Marco de Wit 28 toukokuun, 2022

 

 

Moni kansallismielinen on iloinen, kun Laiton Lehti uskaltaa paljastaa muiden rotujen ja kansojen huonoja puolia.

 

Auta kuitenkin armias, jos Laiton Lehti paljastaa myös suomalaisten huonoja puolia! Se onkin sitten suomalaisten ”haukkumista” ja herjaamista.

 

Neekereiden ÄO-tasojen paljastaminen on tärkeää työtä, mutta suomalaisten aivopesuherkkyydestä, ÄO-hajonnan kapeudesta tai persujen ÄO-tasosta kertominen onkin jo herjaamista.

 

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan onneksi välitä lukijoidensa mielipiteistä, joten säännöllisin väliajoin vihafaktoja kerrotaan myös suomalaisista.

 

Beta-miesten uskontunnustus

 

 

Vain ymmärtämällä suomalaisten heikkoudet on mahdollista pelastaa suomalaiset. Fennomaanitkin olivat aikanaan hyvin kovasanaisia kritisoidessaan suomalaisen kansanluonteen huonoja puolia. Fennomaanit käynnistivätkin valtavan valistuskampanjan, raittiusliikkeen sekä roskaväen kuriin laittamisen.

 

Fennomaanit ymmärsivät, että luontoäiti oli antanut suomalaisille loistavan maankolkan, jonne on hyvin vaikea hyökätä. Suomalaiset pystyvät nousemaan itsenäisiksi ja vapaiksi, JOS pistävät sekä oman luonteensa huonot puolet että oman huonomman väen kuriin vaikka tervalla ja kyydityksillä!

 

 

Onneksi moni Laittoman Lehden lukija ymmärtää kriittisen analyysin tarpeen. Alla kirjoitus lukijalta:

 

Kyllä jokin kollektiivinen mielenvikaisuus on nykyisin Suomen kansan vallitseva piirre. Tätä tilaa ei kylläkään juuri tajuta, koska ajattelukyky ja käsitys todellisuudesta on mennyt. Lisäksi tervettä mieltä ja tervettä arvostelukykyä pelätään, koska ne ovat rikoksia, joista on tunnettava syyllisyyttä – näinhän aivopesuvälineet antavat ymmärtää.

 

 

Kansan henkinen palo on sammunut ja elinkyky mennyt. Jokaisesta mielen tai käden liikahduksesta tunnetaan syyllisyyttä, että onkohan se ”rasismia”, ”isänmaallisuutta”, ”natsismia” tai ”identiteettiä” tai suututtaakohan se pomon tai kenet tahansa. Joutuukohan siitä oikeuteen? Tällaisessa löysässä hirressä roikkumisesta, jossa jokaisella liikahduksella saattaa kuristua, on tullut suurin kansallinen hyve. Siitä kerskutaan.

 

Tuhansin blogein ja miljoonin sanoin suomalaiset puolustelevat yötä päivää maanpetoksellisuuttaan ja toteuttavat nwo- agendaa. Kauhea esimerkki on myös suomalainen mies ja soturi, joka sotii ulkomailla vihollistemme hyväksi!

 

 

KAUHEAA ON MYÖS KATSELLA, KUINKA SUOMALAISET TOISTUVASTI VAALEISSA VALITSEVAT VALTAAN OMAT TEURASTAJANSA, NE, JOTKA OVAT VIENEET MAANPETOKSELLISUUTENSA AKTIIVISEN TOIMINNAN TASOLLE.

 

 

Vaikka maa täyttyy moniongelmaisista ja identiteettiä vailla olevista raukoista, joiden elämä on tyhjien rituaalien toimittamista, kukaan ei ryhdy raivaamaan tietä vapauteen. Tähän ei kukaan ryhdy, koska koko kansa on maanpetoksellista ja luihua ja sellaisena pelkää itselleen koituvia seurauksia. Todelliseen vastuuseen ei kyetä, ja nämä saamattomat ja hyödyttömät pelkurit täyttävät – ”tärkeinä” ja ”järkevinä” esiintyen – maan kaikenlaisella sijaistoiminnalla, joka saa maan näyttämään farssilta. Kaikkia hankaluuksia vältetään, ja siksi orjuuden ja vankeuden tilaan suostutaan.

 

Suomi ei ole enää kenenkään isänmaa, ei edes kotimaa, sillä Suomi on menettänyt itsenäisyytensä, kiitos pankkimafian minioneiden ja maanpettureiden. Nyky-Suomi on maanpetoksellinen rakennelma. Ei ihme että täällä sairastutaan. Ja viimeinen asia, joka täällä tapahtuu, on vastuun kantaminen.

 

 

 

9 thoughts on “Suomalaisilla kollektiivinen mielisairaus?

 1. Hyvä kirjoitus johon voi kyllä sanoa että totta joka sana. Kaikenmaailman Taposet kyttää suomalaisten mielipiteitä ja ovat valmiita antamaan kadut sadistien ja villiotusten hallintaan. Suomalainen on täysin alistunut. Ei pienintäkään ripettä ole jäljellä siitä kapinamielestä joka täällä piti järjestystä yllä 100 vuotta sitten. On annettu Ruotsin ja Ryssän alistaa vuorotellen. Nyt sen tekee pankkiirit ja EU/WEF:n uskolliset koirat. Demokraattinen, oikeusvaltioperiaate ja pidämme teidät turvassa, siinä taikasanat joilla lammaskansaa hallitaan. WHO, EKP, NATO, EU siinä 4 järjestöä jotka mutkan kautta kansan siitä mitään tietämättä vie koko läntisen maailman jontkaan. Maksa perkele ruuasta, sähköstä ja polttoaineesta ennätyshintoja verojen jälkeen ja pidä turpasi kiinni. Rokotteet apinarokkoon on seuraava homman nimi, odottakaapa vain. En suostunut edellisiin piikkeihin enkä aio ottaa lämmöllä vastaan seuraavaa kierrosta.
  Kansa ei kapinoi, minä kapinoin. Tiedän että sinä Taponen ja sinun ystäväsi Raija Toiviainen katsotte Laitonta lehteä. Vastarinta on täällä olemassa. Ette edes aavista. Se on ja se tulee näkyviin kun tilanne synkistyy. Lupaan sen teille että huomaatte kun aika tulee. En pelkää kumpaakaan teistä kusiaisista. Olette vihollisia, ette mitään muuta. Olen puhunut.

  1. Suomi vapaa maa ja täältä voi muuttaa pois, sinne ihanne yhteiskuntaan. Missä se sitten lieneekään. Minä olen hieman surullinen tuollaisista ihmisistä, jotka luulevat olevansa sitä oikeaa ja rehtiä, suoraselkäistä kansaa. Ei verenveijarit nuotiopiiriin ympärillä ole kuin tietämättömiä surkimuksia, jotka kipeästi kaipaavat tunnustetuksi tulemista. dewitin kirjoituksesta näkyy selkeästi oma pettymys omaan elämäänsä ja jonka kirjoituksista paistaa läpi kierous ja pahansuopaisuus. Laitontalehteä lukevat huomaavat hyvin nopeasti, että dewitin kirjoituksiin ei kannata suhtautua kovinkaan vakavasti, eikä varsinkaan provosoitua. Tapojen ja Toiviainen ovat senverran älykkäitä ja avarakatseisia, että eivät noille kirjoituksille korvaansa lotkauta. Minua saa haukkua ja herjata suvakiksi ja olen siitä ylpeä. Kiitän luojaani siitä, että en ole niin ahdasmielinen kuin dewit ja jotkin kommentoijat.

 2. Kansa saa sen kohtalon, minkä se on ansainnut. En ole mukana. Olen ulkopuolinen.

  Kun katselee päivittäin monisairaita suomalaisia, joiden elintavat ovat kuin amerikkalaisilla ja samaa viihdepaskaa työntävät aivoihinsa, tulee mieleen, että noidenkin takia pitää nuorten miesten mennä vammauttamaan ja tapattamaan itsensä tulevissa lännen sodissa minne tahansa Naton palkkaamat suomalaiset poliitikot, natokenraalit ja toimittajat psyykkaavat menemään suurella innolla.

 3. https://youtu.be/_O4BtKC6hrQ

  Kaiken lisäksi säälittävät suomalaiset miehet ovat tähän asti alistuneet kylmille ja vihaaville suomalaisille huorille ja ovat kuunnelleet heidän roskaansa, mutta onneksi osa miehistä on alkanut heräämään tähänkin ja ovat lopettaneet naisten kuuntelemisen. Miksi kuunnella naisia kun voit alistaa naiset.

 4. Suomalaiset huorathan ovat nykyisin vain ylpeitä huoraamisestaan. Vastenmielisiä olioita, joilla ei ole mitään arvoa. Työelämässä heitä joutuu sietämään, mutta siihen se saa jäädä.

 5. Suomalaiset lehmät eivät ole koskaan ikinä tehneet elämässään yhtään mitään muuta kuin ovat vain valittaneet, vähätelleet, vihanneet ja sylkeneet miesten päälle tekemättä itse koskaan yhtään mitään hyödyllistä ja Laittomassa Lehdessä saa aina lukea kuinka vika on vain suomalaisissa miehissä, kuinka asiat kyllä korjaantuisivat jos Suomessa olisi kunnon miehiä. Ei kukaan mies missään puolusta tällaisia huoria mitä melkein kaikki suomalaiset naiset ovat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*