Marco de Wit 26 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka feminismi on tullut Suomenkin viralliseksi uskonnoksi. Eli siis satanismi, jossa jopa lapsia leikellään ja murhataan.

 

Vihreät nyt virallisesti satanisteja: Vaativat “vapaata” aborttia 18 viikkoon asti!

 

 

Miehet ovat vähitellen alkaneet vastaiskuun. Ensinnäkin miehet ovat alkaneet tutkimaan evoluutiopsykologiaa ja soveltamaan sitä naisiin ja varsinkin deittailuun ns. game-taktiikoiden kautta.

 

Ovatko naiset narttuja? Lähestymistesti vaistomainen?

 

 

Valkoiset heteromiehet ovat myös huomanneet, että heitä demonisoidaan kaikkialla samalla, kun naisia paljon huonommin kohtelevia mustia fanitetaan joka tuutista.

 

Päivän kuva

 

 

Kovimmatkin betamiehet ovat joutuneet myöntämään, että femakkojen vaatimukset vain kasvavat vuosi vuodelta. Siis valkoisille heteromiehille.

 

Deittailisitko terapiassa käyvää naista? Entä deittaillaanko sinun kanssa, jos et käy terapiassa?

 

 

 

Kaiken kukkuraksi miehet ovat tajunneet, että nuoret naiset eivät edes halua lapsia ja perhettä ennen kuin ovat rupsahtamassa.

 

Video: Naisten K-karuselli

 

 

Tästä kaikesta huolimatta nykynaisilla on deittimarkkinoilla valtavasti kysyntää. Tämä johtuu yksinkertaisesti kysynnän ja tarjonnan laista. Puutteessa olevilla miehillä on kiire saada naista. Niinpä feministitkin kehtaavat kohdella deiteillä miehiä alentuvasti tai kovasti tentaten.

 

Viime aikoina miehet ovat kuitenkin alkaneet ryhdistyä. Sana on kiertänyt ja nyt yhä useampi pistää femakoille luun kurkkuun.

 

 

Alla olevassa Hesarin jutussa itketään kuinka ”julmasti” monet miehet lopettavat deitin kesken kuin seinään. Eli yhtäkkiä katoavat jättäen naisen kuin nallin kalliolle.

 

Käytännössä mies ensin huomaa, että tuohona on femakko. Sitten mies alkaa muuttua yhä etäisemmäksi ja sitten yhtäkkiä katoaa. Tätä naiset kutsuvat ”ghostaamiseksi” eli mies ikäänkuin katoaa kuin aave.

 

Kannattaisiko suomalaisten naisten katsoa peiliin?

 

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomiin

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

23 thoughts on “Miehet kyllästymässä femakkojen kanssa treffailuun!

  1. Sinä pieni miesfeministi apina roikut täällä kun sua salaa kiinnostaa. Sinulla ei ole päiviesi rattona muuta tekemistä kuin leikkiä alphaa vaikka oletkin surkea pikku Beta. Soita äidille että voitko tulla imemään tissiä ku kaikki kiusaa. Marcokin vaan ei välitä sun ininöistäs ni soitto mammalle äkkiä.

   1. Tota, Yber Johnsson ensinnäkin haista pitkä vittu. Vastasin sulle jo mutta sensuuri iski Geurtin toimesta. Tällästä tämä sananvapaus on täällä.

 1. Laitoitko maksumuurintakana olevan jutun jakoon? No eipä kukaan opetuslapsistasi ole varmasti maksanut Hesarista.

  1. Kuka niin tyhmä olisi, pääasia ettei klikkaakaan tuota. Tarvi olla jeesuksen pöydässä, kyllä ihan perusjärkevä älyää.

   1. Eli olet sen verran ”fiksu” ettet edes koeta hakea toista näkökulmaa asioihin? Anna että nousen pystyyn osoittamaan kunnioitusta!

    1. Hesari on yli vuosisadan vaiennug toisesta näkökulmasta. Erkonn imperiumilla on ollut enrmmän valtaa kuin kaikilla muilla aatteellisills painotuotteilla yhteensä. Täysin yksipuolista. Onneksi se on jo taantuva media ja koko ala kuolee muutenkin lähiaikoina. Jää vai amerikkalainen viihdepaska mädättämään aivoja. Sekin joutaa kieltää ja tehdä levittäminen rangaistavaksi, kuten huumeista rangaistaan.

    2. Sanomalle käy kuten Stockmannille. Konkkaan se menee.

     Toimitalosta saa tehtyä vaikka uuden toimipisteen kasvitieteelliselle puutarhalle. Lasipintaa on siihen tarkoitukseen ihan sopivasti. Muut kasvihuoneviritykset vaan niin ksnsa pääsee nauttimaan aidosta sademetsän tunnelmasta Hrlsingin keskustassa. Ei huono idea.

    3. Oletko oikea nimetön niin vasen idiootti kun aattelin jo järkevämmäksi, että näen lukea saman witin laittamana, niin miksi katson samaa hessusta. Et näytä ymmärtävän silloinkaan kun olen puolella tai kirjoitan ”nauraen” LL jutulle.

  1. ”Kuka niin tyhmä olisi, pääasia ettei klikkaakaan tuota. Tarvi olla jeesuksen pöydässä, kyllä ihan perusjärkevä älyää.”

   Ooh the irony..

 2. Otsikko kertoo totuuden ja lisää totuuksia artikkelin alusta loppuun.

  Femakko ei kiinnosta yhtään. Sitä paitsi on kahdenlaisia naisia: niitä joiden kanssa jutellaan ja niitä joiden kanssa ei jutella.

  Ammatti on asia ioka sammuttaa kiinnostuksen. Haluatko seurustella jonkun poliittisesti vastakohtaa edustavan kanssa tai sellaisen kanssa iolla on lähtökohtaisesti veemäinen ammatti. Ja kun ei seiso niin ei seiso. Miksi sellaisen kanssa pitäisi tuhlata molempien aikaa? Tai sellaisen, jonka tulisi riitaa io parin lauseen kälkeen. Sitä paitsi onhan paljon piilokriminaaleja ja kullankaivaiia liikkeellä. Oikeastaan pitäisikin vaatia nähtäväksi cv, luottotiedot, terveydentilatodistus, fyysinen ja psyykkinen kunto, rikosrekisteriote ja virkatodistus. Lähdettäisiin sen jälkeen etenemään, jos on edellytykset siltä osin kunnossa.

  Jos melassa tuntuu nykimistä, niin nainen on kiinnostava. Jos tuntuu ettei nainen x aiheuta alapäässä mitään elintoimintohen vilkastumista, niin ei sitten.

 3. Mitä luultavammin tämäkin paska uutinen on vain paska uutinen. Tekemällä tehty. Tosin mursun ainut lääke tosiaan on mennä lehteen, (jos kyseinen Sanna onkin itse toimittaja) vinkua siellä ja tehdä itsestään vielä typerämmän

 4. Naisethan ovat tehneet kymmeniä vuosia aivan samaa ja tämä ei ole koskaan ollut mikään ongelma naisille. Jokainen suomalainen ja valkoinen mies tietää, että useimmat valkoiset lehmät saattavat olla ensin näennäisesti mukavia ja kiinnostuneita ja sitten he yhtä äkkiä sulkevat miehen kokonaan elämästään, naisista ei kuulu enää koskaan mitään ja he siirtyvät muihin miehiin. Nyt tämä on naisille ongelma, koska miehet ovat nyt tajunneet tämän ja lopettavat yhteydenpidot hyvin nopeasti, varsinkin femimistien kanssa. Ainoastaan oikeasti hyvät perinteiset ja uskovaiset kristityt naiset tulevat pariutumaan ja saamaan lapsia.

  Naisten aiheuttamat valtavat etniset konfliktit, talousromahdus ja nälänhätä ovat vasta tulossa, jolloin suomalaiset huorat tulevat kaikki matujen raiskaamiksi ja kuolevat hitaasti nälkään. Kovat miehet kyllä selviytyvät yksinään ja hankkivat paljon parempia naisia, mutta suomalaiset lapsia ja perheitä, sekä suomalaisia miehiä vihaavat lehmät ovat pyyhkimässä itsensä perimästä ja maan päältä. Tämä on näille nartuille aivan oikein.

 5. 47-vuotias Sanna… Hei, eikös 47-vuotiaan Sanna olisi pitänyt sitoutua ja pariutua jo 20-25-vuotiaana? Nyt on aivan liian myöhäistä! Mutta tästä huolimatta 47-vuotiaan Sannan vaatimustaso on edelleen taivaissa. Näin on käytännössä kaikkien muidenkin suomalaisten naisten kanssa.

 6. Voit lukea tuostakin ilman maksupaskaa. Ooh nolo…no tee itse tänne printscreen. Ota Wittiin yhteys miten saat tänne jotain kuvaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*