Marco de Wit 27 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on vuosien ajan sanonut, että Matti Putkosen ja Jussi-Halla Ahon johdolla natottajat ovat kaapanneet persut. Ainoana mediana Laiton Lehti myös koko ajan korosti, että persut rakennettiin valeoppositioksi, jotta vasemmisto voidaan painostaa Natoon. Aivan sama kuvio tehtiin myös ruotsi-demokraateilla.

 

Jussi Halla-aho seonnut: Julisti sodan Venäjälle. Vaatii Suomea hyökkäämään. Ei pelkää ydinaseita!

 

Natottaminen on mennyt persuissa niin pitkälle, ettei YKSIKÄÄN persu vaatinut Natosta kansanäänestystä. Se on todella paljastava fakta.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Nyt kun persut on nimenomaan paljastunut Naton frontiksi, niin kukaan ei välitä. Ja jos välittää, niin selittää Nato-agenttien ja Naton sekaantumisen Suomen politiikkaan olevan vain ihan hyvä asia!

 

Jos puolue huijaa kansaa kerran, niin se on puolueen vika. Jos puolue huijaa kansaa aina uudestaan ja uudestaan, niin se on kansan vika.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Persujen petturilogiikka

 1. Lähes kaksi kuukautta sitten soitin Jussi Halla-aholle ja pyysin persuja vaatimaan hallitukselta pikaisesti kaikkien Suomessa kesannoitujen peltojen poikkeuksellista kylvämistä tänä vuonna. Tänä vuonna kaikki Suomessa tuotettu vilja tulisi löytämään ostajansa ja hintakin olisi tavallista parempi. Mutta perusjen kannlta olennaisena perusteluna esitin että ukrainan sota johtaa syksyllä merkittävään viljan hinnan nousuun ja hintojen nousu jopa ruokapulaan lähi-idässä ja afrikassa. Muistutin siitä miten viljan hinnanousuja talouskurimus on aiemminkin kytkeytynyt pakolaisaaltojen syntyyn.

  Jussi kuunteli kohteliaasti ja piti ehdotusta järkevänä. Kuitenkaan en ole kuullut halaistua sanaa siitä että persut tai kukaan muu suomessa olisi vaatinut poikkeuksellisen runsasta peltoviljelyä tänä vuonna. Ehkäpä matutulvien ennalta estäminen ei oikeasti kiinnosta persuja, vaan tärkeämpää on vaikkapa tuo Nato-vouhotus.

  1. Varmaan ollut hankala aihe. Hienoa jos olet noin arvokkaan puhelun tehnyt. Mikä on oma taustasi, mutta oikea maatalous ei ole tietokonepeliä eikä luopiomaista maailmalla reissaamista yhteisten varojen avulla kuten vaikka sillä yliviikarilla. Maatalouden harjoittaminen Suomessa on edelleen ihmisten koko elämä ilman rajaa vapaa-ajan ja työajan suhteen suurimmalle osalle, edelleen. Itse toivoisin sen sellaisena myös säilyvän. Monella on nyt jo vaikeita vuosia ollut takana paljon. Mistä äkkiä otettaisiin näin kevättä vasten tuplahintaisiin ylikin… po-aineisiin, lannoitteisiin äkkiä rahat. Varmasti Natojussilla ei ole siihen ollut nopeaa vastausta. Ei myöskään hallituksella… tuskin edes kiinnostusta. Kesantoja lienee olematon määrä. Nythän on niitä pakollisia reunakaistoja ym viheralueita vesireittien, myös isojen ojien varsilla jopa. Ei niitä olisi millään ilveellä kukaan ehtinyt viljelemään. Ja ilmastohan nyt kuuluu pelastaa eikä ihmisiä… paisi tietysti mustat .

   1. Tämä vuosi on ilmeinen poikkeus maanviljelyssä. Ongelmana on vähenevän Ukrainan tuotannon lisäksi nuo mainitsemasi kalliit lannoite- ja polttoainehinnat. Luultavasti moni viljelijä Suomessa, Euroopassa ja maailmalla on jättänyt viljelyalan tavallista pienemäksi tai lannoittamisen vähemmälle. Ja tämä tietenkin vain lisää tuota tulevaa ruokapulaa ja ruuan hintojen nousua. Koska kylvöt, kyntämiset ym. valmistelut piti kuitenkin tehdä luonnon kalenterin mukaan, niin olemalla vaihteeks hereillä poliitikot olisivat vielä ihan hyvin ehtineet säätää pykälillään ja tukiaisillaan peltoviljelyä tavallista suuremmaksi vaikkapa rajoittamalla niitä suojavyöhykesäännöksiä ja maksamalla kesannoitujen peltojen käyttöönotosta, lupaamalla energia ja lannoitteverojen poistoja ja järjestämällä businessfinlandin kautta matchmaking tapahtumia ukrainalaisille maatalousosaajille ja suomalaisille maanviljelijöille. En tunne alaa niin tarkkaan että tietäisin mitä viljelyn maksimoimiseksi tarvitaan, mutta sen tiedän että jonkinlainen ruokapula ja hintojen nousu on tulossa.

    Ylipäätään nuo kannattavuusongelmat ovat uutisoinnin mukaan niin yleisiä että oikeasti suomalaisten tulisi vaatia suomalaisviljelijöille ”reilun kaupan” mukaista osuutta tuotteiden loppuhinnoista.

  2. Täällä ”paska mediassa” kommentoivat luuserit ja peräkammarin pojat omaavat kaukonäköistä älyä maan kriisiaikojen ruokavarannoista, energiasta yms. ”modumentaalisesti” enemmän kuin valtaan äänestetyt poliitikot, jotka mieluummin kekkaloivat vaikkapa WWIII:n sytyttämisen ympärillä!

   Olisi Italian kultavarantoja arvokkaampaa kun Suomella olisi 1930-40-luvun poliittiset päättäjät, jotka luotsasivat Suomen läpi kahden sodan aina rauhaan saakka.

 2. Persujen kansanedustajilla on työhuoneissaan Ukrainan Liput. Miksi? Koska Mestari käskee. Nämä hurmoshenkiset poliittiset lahkoliikkeet ovat vaarallisia kansalle. Ottavat vielä ryhmähalit Ukrainan puolesta.

  Persut eivät ole sinivalkoisia, vaan Ruotsi- ja Ukraina-mielisiä sekä natottajia. Kaikki entiset kannattajat oksentavat niiden lakeerikenkien päälle kohta.

  1. Persujen logo vaihtui vuonna 2005 sinivalkoisesta sinikeltaiseksi ja kuvastaa hyvin nykyistä pakkoruotsi ja Ukraina-linjaa.

 3. LL teki sen mihin MV ei pysty. Juttu Persuista ilman Purraa. Purra on vain perämelan pitelijä Natoasiassa. Muutenhan hänellä olisi hyvää asiaa useinkin. Ihme pitää tapahtua, että ainakaan ensi keväänä persuja äänestäisin.
  Persuthaan saattaisivat jakaantua, jos enää on mistä jakaantua. ”Perusperääntyjät” ukrainalaisten tapaan, tai Sinisten tapaan lähtevät omille teilleen. Mikä siinä on, että asioita ei ajatella itse ennen kanaparvimaista pölähtelyä, kuten vaikkapa se Hankamäen pamfletti tai peffletti… mikä se nyt olikaan, niin olisi sitä voinut parin yön yli nukkua ennen kuin aletaan mitään möläyttelemään.
  Persuja vaivaa persuttuminen

 4. Persulogiikkaa=lennätetään naton pedoafgaanit suomalaisten riesaksi!

  Halla-aho on täysin hyödytön, joten hänen tapauksessa denatsifiointi voi olla ainoa vaihtoehto!

  1. Heh, miten? Voisitko kertoa faktatodisteina. Ei kukaan voi ekstraktisti tietää miten toinen kääntääkin takin tai on uusista asioista ihan erimieltä kuin pitäisi.

   1. Politiikka on mahdollisuuksien taidetta. Kampita kaikin krimoin, puhu pahaa selän takana, puukota puoluetoveria. Vain ilkein ja röyhkein ja taitavin peluri nousee ylitse luiden. Mafiaelokuvista kannattaa ottaa mallia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*