Marco de Wit 24 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi, että venäläiset ovat aloittaneet iskemään kuin ampiaiset joka puolelle Donbassin rintamaa.

 

Lisäksi kerroimme, että Popasnajan kukka on puhkeamassa kukkaan.

 

Niinpä ennustimme, että ukrainalaiset tullaan motittamaan lukuisissa paikoissa.

 

Popasna-kukka puhkeamassa kukkaan! Venäläiset triplamotittavat kosher-ukrainalaiset?

 

 

No niin. Nyt se on sitten tapahtunut. Ukrainalaiset ovat joutumassa useisiin motteihin.

 

Yllättäen ukrainalaiset eivät kuitenkaan uhranneet itseään juutalaisille suostumalla rituaaliteurastukseen. Päinvastoin. Ukrainalaiset ottivat jalat alle ja perääntyivät monissa paikoissa järjestelmällisesti.

 

 

Mielenkiintoista nähdä miten läntinen valemedia yrittää nyt vähätellä ja selitellä ukrainalaisten perääntymistä. Ehkäpä saavat senkin kuulostamaan voitolta!

 

Perääntymisvoitto!

 

 

 

Alla olevassa videossa on suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Tässä puolestaan farssin tasoa oleva erittäin suosittu UKRAINALAINEN näkökulma, jossa selitetään venäläisten olevan häviöllä.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

38 thoughts on “Ukrainan rintama romahtamassa useasta kohtaa. Perääntyminen alkanut!

  1. Vallan medioissa sotilaat ja palkkasotutit eivät joudu sotavangeiksi, vaan tilanne propagoidaan esim. ”vahingoittuneet evakuoidaan” muotoon ym. double speakia.

   Toisaalta ihmiskilpinä pidettyjä venäjänkielisiä siviilejä, joita ukrainalaisjoukot eivät ole päästäneet evakuoitumaan ja joita ovat itse pommittaneet ja terrorisoineet, raportoidaan muuttuneessa tilanteessa ”ryssien pommittamiksi ukrainalaisiksi joita ukrainalaiset sankarit nyt evakuoivat (muutama kuva levitykseen)”.

   Siellä on kierointa mahdollista valehtelua ukrainalaisten terroristien toimesta.

   1. Globalistit ejakuloivat, kun tyhmät tappavat toisiaan sekä syyttömiä sivullisia. Luova tuho ja sitten 6uild 6ack 6etter.

   2. Valemedioissa venäjän sotilaat ovat iloisia hyväntuojia, eivätkä katkaise hiussuortuvaakaan ukrainalaisten päästä. Mariupolikin on hetkisen mukaan jälleenrakennettu iloisten tsetseenien toimesta, itse esinahallinen kudajev on suunnitellut koko jälleenrakennuksen ja julkinen liikenne sekä sähköt toimivat täysin. On niin posketonta legendaa, että ei sitä usko kenkään, niinkuin kaikki valemedioiden ns. uutiset.

    1. Mene itse katsomaan.

     Länsi on valheiden valtakunta, joka suoltaa sotapropagandaa silloinkin kun amerikan demokraatti-kommunistit eivät ole ehtineet sotaa sytyttää. Neljä vuotta oli rauha. Somaliaankin ovat amerikkalaiset ”se on eri asia” hyökänneet. Siis lisää matuloisia Eurooppaan.

     Länsi on uppoava laiva, jonne rotat (suomi ja ruotsi) juoksevat.

     Ota apinarokotus niin saadaan WWIII! Launasuoja on paras humallus elämässä, jossa ”sota on rauhaa ja vankeus vapautta”!

    2. Jussi-poika. Kukaan muu kuin sinä ei tiedä mistä valheelliset olkiukkolegendasi kumpuaa. Normaalia ihmistä hävettäisi olla sinä.

 1. Suomalaisten globalistimedioiden Ukraina-uutisointi on ollut suorastaan maanpetoksellista toimintaa! Se että nato-intoilemalla Ukraina tunaroi itsensä sotaan ja länsi (mukaan lukien Suomi) yllytti Ukrainaa nato-intoilemaan oli jo sairasta katseltavaa.

  Uutisoinnissa on kuitenkin ollut rikollisen vaarallista se että medioiden sotapropaganda on kaikin tavoin vääristellyt suomalaisten mieliin kuvaa kyvyttömästä ja kelvottomasta venäjän sotakoneistosta. Totuus on kuitenkin se että parilla atomipommilla Venäjä voisi pakottaa Ukrainan antautumaan minä päivänä tahansa. Ai, luuletko että USA, UK, ja Ranska kostaisivat ukrainan puolesta atomipommittamalla Venäjää?Höpsistä, muotoilempa kysymyksen uudestaan. Luuletko että USA, UK, ja Ranska murhaisivat oman väestönsä ydinsodalla kostaakseen Ukrainan kokeman atomipommivääryyden? Eivät tietenkään, ainoastaan Suomea johtava bimbo-Sanna ja naapurin Magda ovat valmiit altistamaan kansansa täystuholle, ryhtymällä ydinase-liittoutumattomina valtioina proxy-sotaan Venäjää vastaan. Ja MIKSI? Vastaus: osoittaakseen paheksuntaan Ukrainassa käytävän sodan takia!

  Vaikka länsimaat toimittaisivat Ukrainaan kaikki mahdolliset härvelinsä Venäjä saisi silti Ukrainan antautumaan parilla atomipommilla, eikä länsi voisi tuolloin muuta kuin… asettaa talouspakotteita.

  Tämä siis on pääjuoni. Venäjän armeija voidaan voittaa ukrainassa vain jos se suostuu häviämään – olemalla käyttämästä omia tehokkaimpia aseitaan.

  Suomen globalistimediat kääntävät aina kaikki sotatapahtumat Venäjän kannalta huonoiksi ja myönteiseksi asiaksi Suomen nato kaavailujen kannalta. Esimerkiksi nuo Venäjän kokemat suuret miehistö ja kalustotappiot… positiivisiako? No ei tosiaan ole! Se että Venäjän maajoukot eivät tahtoisi ottaa pika-uusintana nöyryyttäviä sotatappioita, tarkoittaa vain sitä että Venäjä olisi vain entistä valmimpi käyttämään aseita joihin ei liity omien miesten ja materiaalin menetyksiä. Eli käytännässä Putin voi koska tahansa vain sanoa ”Ahvenanmaa kuuluu nyt meille – lähtekää suomalaiset vittuun sieltä ja jos vastustelette, niin lähetetään atomipommi aluksi vaikka… Rovaniemen lentokentälle. Ja kun suomalaiset ei tietenkään suostuis ja muut länsimaat taputtelis suomalaisia kannustavasti olalle, niin Putin kylmänrauhallisesti vain atomipommittaisi Rovaniemen lentokentän surmaten ehkä 2000 suomalaista… ilmoittaen että seuraavaksi menee Jyväskylän kaupunki. Tuolloin kukaan ei uskaltaisi tehdä yhtään mitään. Yhtään mitään muuta kuin ilmoittaa Ahvenanmaan evakuoinnista ja siirtymisestä ”toistaiseksi” venäläisten hallintaan.

  Tästä Suomen atomipommittamisesta seuraisi Venäjälle etuna myös se että samalla sulkeutuisi Suomen nato-ovi, nato kun ei ota keskellä konfliktia olevia maita jäsenikseen. Ja aina voitaisiin olettaa atomikomfliltin alkavan uuden Nato jäsenyyshakemuksen lähtiessä liikkeelle. Eli tälläiseen paskasaumaan bimbo-Sanna kavereineen päätti suomalaiset järjestää. Ja MIKSI: paheksuakseen ukrainan itselleen tunaroimaa sotaa!

  Viimeiset 77 vuotta Suomen päättäjät ovat ylpeilleet idänsuhteiden kehittymisellä, kaupankäynnillä, turvallisuuden paranemisella, luottamuksellisilla suhteilla ja yhteishankkeilla. Nyt tuli Suomeen tyttöenergia-hallitus joka päätti katkaista idänsuhteet, ryhtyi proxysodankäyntiin Venäjää vastaan, ja aikoo kutsua sotilasliitto Naton asumaan pysyvästi Suomeen – vaikka kaksi edellistä nato-kutsujaa (Georgia ja Ukraina) saivat natohaaveillaan vain sodan ja aluemenetyksiä.

  Pahoin pelkään että tämä bimbo-Sannan hallitus järkkää meidät pian lyhyeen, mutta vielä pitkään säteilevään paikalliseen ydinsotaan. Joditabletteja saa apteekista.

  1. Jodi ei auta.

   Läpimurto Venäjälle. Ukrainan huoltoyhteydet on katkaistu idän rintamalle. Venäläisiä on valtamedian mukaan kuollut yli 30000. Ukrainalaisia kuolee joka päivä 100. Venäjä miestappiot siis kolminkertaiset. Siviileitä kuollut alle 4000. Oikeita lukuja ei tiedä kukaan.

   1. Ukrainan sotapropaganda päivittää aina uudet keksimänsä Venäjän kalusto ja miehistötappiot, mutta kukaan ei kerro Ukrainan vastaavia.

  2. Rovaniemen lentokenttä, Tampereen NATO-keskittymä tai mikä tahansa muu kohde hoituu ihan tavallisellakin kalibrilla tai kinzhalilla, mitään atomipommia ei tarvita.

   Ukrainan sodan paheksunta on huvittava juttu. Lyödään kaasu kiinni Venäjältä ja Suomi koomaan; äkkiä rakennetaan erittäin kallis pömpeli, jolla saadaan jenkkiläisestä pakastinlaivasta siirrettyä meille maihin jäädytettyä, kymmenkertaisesti ylihintaista kaasua (kuulostaako yhtään Apple-yhtiön ylihintaiselta laturilta… kröhöm. Jenkki/israelilaisfirma mikä jenkki/israelilaisfirma, tavoillensa uskollisia), ja mistä se kaasu on peräisin? No, jos jenkkien projekti menee putkeen, se kaasu ostetaan edulliseen normaalihintaan VENÄJÄLTÄ.

   Ja muuten, jodista puheenollen, jenkeissä joskus sata vuotta sitten ruokavalion muuttuessa ihmisillä alkoi olla jodin puutetta. Mitä tekivät hallitus ja paikallishallinnot? Ison kampanjan. Jodin tärkeydestä kerrottiin mainoksissa ja kadunvarsilla, karkkeihinkin laitettiin jodia. Ongelma korjaantui. Noin muutama vuosikymmen sitten jodin puutetta alkoi taas esiintyä. Mitä tekivät hallitus ja paikallishallinnot tällä kertaa? Täydellinen hiljaisuus ja sensuuri. Juutalaiset lääkefirmat alkoivat puskea superkalliita (myrkyllisiä) kilpirauhaslääkkeitä. Jodin saantia vaikeutettiin, lisäravinteiden hintaa nostettiin, ja lääkäreitä estettiin määräämästä ihmisille jodia. Koko alkuainetta alettiin mustamaalata ja väittää vaaralliseksi. Kaiken huipuksi päätettiin, että jodia ei pidä antaa ihmisille, koska jos kehossa on riittävä, normaali määrä jodia, se vaikeuttaa (myrkyllisen ja keinotekoisen) radioaktiivisen jodi-isotoopin käytön haitallisissa kilpirauhaskuvauksissa, joita käytetään JODIN PUUTTEEN aiheuttaman kilpirauhasen vajaatoiminnan toteamiseen (ja juutalaisten kalliiden lääkkeiden, ei suinkaan lähes ilmaisen jodin, määräämiseen).

   Oletan, että kohta EU:ssa kielletään jodivalmisteet samaan tapaan kuin boori on kielletty (booraksi maksaa suunnilleen saman verran kuin ruokasuola, sen ”myrkyllisyys” on sama, ja sen esiintymisalueilla ihmisillä ei muun muassa ole reumatismia, koska se tasapainottaa elimistön mineraaleja).

 2. Ei liene kenellekään epäselvää kuinka näissä karkeloissa tulee käymään.Jussi Halla-ahon kaljun alla ei tosin russofobiassaan ole enää mitään aivotoimintaa ja hän haluaisi tapattaa suomalaiset samaan tyyliin kun Nato Ukrainan.

  1. Uhrataanko koko kansa vai yksi Hullu-Uho? Siinäpä pulma.

   Poliisi ei ole vieläkään takavarikoinut Hullu-Uhon aseita?

  2. On vain ajan kysymys, kun Halla-aho jotuu vastuuseen väkivaltaisesta vihapuheesta, jota hän kohdisti Presidentti Putiniin. Halla-ahon denatsifiointi on lähempänä kuin koskaan! En ihmetteli, jos eräänä kauniina päivänä Halla-aho posket punaisena pyöräillessään ajaa päin pientä myrkkynuolta, joka vain sattumalta leijaili vastaan Kaivopuistossa. Myös Presidentti Niinistö voi joutua denatsifioiduksi arvosteltuaan presidentti Putinin mielenlaatua. En yllättyisi, jos Niinistö löydetään jonain päivänä kanamunaan tukehtuneena.

   Kohta Venäjällä on maailman paras armeija, kun Sarmat 2-ohjukset ja S-500 järjestelmä laitetaan taisteluvalmiuteen!

   Kiinalla ja Venäjällä alkaa muuten yhteiset merisotaharjoitukset Japanin vieressä. Mielestäni tämä olisi erinomainen hetki iskeä Japaniin. Samalla Pohjois-Korea voisi ampua uusia ohjuksiansa Japanin alueella oleviin jenkkien tukikohtiin!

   1. No siis, jos ne Unmemorable Satanists of American (USA) joukot saisi sieltä Japanista helvettiin, niin se nousisi itse jaloilleen ja muuttuisi takaisin siksi upeaksi maaksi, joka se oikeasti on.

  1. Huumorintajua ei saa kaupasta, se tulee geeneissä, jos tulee. Oikea nimetön on voimaton, ei pysty ostamaan. Rahansa mätänee lompakkoonsa.

 3. 30% Ukrainan infrastruktuuri on tuhoutunut. Jälleenrakennus maksaisi jo jopa 1000 miljardia. Onko tuossa mitään järkeä?

  Kuinka noilla ammuksia riittää? Entä vaikutukset ilmastoon, entä ihmisoikeuksiin? Miksi suvakkeja nuo asiat eivät enää kiinnosta? Palvovatko he heidän pyhää sotaansa Venäjää vastaan. Mikään inhimillinen hinta ei ole liian korkea? Luuletteko, että feministimarxistisuvakit kunnioittavat elämää, kun yhtä kylmästi pystyvät abortoimaan viattomat sikiöt eliitin kantasolutarpeisiin kuin tapattamaan ukrainalaiset pyhässä BLMQ-sodassa.

  1. Miten 30% infrasta voi olla tuhoutunut? Kolmasosa kaikesta tieverkostosta, rautatieverkostosta, sähkölinjoista, vesiputkista, viemäreistä? Siis vaikka nuo kaikki toimivat edelleen lähes täysin jopa pahiten mukiloiduissa kaupungeissa kuten Marupolissa?

   1. En ota kantaa. Tuo 30 % ja 1000 miljardia on suora lainaus jostakin ip-lehdestä. Voi olla kyse propagandasta ja valmistellaan suomalaisia Ukrainan suoriin apupaketteihin. Suomalaisten sekin pitää maksaa.

    Kysymys herää, kuinka ukrainalaisten miestappioita on muutama tuhat ja venäläisiä kuolee kymmenin tuhansin, mutta silti infra on tuhottu kolmasosa. Kovin ristiriitaista ”tiedonvälitystä”.

    1. Jostain yhtä luotettavasta lehdestä kuin Laiton Lehti. Aimo kaikki mitä netissä lukee ei ole totta, etenkään sivuilla joilla sinä vierailet.

  2. Saatanan synagogalla ammuksia riittää. Pommit ja tankit ovat kaikki täysin vihreitä ja valmistettu ekotehtaissa hiilinegatiivisesti tuulipropelleilla. (Kaikki siis toimii sähköllä=ei päästöjä.)

 4. Marsu poju! Mistä oikein kaivat näitä tietoja.
  Venäjän armeija jumittaa paikoillaan, ja Ukrainan armeija on vallannut alueita takaisin, tosin aika vähän.
  Kannattaisiko herätä idiootti.

 5. Tämä Zelenski on vissiin mielenvikainen. Tänään antamassaan haastattelussa se sanoo että Ukrainalla on edessään loistava tulevaisuus. Sitten vähänajan päästä se sanoo että ukrainlaisia teurastetaan. Sitten taas se sanoo että euroopan tulee tukea Ukrainaa vaikka se on tukenut sitä yhdessä palkkasotureiden, BlackWaterin ja Dyncorpin kanssa koko erikoisoperaation ajan. Vaikka tänäänhän EU:n rauhanliiton ministeri ketoi miten pitää muodostaa EU-armeija koska yksittäisten maiden ase- ja ammusvarastot ovat tyhjentyneet Ukrainan auttamisen seurauksena. Ensin se puhuu yhtä ja sitten se puhuu täysin päinvastaista.

  No, viimeyönä Venäjä iski Ukrainan puolella oleviin sotilaallisiin kohteisiin. Pelkän yön aikana kuoli 200 Ukrainan puolella taistellutta. Eilen päivällä antautui 2000 joista osa palkkasotilaita. Ei lauleta enää euroviisukappaleita bunkkereissa, ei.

  Ukrainalaiset sotavangit joutuvat jälleenrakentamaan Donetskia ja Luhanskia, se on selvä. Mutta palkkasotilaita ja siviilejä jotka ovat tartuneet aseisiin, niitä odottaa kovempi kohtalo. Niitä kun eivät suojaa mitkään kansainväliset lait. Ja joukkohautoja löytyy sitten jatkossa sieltä sun täältä. Turvonneet ja räjähtäneet ruumiit kun pitää heti haudata. Niitä ei juuri minnekkään kuljetella ettei ne leviä käsiin. Talvella ne vaan jäätyvät mutta kesällä tilanne on toinen.

  https://southfront.org/war-in-ukraine-day-88-russian-forces-claim-victories-in-dpr-and-lpr-afu-suffer-heavy-losses-videos-18/

  Siitä sitten kohti tulevaa. Eiköhän Donbasin ja Luhanskin valtiot vielä saada vapautettua vieraan vallan miehittäjistä.

    1. Kyllä sinä tiedät miksi en sanonut ja mitä tarkoitin. Miksi minun sitten pitää selittää sinulle mitä tarkoitin?

 6. Puola hilataan mukaan sotaan koska laajentamalla konfliktia sitä voidaan pitkittää. Washington ja Pentagon ovat puikoissa. Tämän näkee päältä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*