Marco de Wit 26 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti ihailee kauniita ja seksikkäitä naisia. Pieni ronskiuskin on hyvä, jos ei liikaa levittele julkisuudessa. Tämän videon naiset ovat kuitenkin niin törkeitä, että se ei enää ole seksikkyyttä.

 

Samalla pitää kuitenkin muistaa, etteivät kaikki naiset ole tällaisia. Yksinäinen susi (Lone Wolf) näyttää siis naiset hieman yksipuolisella tavalla. Hän myös unohtaa, että naiset nimenomaan haluavat, että joku alfa tulee ja pistää heidät kuriin.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Päivän video: Horot

 1. Ota molemmat, tupla, sämpylä. Idiootin näköisiä/oloisia monet, viimeistään mitä suusta päästää. I do what i want i’m beauty queen, eat from my hand babyboy, massage me toyboy.

 2. Nuo naiset haluavat kovaa kuria ja jättipatukkaa, eikä silittelyä. Sellaiset otteet että tuntuu. Helvetin enkelit tuollaisille.

   1. Hiuksista kiinni ja päätä tattiiin, siinä on enempää en voi tarjota. Se on kaikki mitä mul on antaa.

  1. No eihän tul paljoakaan naiselta vaadi. Kelpasi kuitenkin, sitäkö hän testaa jatkuvasti? Taitaa olla epävarma itsestään, tarvii todisteita vieläkö kelpaan? Ei niin surkeaa naista ei ole etteikö jollekin kelpaa. Se on lopulta vain hinnasta kyse.

 3. https://youtu.be/Nd-qgVlK0CE

  ”Comrades, we stand here. We die here.”

  Vaikka sekä länsiliittouma, että Venäjä ovat molemmat pahoja ja haluavat oman imperiuminsa, on kuitenkin kiistämätöntä, että länsi yrittää nyt kaikin voimin tuhota ja mädättää läntisen sivilisaation ja Venäjä on läntisen sivilisaation ja kristinuskon viimeinen linnake, jonka takia satanistit vihaavat Venäjää ja venäläisiä, sekä haluavat sotaa venäläisten kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*