Marco de Wit 25 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi kuinka Donbassin alueella Venäjä on puhkaissut Ukrainan rintaman monesta kohtaa.

 

Ukrainan rintama romahtamassa useasta kohtaa. Perääntyminen alkanut!

 

 

Samalla Laiton Lehti myös ennusti, että läntinen ja varsinkin Suomen valtamedia tulee pimittämään Ukrainan heikkoutta.

 

No niin. Katsoppas näitä Iltalehden otsikoita.

 

Ukrainan rintaman romahduksesta ei puhuta mitään, vaan korostetaan Venäjän kärsineen ”valtavat tappiot”. Periaatteessa asia toki on niin, mutta yleensä sodassa voittaa se, jonka tappiot ovat pienemmät. Ukrainan tappiot ovat paljon Venäjää suuremmat ja lisäksi sen rintama on nyt puhkaistu monesta kohtaa.

 

Valtamedia luo siis illusiota puhumalla koko ajan Venäjän tappioista ja pysymällä hiljaa Ukrainan tappioista ja perääntymisestä.

 

 

 

Valtamedia menee kuitenkin vielä pidemmälle demonisoimalla totaalisesti venäläiset. Katsoppas tätä. Tällaista sairasta valetta tulee, kun natottajat ja femakot yhdistävät voimansa.

 

 

 

Samaan aikaan venäläiset jatkavat etenemistä.

 

 

 

Länsimaiden valtamediassa ääni onkin alkanut muuttua kellossa. Vain Suomessa valtamedia elää vielä täysin haavemaailmassa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

41 thoughts on “Suomen valtamedia vähättelee Ukrainan perääntymistä!

 1. HUHHUH! Valtamedia oli löytänyt jostain
  vanhusten ja vauvojen raiskaamisen asiantuntijan.
  Joku asiantuntija voisi sanoa,
  miksi tuulimyllyjen lapoja pidetään lepoasennossa.
  Lähimmistä 4 tuulimyllystä kaksi oli jälleen eilen tuottamatta sähköä.
  Kauempana olevasta 5 myllyn ryhmästä eilen
  myöskään kahta myllyä ei käytetty sähköntuotantoon.
  Muut myllyt kyllä vieressä pyöri ja ujelsi.
  Eikä ne ole aina samat myllyt,
  tuulimyllyryhmän tuottamattomina pidettävät tuulimyllyt vaihtelee.
  Samaan aikaan sähkön hinta kuulemma korkea ”kun OL 3 ei käynnissä.
  v*ttu mitä kusetusta!

   1. Eipä näkyny huoltoporukkaa, kun ohi menin.
    Ovat yhden vuoden vanhoja myllyjä.
    Nyt pyörii 1 mylly enemmän kuin eilen

  1. Tuulimylly tuottaa joka tapauksessa voittoa globaalisikoittajille. Kannattaa vaikka lapoja seisottaa, niin ei rattaat kulu. Veronmaksaja maksaa kiltisti aina.

  2. Erittäin mielenkiintoinen huomio!

   Tästä jos vielä saisi kattavammin tietoa, kuinka näitä laitteita ajetaan valtakunnallisesti….

   Paljon tuntuu tällä hetkellä tapahtuvan tarkoituksellista järjettömyyttä ja epäpätevyyttä – hyötyykö joku taho näistä kummallisuuksista? Tai siis varmasti hyötyy, mutta hyötyykö taho joka näitä pystyy junailemaan?

  3. Jotkut afgaanit, irakilaiset ja somalit raiskaavat vauvoja ja vanhuksia euroopassa ja EU-globalistit plkitsevat heidät siitä!!!

  1. Tässä oikea käteni👍🤥tässä on mun hellä sydämeni🖤tää on ainut mitä mul on antaa💩mitä sulle on antaa-a🚾

 2. ”Perääntymisestä” tulee Ukrainan uusi kansanliike, joka haluttaisiin kieltää kuten muutkin oppositiopuolueet.

 3. Pelkään pahoim, että Suomen valtamedia pimittää Itä-Ukrainan tilannetta tahallisesti. Meistä halutaan seuraava Venäjän vastainen rintama, ja tätä varten yritetään luoda uutta talvisodan henkeä.

  Kuten tuossa ylhäällä todetaan, sodassa tulee tappioita niin ihmishengissä kuin materiaalisestikin. Itseäni on pistänyt silmään, ettei Ukrainan tappioita ole missään mainittu, ainoastaan siviiliuhrit, joita niitäkin tulee varmasti, vaikka Venäjä niitä pyrkisi välttämään.

  Ja korostan edelleen, etten ole Venäjän enkä Ukrainan puolella. Rajamaalla on kuitenkin vain kaksi vaihtoehtoa selviytyä itsenäisenä joko hyvät välit kaikkiin naapureihin tai mahtavat sotavoimat, mieluiten ensin mainittu edellä ja jälkimmäinen tarvittaessa.

  1. Venäjän valtaamat alueet on jo yli 20% Ukrainan pinta-alasta. Venäjä tulee viemään vähintään kolmanneksen Ukrainasta ja tämän lisäksi Ukrainan asevoimat tuhotaan ja maahan tehdään täydellinen denatsifiointi.

   Olet oikeassa, että naapureiden kanssa pitää olla siedättävät välit. Jos naapuria alkaa vihaamaan, niin sitten pitäisi käydä polttamassa hänen sauna. Tässä tapauksessa jos haluaa vihata Venäjää, niin sitten kannattaa muuttaa vaikkapa britteihin tai jenkkeihin. Ukraina on nyt varoittava esimerkki siitä, miten Venäjä vastaa vihamielisille naapureille, jotka toimivat naton sätkynukkeina.

   1. Eli Suomen pinta-alaan suhteutettuna Suomen pinta-alasta olisi kolmessa kuukaudessa vallattu 40%. Mitä tuosta voi ajatella?

  2. Minua huvittavat suuresti nuo orwellilaiset uskontunnustukset, joita jokaisen – jopa vaihtoehtomedioiden, nimettömien kommentoijien ja analyytikoiden, ja oppositiopoliitikkojen – on nykyään aina käytettävä:

   ”Korostan, että en ole Venäjän puolella”
   ”En missään nimessä ole putinisti” (mitä helvettiä muuten tarkoittaa ”putinisti”?)
   ”En ole rokotevastainen”

   Mitä, jos ihminen on Venäjän puolella (esimerkiksi katsoo, että jonkun oli estettävä se yli kaksituhatta pommia päivässä, mitä Donbassiin sateli helmikuun toiseksi viimeisellä viikolla ennen kuin Venäjä laittoi sille lopun ja pelasti miljoonia ihmisiä)?

   Mitä, jos joku on ehdottomasti Putinin kannalla siinä, että glyfosaatti, juomaveden fluori, Soroksen yhdistykset tai alaikäisten homomanipulaatio on kielletty, ja että iso osa juutalaisoligarkeista on heitetty vankilaan, karkotettu tai tehty voimattomaksi?

   Mitä, jos joku on nyt, Pfizerin tutkimukset luettuaan (tuhansia kuolleita ensimmäisen parin viikon aikana ja silti/SIKSI rokote on pakotettava koko maailmalle), pääosin rokotevastainen?

   Onko silti tehtävä uskontunnustus aina kun avaa suunsa?

   ”Oi globalistit ja juutalaismedia
   en ole venäjän puolella
   en ole putinisti
   en ole rokotevastainen
   korostan ja vannon
   antakaa anteeksi”

   Helvetti teitä selkärangattomia perseennuolijoita.

   1. Venäjä meni maa-alueelle jota ukrainaksi kutsutaan LOPETTAMAAN sodan koska niin oli pakko tehdä. Myös minua ärsyttää suunnattomasti ettei tätä ympäri maailmaa (pl.Suomen järjestelmäuskovaiset) tiedettyä totuutta uskalleta sanoa suoraan.

   1. Minä olen venäjän puolella.Se on ihanaa tunnustaa se julkisesti.Toivon Putinille ja hänen sotavoimilleen menestystä taistelussa sätkynukke Zeleznyä vastaan.

 4. Ukraina jo paniikissa rukoilee aina vain lisää, nopeammin, enemmän ja parempia aseita kuin narkkari huumeita samalla kun heidän Donbassin rintamansa murenee. Sitten alkavat taas levittään entistä törkeämpiä ja likaisempia huhuja venäläisistä ja länsimedia alkaa ajamaan niitä eteenpäin. Natottajat pumppaavat rahaa sotakassaan ja aseita Ukrainalle niin kauan kunnes viimeinenkin ukrainalainen sotilas on uhrattu Naton puolesta Venäjää vastaan.

 5. Suomen valtamediahan voi syöttää aivan mitä haluaa eetteriin Ukrainan sodasta, sillä tutkitustihan suomalaiset uskoo kaiken. Jos valtamediassa kerrottaisiin että Putin on vauvoja syövä sekakäyttäjä, joka kylpee murhaamiensa ukrainalaisten veressä niin suomalaisista taatusti 90% uskoisi tämän.

 6. Marco poju! Venäjä on häviämässä tämän sodan pahanpäiväisesti, se on kärsinyt hirvittävät miehistö ja kalustotappiot ja saattanut oman maansa talouden kivikauteen.

  Kuinka viitsit väittää tälläistä, kun viimeistään syksyllä joudut perumaan kaikki puheesi. Venäjä on tehnyt itsellensä pahaa seuraavaksi tuhanneksi vuodeksi, sinne ei enää sijoiteta, eikä siihen luoteta.

   1. Siis Suomen pinta-alasta ainakin yli puolet olisi Venäjän hallinnassa kolmen kuukauden sodan jälkeen. Siinä vähän suhteellisuutta natottajille.

    1. Tuskimpa olisi. Erilainen armeija, erilainen maa puolustaa. Venäläisiä olisi kyllä kuollut ennemmän.

  1. Kolmessa kuukaudessa Venäjä olisi vallannut ainakin puolet pinta-alasta. Käytännössä enemmän, koska 90 pinta-alasta o asumatonta korpea. Eli nyt taisteltaisiin Tampereella kaupunkisotaa. Etelärannikko olisi vielä valtamatta, mutta sitä tulitettaisii myös etelästä eli rannikolta maijinnousujen avulla.

   Kyllä Suomi olisi nyt uupala Venäjälle, jos se keskittyy vain siihen. Ei se Natokaan auta. Toisessa maailmansodassa Saksa esti venäläisten ryntäyksen
   Suomeen.

   Niin, kannattiko kansanpetturieliitin polttaa sillat naapuriin. Ei tietenkään, mutta ei väliä, kun kansa maksaa eikä eliitti joudu vastuuseen mistään.

 7. Jos Ukraina kaatuu, mihin tuo Putler seuraavaksi iskee? Toivottavasti käy kuten esikuvalleen Hitlerille!

   1. Venäjää ole uhattu vuosikymmeniin mistään suunnasta, nyt tosin olisi mahdollisuus kun maailman toiseksi mahtavin armeija osoittautui bluffiksi.

 8. Venäjällä on miesvoimaa ottaa tappioita, Ukrainalla ei. Sama tilanne oli Toisessa Maailmansodassa, vastustaja vaan oli eri.

 9. Oho..! Tänään viestit taas julkaistaan. Taitaa olla ne päivät taas ohi toimituksella, eikä kaikkea mielivaltaisesti sensuroida.

  #tasapainoisuus
  #sananvapaus
  #ammattitaito

  1. Lähdetäänkö mr. Witt taas väittelemään jostain? Ensimmäisen kerran vaikenit kesken, toisella kerralla väitit minun olevan suvakki, sitten tuli ”teknisiä ongelmia” julkaisun suhteen ja sen jälkeen olet rehellisesti sensuroinut kommenttini. Sattuuko aina olla väärässä?

 10. USA ja EU joutuvat anelemaan Venäjää nyt olemaan aiheuttamatta nälänhätää, kun luulivat voivansa pystyä tuhoamaan koko venäläisen maailman ilman mitään seurauksia.

 11. Venäläiset eivät ole kuten USA ja Iso-Britannia Irakissa, Afganistanissa, Syyriassa ja Libyassa!!!

  Länsi heittää tuoretta paskaa hameensa alta kaivaen kuin Tukholmassa romaani kerjäläisakat keskinäisessä riidassaan.

  Tyhmiä on helppo johtaa harhaan, koska heillä ei ole muuta kuin 30-vuotta kestänyt 24/7 YLE:n ja sanomatalon sotapropaganda Venäjää ja erityisesti Putinia vastaan niin, että lehdistö on päävastuussa Suomessa harjoitettavasta politiikasta. Poliitikot ovat kuin lampaita valtamedian teloitusjoukon edessä, sillä se, joka media-tyranniassa uskaltaa olla eri mieltä. Hänet pudotetaan armotta alimpaan helvettiin.

  Se, joka tuntee Venäjän hiostoriaa, joka osaltaan kietoutuu myös Suomen vaiheisiin. Tietää venäläisen slaavilaisen mentaliteetin ja kansanluonteen sekä sen historian, joka on kansallisia kärsimyksiä täynnä runsaine sotineen niin Tsaarin kuin Bolsevikkien hallitessa Venäjä / Neuvostoliittoa. Huomattavaa niissä liki kaikissa on Venäjä / Neuvostoliiton olevan itse hyökkäyksen kohde kuin hyökkääjänä (johtuneeko hyökkäysten yskähtely juuri siitä). V. 1803 Suomen sota ei ollut edes Venäjän Tsaarin oma ajatus vaan siihen häntä oli yllyttämässä (pakottamassa) Napoleen, koska Ruotsi oli Ison-Britannian liittolainen Napoleonin ja Ison-Britannian vihanpidossa. Suomi oli köyhä takamaa eikä se sellaisena oli enää vähempää kiinnostaa Tsaari Aleksanteria saaliina. Talvisota on oma lukunsa, joka liittyi erittän aiheelliseen Neuvostoliiton pelkoon, koska kommunismi oli aatteista mitä kauhein ja Stalin hallitsijoista julmin. Tuohon aikaan Suomen itsenäisyys oli tuore kuten Baltian maidenkin ja siksipä Stalinilla oli TODELLINEN tavoite saada Tsaarin Venäjän vanhat rajat takaisin.
  Bolsevikit eivät olleet ”oikeita” venäläisiä vaan rikollisia ja kansakunnan raakaa väkivaltaista karkeaa pohjasakkaa. Juuri sitä, mitä vallananastaminen väkivalloin vaatiikin.

  Intellegentsia, papit, kirjailijat, lukeneisto, runoilijat, ylimistö, maata omistavat viljelijät ja porvarit murhattiin kylmästi pois uudesta kommunistisesta paratiisista luokkavihollisina ja porvarillisena mädänneistönä, joka ei saa rappioittaa uutta työläisten onnelaa.
  Tämän lisäksi murhattiin summkittaisesti miljoonia viattomia tavallisia ihmisiä ja vietiin keskitysleireille, jotka Adolf Hitler ”lainasi” ne omaan Tuhat vuotiseen valtakuntaansa.

  Suomalaisten mieliin on iskostunut Ruotsin siirtomaana ollessa ne tuhotyöt, jotka venäläiset sotajoukot harjoittivat Ruotsin ”suurvallan” toistuvien uhittelujen ja provosointien jälkeen Venäjälle, jotka olivat suurenhullujen ja turhamaisten Tukholman puuteripäiden aina kuningasta myöten aikaan saatuja kahnauksia ja sotia.
  Ja Suomi maksoiu tästä YKSIN kaiken edellisestä koitiuvat hinnat kaikessa surkeudessaan.
  Ja silloinkin kun Ruotsin armeija oli ”itämaassa” se livisti karkuun jättäen suomalaiset talonpojat ja nostomiehet ypöyksin suuren Venäjän äkseerättyjen armeijan armoille, joka vieläpä suuttui lisää nähdessään suomalaisen ”karvalakkivaltuuskunnan”. Sillä se koki tulleensa julkeasti loukatuksi siitä, että keisarillista armeijaa vastassa on sekalainen lauma keropäitä eikä oikeita sotilaita hienoissa kirkkaissa sotisovissaan.

  Tuohon aikaan sotilaan etuihin ja palkkasotilaidenkin kuului ryöstösaaliit vallatussa maassa ja ”esineisiin” luettiin tuolloin naiset, joille ei kukkia poimittu.

  Mitä tulee Napoleonin Venäjän retkeen. Myös ranskalaiset sotilaat kuin muutkin kansallisuudet (itävalta, preussi,puola, tanska, unkari, espanja, italia) raiskasivat naisia, murhasivat, ryöstivät suuressa katkeruuden vihassa, sillä venäläiuset olivat sytyttäneet itse koko Moskovan palamaan.

  Tämä vain vertailun vuoksi. Eli kaikki kansallisuudet harjoittivat sodan kultivoitunutta prokollaa.

  Lopuksi vielä lännessä kirottu Putin on saanut vielä jyrkimmiltä patriooteilta pyyhkeitä koko kahdeksan vuoden Ukrainan kriisin ajan liiasta nössöydestä ja vässykkämäisyydestä kun hän on liki seurannut katseella.

  Sitä vain, että jos Putin vaihdetaan Venäjän sisällä. Tilalle voi tulla todellinen rautahammas, jonka mielestä Suomi TODELLAKIN on aika palauttaa ”Tsaarillisen Venäjän” rajojen sisälle aivan kuten ajatteli Josif Stalinkin v. 1939.

 12. Mariupolissa antautuneista Ukrainan sotilaista käyttetöön Suomen totuusmediassa ilmaisua ”sotilaat evakuoitiin”. 🤣 Brittiläinen kolumnisti Peter Hitchens vinoili Twitterissä kuinka Natsi-Saksan joukot Stalingradista ”evakuoitiin”.

 13. Ukrainan armeijan tappiot ovat olleet suuret Mariupolissa sillä vain muutama sata sotilasta noin 8000:sta onnistui pakenemaan saartorenkaasta. Lopuista hieman yli puolet antautui ja loput kuoli. Kuolleisuutta nosti se ettei haavoittuneita kyetty kunnolla enää hoitamaan. Antautumisen pääsyy oli ruoan loppuminen. Viiden päivän aikana antautui Azovstalissa yli 2400 sotilasta. Tästä suurtappiosta Suomen media oli tietenkin hiljaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*