Marco de Wit 29 toukokuun, 2022

 

Laiton Lehti kertoi ukrainalaisten rintaman murentuneen monesta kohtaa. Kaiken järjen mukaan ukrainalaisten pitäisi perääntyä parempiin asemiin, mutta sionistien sätkynukke, juutalainen Zelensky haluaa hidastaa venäläisten etenemistä uhraamalla ukrainalaissotilaat tykinruoaksi.

 

Kosher-teurastus alkamassa: Yli 15 000 ukrainalaista sotilasta lähes motitettu!

 

 

Ei siis ihme, että ukrainalaiset sotilaat eivät halua tulla kosher-teurastetuiksi. Suomen valtamediasta et tietysti tätä saa tietää, mutta onneksi on Washington Post.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Jopa äärimmäisen puolueellinen Sky-News myöntää, että Venäjä on motittamassa ukrainalaiset valiojoukot, elleivät he peräänny! Huvittavaa alla olevassa videossa on, ettei naistoimittaja ymmärrä tilanteen vakavuutta, vaan kysyy: Miten Ukraina voisi voittaa Venäjän?

 

Kuten Laiton Lehti on jo pitkään korostanut, niin sekä natottajat että feministit elävät ihan samanlaisessa haavemaailmassa kieltäytyen ymmärtämästä vihafaktoja.

 

Nähtävästi natottajat ovat kuitenkin hieman realistisempia kuin feministit, jotka eivät vieläkään voi edes kuvitella Venäjän olevan murskaamassa Ukrainan valiojoukot.

 

 

Ehkä tässä on joku evoluutiopsykologinen laki: Beta-miehet uskovat sotapropagandan koko sielullaan, mutta heidän heräämisensä on jotenkin nopeampaa. Evoluutio on tehnyt betoista nimittäin kuitenkin sen verran realisteja, etteivät sentään suostu teurastamaan itseään ja heimoaan.

 

Evoluutio on tehnyt beta-miehistä helposti aivopestäviä johtajien seuraajia, mutta toisaalta heräämään, jos taistelu on täysin toivoton tai sotajohto täysin seinähullu. Niinpä jopa natottavat beta-sohvasoturit alkavat vihdoin herätä.

 

 

Naisia evoluutio ei kuitenkaan ole tehnyt ollenkaan realistisiksi, koska miehethän ovat aina huolehtineet ulkomaailman kovista faktoista eli turvallisuudesta, metsästyksestä ja rakentamisesta. Naisille tärkeämpää on ollut heimon sisäinen sosiaalinen todellisuus eli varsinkin ihmisten uskomukset. Naisille totuus ihan oikeasti on sosiaalinen konstruktio. Näinollen naiset uskovat sotapropagandaan vielä miehiäkin syvemmin.

 

Monet naiset – siis keskimäärin – ovat geneettisesti niin vieraantuneet fyysisestä todellisuudesta, että ihan taatusti uskovat sotilaallisen voittoon vaikka motitus olisi totaalista ja rintama romahtanut monesta kohtaa. Jos Sanna Marin, femakkohallitus ja Ylen uutistenlukijanainen uskovat ukrainalaisiin, niin kyllähän niiden on pakko voittaa!

 

Katsokaa miten videon toimittajanainen on kovin hämmentynyt asiantuntijamiehen puheesta, koska sisimmissään on uskonut kaiken sotapropagandan ja edelleen ihan oikeasti uskoo ukrainalaisten voittoon.

 

Videoon mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

Ukrainalaiset sotilaat eivät todellakaan halua olla tykinruokana, joten videoissaan he jatkuvasti kritisoivat johtajiaan. Videot kuitenkin poistetaan välittömästi netistä. Onneksi South Front on niitä tallettanut.

 

Kuvassa linkki Southfront-videoihin

 

 

Nyt on hyvin lähellä, että ukrainalaiset motitetaan useasta kohtaa. Lisäksi venäläiset ovat nyt hyvin lähellä Donbassin avainta eli Slaviansk-Kramatorsk kaupunkeja. Motituksen päätteeksi rintama tulee lyhenemään ja venäläisten voima kääntää avainta vain lisääntyy.

 

Tämä on ukrainalaisten lopun alku!

 

 

 

Tässä ehkä tämän hetken paras rintama-analyysi. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

43 thoughts on “Ukraina romahtamassa: Sotilaat kieltäytyvät olemasta tykinruokana! Sohvasoturitkin heräämässä?

 1. Jokainen Suomen kantahenkilöstöön kuuluva sotilas, sekä poliittinen poliisi ovat maanpettureita ja vihollisiamme, jotka yrittävät vainota ja tuhota Suomen valkoisen kansan. Ei ole yhtäkään suomalaista sotilasta joka on Suomen valkoisen kansan puolella. He ovat kaikki vihollisiamme ja pettureita.

 2. Miksi naisia pitää ylipäätänsä ikinä edes kuunnella? Ei heillä ole mitään järkevää sanottavaa yhtään mistään.

 3. Todella syviä teorioita evoluutiosta. Katsopas kuinka suomalaiset huorat hoitavat näitä sosiaalisia suhteita ja ryhmän yhtenäisyyttä käytännössä. Onhan tuo ikuinen asioista valittaminen, miesten haukkuminen ja vähättely, sekä jatkuva miesten päälle sylkeminenkin varmaan jonkinlaista naisten sosiaalista toimintaa, mutta mitään hyötyä suomalaisista huorista ei ole koskaan ollut. Pelkkää haittaa lähes kaikista heistä. Mitään eivät koskaan tee. Pelkästään vain valittavat ja haukkuvat päivä toisensa perään tekemättä itse yhtään mitään muuta kuin huoraavat vain nokka pystyssä menemään.

  1. Ja haukkuvat ja dissaavat siskojaan. On ne ihan hirveitä otuksia. Ei yhtään itsehillintää eivätkä ymmärrä tekniikasta mitään. Tai mistään vähänkin monitasoisesta ongelmanratkaisusta joka vaatii kolmiulotteista hahmotuskykyä.

 4. No hyvä että tämä paskanjauhanta Venäjän häviöstä ja Ukrainan ylivertaisuudesta on tulossa päätökseen. Itse olen neutraali asioiden suhteen ja haluan tietää mitä maailmassa todella tapahtuu. En ole kiinnostunut näkökulmista tai mielipiteistä vaan siitä että miten asiat todella ovat. Venäjä otti sodan alun varovaisesti siksi että Ukrainan väestöstä melkoinen osa on venäjää äidinkielenään puhuvia ihmisiä vaikka he ovat Ukrainan kansalaisia. Nyt on varmistimet poistettu ja todellinen toiminta alkanut. Ajatelkaa nyt, 3 kuukautta ja 200000 miehen armeijalla varustettu ja ylistetty Ukrainan armeija on laitettu siltaan. Jos jollakulla on tässä nyt jokin fantasia siitä kuinka tuhoamme Venäjän mennen tullen sodan syttyessä niin on todellinen typerys.
  Venäjä ei sääli meitä. Sen ei itseasiassa edes tarvitse astua rajan yli. Risteilyohjusta, hyperyliääni ohjusta ja muita nykyaikaisia joukkotuhoaseita käyttäen Suomi ja sen siviili -ja sotilasinfrastruktuuri on hoidettu pienessä hetkessä. Suomessa on kohtuullisen suuri Venäjän kielinen vähemmistö ja heidän joukossaan on myös taatusti ihan suomeen vartavasten saapuneita sotilashenkilöitä joiden tehtävä on merkata, neutraloida ja tuhota kohteita. Typerääkin typerämpi pääministeri uhoaa suu vaahdossa kuinka lähetämme aseita ja rahaa Ukrainaan ja järjestelemme ja tuemme kovia pakotepaketteja Venäjää vastaan. Hänen todellisuuden tajunsa on todellakin feministin tasolla. Tänä hallitus varmasti ehtii ärsyttämään Venäjää niin paljon että en ihmettelisi vaikka Suomi olisi sodassa jo ennen seuraavia vaaleja.
  Kieltäydyn ottamasta osaa siihen taisteluun. Ei kiinnosta tippaakaan ja uhkailemalla tai vangitsemisella ei ole paljoa merkitystä.

  1. Kieltäydyn myös. Mitään oikeaa tarvetta Suomella ja suomalaisille ketään vastaan ei ole, jo vuodesta 1945. Natovimma ja Sauli Niinistö on saanut kaiken pahan aikaiseksi. Naton pitäisi oikeastaan tuhoutua.

  2. Haluat siis tietää mitä maailmassa todella tapahtuu mutta silti jaat vain venäläistä propagandaa. Tule tänne Pohjanmaalle niin et uskalla tuollaista epäisänmaallista sontaa suoltaa. Mene nyt äkkiä sinne ihanne valtakuntaasi, kun vielä pääset. Tämän maan puolesta on ennenkin taisteltu ja eikä annettu ikinä periksi. Olet häpeäksi.

  3. Venäjä on vallannut jo neljänneksen Ukrainan pinta-alasta. Vastaa puolta Suomesta. Sitä paitsi Suomesta varsinaisesti asutettua on vain pk-seutu, Turku, Tampere, Oulu. Muuten asumatonta erämaata käytännössä.

  4. Jep.. Nyt kun Venäjä on vielä ottanut 50-vuotta vanhat tankkinsa käyttöön, kun uudempia ei löydy niin olemme tosiaan tuomittuja. Sama ilmaherruuden kanssa, jota Venäjä ei ole saanut toimimaan, vaikka Ukrainalla ei käytännössä ole ilmavoimia. 13 merisota-alusta on menetetty ilman, että Ukrainalla on olemassa tai koskaan ollut laivastoa. Olen kauhuissani, en saa öisin nukuttua kun pelottaa niin. Voi voi kauhiaa..

   En jaksa edes aloittaa ruplan romahtamisesta tai siitä, että siviilit joutuvat lähettämään pojilleen rintamalle jo perunoita ja sipuleita, minä vaan niin kauhiaasti pelkään. Pelätkää tekin, ja tehän pelkäätte..

    1. Niin.. Noh nämä venäläisten tankit otettiin käyttöön 60-luvulla, tuotanto ja kehitys lopetettiin 70-luvun lopulla. Koskas Abramssin kehitys ja tuotanto on lopetettu? Tosin tämän tietäminen vaatii joko uutisten seuraamista tai yleissivistystä.

  5. Kun kerran Suomella ei ole omaa huippuluokan ohjusten tuhoamisohjelmaa eikä tarvittavia resursseja sellaiseen, ehdottaisin että Suomi ryhtyy tekemään anti-missile projektia yhdessä Iranin tai Intian kanssa, että pääsee testaamaankin. Ettei olisi riippuvainen idästä eikä lännestä. Tarttis vain olla sellaista huippu-osaamista mitä heillä ei olisi, ja saattaapi olla että ei olisi mitään mitä tarjota heille.

 5. Porosshenko on pidätetty Puolan rajalla. Azov-natsit uhanneet tappaa Zelenskin ja perheen, jos Zelenski edes harkitsee rauhanneuvotteluja Venäjän kanssa. Pakotetaan sodan jatkamiseen viimeiseen ukrainalaisten asti. Ei pidä lähteä IKINÄ Naton kanssa yhteistyöhön. NATO ON KUNNON IHMISTEN JA RAUHAN VIHOLLINEN.

   1. Muuten muissa kohdissa siis lienet samaa mieltä, kerrankin. Alat muuttua oikeaa suuntaan vaivihkaa. Toisto tehoaa.

 6. Tällä viikolla Venäjä ampui yliääniohjuksen laivasta, joka oli Kaspianmerellä. Ohjus osui kohteeseen, joka oli 1000 kilometrin päässä! Ei taida ukrainalaisilla homoilla olla yliääniohjuksia!

  Ukrainalaisten sotilaiden niskurointivideoita on enemmänkin. Nyt Ukrainan poliittiset upseerit ovat alkaneet teloittaa sotilaita, joita epäillään rintamakarkuruudesta. Voi olla, että epäuskoiset sotilaat ja nationalistit alkavat vielä tappelemaan keskenään! Sotilaitten moraali on pohjamudissa, kun taas Venäjä jatkaa tykittämistä ja erittäin tehokkaita ilmaiskuja! Venäjän on aika pudottaa FOAB!

  Suvakeilla menee nyt todella huonosti. Ensin Ukrainan selkkaus meni reisille ja nyt Turkki on aloittanut erittäin tarpeellisen kurditerrorismin vastaisen operaation, johon myös suvakkien pitää osallistua jos he haluavat, että Suomen ja Ruotsin nato-hakemus käsitellään. Ukrainalaisten ja kurdien tulevaisuus on hyvin synkkä!

  1. Pöydänpäästrategi taas vaihdissa. Naurattaa oikein tuollainen tietämättömyys. Mutta eihän se ole mikään ihme kun siellä verenveijareiden nuotiopiirissä ei lueta muita kuin venäjän propagandaa ja vielä uskotaan siihen. Isänmaan petturi.

   1. Hei! Minulle riittää, että riittävä määrä kurdeja ja ukrainalaisia tuhotaan. Siitä on hyvä jatkaa!

    Mitä vikaa muka kurdien ja ukrainalaisten silppuamisessa on?!!

 7. Missä se sinun 15000 miehen motitus taas on? Tässä mennyt neljä päivää eikä Venäjä edennyt, Kiova edelleen romahtamatta ja supertupla/triplamotti jonka piti katkaista Ukraina kahtia kuukausia sitten on edelleen vain fantasioissasi. Missä lupaamasi Ukrainan tuho?

  #ammattitaito

 8. Taas se Marco viha valehtelee täällä!! Kaikkein hauskinta on lukea tiettyjen paskiaisten vinkumista täällä, oli se nyt suoraan vittuilua toimittajalle, hänen julkaisemastaan uutisesta,tai mielipiteestä, mutta väärin ne aina on. Rohkaisenkin kaikkia tissiposkia vinkumaan lisää täällä. Olette Marinin paskaa syöviä rottia

  1. Eiköhän se ”tissipoika” katsele peilistä itkuisin silmin!

   Sota on miesten touhua eikä suunsa soittajista ole nähty kuin selkä ja pölypilvi kun h-hetki on koittanut.

   Tämä on tullut todistetuksi kaikissa Suomen käymissä sodissa ja ilmiö on yleismaailmallinen tosiasia!

 9. Toivottavasti saavat ammuttua monia imperialistisia amerikkalaisia, brittejä ja suomalaisia vihollisiaan taisteluissa. Suomalaiset ovat pelkkää saastaa, kuten amerikkalaiset ja britit. Suomalaiset ihmiset eivät välitä vaikka ihmiset ovat rikollisia, pedofiilejä, tehdään huumekauppaa, on korruptiota ja maanpetosta jne. Todella halveksittava orjakansa, joka alistuu auktoriteeteille. Suomalaiset naisetkin ovat kaikkein pahinta valkoista saastaa mitä löytyy. Heti kun sodat olivat ohi niin suomalaisten huorien määräily ja isottelu sen kun vain lisääntyi ja nyt tuhoavat yhteiskunnan, perheet ja lapset.

 10. Mitä nopeammin imperialistisen rikolliset, loisivat ja kyvyttömät valkoiset amerikkalaiset ja britit sekoittuvat erittäin älykkääseen neekerivereen, sitä parempi. He ovat valkoisten kansojen ja valkoisen rodun vihollisia.

 11. Washington Post on kyllä yksiä pahimpia USA:n demokraattimedioita, mutta hyvä jos heillä löytyy järkeä sotauutisoinnissa.

  1. Nykyisin jopa CNN kertoo enemmän totuuksia kuin Suomen Yle jne. ja tämä ei ole mikään vitsi. Ja tuo on todella surkea suoritus. Silti suomalaiset uskovat kaiken mitä Yle väittää ja sanoo!

   1. Yle ylittää kaiken tutkitun ja kokemusperäisen tiedon. Yle on erehtymätön nyt, aina ja ikuisesti.
    Vain 200 miljoonaa vuosittain henkilöstökuluihin.
    Kyllä sillä rajalla saa tutkitusti luotettavaa ”tiedonvälitystä”, jota puoluemafia ohjaa.

 12. IS/IL/Verkkouutisten huutavat näppäinsoturit – teidän on aika lähteä puolustamaan ukrainalaisia uskonveljiänne. Saatte kaatua jihadissa Venäjää vastaan. Terveisin nimimerkki: Paratiisi odottaa.

 13. Täällä videoita englanniksi tekstitettynä, joissa tulee ilmi ukrainalaisten sotilaiden sotarikoksia ja rintamakarkuruuksia.https://t.me/s/UkraineHumanRightsAbuses

  Varoitus! Sieltä löytyy todella raaka video, jossa ukrainalainen nationalisti teloittaa kaulaan ja kasvoihin puukottamalla venäläisen sotavangin. Ei heikkohermoisille! Aivan kamalaa! K-18!!!

  1. Eihän ukrainalaiset tuollaista tee. Varmasti väärennettyä. Ukraina on aina oikeuden puolella ja puhdas pulmunen. (sarkasmia)

 14. Tuo Pietarin hullu koira on pysäytettävä keinolla millä hyvänsä koska jos se voittaa Ukrainan niin seuraavaksi se hyökkää Suomeen. Jos niin käy, Putlerin tukijat tulevat kokemaan kovia…

 15. Jos tuo vesikauhuinen Pietarin hullu koira voittaa Ukrainan niin seuraavaksi se hyökkää Suomeen, Siksi hullu koira on pysäytettävä keinolla millä hyvänsä!

  1. Moneenko maahan Venäjä on hyökännyt viimeisten kymmenien vuosien aikana? Entä Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska ja Israel? Kuinka monessa maassa Venäjällä on sotilastukikohtia? Entä em. mailla?

   Kuka tässä on se raivotautinen koira?

 16. Mielisairaille ja rikollisille amerikkalaisille ja briteille pitää löytää lopullinen ratkaisu. Näistä rikollisista pitää päästä laillisesti ja lopullisesti eroon. Esimerkiksi aloittamalla kunnon väestön siirrot valkoisten amerikkalaisten ja brittien alueille, jotta he sekoittuvat erittäin älykkääseen neekerivereen, sekä tuomitsemalla jokainen tavallinen valkoinen amerikkalainen ja britti rikoksistaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*