Marco de Wit 29 toukokuun, 2022

 

Toni Torppa:

Tiistaina 24.5 klo 10 livestriimissä haastattelussa kasvatustieteen emeritusprofessori Tapio Puolimatka. Aiheena: Kuinka yleinen mielipide luo samanmielisyyttä sosiaalisen paineen välityksellä.

 

Tarkastelemme myös sitä kuinka liberaalidemokraattinen yhdenvertaisuusajattelu johtaa despotismiin.

 

Voit osallistua suoraan lähetykseen kysymyksin ja kommentein Toni Torpan YouTube-kanavalla tai Facebook-sivulla.

 

Paras kysymys/kommentti palkitaan Tapio Puolimatkan kirjalla, ”Laittomuuden salainen vaikutus”!

 

 

12 thoughts on “Tapio Puolimatka: Yleisen mielipiteen tyrannia

 1. Paikat yleisestä mielipiteestä. TÄRKEINTÄ ON AINA OLLA TÄYSIN ERI MIELTÄ JONKUN SAAMARIN YLEISEN MIELIPITEEN KANSSA. Paskanmarjat siitä.

 2. Sen siitä saat kun annat naisille tai ”vähemmistöille” mitään oikeuksia, vai mitä vähemmistöjen oikeuksien puolesta taistellut Marco? Kannattiko ajaa heille lisää oikeuksia? Naisille ei koskaan, ikinä kannata antaa mitään oikeuksia ja valtaa yhteiskunnassa tai he tuhoavat yhteiskunnan, kansan, perheet ja lapset. Varsinkin suomalaiset naiset ovat luontaisia satanisteja, jotka vihaavat miehiä, lapsia ja perheitä.

 3. Tämä kaikki on seurausta naisten pääsemisestä valtaan. Ilman naisten äänioikeutta ja valtaa tilanne ei olisi nytkään lähellekään yhtä paha. Kaikki johtuu siitä, että naiset ovat päässeet valtaan kotona, parisuhteissa, työpaikoilla ja yhteiskunnassa. Tuloksena on helposti satanismin nousu. Naisten valta on käytännössä satanismia, kuten näkee aborttikeskustelustakin.

 4. Et tule koskaan saamaan mitään sääliä naisilta nuoleskelemalla naisia. Mitä enemmän nuoleskelet naisia ja annat heille valtaa, sitä enemmän he puukottavat sinua ja kansaasi selkään, sekä tuhoavat perheitä ja lapsia. Tämä näkyy hyvin suomalaisissa naisissa ja miten suomalaiset naiset ottavat kaikkein herkimmin ja todennäköisimmin avioeron, sillä ovat valkoisista kaikkein uskottomimpia naisia.

 5. Tämän on valtamedia saanut aikaiseksi yksipuolisella uutisoinnilla. Sen ole kokenut tuttavapiirissä. Erään kerran kyläillessä, tuli juttua Trumpista, keskustelu loppui lyhyeen kun isäntä totesi ”tässä talossa ei puhuta Trumpista” Samoin kävi Ukrainasta puhuttaessa toisessa tapauksessa, kun ihmettelin kun valtamedia ei puhu lainkaan Ukrainan sotilastappioista, ainoastaan naisista ja lapsista, keskustelu myös loppui lyhyeen kun oli Putinisti jne.

  1. Varokaa, Oranssi Mies tulee…Luonnollisesti Ukraina ei kärsi tappioita, etenee vääjäämättömästi, venäläiset huonosti huollettuja, huono johto, vanhentunut aseistus, motivaatio kadoksissa ja kaikki yrittävät saada Putinin syrjäytettyä. Helikopteritkin tärisevät oudosti
   Näin sen täytyy olla, koska satoja kertoja toistetaan nuo samat asiat lehdissä, radiossa, Suomessa, tv:ssa. Sen täytyy olla totta koska melkein kaikki ovat samaa mieltä.

   Hetkinen, eihän siitä ole kuin 400 vuotta kun maapalloa pidettiin aurinkokunnan keskuksena ja 530 vuotta sitten maapallo oli litteä. Hetkinen, puhuttiinko silloin maaPALLOSTA, vai maalevystä?

 6. Huorat saadaan hyvin helposti hiljennettyä jos miehet vain oikeasti haluavat hiljentää heidät ja pistää heidät kuriin. Kyse on miehistä itsestään haluavatko he ottaa naisilta vallan pois. Alunperinkään suomalaisten ei olisi pitänyt alistua ”herroille”, jotka antoivat naisille äänioikeuden ja ovat aina mädättäneet yhteiskuntaa.

 7. Jokaiselle teille suomalaiselle huoralle tiedoksi, että vaikka te kuinka vähättelette, alistatte ja joka puolella syljette joka päivä miesten naamoille, miehet vain sietävät teidän narttumaista syljeskelyänne ja eivät he oikeasti alistu teille. Olette niin narttuja, että ette edes tiedosta miten te syljrtte miesten päälle ja kaikki mitä sanotte on valhetta. Raamatussakin nainen oli nimenomaan syntien tekijä ja tuhoaja, joka houkutteli miestä tekemään syntiä, joka on täysin oikea kuvaus moraalittomista ja epäluotettavista naisista. Kaikki ongelmat alkoivat kun miehet alkoivat luottamaan liikaa naisiin ja vammaiset ”älykkäät” päättivät, että ehkä on hyvä ajatus antaa lisää valtaa naisille. He tuhoavat sitä enemmän mitä enemmän valtaa heille antaa.

  Valtava talousromahdus on kuitenkin tulossa hyvin pian ja matut tulevat raiskaamaan jokaisen teistä. Teidän valtanne tässä feministihelvetissä ei ole ikuista. Teidän järjestämästä kansanmurhasta selviävät ne harvat suomalaiset miehet jotka pistävät teidät totaaliseen kuriin ja vievät teiltä joka palan teille annetusta vallasta, eikä siitä jää mitään jäljelle.

 8. https://www.thesun.co.uk/news/3909228/octomum-scrounger-marie-buchan-who-rakes-in-37k-a-year-in-benefits-has-designer-vagina-op-but-has-paid-for-it-herself/

  Nykyisin erittäin yleistä suomalaisten huorien keskuudessa, jotka naivat erittäin älykkäitä, erittäin rikkaita ja erittäin korkeatuloisia neekerimiehiä (muistattehan mitä suomalaiset huorat aina vaativat valkoisilta suomalaisiltakin). Suomalaiset huorathan eivät nai ketään valkoista suomalaista jolla ei ole vähintään 5000 euron tulot kuukaudessa tai ole todella komea, eli nämä ovat erittäin rikkaita ja älykkäitä neekerimiehiä, joiden kanssa suomalaiset huorat tekevät nyt valtavasti lapsia.

 9. Uskoviahan ei sinällään yleisen mielipiteen tyrannia haittaa, kunhan se on heidän mielipiteensä. Nyt vaan on paha mieli kun onkin liberaalit se porukka joka on vallassa. Vaihtoehtohan olisi vähemmistön tyrannia, ja se tunnetusti on mennyt aina niin kovin putkeen… #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*