Marco de Wit 30 toukokuun, 2022

 

Laittomalla Lehdellä olisi paljonkin sanottavaa apinarutosta ja homoista, mutta varmistetaan ensin faktat.

 

Niinpä tämä Puopolon haastatteluvideo sopii johdannoksi. Professori ei taatusti kerro totuutta, mutta ennen kritiikkiä on hyvä kuulla virallinen totuus.

 

 

Yksi videon katsoja tekee osuvan huomion:

 

Ihan oikeasti Ivan! Kuulostit aivan Ylen haastattelijalta joka yrittää saada aikaan paniikkia kansalle. Rokotejonoon mars. Teitä sen ihan tahallaan.

Sinulta puuttui tässä keississä myös loppukommentit sekä oma ajatuksesi tulevan apinarokon vaarallisuudesta. Pidän ohjelmistasi mutta nyt taisi ollakieli poskessa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Suomessa ensimmäinen tapaus apinarokkoa – mikä helkutti se on?! – Professori Kalle Saksela

 1. Entinen who:n puheenjohtaja videossaan mietti että miksi nämä taudit esiintyvät aina rikkaissa valtioissa, eikä köyhissä. Ja miten ne puheavat vain muutamalle ihmiselle jotka ovat usein tuhannenkin kilometrin päässä toisistaa. Eivätkä varmasti ole kosketuksissa keskenään koska ovat sairaina kotivuoteissaan. Kykenemättöminä tekemään työtä tai harrastamaan.

  Niin että miten se sitten oikein leviää? Rokotteillako?

  1. Niin melko yleinen ollut Afrikassa jo vuosia. Uutisoidaan nyt kun kerrankin leviää muualle, mutta hyvä valehteluyritys.

 2. Puoltotuus…ON…Valhe!

  Pitää ottaa huomioon että 100% Totuudenpuhujia..EI Päästetä Toimittajiks Valtamedioihin..Herättämään Epäluuloja…Karjan keskuuteen…

  Joten jonkinlainen…Vala..On vannottu myös Puopolon toimesta..

 3. Muun muassa eläinten, neekerien ja homojen parissa leviävä rutto kuulostaa vaaralliselle ainakin Ruotsissa.

 4. Nyt pidetään vaarallisena ja köyhät vaikutukset kuitenkin, silloin kun oli korona-aalto vähätteli Marco and the boys ja ettei semmoista ole. Piikki siellä piikki täällä nyt kun kukaan edes käskenyt piikille ym. niin Marco hypettää asialla Covidin lailla ja vieläkin Cowittistä että saa pisteitä.

 5. Pervot levittävät apinaruttoa. Näyttö on kiistatonta. Mutta mitä tekee THL ja STM? Olisko aika käyttää tartuntatautilakia pervojen ylivallan(p****) kieltämiseen pysyvästi?!!

  Stop pervojen ylivalta(p****) ja apinarutto!

 6. Löytyi varmaankin Korkeasaaressa, mutta sehän tarkoittaa propaganda-median mukaan aivan tavallista Virtasta!

  Aivan kuten koronankin kohdalla kyse on biologisesta aseesta, joka on kehitetty Wuhanissa Kiinassa tai sitten Ukrainan laittomissa biolaboratorioissa, jotka olivat USA:n valkopääkotkan ”palvelus” kyseieselle hyvin, hyvin petetylle maalle.

  Ja kun kyse on Bill Gatesin ja Anthony Faucin kaltaisista psykopaattisista ja patologisista valehtelijoista taudilla ei sinänsä ole tekemistä alkuperäisen kanssa muuta kuin se on kyhätty tappamaan niin kuin bioaseen pitääkin.

  Toisekseen tyrkytettävällä piikillä apina ruttoon ei ole mitään tekoa vaan MRNA-piikki kaikkine ”herkkuineen” tuhoaa ihmisen omaa immuniteettiä tehokkaasti ja lopulta hänellä on AIDS eli immuunikato tauti, mikä on myös apinoista lähtöisin.

  Jokaisen henkilökohtainen ratkaisu on vapaa, mutta itse luottaisin ihmisen omaan immuniteettiin kuin ”kirveen silmään”. Ja, jos kuolo tulee niin se tulee kuten se tuli luolamiehellekin aikoinaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*