10 thoughts on “Päivän video: Pusikossa (K18)

  1. Saatana että naurattaa. Yleensä sanotaan, että kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti, mutta kyllä paikalle saapunut B-rapun sadisti nyt leipoi korvapuustit noille kahdelle.
    Jotenkin tulee mieleen Suomen kiimainen ja hätäinen Natoon meno.

      1. Aimoa vituttaa kun nuo osaa nussia mies mahallaan ja nainen pilllu paljaallaan selällään, selkä vasten selkää pumpum. Persepanot, hyvin herkästi tulevia. Menny pisulle muori miehen viereen ja alkanut herättään ja sammunut päälle.

  2. Tässäkin taas huomataan miten suomalaiset eivät itse kykene ja halua pistää omaa heikkoa ainestaan ja kansanpettureita kuriin. Muissa kansoissa heikosta aineksesta ja pettureista hankkiudutaan nopeasti eroon.

    1. Jos täällä joku on kansanpettureita niin se olet sinä ja kaikenmaailman Putkoset, Huuhtaset ja Backmanit. Mitä tarkoitat tuolla ”muissa kansoissa heikosta aineksesta…”? Anna joku esimerkki vai puhutko taas paskaa. Ei mitään P-Koreita, Venäjää ym paskamaita sitten.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*