30 thoughts on “Päivän kuva: Vihreä maailma

 1. Onko tuo vitsi? Missäs miehet on? Ei näy yhtään miestä. Varmaan orjatöissä vihreiden kaivoksissa elättämässä noita vähemmistöjä. Valkoinen mies o poistettu, tuota on marxilainen feministi. Taattua saksalaista laatua. Saksa ei ole vain paska maa, mutta myös sen kansa. Onneksi korona karkotti sakasalaisturistit ja nyt Venäjän pelko.

 2. Tuo Saksan vihreänpuolueen vaalimainos on kuin suoraan pahimmista painajaisista. Jos helvetti on olemassa, siellä on varmasti juuri tuossa vaalimainoksessa esitetyn kaltaiset olosuhteet.

  1. Niin varmasti sinun kaltaisellesi omissa traumoissa kamppailevalle ihmiselle. Haluat kaikille muillekin samanlaista ankeaa elämää kuin sinulla on.

 3. Saksalaisten täytyy olla todella aivokuolleita kun äänestävät niin isosti kaikkia täysin sekopäisiä porukoita. Taisi olla piraattipuolue, joka sai tuolla muutamia vuosia sitten ison vaalivoiton, vaikka sen vetäjä oli jokin täysin mielisairas hullu. Onneksi vihreät varsinkin pohjoismaissa kuihtuu hiljalleen pois, koska ne aiheuttaa pelkästään suunnatonta vahinkoa.

  1. Eipä ole ensimmäinen kerta, kun menestyvän puolueen johdossa on mielisairas hullu. Kun kansa ja järjestelmä on mielisairas, niin totta kai johtajaksi valitaan kaikista hulluin. Juuri saksalaiset ovat alttiita kollektiiviselle mielisairaudelle. Julmat roomalaiset pitivät germaanikansoja barbaareina.

   Kun yhdistää saksalaisten ja englantilaisten kansojen mielisairaat osat siitä saa yhdistelmän nimeltä USA. Mielisairaita imperialisteja.

   1. Se jota hain ei ollut siis mikään johtaja vaan piraattien suureen voittoon päättyneissä Berliinin osavaltiovaaleissa 2011 valittu Gerwald Claus-Brunner.

  2. Kyllä asia taitaa vaan olla niin että nykyään kaikki vaalit on niin järjestettyjä, että on ihan yks ja sama ketä kansa äänestää, niin aina valtaan nousee se ennakkoon päätetty taho. En millään jaksa uskoa että kaikkialla hulluus olisi näin valtavaa, että kaikki tämä itseinho ja -tuho olisi mahdollista.

   Ihmiset vain ovat yksinkertaisia ja pelokkaita, eivätkä pysty käsittämään sitä valtavaa salaliittoa kaiken taustalla. Tarkoittaa niitä ihan tavallisia kansalaisia, joita 95% suomalaisistakin edustaa.

 4. Tuosta puuttuu räjähdykset, aseelliset yhteet otot, liekkimeret eli päinviddua kuten vihreiden kuplassa Marcona. Persut ei petä, kun valitset oikeat.

 5. Onko Suomen turvallisuuspoliittinen tilanne muuttunut?
  –   Käydäänkö Ruotsissa ja Suomessa Nato-vaalit?

  Erinomaisessa kirjoituksessaan Paavo Väyrynen tuo esille, että ainoa muuttunut seikka Suomen turvallisuuspoliittisessa tilanteessa on Sanna Marinin tulo pääministeriksi.
  –   Tämän päivän Helsingin Sanomissa pääministeri Sanna Marin kertoo, että hän on ollut jo vuosikausia Nato-jäsenyyden kannattaja.

 6. Japani kohtelee törkeästi Ukrainan pakolaisia: kieltää heitä toimimasta sutenööreinä!
  –   Japan warns Ukrainians against adult entertainment jobs
  –   https://archive.today/XnTrK

  Näin köyhiltä mafiosoilta viedään sekin ainoa ammatti, jonka he kunnolla osaavat.
  –   Tuleeko sota etuoikeutetun ukro-mafian ja Japanin perinteiseen kunniakulttuuriin perustuvalle mafiatoiminnalle
  –   vai syntyykö sopu ja japanin mafiasta kasvaa globaali toimija Bidenin mafian rinnalle.

  1. Se on mitoitettu Klaus Shwabbin geeneillä sopivaksi apinoille. GRU hoiti homman. Klausin hiuksesta analysoitu apinan geenit. On tämä uusi tekniikka ihmeellistä

 7. Saksassa siis aiotaan palata II Maailmansodan aikaan. Vanhukset, liikuntarajoitteiset, värilliset ja seksuaalivähemmistöt suljetaan omiin ghettoihinsa. Sorretut joutuvat sitten nälkäänsä kasvattamaan erilaisia vihanneksia ja juureksia kattoterasseilla ja parvekkeilla tai yrittämään, kuten juutalaiset.

  Ns. tavalliset työssäkäyvät kantikset, jotka kustantavat nämä ghettot elävät sitten näiden ghettojen ulkopuolella. Miten surullista, minä olen aina kannattanut tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, esteetöntä yhteiskuntaa ja lasikattojen poistoa. Että keskiarvosta poikkeavat voisivat elää normaalia elämää muiden ihmisten joukossa, eikä yhteiskuntaan luotaisi keinotekoista epätasa-arvoa käyttämällä aseena maahanmuuttoa ja vähemmistöjen tyranniaa.

 8. Marco sanoit että viimeinen ehto kansan heräämiselle on talouskriisi, no nyt sellainen on, mutta miksi et ole nyt näyttämässä tietä pois siitä vaikka niin lupasit??

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*