Marco de Wit 26 toukokuun, 2022

 

Nyt on lännen valtamedialla kova paikka. Jo kuukausia länsi on valehdellut ukrainalaisten olevan tuhoamassa Venäjän joukot.

 

Todellisuudessa asia on päinvastoin. Nyt Venäjän eteneminen on niin selvää, ettei sitä kukaan enää pysty kiistämään.

 

Paitsi tietysti Suomen feministinen valtamedia. Feministeillehän todellisuus on vihapuhetta.

 

Femakot ja natottajat sopivatkin hyvin yhteen.

 

Suomen valtamedia vähättelee Ukrainan perääntymistä!

 

 

Nyt venäläiset ovat vihdoin motittamassa koko Pohjois-Donbassin. Eli noin 15 000 ukrainalaista on jäämässä loukkuun.

 

Uskomattominta koko juttussa on, etteivät ukrainalaiset ole vielä vetäytyneet. Nähtävästi juutalaista Zelenskiä pomottaville sionisteille Venäjän heikentäminen on tärkempää kuin ukrainalaisten sotilaiden henki.

 

Massiivinen kosher-teurastus siis tulossa!

 

 

 

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Kosher-teurastus alkamassa: Yli 15 000 ukrainalaista sotilasta lähes motitettu!

 1. Ehkäpä Ukrainan ei olisi pitänyt hakea natoon niin innokkaasti, varsinkin kun tiedossa oli miten itänaapuri sitä vastusti. Ehkäpä länsimaiden johtajien ja Suomen bimbo-Sannan olisi pitänyt olla hivenen varovaisempia poliittisissa tuen ilmauksissa Ukrainan nato-jäsenyyden suhteen. Nyt ryssä vie ison palan parasta Ukrainaa.

  Ja ongelma on paljon laajempi. Vilja ja öljykriisistä nälkäkriisi ja siitä tulee seuraavaksi Eurooppaan pakolaiskriisi. Ja koska ryssällä ei ole pitkään aikaan euroopassa kavereita, se tulee pakostakin liittoutumaan Kiinan kanssa. Kenen mielestä tämä on jollain tavalla onnistunutta politiikkaa? Mistä näitä surkeita puusilmäbimbopoliitikkoja oikein tulee. Ai ai.

  1. On se kumma, kun ihaillaan sellaista maata joka varastaa toisen maa-aluetta. Ainakin meillä päin sellaista kutsutaan rikolliseksi. Tällaista rikollisuutta ei deWitkään selitä millään offensiivisellä realismilla. Se on vain rikollisuutta, ei mitään muuta. Venäjän rikosta yritetään häivyttää joillakin epämääräisillä kvasitieteellisillä käsitteillä.

   1. Hei! Lopeta tuo suvakkihöpinä! Kieli, kulttuuri ja geneettinen perimä menee kaiken edelle ja näin ollen Venäjällä on oikeus ja myös velvollisuus puolustaa venäläisiä, jotka elvät historiallisesti Venäjän alueella. Esim. Odessa on Katariina suuren rakennuttama kaupunki, joten se kuuluu Venäjän keisarikuntaan.

    Onko Ukrainalaiset edes oma kansa? Eikös ukrainalaiset ole pikemminkin slaavien ja turkkilaisten ristisiitoksia?

   2. Kun oli ennenkin ja ennen oli paremminkinkinginkin. Jeltsin oli niin kova mies että piti mennä antamaan valtikka putlerille ja kaikki meni ja horasevitškin hörähti. Vladimirovits ja oli lenin mulla on kirjakin kommunistiajantalosta jossa oli.

   3. En minä ole ikinä Venäjää ihaillut. Maa on täynnä petollisia roistoja, joita on syytä varoa. Ennen tätä sotaa olin kyllä tuuminut Putinin onnistuneen varsin hyvin Venäjän kansallisten intressien säilyttämisessä ja turvaamisessa. Muistetaan että Jeltsinin aikana maata oltiin ryöstämässä tataalisesti, samaan tapaan kuin… Suomea EU:ssa.

    Suurvallat nyt vain ovat omine turvallisuushuolineen tuollaisia paskakasoja, etteivät ne siedä kilpailevia sotilasmahteja naapureikseen. Suurvaltojen näkövinkkelistä pienten naapurimaiden ”päätehtävä” onkin lähinnä olla muodostamatta uhkaa suurvallalle. Eikä tämä ole välttämättä pelkkä yksipuolinen kiristys vaan symbioosi, jossa suurvallat voivat jopa ”palkita” ystävällismielisiä naapureitaan erilaisilla kaupallisilla sopimuksilla yhteishankkeilla. Näistä Suomikin on saanut osansa.

    Se että Georgia, Ukraina ja Suomi päättivät hakea Natoon ei tietenkään miellytä Venäjää ja sen se on tehnyt kaikille selväksi. On syytä huomata että ennen tätä sotaa Suomella ei ollut mitään kahnauksia tai riitoja Venäjän kanssa – ei minkäänlaista. Nyt kun bimbo-Sannan tyttöenergia hallitus päätti romuttaa vuosikymmeniä rakennetut idänkaupan ja hyvät naapuruusvälit sekä päätti tuoda Naton suomeen muodostamaan Venäjälle turvallisuusuhka, niin minun mielestäni Suomen poliitikot ovat epäonnistuneet yhteiskuntasopimuksen mukaisessa päätehtävässään – suomalaisten turvallisuuden vaalimisessa.

    En yhtään pidä tästä kehityksestä. Jos bimbo-Sannan oli niin tärkeää närkästyä jonkun vahvemman maan hyökkäyksestä heikomman kimppuun, niin miksei hän voinut valita närkästyksen kohteekseen jotain suomalaisille vähemmän vaarallista ja vähemmän tärkeää maata? Pari päivää sitten Turkki ilmoitti käynnistävänsä uuden ”sotilaallisen erityisoperaation” Syyriassa. Eli mitä vitun eroa tuolla on siihen mitä Venäjä tekee Ukrainassa? Miksi Suomi ei ryhdy toimittamaan pst-ohjuksia syyrialaisille ja kurdeille, jotta saavat torjuttua Turkin pian aloittaman laittoman hyökkäyssodan? Ei, kukaan ei Suomessa reagoi millään lailla Turkin hyökkäyksiin ja siihen että se kaappaa alueita naapurimaistaan omiksi turvallisuusvyöhykkeikseen.

   4. Ukrainalla oli 8vuotta aikaa noudattaa minskin sopimusta. sen sijaan he tappoivat 8 vuotta siviilejä pommittamalla itsenäistä aluetta. Venäjä odotti liian kauan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

   5. Siis iha oikeasti herää pahvi. Ukrainalaiset pommitti donbassilaisia 8 vuotta tappaen 14.000 siviiliä. uhosi natolla ja ydinaseilla venäjää. Nyt se loppuu kokonaan. Venäjä murskaa noi naton tukemat natsipataljoonat ja vapauttaa ukrainaliset siviilit naton tukeman vallankaappauksen kälkeiseltä hallinnolta ja joukoilta. Mua vaan jarmittaa että suomalaisilla on paska johto eikä me menty vapaaehtoisesti venäjän joukkojen tueksi jotta operaatio olisi nopeammin ohi.

    1. Nämä Putintrollit on kyllä mahtavia. Varmaan Venäjän joukkohautaamat siviilitkin olivat ilkeitä natseja. Niin vaarallisia, että piti ihan sidottuna ampua selkään.

  2. Vielä parempaa…

   Yhdysvaltain ent. Moskovan suurlähettiläs kertoi podiumilla haastattelussa, että USA valehteli Ukrainalle sen ottamisesta NATO jäsenmaaksi.

   Tätä haastattelija ihmetteli kovasti, että valehdellaanko ulkopolitiikassa tieten tahtoen eikä puhuta totta?

   Tähän suurlähettiläs nauraa hohotti. Mutta ainahan aikuisten maailmassa valehdellaan.

   USA EI ole KOSKAAN luvannut Ukrainalle sen pääsemisestä NATO:on suurlähettiläs vielä kertasi. Ja sanoi vielä ettei Ukrainaa milloinkaan voitaisi ottaa NATOon, koska se kuuluu Venäjän etupiiriin sen rajanaapurimaana, joten sen geopoliittinen sijainti tekee jäsenyyden mahdottomaksi. Sillä Venäjä ei voi mitenkään koskaan sitä hyväksyä!

   Siis siinäpä esimakua Suomelle ”aikuisten maailmasta, jossa valehdellaan aina”!!!

   Eli proxy-sotaa voi pukata Suomeenkin. ”Voi tätä onnen päivää!!!”

  3. Siis ukrainan nato jäsenyys ei ollut pää syy ooerastiolle vaan se että ukrainalaiset azov ja rightsector joukot pommitti ja tappo 14.000 donbassilaista 8vuoden aikana pommittamalla jokapäivä siviilejä. Ja sitten kaikki muu uhoaminen siihen päälle vielä

 2. Aamuyön strategia nero jälleen vauhdissa. Jos mistään mitään tietäisi niin huomaisi että huolimatta feministipedofiilijuutalaisten metkuista venäjä ei ole vielä päiviin saavuttamassa minkäänlaista mottia… Päiviin joita feministipedojuutalaiset voivat halutessaan käyttää alueelta vetäytymiseen.

  Muistetaan kuitenkin että Venäjä on jo usean viikon ajan koettanut tätä mottia ja viikko viikolta ollaan pienennetty tavoitetta. Samoin kuin sodan yleistavoitteita.

 3. Taas saa hävetä näitä Marcon murskavoittoja ja tupla/triplamotituksia mitkä ei koskaan onnistu. Mariupolin piiritys onnistui, mutta puolustajat jäivätkin sinne vapaaehtoisesti. Kiva silti huomata että ”puolueeton” lehti juhlii vain Venäjän edetessä.

  1. Siis iha oikeasti herää pahvi. Ukrainalaiset pommitti donbassilaisia 8 vuotta tappaen 14.000 siviiliä. uhosi natolla ja ydinaseilla venäjää. Nyt se loppuu kokonaan. Venäjä murskaa noi naton tukemat natsipataljoonat ja vapauttaa ukrainaliset siviilit naton tukeman vallankaappauksen kälkeiseltä hallinnolta ja joukoilta. Mua vaan jarmittaa että suomalaisilla on paska johto eikä me menty vapaaehtoisesti venäjän joukkojen tueksi jotta operaatio olisi nopeammin ohi.

   1. Jep. Yksi identtinen kommenttisi riitti kyllä johon jo vastasin vai saatko maksun lähetettyjen viestien lukumäärän mukaan?

 4. Ukrainan natsit ristiinnaulitsevat venäläisiä sotilaita. Ukrainan natsit on kasvatettu natsipropagandalla ja ateismilla. Kreivi Draculan perillisiä, kuten Saksan natsitkin ja juutalaispankkiirit ja muut pedofiilit.

 5. >   et­tei­vät uk­rai­na­lai­set ole vie­lä ve­täy­ty­neet

  Ei­vät­hän Sta­li­nin­kaan so­ti­laat ve­täy­ty­neet.
  –   Ku­ka­pa si­tä nyt ta­hal­laan ha­lu­ai­si tul­la am­mu­tuk­si.

 6. Ukrainan armeijan täydellinen romahtaminen lähellä. Naton täytyy välittömästi lähettää joukkojansa, muuten esinahaton natsipresidentti joutuu anomaan armoa ja antautua.

  Ukrainalaisilla sotilailla voi olla nyt hölmistynyt olo ”mi…mi..mitä ihmettä? Eikö meidän pitänyt voittaa? Miksi nato ei auta, vaikka näin luvattiin etukäteen? Miksi EU on kääntänyt meille selkänsä? Miksi kukaan ei enää huuda SLAVA UKRAINA?, mu..mu..mutta me voitettiin euroviisut! Hei! mekin ollaan eurooppalaisia! auttakaa!!!”

  Nyt suvakeilla on viimeinen mahdollisuus lähteä taistelemaan esinahattoman natsipresidentin puolesta. Kohta on myöhäistä! Ukrainalaiset tarvitsevat nyt apua. Harkovassa paikalliset homot eivät kyenneet edes evakuoimaan eläinten keskitysleiriä ja eläimille kävi huonosti. Hävetkää suvakit!

 7. Onkohan kukaan täällä kuullut depopulation agendasta? Mikä on tehokkaampi tapa heikentään minkä tahansa valtion yhteiskuntaa kuin sota ja nuorten miesten syöttäminen tykinruoksi. Omien miesten tahallinen tapattaminen on sotien normisettiä.

  Ukrainan tavoite, siinä missä muidenkin valtioiden, on vähentää väestöään ja rakentaa (Build Back Better) uusi smart yhteiskunta 24h kyttäyksineen. Ukraina yllättäen yksi edelläkävijöistä digitaalisen identiteetin lanseeraamisessa. He ovat jo pääseet miljoonista eroon jotka ovat lähteneet paremman elämän toivossa muiden maiden sosiaaliturvan eläteiksi, vain murto-osa palaa jos elämä alkaa soljumaan muualla, Ukrainassa ei ole vastaavaa sosiaaliturvaa kuin vaikkapa Pohjoismaissa. mm.Irlanti on avannut ovet sepposen selälleen ukrainalaisille ja siellä valmistellaan parhaillaan lakia jolla irlantilaisten kiinteistöjä voidaan pakkolunastaa pakolaisten asunnoiksi. Et omistä mitään mutta olet onnellinen.

  Nobelin rauhanpalkinnon saanut Kissinger tokaisi aikanaan:

  ’Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.’

  1. Kaikki täällä ovat tietoisia väestönvähennyksestä ja suuresta nollauksesta. Sota on eliitin laitimmainen keino toteuttaa se. Se on tapahtunut monta kertaa aiemmin jo. Pitkä rauhan aika on päättymässä ja tulee uusjako. Kansat ja valtiot asemoidaan uuteen asentoon.

   Sota, talousromahdus, nälkä ja kulkutaudit. Tehokasta väestönvähennystä ja omaisuuksien ja etupiirien uusjakoa. Sitähän se ihmisen historia on ollut.

   1. Lähinnä nyt ajoin tässä takaa sitä että Ukraina täysin laskelmoidusti ihan itse uhraa omia miehiään. Aivan kuten tekee Venäjäkin. Kaikki tämä spekulointi kuka on voitolla ja kuka ei on täysin sivuraitelle menemistä. Ukrainan sota ja sen ajoitus ovat täysin WEF:n, YK:n ja muiden sekopääglobalistien agendan mukaista toimintaa. Loppupeleissä Putinin johtama Venäjä kuten Kiinakin ovat samaa klubia. Tätä jengi ei selkeestikään tajua.

 8. Näinhän tässä taitaa käydä, että ”perääntyjät” puolue kasvaa SKEtä nopeammin. Todella motivoituneita on vain muutamia kymmeniä tuhansia. Ehkä oli virhe määrätä Azovit itse-evakuoimaan itsensä… siis antautumaan.
  Eilen Alfa-TVllä kenraali Räty kertoi syitä, miksi ei uskonut Venäjän ryhtyvän Ukrainan sotatoimiin. Se oli järjetön ajatuksena ja sitten mm kun Ukrainalla on vahva armeija kuitenkin ja 8v sotakokemus. No siinähän se tuli kenraalin suulla 8 vuoden sotakokemus versus Venäjän nuoret kokemattomat Kiovan pohjoispuolella vanhan kaluston kanssa lännen tehokkaita panssariohjuksia vastaan. Liekö ollut jotain rangaistusjoukkoja ne Kiovaan menijät, joilla hämättiin se Tsernobylin nopea saavuttaminen?
  Nyt alkaa sitten motivaatio heiketä. Auttaneeko edes lännen uudet aseet, jotka ehkä pääsevät perille.

 9. Ihan vaan selvyden vuoksi… Donetskin ja Luhanskin autonomiset alueet tunnustettiin omiksi valtioikseen. Kansainvälisten sääntöjen mukaan. Tämän jälkeen ne pyysivät apua Venäjältä omien madensa rajojen suojaamiseen. Ja nyt ollaan tilanteessa jossa kohta ollaan niillä autonomisilla alueilla. Azovit ja Aidanit kun olivat valloittaneet ja tuhonneet lähes puolet maiden alueista.

  Saattaa olla vielä että edessä on miden kansalaisten osalta kansanäänestys siitä ollakko omia valtioita vaiko liittyä esim. Venäjään. Sama kansanäänestyshän oli aikoinaan Krimissä ja sielä kansa päätti liittyä Venäjään. Ettei maata olisi liitetty Turkkiin josta se aikoinaan erotettiinkin. Paikalla oli kansainvälisiä vaalitarkkailijoita joista kukaan ei havainnut vaalivilppiä, mutta siitä huolimatta äänestystulos oli kova paikka länsieuroopalle ja varsinkin USA:lle.

  Ja vielä nykypäänkin kouluissa opetetaan että Venäjä valtasi Krimin. Onneksi minulla on tuttuja Venäjältä, Ukrainasta ja myös Krimiltä jotka ovat täälä ystäviä keskenään ja kertovat sen oikean totuuden. Krimiläiset ovat kiitollisia että saivat pitää oman elintasonsa verrattuna ukrainalaisiin joiden elintaso romahti heti EU: annettua ”lainaa investointeihin”. Ruuan hinta räjähti pilviin, vero nousivat, eläkkeet laskivat ja energia kallistui merkitävästi. Köyhillä ihmisillä ei ole varaa kuin peruspalveluihin.

  …kuulostaako tutulta nykysuomessa??

 10. Juu, venäjällämenee niin hyvin, että kaikavat toisen maailmansodan kuolleetkin taistelemaan t-62 tankeilla…. #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*