Marco de Wit 31 toukokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on pitänyt linjansa.

 

Massamaahanmuuttoa EI voi hyväksyä. Ei vaikka kyse olisi enkeleistä, koska helpoin tapa auttaa pakolaisia on lähettää RAHAA kriisialueen naapurimaiden pakolaiskeskuksiin.

 

Persut olivat pari vuotta sitten ihan samaa mieltä, mutta nyt ovatkin (jälleen) kääntäneet takkinsa.

 

 

Mitään järjellistä syytä ei ole 25 000 ukrainalaisen tulolle Suomeen.

 

Paitsi tietenkin 2 syytä:

 

1. Suvakit saavat hyvesignaloida hyysäämällä pakolaisia

 

2. Autetaan terroristijärjestö Naton mafialiittolaisia

 

 

Fakta nimittäin on, että Ukraina on Euroopan ellei peräti koko maailman suurin mafiavaltio. Suomeen tulleiden joukossa on paljon mafian väkeä, jotka tuovat yhteistyössä Naton kanssa Ukrainan mafian myös Suomeen.

 

Natolle on tärkeää, että sen liittolaisia on Suomessa mahdollisimman paljon. Tämän takia persutkin hyväksyivät Pohjoisen Liiton pedoafgaanitkin Suomeen. Tai siis vaativat.

 

Ihan oikeasti.

 

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Monet pedoafgaanit voivat sitten Naton lukuun pyörittää huumekauppaa ja järjestää terrori-iskuja. Nato tarvitsee kuitenkin myös ukrainalaisia mafiosoja auttamaan pedoafgaaneja, koska valkoisina ja älykkäämpinä ukrainalaiset pystyvät tehokkaammin organisoimaan järjestäytynyttä rikollisuutta ja terrorijärjestöjä. Vain näin Nato pystyy pyörittämään tehokkaita Gladio-verkostoja myös Suomessa.

 

Persujohto ymmärtää tämän täysin, mutta ei välitä, koska natotus on tärkeämpää kuin mikään.

 

Miksi persutkin vastustavat Nato-kansanäänestystä? Persujohdossa 8 Nato-agenttia?

 

 

Tavalliset ihmiset puolestaan eivät tajua mitään, koska valtamedia ylläpitää myyttiä viattomista ukrainalaisista. Todellisuudessa ylivoimaisesti suurin osa ukrainalaisista on kuitenkin elintasosiirtolaisia, joita kiinnostaa vain elintasonsa nostaminen. Ja nimenomaan tukiaisilla. Jopa Yle on joutunut myöntämään, että vain häviävän pieni osa ukrainalaisista edes haluaa töihin. Siis virallisiin töihin, koska kannattaa toisaalta nostaa tukia ja toisaalta tehdä pimeää työtä.

 

Mafiosojen pyörittämä prostituutio tuleekin lisääntymään Suomessa valtavasti. Tämä on jo nähty Japanissa. Alla oleva RT:n juttu on tietysti sensuroitu EU:ssa, mutta se perustuu Japanin viranomaisten tutkimuksille.

 

 

Kuvassa linkki arkistoon

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

32 thoughts on “Ukrainan ”pakolaiset” myyvät itseään!?! Persut liitossa Ukrainan mafian kanssa?

  1. Pahaa pohjasakkaa on tyttöhalitus. Venäläiset, aasialaiset ja arabitkin nauravat tuollaiselle hallituskyhäelmälle. Tosi kuvottavaa toimintaa kansan vahingoksi marxilaisilta idioottimädättäjiltä.

   1. Jos ”aimo mies” osasi kieliä, niin hänet voisi lähettää eturintamaan jusitamaan omaa sanomaansa megafonin välityksellä. Hyökkääjät kuolisivat nauruun, eikä tarvitsisi ampua laukaustakaan. ”aimo mies” Suomen salainen ase, jota voisi lainata muillekin.

    1. Minkä sille voi jos osasi, muttei enään kun esim. sairaus/onnettomuus vienyt? Itselläkin jo nuorena kävi onnettomasti, ajoin perärekan tytön päälle tietämättä kunnes kunnes rekasta tunsin jotain alla eli liiskana, en katsonut, koetin, ei pulssia ja lähdin kierittämään mikä nyt olikaan hätänumero, no pitempi ja puh. vieres.

 1. Kukaan Suomeen saapuva, joka juttelee paikallisen kanssa pari minuuttia, tuskin haluaa töihin. Tällainen vero- ja säädöshelvetti. Suomalaisillekin usein ainoa toivonpilke on joku työkyvyttömyyseläke. Ja tämä ennen ”koronaa” ja öljysaartoja. En voi kuvitella että työnteolla kohta enää elää ylipäätään.

  Joskus ennen pystyi halutessaan muuttamaan maalle mummonmökkiin, mutta sehän ei millekään weffille ja juutalaisille sovi, ihmisen on oltava tiukassa kaupunkiruudukossa kiinni ja täysin järjestelmän armoilla. Ei se käy että joku 1. Kasvattaa oman ruokansa, 2. Nostaa vettä kaivosta ja 3. Kompostoi omat jätteensä ja käyttää ne ruoan kasvatukseen. Nyt on agenda 2030 meneillään ja päinvastoin kun se väittää (mukamas kestävää kehitystä ja lähituotantoa – hah!), tavoite on nimenomaan että et saa ruokaa, vessa ei vedä, ja lannoitetta ei kuitenkaan samaan aikaan ole kenelläkään ruoan tuottamiseen :D

  1. USAssa kukaan vei saa tuottaa itselleen ruokaa. Monsanto jne…. Kaikki ovat siellä jättiyritysten orjia.

 2. Seksityössä ei tarvita kielitaitoa. Toisaalta Kuka edes haluaisi jotain mafian naista? Näkyyhän noita uutisissa päivittäin. Tarkoitan, että näkyvillä paikoilla politiikassa olevat naiset ovat tavallaan edistämässä kyseistä toimintaa. Siis EU- mafian sutenööreinä nuo marxilaiset feministit edistävät ihmiskauppaa.

  1. Aika moni todellisuudessa haluaa mafian naisia. Viron ja Neuvostoliiton tytöistäkin monet ovat olleet mafian pyörittämiä tyttöjä. Ihmeen monelle miehelle ovat kauniita ja nuoret naiset kelvanneet.

 3. Kusessa ollaan kun Khazarian mafia levittäytyy koko Suomen alueelle, mutta onneksi hyvesignaloijat ja neo-nassukat puolustavat henkeen ja vereen pahan Putinin hyökkäyssodan viattomia uhreja. Tosin ei vieläkään ole mennyt idiootti-suomalaisten kaaliin miten nämä exodukset aiheuttavat maan täydellisen rappeutumisen, mutta kun ollaan NPC-kansaa niin minkäs voit.

  1. Nyt Moilanen lopetat naapurille menon kaalimaan kakara. Ukrainalaiset syö paljon kaalia, niillä menee, nyt vain ei kun pellot kusessa on lähes joka saatanan sakilla, kun tulvii Venäjän maa.

  1. Joo, se on muistaakseni Partisaanista. Piti mainita, että suuri osa ukrainalaisista pakolaisista ei ole edes ukrainalaisia. Pitää varmaan kirjoittaa siitä eri juttu.

   1. Slaavien rajaselkkaus on suvakeille vain yksi tekosyy haalia lisää partalapsia pohjolaan. Varsovassa on nyt paha matuongelma. Siellä on Ukrainasta tulleet intialaiset ulostaneet kaduille. Paikalliset eivät ole yhtään tyytyväisiä!

   2. Nyt dewit faktoja esiin, ettei mene valehtelun puolelle niin kuin melkein joka kerta, kun jotakin julkaiset. Tieteellisen tutkimuksen peruslähtökohta on lähdekritiikki ja sellaista en tässä näe. Sinä vain yrität hämätä ja luoda eripuraa, ja johon lankeavat vain sinun joo-miehet. Kirjoita vain eri juttu ukrainalaisista sotapakolaisista mutta pitäydy faktoissa. Mutta sitä päivää emme tule näkemään, että dewit näin tekisi.

    1. Ni toivottavasti valtamedia alkaa julkaista omien tietteellisten juttujensa lähdekritiikin. Suomalaisissa medioissa lähteenä on joku kansainvälinen suvakkimedia tai ”muu tavallisesti luotettava lähde”. Toimituksilla on lähdesuoja, niin mitä tahansa uskottavaa voi kertoa.

    2. SuvakkiJussi rauhoitu! Jos tarkastelet kuvaa ”ukrainalaisista” pakolaisista, niin huomaat sen olevan uutistoimisto Reutersin kuva ja tekstissä nimenomaan puhutaan ukrainalaisista pakolaisista.

     On totta, että monet ukrainalaiset eivät ole eurooppalaisia. Esim. slaavien rajaselkkauksen alussa taisteluissa kaatui ukrainalainen militantti, joka pyöritti ”pizza veterano”-nimistä kebabpitseriaa Kiovassa. Laita googlen kuvahakuun pizza veterano, niin näet, että kyseessä oli ehta partalapsi! Kuva, jossa partalapsella on käsissään kidnapattu koiranpentu on aivan kamala!

     Jos ukrainalaiset olisivat oikeasti slaaveja, niin ei he eivät pyörittäisi mitään kebabpitseriaa!

     Ukrainalaiset ovat enemmänkin slaavien ja turkkilaisten ristisiitoksia. Ukraina ei ole mikään oikea kansallisvaltio. Kuten kuvasta näkee, niin siellä on näköjään neekereitä ukrainalaisina. Ukrainalaiset ovat sekarotuinen ja eksoottinen kansa ja he ovat hyvin kaukana Eurooppalaisesta sivistyksestä!

    3. Siis mikä lähde rittiikki? Reuters joka ylen lemmikki ja muissa nähty, ja vielä partisa, vk:ssa.

 4. Suvakkeja ei kyllä ukrainalaisten hyysääminen kiinnosta yhtään, jos niistä valtaosa on valkoisia naisia. He haluavat vain värillisiä miehiä.
  Ukrainalaisia hamutaan tänne halpatyövoiman toivossa ja propaganda-arvossa.

 5. Olen ihmetellyt tuota Ukrainan ilmestymistä maailmanpolitiikan keskiöön noin yhtäkkiä ja kaikkea salaperäisyyttä sen ympärillä. Onhan Ukrainasta tuotu joka kesä marjanpoimijoita Suomeen ja näin nyt tulee mieleen, onko kyseessä ollut sitten jokin peitetarinalla pyörivä koulutusleiriprojekti.

  Sinänsä II Maailmansodan aikana Länsi-Ukraina oli erittäin natsimielistä, Saksa miehitti sen Operatio Barbarossassa ja perusti alueelle Reichskommissariat Ukrainen, joka vuoteen 1943 mennessä ulottui Donbassiin asti. Jussi Halla-ahokin kuului ainakin nuoruudessaan Thule-seuraan ja on opiskellut ukrainan kieltä. Nopealla googlauksella en löytänyt selitystä sille, mikä Ukrainassa erityisesti kiehtoo juuri natseja. Natsit itse asiassa omivat kuitenkin muinaisilta germaaneilta ja nämä hyperborealaisilta. Hyperborea taas ulottui Atlantilta Tyynelle merelle ja etelässä Välimerelle ja Mustallemerelle. Mustanmeren rantoja asuttaneet skyyttalaiset olivat hyperborealaisten liittolaisia ja nämä värväsivät pelottoman ja taitavan jousiampujan maineessa olevia skyyttalaisia puolustamaan kaupunkeja. Skyyttalaiset olivat myös kauppiaskansaa ja toimivat hyperborealaisen kulttuurin solmukohtana Itään ja Etelään.

  Jollain tavalla Ukraina on toiminut porttina karhun luolaan. Jo Kaarle XII yritti Ukrainan kautta Moskovaan.

  Ei sattumalta Ruotsin ja Ukrainan lipuissa sekä Perussuomalaistenblogossa on sinikelta tai sinikulta, keltainenhan heraldiikassa symboloi kultaa. Joidenkin historiallisten tulkintojen mukaan viikingit perustivat Kiovan, ns. Kievan Rusin.

 6. ”Mitään järjellistä syytä ei ole 25 000 ukrainalaisen tulolle Suomeen.” Eli sotapakolaisuus ei ole järkevä syy?

  Yksi asia mihin ei ole oikeasti järkevää syytä on miksi eräs suku päätti Hollannista muuttaa loisimaan Suomeen ja miksi se sallittiin.

  1. Yksittäis sopeutuva osaava tapaus, ennen harkittiin, kuten Marokon Junes Lokan tulo monen kautta ja Puoliksi suomialainen joten miksi ei saa palata kotiin lapsen kanssa kun tiedetään, on jo soppu.

  2. 😢nytkö pelottaakin🐑bähhähhähää!🤭oot nolo! Ryhdistäydy, voi jeesus. Hävettää sun puolesta.

  3. Katariina Suuri oli avarasydäminen ja teki Suomesta valistuksen hengessä mallimaan hyville suhteille suurvalta Venäjän ja pikkumaa Suomen välille. Perehtykää historiaan monipuolisesti. Se oli niitä aikoja kun Suomessa heräsi ensi kerran idea itsenäistymisestä Ruotsista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*