Marco de Wit 30 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka venäläiset ovat murtaneet ukrainalaisten rintaman monesta kohtaa.

 

Ukraina romahtamassa: Sotilaat kieltäytyvät olemasta tykinruokana! Sohvasoturitkin heräämässä?

 

 

Nyt näyttää siltä, että ukrainalaiset menettivät strategisesti erittäin tärkeän Severodonetskin kaupungin lähes ilman taisteluita vain KOLMESSA tunnissa.

 

Syitä voi vain spekuloida:

 

1. Sotilaat eivät suostu olemaan tykinruokana.

 

2. Pakokauhu ja paniikinomainen perääntyminen

 

3. Suunniteltu perääntyminen ja miestappioiden välttäminen

 

 

Oli sitten syy mikä tahansa, niin joka tapauksessa ukrainalaiset näyttävät luovuttaneet lähes koko Severodonetskin, mutta linnoittautuneet sen teollisuusalueelle.

 

 

 

Onko tulossa uusi Mariupoli vai perääntyvätkö ukrainalaiset myös teollisuusalueelta ilman kunnon taistelua?

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Ukrainalaiset romahtamassa? Pakenevat Severodonetskista?

 1. Ukraina n hävinnyt tämän erikoisoperaation. Ja koska länsi on menettänyt kaasu- ja hiilikentät sekä teollisuusalueet, ei Ukrainasta ole niille enää mitään hyötyä. Ja se tullaan pistämään palasiksi. Puola ottaa pohjoiset alueet karpaatteja myöten tai vähän enemmän. Ja loput maasta… No, katsotaan nyt kenelle se kelpaa.

  1. Hmmm…

   Hitlerkin oli voitolla bunkkerissaan niin kauan kunnes ampui luodin omaan päähänsä!

   Niin ennen muinoin. Nyt aatulla olisi Ison-Britannian kansalaisuus!

 2. 30 patia per taistelija jaettu ukrainalaisille loppusotaa varten. Kolme kuukautta taistelleet alkusotaa. Nyt aloittaneet loppusodan.

   1. Valtamedias kertoo tuota utopiaa. Ymmärryksen tasosta päätellen suosittelen sinullekin vahvasti valtamedian seuraamista.

    Vai joko alat muuttua toisinajattelijaksi, kun epäilet valtamedian uutisia?

    Kannattaa muistaa, että meillä on kaikki mielenhallinnan keinot käytössä. Toimii näköjään sinullekin.

    1. Valheita, valheita ja lisää valheita. Ukrainan armeija on ihan hyvin varustatunut ja venäläiset jättävät vapaaehtoisesti lisää varusteita heille. Lopeta Venäjän valtamedian seuraaminen ja osoita jotain todisteita valheidesi tueksi.

  1. Menisi Putin ryskämään Amerikkaan. Viekää USA ja Venäjä sotanne pois Euroopasta. Tapellaan keskenänne Siperiassa ja Alaskassa. Minkä tähden aina soditaan sodat Euroopassa. Kun Venäjä ja USA haluavat taistella toisiaan vastaan, taistelkoot keskenään.. Päästäisiin sitten molemmista imperialistisista paskoista eroon. Eurooppa. Afrikka ja Kiina tulisivat yhdessä johtamaan uutta uljasta maailmaa rakkaudella.

 3. Eikös niitä Mariupolissa uhattu Ukrainan toimesta kuolemantuomiolla, jos antautuvat. Jäljelle jäi kolme vaihtoehtoa, joko Ukraina teloittaa, Venäjä ampuu tai teloittaa. Kertoi ainakin minulle sen, ettei Ukraina mikään hyvis ole, vaikka myöhemmin lässytettiinkin, että Ukraina tarvitsee sankarinsa elävinä – niin, että voi teloittaa ne.

 4. Kohta alkaa denatsifikaation toinen vaihe. Sotarikollisten oikeudenkäynnin jälkeiset julkiset teloittamiset Donbassissa tulee järkyttämään koko suvakkimaailmaa. Liberaali demokratia ei tule enään koskaan eheytymään tästä kulttuurishokista!

  Ukrainan armeija on epäonnistunut täydellisesti ja se ei kykene valtaamaan menetettyjä alueita takaisin. Nyt on Kurskin alueelta on lähtenyt liikenteeseen huomattava määrä venäläisiä osastoja. Millä mahtaa Ukraina tämän estää? Ei riitä, että natsipresidentti huutaa ”SLAVA ESINAHATTOMUUS!!!” ja vaatii lisää aseita ja rahaa suvakeilta.

  Nyt kentälle tarvitaan naton sotilaita! Sen jälkeen on aika pudottaa FOAB!

  1. Suuren pöydänpääsotastrategin ennustukset eivät vain tahdo toteutua muuten kuin hänen omassa pienessä mielikuvitusmaailmassaan. Hetkinen vaahtoaa esinahattomuudesta ja samanaikaisesti ihailee tsetseenirikollista. Onka kudajev ensimmäinen esinahallinen muslimi? Ei mitään logiikkaa hetkisen ulostuloissa.

   1. On näitä esinahallisia muslimeita ollut kautta vuosisatojen. Vaikka kuuluisat merirosvot uuden ajan alussa. Ryöstivät mm. kultalasteja laivoista, jotka olivat matkalla Etelä-Amerikasta Espanjaan.

   2. Hetkinen, Aimo ja Marco itse vetävät täällä jotain sekopäiden fantasiakerhoa joka on irtautunut todellisuudesta aikoja sitten. Jyrikin ehkä kuuluu siihen, mutta hänen teksteistään ei saa mitään selvää.

    1. Jyrillän on koodikieltä, joka on tarkoitettu vain tosiälyköille, kuten meikäläiselle. Jos et ymmärrä, se tarkoittaa sitä ettet ole ollenkaan älykäs, vaan luultavasti tasoa 90-95. Voit silti elää ihan kivaa huolista vapaata elämää, kun vain et sotkeennu aikuisten oikeisiin asioihin.

 5. Hommaforumin Natottavat persu petturit ihmettelivät tätä Venäjä mielistä artikkelia. Vaaleissa äänestämme Natottavat ja pakkoroktuksia kannattavat Persut pois eduskunnasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*