain määräyksellä: “Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

  Suomen nykyinen tilanne on siis yksinomaan kansan aikaansaannosta. Kansa luonnollisesti käyttää itsevaltiaan asemaansa sekä aktiivisesti (lainsäädäntö, yhteiskuntarakennelman rakentaminen jne.) ja passiivisesti (SALLIMALLA, OLEMALLA PUUTTUMATTA ASIOIHIN). Joka ikinen asiantila Suomessa on kansan oma tahto ja sallimus. Mikään muu ei ole muokannut Suomea.

  Tiedän nyt, että on narrimaista julistaa rahvaalle missään asiassa totuutta. Yksikään tieto mistään ei ole liikuttanut kansaa mihinkään koskaan. Rahvaalle (99,6% kansasta) totuus on yksinomaan omat himot, primitiivireaktiot ja oma itse. Ei kansaa kiinnosta totuus mistään asiasta. Kansa kyttää vain himojaan, viinaa, leipää, sukupuolielintään ja viihdettä.

  Suomi on esimerkki täydellisen vastuuttomasta ja luihusta kansasta, jollaisella ei ole mitään olemassaolon edellytyksiä. Kaikki toimet tässä maassa johtavat vain tuhoon (ei ole poikkeuksia).

  Suomen kansa on luihussa stuporissa; tilassa, joka on seuraus täydellisestä ja pitkäaikaisesta vastuuttomuudesta (syvenee koko ajan). En voi enää puhua kenenkään kanssa, kun vastaan tulee sekavaa sontamongerrusta ja tyhjän tynnyrin kuminaa. Kaikki on kulminoitunut massaidiotiaksi, hyvin syväksi idiotiaksi, jossa esim. orjuutta, jossa olemme, pidetään vapautena ja elämän kaventumista enää aivopesunkatseluelämäksi, alapääelämäksi ja päänsekoittamiselämäksi pidetään tavoiteltavana elämänä, elämän täyttymyksenä. Merkillistä tällainen idiotia, joka tekee suomalaisista eläimiäkin alempia (aivopesuako lienee vai mitä).

  Myöskään tiedotusvälineitä en voi enää seurata; kaikki on mielipuolista, psykoottista ja hysteeristä sekasontaa, jossa ei ole enää mitään oikeaa.

  Tiedän nyt, että demokratiassa millään totuudella ei ole alkeellisintakaan merkitystä. Tiedän nyt myös, että on narrimaista julistaa rahvaalle missään asiassa totuutta. Ei rahvas osaa itse johtaa itseään, rahvasta pitää johtaa, ei valistaa (menee harakoille). Suomesta puuttuu nimenomaan luja diktaattori, joka tukkii rahvaan suun ja pistää pahantekijät ja viholliset vankilaan. Maa on puhdistettava rahvaanvallasta, eikä rahvasta voi “jalostaa” tai “valistaa”. Tältä kansalta on tukittava turpa voimakeinoin, vain niin päästään alkuun. Tarvitaan siis “terroria” (pahan väkivaltaista hävittämistä) ja “tyrannia” (lujaa miestä, joka panee pahat, siis koko tämän huikentelevaisen ja rikollisen kansa, kuriin). Raamattukin käskee siihen (Room. 13. luku alkujakeet, joissa puhutaan jopa “miekasta” eli kuolemanrangaistuksesta esivallan velvollisuutena).

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*