Marco de Wit 24 toukokuun, 2022

 

Alla olevassa videossa Suomen ainoa semirehellinen valtamedian toimittaja Ivan Puopolo haastattelee kurdimatu Anter Yasaa.

 

Haastattelu on lyhyt eli kestää vain vartin. Tästä huolimatta Puopolo on koko ajan ihan pihalla eli ei pysy ollenkaan kärryillä geopolitiikan ja Lähi-Idän kuvioissa. Puopololla eivät ole edes aakkoset selvillä, joten listataan muutamia vihafaktoja:

 

1. Anter Yasa on matu

Yasa on matu siinä mielessä, että hän on valepakolainen. Kurdeilla on Lähi-Idässä useampikin turvapaikka ja oma valtio, joten herää kysymys: Mitä Yasa Suomessa tekee??? Miksei hän palaa isänmaahansa? Miksei hän halua rakentaa Kurdistania? Käytännössä Yasa on siis elintasopakolainen.

 

Suomen turkkilaiset ovat sentään usein ahkeria yrittäjiä, kun taas kurdit ovat enemmänkin ikuisia poliitikkoja ja riitelijöitä. Sinänsä jatkuvassa politikoimisessa ei olisi mitään pahaa, kunhan tekisivät sitä OMASSA maassaan.

 

 

2. Kurdit mädättäviä vasemmistolaisia

Suuri osa kurdeista on vasemmistolaisia ja jopa äärikommunistisia Antifa-terroristijärjestön liittolaisia. Niinpä kurdit ovat suvakkien lemmikkejä.

 

Li Andersson: Vasemmistoliitto pitkään tehnyt yhteistyötä kurditerroristien kanssa

 

 

Kaiken kukkuraksi monet kurdinaiset ovat feministejä.

 

Päivän video: Kurdifemakko. Osa 2

 

 

Tästä huolimatta kurdit ovat kuitenkin samalla äärimmäisen etnonationalisteja! Kurdeilla onkin ehkä maailman suurin ja röyhkein kaksoisstandardi. Moni on jopa epäillyt sitä geneettiseksi.

 

Kurdien etnonationalisti Seida Sohrabi: Suomalainen etnonationalismi on rasismia

 

 

Kurdit eivät pysty edes pelaamaan jalkapalloa järjestämättä sotaa.

 

Kurdien jalkapallojoukkue hyökkäsi suomalaisten kimppuun!

 

 

Aggressiivinen röyhkeys on usein kurdien tunnusmerkki. Mustalaisetkin jäävät kauas kakkosiksi.

 

Matuottelija Makwan Amirkhani uhkailee Jethro Rostedtia

 

 

Kurdit ovat siis monella tavalla myrkkyä Suomelle. Tässä mielessä turkkilaiset ovat selvästi parempia ja niinpä aiheuttavatkin Suomessa paljon vähemmän ongelmia.

 

 

3. Lähi-Idässä ei ole hyviksiä

Ei kuitenkaan kannata ajatella, että Turkki olisi hyvä ja kurdit pahoja. Lähi-Idässä jokainen ryhmä ajaa vain ja ainoastaan omaa etuaan. Niinpä jokainen ryhmä liittoutuu kenen kanssa tahansa periaatteella viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

Kurdit ovat kuuluisia siitä, että jatkuvasti vaihtelevat liittolaisiaan ja puukottavat selkään ketä tahansa liittolaista. Toisaalta tässä ei ole mitään ihmeellistä paitsi siinä mielessä, että he ovat niin taitavia selkäänpuukottajia, että heitä jopa tästä ihaillaan. Lähi-Idässä kaikki ryhmät puukottavat toisiaan selkään ja parhaiten selviävät ne, jotka ovat ovelimpia valehtelijoita ja selkäänpuukottajia.

 

Ei siis ihme, että Yasakin valehtelee koko haastattelun ajan täysin häpeämättömästi, mutta Puopolo ja muut naivit suomalaiset eivät edes epäile mitään.

 

Miksihän se muuten on valtamedialle ja Puopolollekin OK, että herjataan Turkkia puolueettomana pitävää Erdogania mielisairaaksi? Samalla on sitten kuitenkin vihapuhetta todeta imperialistisen USA:n presidentin, Joe Bidenin olevan seniili. Onko Puopolollakin kaksoisstandardi?

 

 

4. Kurdien PKK/YPG on terroristijärjestö

Yasa valehtelee törkeästi, kun kiistää PKK:n koskaan syyllistyneen terrorismiin. Todellisuudessa PKK/YPG on tunnettu itsemurhaiskuista sekä siitä, että räjäyttelee jopa asuintaloja ilmaan. On naurettavaa väittää, etteikö iskuissa muka sivileejäkin kuolisi.

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

4. Suomi suojelee kurditerroristeja

Yasa korostaa, että Suomessa terrorijärjestöön kuuluminen ei ole rikos. Suomi menee kuitenkin vielä pidemmälle, koska pitää kurditerroristeja kuin kukkaa kämmenellä. Käytännössä poliisi ja varsinkin Jari Taposen johtamat EET-poliisit katsovat PKK-terroristien rikoksia läpi sormiensa.

 

Turkin presidentti Erdogan on siis täysin oikeassa, että Suomi suojelee kurditerroristeja. Tämä on nähty moneen kertaan. Jopa suvakkimaiset Helsingin rivipoliisit alkoivat ihmettelemään miksi kurditerroristi sai pahoinpidellä yhden poliisimiehen!

 

Videotodiste: Poliisi vapauttaa juuri hetkeä aiemmin poliisin pahoinpidelleen kurdin

 

 

Kurditerroristit ovat tietysti myös vihreän sisäministerin erikoissuojeluksessa.

 

Sisäministeri Maria Ohisalo taas puolustamassa kurditerroristeja

 

 

PKK on yhdessä Antifa-terroristien kanssa järjestänyt lukemattomia törkeästi lakia rikkoneita mielenosoituksia, mutta eivät koskaan joudu vastuuseen.

 

Nyt kurdit sabotoivat Helsinki-Vantaan lentoliikennettä! Vartijat ja poliisi taas kädettömiä

 

 

Samaan aikaan kansallismieliset lentävät herkästi putkaan vaikka eivät lakia mielenosoituksillaan rikkoisikaan. Varsinkin EET-poliisien kaksoisstandardi on massiivinen.

 

Laittoman Lehden päätoimittaja koki tämän poliisin kaksoisstandardin, kun EET-poliisi antoi PKK- ja Antifaterroristien mielenosoitusmarssin pysäyttää ruuhka-aikaan koko Tampereen keskustan. Kaiken kukkuraksi terroristit hyökkäsivät marssia turvallisen matkan päästä kuvanneen Marco de Witin kimppuun. Mitä teki poliisi? Pahoinpiteli ja pisti putkaan UHRIN eli Marcon!

 

Kaiken kukkuraksi tämä tapahtui kaksi kertaa eli ensin talvella ja sitten keväällä. Polpo sitten vielä kehtasi tehdä Marcosta rikosilmoituksen poliisin vastustamisesta. Toisessa jutussa tuomari oli sen verran järjissään, ettei suostunut syyttäjän vaatimukseen rangaistuksesta.

 

Kuvassa linkki Marco de Witin kotisivuun. (Jota valtakunnanvainoaja yrittää sensuroida.)

 

 

 

6. Kurdit liittoutuneet Israelin, USA:n ja Isiksen kanssa

Kuten sanottu, niin kurdit liittoutuvat kenen kanssa tahansa. Kurdit ovat kuitenkin siinä mielessä poikkeavia, että ovat melko lojaaleja Israelin ja sionistien liittolaisia. Aivan kuten ISIS.

 

Trump lupasi vetäytyä Syyriasta. ISIS iski heti. U$Sraelin ja kurdien false flag?

 

 

Niinpä kurdit yhdessä Israelin, USA:n ja ISIS:en kanssa yrittivät kaataa Syyrian hallituksen. Siis yhdessä Turkin kanssa! Tämä oli todella törkeää. Tosin onneksi muutama vuosi sitten Venäjä sai sekä Turkin että kurdit järkiinsä ja näin pelasti Syyrian jihadisteilta.

 

Turkki on sen jälkeen aidosti yrittänyt olla itsenäinen varsinkin, kun Erdogan on pistänyt Turkkia mädättävät Dönmeh-juutalaiset kuriin. Samaan aikaan kurdit ovat toimineet päinvastoin eli liittoutuneet yhä enemmän Israelin ja Amerikan kanssa.

 

Petolliset kurdit vihdoin tulleet järkiinsä Syyriassa

 

 

7. Kurdit sionistien frontti

Kurdit ovat sionistien puolella jo maantieteellisistäkin syistä, koska Lähi-Idässä viholliseni vihollinen on ystäväni. Arabithan ovat nimenomaan Israelin ja Kurdistanin välissä. Niinpä kurdit ovatkin juutalaisten suuria ystäviä. Moni kurdijohtaja jopa väittää olevansa polveutunut juutalaisista. Ei olekaan ihme, että sionistit ovat pitkään halunneet luoda Suur-Kurdistanin.

 

Sionistien ideana on hajoittaa Turkki, Iran ja arabimaat palasiksi samalla, kun Suur-Kurdistan pitää niitä kurissa.

 

 

 

Viime aikoina Israel on halunnut jihadisteja tukemalla paloitella arabimaat sekä Iranin ja Turkin vieläkin pienempiin palasiin.  Sionistien lopullisena päämäränä onkin sekä Suur-Israel että Suur-Kurdistan.

 

 

Kuvassa linkki Liberty Beaconiin

 

Toisaalta kurdit eivät tietystikään uskalla olla liian riippuvaisia kenestäkään ja näin tasapainoittelevat Israelin/USA:n ja Venäjän välillä. Siis ihan samalla tavalla kuin Turkkikin.

 

Kuten Laiton Lehti on jatkuvasti todennut, niin Israel ja USA rahoittavat ja pyörittävät kansainvälistä terrorismia ja järjestäytynyttä rikollisuutta. Tämä on tapahtunut saudien ja varsinkin NATO-maa Turkin kautta, kunnes USA yritti tappaa Erdoganin. USA olisi myös onnistunut ellei Putin olisi päättänyt pelastaa Erdoganin. Tämän jälkeen Turkki sitten päätti lopettaa Amerikan pilliin tanssimisen. Erdogan oikeasti haluaa Turkin olevan itsenäinen USA:sta ja sionisteista. Tämän takia Erdogan saattaa myös estää Ruotsin ja Suomen Nato-jäsenyyden.

 

Puopolo: Estääkö Turkki Suomen Nato-jäsenyyden?

 

 

Samalla kun Turkista on tullut itsenäisempi, niin kurdit toimivat CIA:n juoksupoikina. Kurdit ovatkin CIA:lle tärkeitä, koska sen monet muut frontit kieltäytyvät yhteistyöstä äärivasemmistolaisten kanssa. Niinpä Nato käyttää kurdeja nimenomaan vasemmiston myyrinä ja nyrkkeinä. Tämän vuoksi se on nimenomaan kurdit, jotka auttavat Antifaa hyökkäilemään kansallismielisten kimppuun.

 

Lukija: Kurdit osa globalistien miehitysarmeijaa

 

 

Mitä tästä opimme? Sen, ettei Suomen pidä sekaantua sen enempää geopolitiikan koukeroihin kuin Itä-Euroopan kuin Lähi-Idänkään ikivanhoihin verikostoihin. Ensinnäkin se vain vetäisi Suomen mukaan loputtomiin sotiin. Toiseksi ne sodat tulisivat myös Suomen sisälle, kun Nato pyörittäisi Suomessa matujengejä käyttäen niitä terrorismin, mafioiden ja pedorinkien pyörittämiseen. Suomeen tuleekin nyt myös Naton johtama ukrainalaisten mafia entisten afgaanimafian, turkkilais-kosovolaisen mafian ja kurdimafian lisäksi.

 

Juuri tämän takia Nato pakotti persutkin vaatimaan Suomen erikoisjoukkoja hakemaan LISÄÄ pedoafgaaneja Suomeen. Eikö olekin veikeää, että persut ovat valmiita aukaisemaan rajat aina silloin, kun kyse on Amerikan liittolaisista: Pedoafgaanit, kosovolaiset ja kurdit.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Yksi asia on varma. Suomalaiset – Puopolo mukaanlukien – ovat kuitenkin niin toivottoman naiveja, etteivät huomaa mitään ennen kuin Nato ja matujengit pyörittävät Suomessakin yhä suurempia pedo-, terroristi- ja rikollisjengejä.

 

Ei kuitenkaan hätää. Ylikomisario Jari Taponen on luvannut, ettei Suomessa käy kuten Länsi-Euroopassa!

 

Kurdien räppäri-sankari Milan Jaff Levelin Laittomiin Uutisiin?

 

 

16 thoughts on “Kurdi Anter Yasa: Erdogan on mielisairas! (Ja Puopolo pihalla) Suojeleeko poliisi kurditerroristeja?

 1. Mikä se nyt niin kismittää, eihän me voida antaa meidän helvetin hauskaa antero jaskaa puhuu paljon hauskasti näin paskaa, palikat niskassa nilikat pskassa, semmoista läpändeerusta kyllä naurattaa. Hänellä on vaki duuni jossa kertoo kierona tuollaisia vaikeita sutkauksia kohdistaen rasisteihin eli kaikkiin valkoisiin paitsi vihreisiin ja vasureihin, jos ei rasisti ainakin huono valkoinen muissa puolueissa. Noin viikon uutiset, esiintyminen/käsikirjoitus jukkapojan kanssa, jukka suvakin linströmin vasemmisto historia käsikirjoitus jukan hukan kanssa.

 2. Turkin presidentti on niin hieno mies, että hän voisi olla myös Suomen presidentti. Kunnon periaatteen MIES.

  Haavisto uhosi, että Suomen Nato-jäsenyys on ” varma”. Mistä hän sen varmaksi tietää? Vastaus: sisäpiirin tieto: Erdogan syrjäytetään v. 2023 vaaleissa.

  Luuletteko, että muslimimiehet alkavat neuvotella homo-suvakki ” suomalais-eliitin” kanssa. Älä unta näe!

  1. Haavistot sun muut heittelee juttuja vain päästänsä tai sitten Nato on käskenyt niin sanoa. Ei kannata kuunnella ”meidän” korruptoituneiden poliitikkojen juttuja vaan panna toivomme Turkkiin.

 3. Meillä on hallitus, joka lennättää isis-terroristeja Suomeen, joten kurditerrorismin tukeminen ei ole mikään ongelma hallinnolle. Kurditerroristeja on näkynyt lippujensa kanssa anarkistien mellakoissa. esim. ”Helsinki ilman natseja” tapahtumassa. Vantaalla on nähty poliisin asussa matu, joka on todennäköisesti rotutaustaltansa kurdi! Hei haloo! Kannattaako kurditerroristeja päästää Suomen poliisiin?!!

  Täytyy kiittää Erdogania siitä, että hän toi kurditerrorismin pöydälle. Eikös hän todennut ”Finland and Sweden are hotbeds of terrorism”. Nyt olisi syytä kiinnittää huomio Supoon, jonka määrärahat on kasvanut kuin pullataikina viime vuosina. Miksi Supo ei suojele suomalaisia kurditerrorismilta? Olisiko aika organisaation uudelleen järjestelyyn, kun nyt on jääty kiinni housut kintuissa matuterrorismin suojelusta? Mitä Supo edes ylipäätänsä tekee paskan puhumisen lisäksi?

  Milloin Supon nerokkaasta ykköstutkinnasta, eli Kankaanpään terroristisolusta tulee oikeudenkäynti? Supo käytti vanhaa Neuvostoliiton mallia ja tutki jo oikeudessa käsiteltyä rikosta uudelleen, eli Supo keksi kommunistisen ikiliikkujan! Täytyy vain ihailla Supon mielikuvitusta!

  Kurdien impulssiivisuus, heikot oppimistulokset ja seksirikollisuus voivat ehkä osittain johtua heidän sisäsiittoisuudesta(60% kurdeista on sisäsiittoisia). Myös ympärileikkaus lisää agressiivisuutta! Onko kukaan koskaan tavannut ystävällistä ja sivistynyttä kurdia?

  Artkkelissa ilmi tulleet kurdit pitäisi karkoittaa välittömästi. Yksi kammottavimmista kurdeista on Alan Säläwäbälä, joka ei muuta tee kuin puhuu paskaa Suomesta ja suomalaisista. Hän, Husun tavoin väittää olevansa suomalainen, vaikka todellisuudessa hän on ympärileikattu kurdi!

  Se on nähty jo, että kurdeista on vain harmia suomalaisille. Olen joskus joutunut nuhtelemaan kurdeja, kun he käyttäytyivät huonosti ruokakaupassa. Muistutin heitä, että he eivät ole mitään muuta kuin ympärileikattuja hiekkaneekereitä ja kehotin poistumaan maasta!

  1. Eihän poliisilla ole lupaa edes suojella alkuasukkaita. Eliitin maskotteja vain, eiväthän ne muuten laiska etuoikeutettuja. Eliitti on tehnyt suomalaisista orjia 30 vuoden aikana.

  2. ”Myös ympärileikkaus lisää agressiivisuutta! ”

   Tässä on paljolti se olennainen, henkisen maailman ja ymmärryksen ulkopuolelta.

   Kun vielä huomioi että vain vajaalla 10% riittää henkinen kapasiteetti silkkaa väkivaltaa pidemmälle, ymmärtää myös mikä merkitys on mahdollisuudella ohjata kyvykkään kansanosan ajatuksia ja toimintaa.

   Se että jokin kansanryhmä tekisi jotain tällaista kollektiivina, on kokonaan toinen viidakkotarina….

 4. Ruotsi on vielä paljon syvemmällä suossa kurditerroristien kanssa, joten toivottavasti Suomi on valmis edelleen käsi kädessä Ruotsin kanssa kulkemaan matkaa eikä ala himonatottamaan yksin…

 5. Kaikki nuo kurdikommarit pitäisi lähettää takaisin Irakiin ja Iraniin. Hittoako ne täällä ovat mölisemässä ja sekoilemassa milloin ketäkin vastaan? Ei kuulu Suomeen niiden asiat tai ongelmat. Puopolo on myös aivan totaalisen turha kommari. En ymmärrä miten joku jaksaa katsoa tuon surkean toimittelijan vassarijuttuja. Kipa päähän, Ivan. Oy!

 6. Kurditerroristit on jo vuosikaudet mellastaneet Suomenkin kaduilla äärivasemmiston ja antifan kanssa pääsääntösesti riehumassa ja hakkaamassa sivullisia. Jopa EU:kin luokittelee niiden PKK:n terroristijärjestöksi ja hyvä että Turkki nyt patistaa pohjosia hyysärimaita ottamaan vastuuta terrorismin torjunnasta.

 7. 1) Puopolo on muuten maahanmuuttaja. Tarkistakaa vaikka, itse sen kertoo
  2) Turkki on NATOn jäsen ja siis USAn liittolainen
  3) De wittupään itkupotkuraivari ei sulje siltikään pois sitä, että erdogan olisi umpihullu

  1. Anus on oikeassa sekä ollessaan pelkkä persereikä että myös mainitsemissaan asiakohdissa.

   Poikkeuksellisen hienoa komukka-toimistaa!

   t. Tammerkosken tältä pualen

   1. Kuule, kun on olemassa ihan oikeastikin muitakin vaihtoehtoja kuin olla joko konservatiivinen natsi tai harhainen kommunisti. Se, että näkee maailman vain dualistisesti on merkki yksinkertaisesta luonteesta. #sananvapaus

 8. Kun ottaa maahan kaikki ************** maailmasta. Silloin on yhtä monta ongelmaa itsellä kun otettuja ***************** maassa!!!

  Ruotsi ja Suomi ovat idiootteja, koska se on niiden mielestä hienoa ja vastuullista. Koko idiotismista kuviteltu saatava loiste on kuin kaamos aika Lapissa!

  Nyt Ruotsi ja Suomi idiootit juoksivat päänsä seinään vain siksi, että idiootit hoitavat niin sisä- kuin ulkopolitiikkaan tunnesyin eikä kylmällä järjellä päämääränä yksinomaan se mikä on kaikkein eniten hödyksi ITSELLE!!!

  Presidentt Urho Kekkonen ei tehnyt idioottien virhettä edes ollessa umpäripäissään votkasta!!!

 9. Jälleen asiallinen analyysi päivänpolttavasta aiheesta!
  –   Kiitos Marco.

  Onneksi Turkilla ei ole mitään pelättävää Suomessa asuvista kurdeista, onhan haavisto vakuuttanut, että Suomen maaperältä eivät kurdit hyökkää Turkkia vastaan, eivät ainakaan ydinasein.

 10. Marco!

  Itse tiedät varsin hyvin, miksi et sanonut sitä ääneen?
  ”Yasa on matu siinä mielessä, että hän on valepakolainen. Kurdeilla on Lähi-Idässä useampikin turvapaikka ja oma valtio, joten herää kysymys: Mitä Yasa Suomessa tekee??? Miksei hän palaa isänmaahansa? Miksei hän halua rakentaa Kurdistania? Käytännössä Yasa on siis elintasopakolainen.”

  =

  CIA

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*