11 thoughts on “Päivän kuva

 1. Bannattujen sananvapaustaistelijoiden kunniamerkki. Miltä organisaatiolta noita voi anoa? Olen ansainnut tuon.

 2. Hei Marco. Sinusta ei oikein ole kuulunut mitään pitkään aikaan, onko sinulla kenties uusia projekteja menossa vai mitä? Viimeksi kuulin sinusta kun olin tehnyt joskus kauan sitten dlivessä jonkun streamin.

  1. Dewittu kiihottuu laittoman paskan toimituksesta. Myös kiihottuu venäjän ja ukrainan sodan lietsomisesta KOSKA ukraina tulee voittaa sodan venäjä tulee juoksemaam takasin sinne ryssii.

 3. Eihän facebook ole sananvapautta. Kun luot tunnuksen, lupaudut noudattamaan sen ohjeita. Eli turha rutista.

  1. Vehä vittu päähän yksinkertainen. Kyllä se huolii suvakit, muttei tosiasioita vastapuolelta eli oikeilta. on mahamuteillakin ohjeet, jos sanot terrorismista, naisten alistamisesta koraanissa kupolilaitoksissa, olet heille kuollut. Pala tulessa totuus. Turha kärjistää ja käristä kun täällä on kohta heidän ylivoima, lampaat jotka eivät mukamas ja oikeastikaan ymmärrä. Tilastot kertoo huuhaa ei🦄. Lampaat rutisee turhaan🐑luuviuluksi päätyttä🦴

 4. Juu, on se hirveetä kun joutuu ihan palvelun sääntöjä noudattamaan. Varsinkin kun itse on niihin ensin suostunut. #sananvapaus

  1. Presidentti Idi Aminin Ugandassakin oli sananvapaus. Sanoa sai ihan mitä vaan, mutta sen jälkeen ei ollut takeita siitä mitä tapahtuu.

   SananRaiskuu ei ole sananvastuuta vaan valtapolitiikkaa niitten taholta, joilla ei ole esittää mitään järjellisiä argumentteja depattiin.

   Kun mielipidekentän yksi tai useampi osapuoli määrittää sen mitä muut saa sanoa ja mitä ei. Se merkitsisi samaa kuin Ruotsin jääkiekkojoukkueen neljä pelaajaa olisi tuomareita pelissä Suomemn joukkuetta vastaan. Luulenpa ”Den glider in” 50 krt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*