10 thoughts on “Pia Polviander Levelissä: Persut on EU-mielinen valeoppositio!

 1. Aina kun Leveli haukkuu valeopposition, se saa huippukatsojaluvut.

  Moni on jo katkeroitunut petturipersuille.

  1. Mutta siltikään teidän kannatuksenne ei nouse vaan jää marginaaliin. Ja miksi? Teillä ei ole mitään järkeviä vastaehdotuksia. Tarkemmin kun lukee esim. vapauspuolueen ohjelmia, niin näkee heti miten hataralla pohjalla he toimivat. Sama koskee muitakin ns. kansallismielisiä yritelmiä. Ne ovat vain ja ainoastaan yhdenasian puolueita tai löyhiä yhteenliittymiä. Öyhötetään sananvapaudesta ja sen puutteesta vaikka he saavat kenenkään estämättä ilmaista mielipiteensä. deWitkin saa haukkua ja herjata ketä tahansa. Joihinkin ylilyönteihin on puututtu ja se on oikein. Herjaaminen ei ole kritiikkiä vaan se on pelkkää pahansuopaisuutta ja sitä dewitiltä riittää tiettyjä ryhmiä kohtaan. Voi sitä misogymian määrää, joka huokuu hänen kirjoituksistaan. Dewit on valjastanut laittomanlehden venäjän vasalliksi ja yrittää kvasitieteellisillä kirjoituksillaan luoda Venäjälle suotuisaa ilmapiiriä.

   1. Ismeistä puhuminen saattaa tietysti sekoittaa kokonaiskuvaa. Ehkä helpointa hahmottaa kokonaiskuva on muistaa kaksi asiaa:

    1. Totalitarismilla on monet kasvot
    Kommunismi/sosialismi ja natsismi/fasismi ovat totalitarismin kaksi eri puolta. Sionismi on näiden hybridi, joka pyrkii totalitarismilla ja sodalla ajamaan etnojuutalaisten asemaa valloittamalla ja tuhoamalla maita ja kansoja.

    2. Totalitaristit liittoutuvat.
    Välillä totalitaristit ovat myös liitossa keskenään periaatteella viholliseni vihollinen on ystäväni. Tämän takia esimerkiksi natsit ja kommunistit olivat liittoutuneet Ribbentrop-sopimuksen aikana, kun ennen toista maailmansotaa jakoivat Itä-Euroopan. Samoihin aikoihin sionistit olivat liitossa ensin natsien kanssa ja sitten kommunistien kanssa. Tämän jälkeenkin sionistit ovat liittoutuneet aina sen kanssa mikä heitä eniten hyödyttää. Tämän vuoksi sionistit ovat viime aikoina tukeneet ja rahoittaneet jihadisteja Syyriassa ja natseja Ukrainassa.

    3. Valtaeliitti luo totalitarismia
    Valtaeliitti pyrkii pitämään kiinni rahakoneestaan luomalla globaalia poliisivaltiota toisaalta liittoutumalla eri totalitarististen ryhmien kanssa (esim. saudit arabiassa, natsit ukrainassa, jihadistit syyriassa) ja toisaalta käyttämällä totalitaristisia taktiioita, kuten kulttuurimarxismia ja vihreää siirtymää. Samalla talouden, kulttuurin ja politiikan kuuluisia nimiä pyritään kiristämään monin tavoin mukaanlukien tiedustelupalvelujen pedoringit, joista esimerkkinä Savile ja Epstein.

    4. Kartellit luovat totalitarismia
    Aina jos loukkaat yksilön itsemääräämisoikeutta kehoonsa ja omaisuuteensa, niin tämä synnyttää kartellisaatiota, joka päätyy lopulta globaaliin monopoliin. Ongelma ei siis ole pelkästään valtaeliitti, vaan käänteinen automaattinen näkymätön käsi. Alueellinen rahamonopoli, kuten FED väistämättä johtaa globaaaliin rahamonopoliin, jolla valuuttakilpailu estetään. Samoin monopolistiset patenttioikeudet johtavat automaattisesti koko lääketeollisuuden keskittymiseen muutaman jättiyhtiön käsiin. Sama juttu mediassa ja muissa talouden aloissa, joissa keskittyminen on kiihtyvää. Tämä johtaa tietysti myös säätelykaappaukseen ja lopulta valtiokaappaukseen.

 2. Muuten hieno vieras mutta Pialta, kuten monilta muilta koronarajoitusten vastustajilta (Marco mukaanlukien?), pukkaa unohtumaan se tosiasia että valinta pakkopiikin ja palkattomuuden välillä ei koska vain hoitajia vaan kaikkia sote-alan kohteissa työskenteleviä mukaanlukien mm. siivoojat, talonmiehet, vartijat, toimistotyöntekijät, välinehuollon työntekijät ja vaikkapa terveyskeskuksen puheterapeuttia jotka eivät edes ole missään tekemisissä riskiryhmäläisten, eivätkä yleensä muidenkaan potilaiden kanssa, mutta silti heiltäkään vaaditaan ”rokotesuojaa” 48a pykälään vedoten. Keksiikö joku tähän jonkun hyvän järkeen tai factoihin perustuvan perusteen?

  Sanottakoon vielä että hoitajien lisäksi tämä viimeisen kahden vuoden ajan jatkunut koronapsykoosi on aiheuttanut täysin turhaa lisätyötä myös siivoojille mutta onko missään puhuttu edes mahdollisuudesta siihen että myös siivoojien palkkoja voitaisiin edes hieman nostaa tästä johtuen tai palkata kohteisiin lisää työntekijöitä turhasta lisätyöstä ja kiristyneestä työaikataulusta johtuen? Ei tietenkään eli ainakin terveyskeskuksissa ja hoitoalan kohteissa toiset ammattiryhmät ovat hieman tasa-arvoisempia kuin toiset myös ”omien” silmissä.

  1. Niin, mutta kun työntekijän pitää ensin brändätä itsensä, niin voi pyytää palkankorotusta. Mutta eihän se käy kun ay- liitoilla ja työnantajaliitoilla on yhdessä sovittu palkkakartelli ja lokkimisjärjestys.

   Onko järkeä jossakin/jollakin olemassa? Eikös tunteet, raha, seksi ja minäminäminä ole ne tärkeimmät asiat?

 3. Perussuomalaiset vastustivat aikoinaan EU:ta, euroa, Natoa ja pakkoruotsia.
  Entä nyt? Takinkääntö on hyvin lievä ilmaisu.

 4. Ainahan se on tietty konservatiivit vähän hitaiski. Pialtakin meni vuosia tajuta simppeli asia… #sananvapaus

Comments are closed.