15 thoughts on “Päivän video: Läskiviha

 1. Viisikymppisellä setämiehellä on jutut kuin pahimmalla koulukiusaajalla. Oot sä vaan vitunmoinen vässykkä Marco.

  1. Joo, mutta ”vässykkä” pyörittää netti julkaisua. Sinä ET!!!

   Mutta syyhän on siinä, että sanoipa miten päin hyvänsä. AINA VÄÄRINPÄIN!!!

 2. Dewittua sulla on sairaat ajatusmaailma 50vuotiaaksi. Herjaat ”läskejä” vittu et voit olla kuvottava paska ihminen!!!!!!

  1. Hei rauhoitu nyt! Kukaan ei ole herjannut läskejä. Artikkeli on hyvin älykäs ja rationaalinen.

   Nainen teki oikein ja eheytyi fyysisesti. Eikö ole hienoa?

   Kumpi on parempi, agressiivinen ja läski suvakkivalas vai kiinteä ja kaunis naaras, joka valmistaa miehellensä ja lapsillensa ravitsevaa ja maukasta ruokaa? Tämän lisäksi kiinteä naaras tyydyttää(naiselliset velvollisuudet) miehensä aina kun miehen on aika päästää ”paineita” makuuhuoneessa. Mitä väärää tässä on?!!

   Vain suvakit ja homot pitävät artikkelia kelvottomana!

 3. Ettei tuota vidota olisi näytetty vain väärinpäin? Meinaan, yleensähän noista videon alkupuolen jaloista jää niin paljon löysää nahkaa että se ei välttämättä edes mahtuisi lopun naisen sisälle. Eikä kamalasit edes näkynyt roikkuvaa ihoa.

  Ja mikäli normaalia elämää seuraa niin se menee juuri päinvastoin.

    1. En näe edelleenkään onneksi mutta tiedän että ”Hetkinen!” ja ”nimetön” on herra päätoimittaja itse. Oot kyllä sakia ja nolo tapaus Marco.

 4. Nainen oli kaunis kasvoiltaan jo ”kehopositiivisenakin” ja ei niin rumasta ”ankanpoikasesta” kehkeytyi hivelevän kaunis ”joutsen”.

  Noin yleisenä huomiona sellaiset naiset, jotka ovat olleet ”hyvässä kunnossa” ja lopulta kyllästyneet ylipainoonsa ja pudottaneet kilot ihannepainoon.

  Sen jälkeen usein ystäväjoukko on kadonnut kun pullukka on muuttunut koko joukon kuumimmaksi naiseksi.

  Mutta KAIKKEIN tärkeintä kuitenkin on koko kehon terveydellinen puoli, sillä rankka ylipaino on hyvin vaarallista ihmiselle fyysisesti ja psyykkisesti.

  Usein niin miesten kuin naistenkin ylipainon syynä ovat mielenterveydelliset ogelmat, jotka juontuvat aina lapsuuden traumoista lähtien ja niitä asianomainen pyrkii hallitsemaan kroonisella ylensyönnillä.

  Kukin saa itse lihansa kantaa, mutta kuten kaikkea muutakin nykyään pyritään tätäkin tunkemaan väkisin muitten kurkusta alas kuin jonain uskontunnuksena ja synninpäästönä.

  Ja valtaosassa tapauksissa laihtunut ihminen ei kadu sitä ääretöntä fyysistä ja psyykkistä voimanponnistusta, jonka on saavuttanut muuttumalla käytännössä ”toiseksi” ihmiseksi. Sillä useinmiten kyse on vuosikymmenien kamppailusta elämässä sairaalloisen ylipainon kanssa, joka voi sanoa on invalidisoinut koko elämää.

  Kysyä voi vielä kuinka paljon runsaan ylipainoinen ihminen maksaa yhteiskunnalle lääkäri-, sairaala- ja lääkekustannuksellisesti.

  Ainakin tupakan ja alkoholin suhteen voi tälläisen kysymyksen esittää yhteiskunnassa aivan hyväksyttävästi ilman paskamyrskyä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*