Marco de Wit 30 toukokuun, 2022

 

Laiton Lehti kertoi jo yli vuosi sitten, että suuri osa huippu-urheilijoista ei TAATUSTI suostu ottamaan kokeellisia koronarokotteita.

 

Niinpä varmaa on, että suuri osa tulisi ottamaan valerokotteita.

 

Tämä olisi suhteellisen helppoa, koska huippu-urheilijoiden doping-verkosto sairaanhoitajineen ja lääkäreineen TAATUSTI auttaa dooppaamisen lisäksi myös valerokotuksissa.

 

Varmaa myös on, että valkoiset ja varsinkin skandinaavit urheilijat uskovat enemmän lääkemafiaan kuin värilliset, joten feikkirokotuksia tulee olemaan eniten esimerkiksi NBA:n mustilla. Myöskään Etelä-Amerikan ja Etelä-Euroopan pelaajat eivät usko auktoriteetteihin ja ovat ottaneet feikkirokotuksia ja feikkitodistuksia.

 

Miksi koronarokotteet kansanmurhaavat vain valkoisia ja varsinkin suomalaisia?

 

 

Nyt totuus on alkanut paljastua.

 

 

 

 

Valerokotteita eivät ole ottaneet ainoastaan huippu-urheilijat, vaan myös huippuLÄÄKÄRIT.

 

 

 

 

 

16 thoughts on “Tunnustus: Lääkärit auttaneet välttämään koronarokotteita valetodistuksilla!

 1. Tämän kyllä arvasi. No, onneksi en ottanut rokotetta vaan sairastin taudin. Mutta en saanut siitäkään kermintää oma-kantaani koska se tutkimus ja todistus siitä olisi maksanut 250e. Siis sekä yksityisellä että julkisella puolella. Ajattelin että antaa tolla.

  1. On hullua. Jonkun taudin sairastaminen on sankariteko
   Pitää vielä olla todiste, että olet suorittanut sen. Lapsellista touhua ja aikuiset ihmiset ovat siinä täysillä mukana. Sori. Tämähän on uskonnon ja uskovaisten pilkkaamista.

  1. Kuten myös valtamedia. Ylen uutiset tulevat suoraan demokraattien eli suvakkimarxilaisten pää-äänenkannattajslta CNN:lta. Tarvitset näköjään vslistusta jopa media-alan perusteista.

   1. Niin.. Toisilla on todisteet uutisoinnilleen ja toisilla on harhaluulot, paniikki, pelko ja uskomukset.

 2. No niin, rokotemyönteiset ja haittadenialistit? Rokotukset loppuivat, samalla loppuivat myös urheilijoiden äkilliset sairauskohtaukset. Geenipiikitkö vaarattomia?

  1. Mitkä sairaskohtaukset? Jännä ettei suomalaisilla urheilijoilla tai muillakaan tunnetuilla niitä ilmennyt. Olisiko ollut foliohattujen pas…jauhanta kampanja ilman totuuspohjaa.

 3. Monihan otti rokotteet, punniten vaihtoehtoja ollako sosiaalisesti hyväksytty ja ottaa rokotteen haitat kuten äkilliset sydänongelmat TAI pysytellä vainottuna ja eristettynä hienon yhteisön ulkopuolella loppuun asti. Painostuksen alla moni sortui. Antoihan se oikeuden kuulua laumaan ja cancelöidä huolella lauman ulkopuolella olevia.

  Ihminen tarvitsee vihalleen aina kohteen ja jos se on jokin vähemmistö kuten rokottamattomat niin hyvä, sekin käy.

  Venäjän kanssa tuli vaan tuo mittasuhdeongelma. Se ei ole pieni vähemmistö. Mutta siihenkin huoleen löytyi pikkuaivoista nopea ratkaisu: Nato.

  Haittamyönteiset keksivät, jos johonkin pieneen henkilökohtaiseen ongelmaan ei löydy rokotteesta apu, niin otetaan isot aseet käyttöön. Nato senkin ratkaisee lopullisesti ja kuin tilauksesta.

  1. Kyllä tuo viha oli enemmän teidän suunnalta rokotettuja kohtaan. Minulle aivan sama onko rokotettu, mutta jos sairastuu koronaan ilman rokotetta tai painavaa syytä saa luvan maksaa oman hoitonsa. Ikävä kyllä sitä maksukykyä pitäisi löytyä, jota epäilen.

   1. Ai jaha, vai ollaan sitä porukkaa, että itse maksat sairautesi. Entäs alkoholistit, keuhkoahtaumapotilaan jne. Pikku-Ameriikka on sinun kokoomuslainen ihanne. Mikä muu kuin uskonto koronaan tekee siitä kaikista muista taudeista etuoikeutetun.

    1. Samaan kastiin mielestäni, mutta ikävä kyllä ei ole minun päätöksessäni. Eikä korona ole etuoikeutettua. Et kuuntele suosituksia on sama kuin ajaisit ilman turvavyötä kolarin ja itkisit miksi sattui niin pahasti. Omasta tyhmyydestä tulisi maksaa.

     1. Minkä helvetin takia sinun mielestäsi koronarokotteen ottanut on etusijalla sairastuttuaan koronaan kuin rokottamaton?

 4. Noh, kun en ole ottanut millään muotoa osaa tähän lääketieteelliseen kokeeseen, niin nukun yöni rauhassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*