24 thoughts on “Päivän kuva: Femakkohallitus

 1. Niin. Herää kysymys kuka tässä on hullu. Nuo seinähullut henkilöolettamat hallituksessa vaiko kansa joka katsoo tätä touhua vuosikymmenestä toiseen. Meikäläisen äänet menee jälkimmäiselle joukkiolle.

  1. Juuri noin. Syyllinen on kansa, mutta itsepähän se maksaa huvinsa ja murheensa. Kun hulluus pääsee täyteen mittaansa, niin romahdus on lähellä. Kansa varmaan haluaakin, että kaikki menee ns. vituiks.

  2. Suurin osa kansasta on enemmän kuin tyytyväisiä tähän, joten kaikki on hyvin. Kaupasta saa viinaa, TV:stä tulee ohjelmaa – kaikki on hyvin.

   1. Alkoja ei uskalla mikään hallitus laittaa kiinni, vaikka marsilaiset hyökkäisivät. Siinä löytyy kansan todellinen yhtenäisyys. Kapina ei jäisi hihapuheeksi. Vaikka ruoka loppuisi ei haittaa, kun ain viinaa ja kaljaa on.

    1. Alkoholihuumeella tuhotaan maamme ainutkertaista geneettistä perimää ja tapetaan ja orjuutetaan ihmisiä. J********** ovat rakasta huumettaan kauppaamassa ja ihmisiä orjuuttamassa.

 2. Ammatikseen valehdellut umpikiero yksittäinen homomies, nainen jonka mukaan vasemmiston väkivalta on erilaista, koska se kohdistuu ”rakenteisiin”, nainen jonka mukaan bensan hinnan korotus vaikuttaa vähemmän köyhiin, sekä Sanna Marin joka mm. imuroi keskellä yötä ja harjaa monta kertaa peräkkäin hampaansa ja tuntee jatkuvasti tarvetta huomiohuorata ja saada hyväksyntää muilta jne.

 3. Ja Marin kävi itkeskelemässä Ukrainassa. Ei tuolla ole minkäänlaist hermojensa hallintaa. Tekopyhää hyvesignalointia. Itsepähän ukrainalaiset soppansa ovat keittäneet.

  Näkisin tuon porukan olevan juuri noin ja lisäksi vielä kalterit ympärillä.

  Jos joku laittaisi nuo oikeasti tuonne, niin tulisiko kansa kadulle vaatimaan heidän vapauttamista? NO EI VARMASTI.

  Kalterit vaan eduskuntatalonkin ympärille ja pakkopaitoihin koko roskasakki. EI TULE IKÄVÄ noita aivottomia kansanvihollismädättäjäkumileimasimia.

  1. Ja ”aimo mieskö” ja hänen kaltaisensa tilalle. Voi tätä typeryyttä. Näkeehän sen jo ”aimo miehen” kommenteista,että minkäänlaista kompetenssia ei ole ja substanssiosaaminen on nollassa.

   1. Minimaalinen englannin taito pönkittää Suomeen jäämistä ja toisaalta eksaktisti vie paikan Suomessakin, joten tämä alleviivaa differentiaaliani.

   2. Sehän ei haittaa. Kaikki mainitsemasi seikat ovat plussaa. Terve itsekritiikki estää toisin kuin näillä hallitushöpsöillä.

  2. Mitä jos eduskunta äänestäisi palkkojensa nostosta tai jostakin muusta heille tarpeellisesta jutusta ja paikalla olisi jotenkin maagisesti kaikki 200 edustajaa. Sitten koko mökki Arkadianmäeltä vain räjähtäisi pulveriksi kuten WTC-tornit konsanaan. Toisiko tämä muutoksen ja paremman ajan? Ei. Se toisi vain lisää korporatokratista valtaa ja lisää kyttäystä sekä sääntöjä. Niiden 200 kansanedustajankin tilalle olisi jo seuraavana aamuna jonottamassa 2000 uutta.

 4. Ja mitä nämä globalismin kannattajat ja kansan viholliset juuri nyt puuhaavat ?

  ”Paskalaki” 2 on tulossa: EU-”lainsäädännöllä” pakotetaan vanhojen kiinteistöjen ”energiatehokkuus”-remonteihin, jotta vanhat ja velattomat kiinteistöt saadaan pankkien taseisiin panttien kautta.

  Tiesittekö, että 5 vuotta sitten laki muutetiin niin, että panttikirjat ovat Maanmittauslaitoksella sähköisessä muodossa.

  Itsellä panttikirjat siirtäminen omiin nimin; pois pankin nimistä kesti 7 – 8 kuukautta ja suuren väännön, kun laina oli maksettu pois ja pantti yhä pankin nimissä.

  Käykääpä katsomassa kuka todellisuudessa omistaa teidän velattomat talot … voipi tulla yllätyksiä.

  Pankki saa sisäänostolainaa EKP:lta 7 kertaisesti näihin vakuuksiin verraten. Pankki siis haluaa pitää talosi omanaan mahdollisimman pitkään.

  Suomen ”mediaa” saamme kiittää siitä, että et todellakaan ole saanut lukea tästä sähköisestä panttikirjamuutoksesta juuri mistään; kaiken vähiten YLE:sta; jota jokainen Suomen kansalainen verovaroin tukee !

  Pyydän siis kansalaisia valveutumaan ja vähintään vierailemaan Maanmittauslaitoksen sivuilla, jotta saadaan painetta pankkien ja hallituksen suuntaan .

  Salailun on yksinkertaisesti loputtava . Lue myös injektiopiikki.com… tietääksesi tulevaisuudesta .

 5. esinahatonta natsipresidenttiä ihaleva femakkohallitus voi joutua hetkenä minä hyvänsä denatsifioiduksi!

  Viimein ylilyönti oli, kun BLM-terrorismia kannattava pääministeri kävi kurtisaanin kierroksella Ukrainassa. Hyi!!! Antifasistiset venäläiset eivät välttämättä katso hyvällä tällaista pelleilyä. Suomen kannattaa valmistautua luovuttamaan femakkonatsit Venäjälle. Olen varma, että komentaja Kadyrovilla on taskussa muutama jippo, joilla saadaan femakot ruotuun!

  Femakkohallitus kannattaa myös pervojen ylivaltaa(pride). Kukas sitä apinaruttoa levittää? Aivan! Pervot! Yääkh!!!

  1. Femakkonatsit voitaisiin luovuttaa ihan Minne tahansa EIKÄ TULE HEITÄ YHTÄÄN IKÄVÄ JA PERÄÄN EI ITKETÄ. Vaikka kurdit kaappaisivat koko hallituksen.

 6. Toi Sanna kun kuljeskeli ne luotiliivit päällä niin ensivilkaisulla katsoin että:”Hetkinen, Sannallahan on rinnat”. Mutta kun sain aaamuhiekat pois silmistä niin ei sillä ollutkaan.

  1. Marin kuihtuu koko ajan kuin pyy maailmanlopun edellä. Päästäkää se pois pääministerin hommasta.

   Katainenkin sippasi kolmantena pääministerivuotenaan ja niin käy Marinillekin. Ei ne alle nelikymppiset kestä, kun ei broilereilla ole elämänkokemusta.

 7. Kimmo Leino – erinomainen huomio, kiitos sen esille tuonnista!

  Muutenkin teet erittäin hyvää ja arvokasta työtä. Jos vielä samojen huomioiden tiivistäminen olisi mahdollista, niin lukijoita uskoisin löytyvän monin verroin.

 8. https://youtu.be/PZE63m-H_P0

  Suomalaiset lehmät ollaan teurastamassa deittimarkkinoilla, kun eivät pärjää millään nuorille ja kauniille ukrainalaisille ja venäläisille naisille, jotka myös kohtelevat miehiä paljon paremmin. Deittimarkkinoilla onkin tulossa suomalaisille lehmille täydellinen teurastus kun naiset pitävät rajat auki. Kiitos tästä suomalaiset lehmät. On teistä edes jotain hyötyä, vaikka älykkäitä ette olekaan.

 9. Suomalaisista naisistakaan ei ole koskaan ollut minkäänlaista hyötyä Suomen kansalle. Kaikki tietävät, että ovat aina umpilaiskoja, valittavat jatkuvasti joka asiasta, sekä ovat vihaavia ja kylmiä lehmiä, jotka panevat hyvin herkästi muita rotuja ja kansoja, koska pettävät heti suomalaiset ja heillä ei ole minkäänlaista seksuaalista moraalia. Huoraavat vain baareissa, laivoilla ja sosiaalisessa mediassa ja miehissä heitä kiinnostaa vain ulkonäkö ja kuinka paljon mies tienaa.

  1. Paitsi jos miehellä on suojaväri, silloin naisilla ei olekaan minkäänlaisia vaatimuksia. Kyse onkin vain suomalaisten naisten kaksinaamaisesta valehtelusta, sillä he haluavat synnyttää lapsensa suojavärillisille miehille.

 10. Yksi kysymys: Katsokaa näitä ihmisiä. Näyttääkö heistä teistä yksikään fyysisestikään normaalilta?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*