14 thoughts on “Päivän video: Homopoika

  1. Jenni on Saudi Niinistön oikea käsi ja puheiden kurjoittaja. Sai vaimon palkkioksi sen ehtona, että järjestää Suomen Natoon. Minnekäs lähtee Suomesta kun siirtyy eläkkeelle?

   Zhirinovskia vallan media nimitteli Suomen syöjäksi. Puheet jäivät puheiksi. Aito Suomen syöjä on pitänyt uudenvuoden puheita tv:ssä ja vuodesta 2012. Paitsi, että kenellekään ei ole vieläkään selvinnyt mitä Niinistö koukeroisilla ilmauksilla oikeasti tarkoittaa. Yrittää vain vaikuttaa älykkäämmältä kuin on. Jätetään ne puheet omaan arvoonsa.

  1. Ajattelin aika samaa. Tuo huutava poika on kuin natovouhottajat. Ei tarvitse kuin vaihtaa ”homon” ”ryssäksi” niin se on siinä.

 1. Veikkaan että Jenni Haukiosta tulee seuraava presidenttimme. On aivan saman tekevää ketä äänestätte……

 2. Natopelleilyssä on paljon henkilöitä, joiden uskottavuus pitäisi saada hyvin näkyvästi arvostelun alle. Stoltenberg on nyt kuin menossa palkkiovirkaan Norjan pankkiin. Hyppi vielä Suomen ja Ruotsin natoanomusten vastaanotossa varpaillaan kuin jokin lasten sellainen iso soiva hyrrä ja oli niin skarppia olevinaan. Todella epäonnistunut suoritus kun tuollaisia esim. Turkin tapaisia näkökulmia ei ole pystynyt hahmottamaan.
  Sitten vaikka Haavisto. Pois ministerin paikalta vihdoinkin. Jo se isis.akkojen suhmurointi, että kun vaan liberaalisti löysin rantein puolisalaa kaikki toteutetaan, niin kyllä ne sitten lopulta ihmiset sietää.
  Sama kuvio tässä natohumputuksessa. Kuvittelee vaan, että kun asia tarpeeksi etenee niin Turkki sitten myöntyy mihin vaan. Haavisto on epäonnistunut.
  Sitten tulee kaikki muut liberaalit paskiaiset, kuten Vanhanen, jolla on tuo sama tapa viedä asioita eteenpäin oikein tai väärin, kun suojelijoita piisaa. Vanhanen oli silloinkin taustalla, kun Marin tuli Rinteen paikalle. Kulmuni vain on sihteerinä koko hommassa.

 3. Eilen tuli viimeksi monta jaksoa putkeen Kummelia töllöstä eikä mitään ollut sensuroitu. Puhuuko päätoumittaja taas kerran paskaa?

  1. Sieltähän annoin jutun aiheeksi. Jussiboy
   28 toukokuun, 2022 9:28 am
   Suomi vapaa maa ja täältä voi muuttaa pois, sinne ihanne yhteiskuntaan. Missä se sitten lieneekään. Minä olen hieman surullinen tuollaisista ihmisistä, jotka luulevat olevansa sitä oikeaa ja rehtiä, suoraselkäistä kansaa. Ei verenveijarit nuotiopiiriin ympärillä ole kuin tietämättömiä surkimuksia, jotka kipeästi kaipaavat tunnustetuksi tulemista. dewitin kirjoituksesta näkyy selkeästi oma pettymys omaan elämäänsä ja jonka kirjoituksista paistaa läpi kierous ja pahansuopaisuus. Laitontalehteä lukevat huomaavat hyvin nopeasti, että dewitin kirjoituksiin ei kannata suhtautua kovinkaan vakavasti, eikä varsinkaan provosoitua. Tapojen ja Toiviainen ovat senverran älykkäitä ja avarakatseisia, että eivät noille kirjoituksille korvaansa lotkauta. Minua saa haukkua ja herjata suvakiksi ja olen siitä ylpeä. Kiitän luojaani siitä, että en ole niin ahdasmielinen kuin dewit ja jotkin kommentoijat.

   Vastaa
   Jyri Äkäslompolo
   28 toukokuun, 2022 2:09 pm
   Sama täällä. https://m.youtube.com/watch?v=GI7RA7iSDqM siinä on Nato pyytämässä apua punaniskalta. Huomenna Wittin lööpissä.

   https://laitonlehti.net/2022/05/28/suomalaisilla-kollektiivinen-mielisairaus/

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*