Marco de Wit 25 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on vuosia varoittanut, että valtaeliitti on tekemästä ihmisistä orjia.

 

Tämä tapahtuu yksinkertaisesti siten, ettet enää omista mitään. Et edes rahaasi. Saat vain käyttää sitä tiettyjen ehtojen puitteissa.

 

Käyttö tietysti loppuu heti kun paljastut toisinajattelijaksi. Sen jälkeen sinulla ei ole enää sen enempää työtä, rahaa kuin pankkitiliäkään.

 

 

Suuren Nollauksen 8 askelta: Ei yksityisyyttä eikä omistuksia. Persut kiittää!

 

 

Itse asiassa toisinajattelijalla ei saa omata edes sosiaalisen median profiileita tai sähköpostia. Lopulta tietokoneesi ja kännysikin lopettavat toimintansa. Eiväthän monikansalliset yritykset voi antaa vihapuhujien käyttää tuotteitaan!

 

Tässä erittäin kokenut tietokoneen korjaaja kertoo kuinka sinä et omista Windowsia, vaan olet täysin sen määräysten armoilla.

 

 

 

 

 

 

Jotkut tietysti sanovat, että älä osta Windows vaan siirry Linuxiin.

 

Öh. Miten??

 

Fakta nyt vaan on, että Linux on liian vaikea tavallisille ihmisille. Lisäksi se ei ole tarpeeksi kehittynyt ammattilaisille.

 

 

 

 

Sitä paitsi tietokonevalmistajat yrittävät nykyään tehdä Linuxin käyttämisestä yhä vaikeampaa.

 

Lampaat on pidettävä karsinassaan!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Suuri nollaus: Et omista Windows-ohjelmaasi!

 1. ”Fakta nyt vaan on, että Linux on liian vaikea tavallisille ihmisille. Lisäksi se ei ole tarpeeksi kehittynyt ammattilaisille.”

  Eli ole vaan siitäkin on olemassa yksinkertaistettuja versioita joita kaikki osaavat käyttää ja oikea ammattilainen osaa koodata/koodauttaa avoimeen lähdekoodiin tarvitsemansa lisätuen. Ongelma Linuxissa on ettei sille ole ohjelmia joita globaalisti käytetään. Mutta tämänhän kaikkien alojen ammattilainen Marco Bäckman jo tiesikin.

  1. Ihmiset aina sanoo että Linux oli niin vaikea joten ne osti Mac:in. Tietämättä että se on FreeBSD. Sillä kun hoituu niin kätevästi pankkiasiast, sähköposti ja webbikin toimii siinä. Öööö…. Ja sitten ne tuskailee tuntitolkulla jonkun asetuksen kanssa ja soittelee Mac-tukeen maksaakseen vastauksista. Mutta se on niin helppo kun kaikki kuvakkeet on heti näkyvillä.

   Onhan se Unix mutta ei paljon Linuxia helpompi. Ja ainahan voi kertoa jollekkin Linux nörtille mitä tarvitsee niin se asentaa koneeseen kaikki ohjelmat Scribusta myöten. Audacityt ja GIMP:it mukaanlukien. Ja kyllähän videoeditreissakin löytyy…

   Kyse on poikkeuksetta siitä että ihminen on oppinut tekemään jonkun asian tietyllä tavalla eikä halua sitä toisella tavalla tehdä. Silloin voi aina ottaa yhteyttä ohjelmiston tekijään ja vaatia Linux-versiota. Käytännössä se on sama koodi joka portataan uudestaan mutta ei tarvitse välittää näytöstä tai hiirestä. Ja se koodi pitää olla virheetöntä. Linuxin kääntäjä ei anna armoa.

   Tilanne muuttuu ohjelmatoimittajien osalta välittömästi kun irtisanoo lisensimaksut. Niitä alkaa juuri silloin kiinnostaa. Toinen vaihtoehto on ottaa mielestään kehityskelpoiseen ohjemistovalmistaajaan yhteyttä ja sopia ohjelmistn kehityksestä. Kertoa mitä tarvitsee ja kuinka nopeasti. Ja siitä se lähtee. Otti minuunkin aikoinaan yksi insinööritoimisto yhteyttä ja kertoi mitä tarvitsi. Kolmen vuoden päästä ohjelmisto kehitystyöstä huolimatta oli yhä halvempi kuin kaupalliset mutta paljon laajempi ja monipuolisempi. Sitä sitten myytiin jonnin verran josta sitten sain palkkani…

   Eikä pidä unohtaa että Linuxilla saa samasta raudasta kuusinkertaisen (6x) tehon Windowsiin verrattuna.

   1. Linux on kuten Marco sanoo, todella epäkäytännöllinen ja käyttäjä vihamielinen pitkälti koska kukaan ei jaksa kehittää sille mitään koska kaiken pitää olla ilmaista. Ja ei, se ei ole kuusikertaa nopeampi kun ajetaan ohjelmia. Käyttöjärjestelmä ei vie paljoa mitään tehoa koneesta

    1. Windowsin käyttäjärjestelmä pidättää itsellää 40% CPU-tehosta. Ja sen lisäksi 1Gb/s ethernet kuluttaa liikennöidessään 1GHz prosessoritehoa. Sen jälkeen ei ohjelmille jääkkään paljoa tehoa. *NIX käyttöjärjestelmät noi 1-2%. Siitä perustavaa laatua oleva ero. Tämän lisäksi Winsows kirjoittaa kaiken sen swäppiin minkä se kirjoittaa RAM:iinkin. *NIX käyttöjärjestelmät eivät tee tätä virhettä. Vaan kirjoittavat levylle vasta kun RAM:mi loppuu. Muutenkin, deviceiden ohjaus on paljon järkevämmin toteutettu kuin mikro$oftin ajurit. Taas lisää tulkkausta ja muunnoksia binääreille.

     Eon huomaa helpsti kun avaa/editoi esim 20min musiikkitiedostoa. Windowsissa sen avaaminen kestää noin sen 20minuuttia. Mutta Linuxissa noin pariminuuttia. Molemmissa käytössä Audacity. On paljon mukavampi zoomailla ääniraitaa ja poista sieltä esim. ihmisten yskimisiä ja niistämisiä kun raidan saa eraliaikaisesti venytetyä ja sen piikin vaimennettua. Kuin että joka käänteessä odottelee sen puoliminuuttia.

     Kyllä se vaan on se käyttöjärjestelmä joka tekee sen eron. Jokainen jolla on tuplabuutti voi sen itse testata.

 2. Niinpä. Siirtyisin kyllä mielelläni Linuxiin, mutta audio-, kuvankäsittely-, 3d- ja ohjelmointisoftat ovat täyttä paskaa. Mikään Krita tai Blender ei korvaa Photoshopia ja Houdinia, eikä koskaan tule korvaamaan. Iso osa FOSS-softasta on pelkkiä leluja ja egoprojekteja.

  1. Ubuntu ei ole Linux. Se ei saa käyttää Linux-nimeä koska siinä on oma X:ä. Ja se tehtiin siihen vain sen vuoksi että siitä saataisiin älylaitteille graafinen käyttis.

   1. Tämän tietämättömämpää (ja oudompaa) kommenttia saa kyllä hakea. Ubuntu on todellakin aivan täysiverinen Linux-käyttöjärjestelmä ja sen suosiolle on syynsä.

 3. Pelkään että näillä on suunnitelmissa mitätöidä jollain cyberpandemialla vanhat windowsit ja linuxit, tuo ei nimittäin toimi ellei kaikkia järjestelmiä saada ensin tuhottua

 4. Kun ostat tietoneen ja sen mukana tulevia ohjelmistoja, ostat LISENSSIN käyttää näitä tuotteita et itse tuotetta. Tuotteen omistajalla on oikeus tehdä ohjelmistollaan mitä lystää. Eli ei mitään uutta tällä saralla.

  Globalistien listalla on vaatia jokaista käyttäjää tunnistautumaan joka kerta jos internettiin haluaa kytkeytyä, siinä kohtaa ei ole väliä mitä ohjelmistoja koneelle on asennettuna. Kaikki tiet on tukittu.

  Tunnistautumisen kiertäminen puolestaan tulee mahdottomaksi esim. rokottamattomille sillä Covid injektioiden mukana tulleen nanoteknologian avulla muodostaan jokaiselle oma MAC-osoite jonka laitteet tunnistavat automaattisesti. Eli jos et ole rokotettu, tunnistetta ei ole = pääsy estetty, olet suljettu yhteiskunnan ulkopuolelle. Mikään ei toimi: ei palkanmaksu, ei sosiaalitukien maksaminen, ei pankkiasioiden hoitaminen, et saa terveydenhoitopalveluja jne jne.

  Tässä tilanteessa ollaan kun kaksi vuotta on systemaattisesti kieltäydytty puhumasta virusvalheesta ja rokoteagendan TODELLISESTA AGENDASTA. Valtaosa ihmisistä on piikitetty ja todennäköisesti samaa teknologiaa on tullut myös testitikkujen mukana joita on hierottu siellä aivojen tuntumassa nenänielussa. Hunger games on täällä kirjaimellisesti, vain täysin omavaraiset ihmiset voivat hetken yrittää taistella tätä beast systeemiä vastaan mutta kuinka kauan? Tuskin löytyy montaa tästä maasta joka olisi 100% omavarainen KAIKEN suhteen.

  https://www.bitchute.com/video/hBICE1qyL17c/

  1. Sama juttu kansalaisuuden kanssa. Valtio omistaa sinut, siksi et omista mitään. Kun ostat jotain, ostat vain lisenssin. No nythän kapitalismi on keksinyt kartelliyhtiöt imemään elinvoimaasi lakien suojassa. Olet valtion omaisuutta ja valtio sallii ahneet verenimijät kimppuusi.

   1. Näin on. Tämä on yksi suurimmista kusetuksista josta myöskään kukaan ei puhu mitään. Syntymätodistus on ns. legal fiction versio syntyneestä lapsesta, eli korporaatio, aivan kuten ovat valtiotkin. Juridisesti vain korporaatiot voivat toimia toisen korporaation kanssa. Syntymätodistuksella käydään pörssissä kauppaa. Kaikki tiet johtavat Roomaan eli Vatikaaniin.

    Mutta homma on nyt menossa tästäkin pahemmaksi: Covid mRNA injektioiden myötä tapahtuu geenimanipulaatiota ja tämä puolestaan tarkoittaa että geenimanipuloitu organismi jota ei esiinny sellaisenaan luonnossa, on patentoitavissa. Patentoidulla ”tuotteella” on aina omistajansa, aivan kuten Monsanto omistaa vaikkapa Round-Up Ready viljelykasvit. Tästä on USA:n korkeimman oikeuden päätös. Legal Fiction -kusetuskin alkaa tulla sen verran ihmisten tietoisuuteen että tämäkin tie täytyy tukkia.

    https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

 5. Monet valmistajat myyvät tietokoneita Linuxilla esiasennettuna. Tai voi asennuttaa lähimmässä tietokoneliikkeessä. Linux kuten Linux Mint vaikkapa, ei ole vaikea, vaan asiat tehdään itseasiassa helpommin kunhan tietää miten. Windowsissa asiat tehdään järjenvastaisesti ja käyttäjän kannalta vaarallisesti. Linux-jakeluissa ohjelmat asennetaan omista varmistetuista ohjelmaläheistä ns. ”AppStoresta” eli ohjelmakeskuksesta eikä latailla summamutikassa exe tiedostoja ”viralliselta näyttävältä” sivulta selaimen kautta, noin yleisesti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*