Marco de Wit 1 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on aiemmin kertonut Milan Jaffin ja kurdimafian edesottamuksista.

 

Kurdien räppäri-sankari Milan Jaff Levelin Laittomiin Uutisiin?

 

 

EET-poliisien johtaja Jari Taponen vähätteli vuosia kurdimafian rikollisuutta, mutta sitten oikeat poliisit alkoivat tutkimaan kurdimafian toimintaa.

 

Seiska: Kurdiräppäri Milan Jaffia syytetään lapsenraiskauksesta

 

 

Niinpä nyt vihdoin sitten Jaff on saanut peräti 10 vuoden tuomion.

 

MUTTA asiassa on ehkä muutakin. On todella outoa, että ensin poliisi TÄYSIN katsoo kurdimafian toimintaa sormien läpi ja sitten yhtäkkiä TÄYSILLÄ alkaavat jahtaamaan Jaffia.

 

Tässä herää epäilys. Voisiko olla niin, että Jaff ei ole suostunut toimimaan poliisin vasikkana? Tämä on ehkä sitten raivostuttanut poliisit, koska normaalistihan varsinkin EET-poliisit ovat erittäin hyvää pataa kurdien kanssa. Osasyynä tietysti, että kurdit ovat Naton liittolaisia ja nyrkkjä.

 

 

Kurdi Anter Yasa: Erdogan on mielisairas! (Ja Puopolo pihalla) Suojeleeko poliisi kurditerroristeja?

 

 

Natolle on hyvin tärkeää hallita sekä kurdimafiaa että somalimafiaa, koska näin Nato pystyy hallitsemaan sekä terrorijärjestöjä ja järjestäytynyttä rikollisuutta.

 

Nato on saattanut myös järkätä Suldaanin klaanin Suomeen.

 

Miksi haittasomali Suldaan Said Ahmed kannattaa Natoa? Sekaisin, Supon vasikka vai Naton myyrä??

 

 

 

Voisiko olla, että poliisi ja Supo on suuttunut Jaffille, kun hän ei ole suostunut toimimaan heidän vasikkanaan? Ehkäpä Jaff on myös yrittänyt saada myös muut kurdit lopettamaan yhteistyön poliisin kanssa? Niinpä sitten poliisi olisi päättänyt poistaa Jaffin kaduilta ja kostoksi alkanut täysillä tutkimaan hänen toimintaansa?

 

 

 

 

Alla olevassa videossa Jaff selittelee toimintaansa. Mielenkiintoista on, että poliisi sai hänet kiikkiin salakuuntelulla. Eli poliisi on käyttänyt todella paljon resursseja hänen kiikkiin saamiseen.

 

 

Prime Crime Suomi -kanavalta löytyy paljon Jaffin oikeudenkäynnin äänityksiä. Tässä johdanto:

 

OIKEUDENKÄYNTI MILAN JAFFIN – OSA 16/50

 

Milan Jaff on suomalainen vaikuttaja, joka on viime aikoina aloittanut myös gangsterirapin. Nyt häntä syytetään useista vakavista rikoksista.

 

Jos halua ymmärtää syytteen perusteen, täytyy ensin palata Espoossa pidettyyn juhlaan syyskuun alussa 2021, jossa Milan Jaffin jengi Kurdish Mafia törmäsivät yhteen L-city jengin kanssa. Milan Jaff on yrittänyt murhata L-cityn johtajan, henkilön joka myös hän on tunnettu artisti spotifyssa.

 

Syytteen mukaan Milan ja 26-vuotias rikoskumppani olivat matkustaneet useilla autoilla Helsingistä Espooseen ja ampuneet kymmenkunta laukausta 0,22 kaliiperilla taloon jossa juhlat pidettiin. Noin 40 henkilöa oli sisällä talossa kun ampuminen tapahtui.

 

Syyttäjän mukaan paikalle oli saapunut myös neljäs auto jonka matkustaja toi aseet paikalle ja luovutti ne Milan Jaffille ja hänen kummppanille.

 

Ammuskelun jälkeen olivat jengin jäsenet muuttaneet studioon Helsinkiin Tavastintielle, siellä Jaff oli kertonut muille ampumisesta.

 

Milan Jaffia ja hänen kumppaniaan syytetään murhan yrityksestä ja aserikoksesta. Syyttäjä vaatii vähintään 8 vuotta Milan Jaffille.

 

Poliisi on sanonut että Helsingin ja Espoon katujengien välinen väkivaltainen kostokierre alkoi tänä kesänä. Viha Gangsterirappikulttuuria kunnioittavia jengejä kohtaan on johtanut useisiin väkivaltaisuuksiin ja kuten Ruotsissa, jossa gangsterirappi ja rikollisjengit toimivat yhdessä, niin alkaa tämä ilmiö juurtua myös Suomeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Kurdimafiaoikeudenkäynnin mysteeri. Milan Jaff kieltäytyi toimimasta poliisin vasikkana?

 1. Toinen arvaus on että kyseessä oli yksinkertaisesti poliitinen oikeudenkäynti.

  Ja kyllä nyt nato-jäsenyys varmasti pykälän verran vauhdittuu kun terroristien näköisistä ”Kurdish mafia”-johtohahmoja on poikkeuksellisesti tuomittu ”järjestäytyneenä rikollisryhmänä” ja vielä poikkeuksellisen pitkiin linnatuomioihin. Suomi-globalistien kelpaa nyt Naton-pöydissä esitellä turkkilaislle ja muille kuvia näistä kurdi-teroristeista ja kertoa Suomen olevan tosi jyrkkänä kaikkien kurdien väkivaltaliikeiden kanssa. ”Ja kattokaa ny tätäki kurdi-paskiaista, me ei tykätty sen musiikista, niin läimästiin sille 10v linnaa. (Hovissa tuomio toki muuttuu 10 kuukaudeksi ehdollista mutta se onkin jo sitten toinen juttu.)

  1. Viekää nuo takaisin turvalliseen kotimaahansa Turkkiin. KANSA SUORASTAAN VAATII. Joitakin pitää rangaista kärsimystemme tähden.

  2. Juuri noin se on. Oikea oikeudenkäynti, mutta koventamisperuste on poliittinen ja jostain ohjattu, kenties jopa Niinistön tuella sillä hänhän tässä Natopelleilyssä naamansa on menettämässä.

   1. Eipä ole Niinistö ollut julkisuudessa loveen viikkoon. Kehtaako mediat sitä edes haastatella. Voi tulla imagohaittaa erilaisista mielleyhtymistä yleisön mielessä. Kolme viikkoa sitten Niinistö oli suuri maailmalla kehuttu suuri jisiönäärinen Johtaja. Näin nopeasti maine ja kunnia murenee.

 2. Jaffi jengeineen ei varmaankaan kuulu PKK:hon, joten hän ei ole silloin polpon ja vasemmistoliiton suojeluksessa.

  1. Vasemmistoliitto suojelee CIAn rahoituksella kurdeja. Kokoomus ja RKP suojelevat pankkiireja ja suuryhtiöitä. SDP noita kaikkia ja kuntien toimihenkilöitä. Muut ovat sekalaista seurakuntaa ja peesailevat noita puolueita. Siinä lyhyt tiivistelmä keiden asiall puolueet oikeasti ovat.

   Mikä unohtui, kenen asiaa ei kukaan edistä ja se näkyy kaduilla ja suomalaisten lompakoissa.

 3. Milan Jaff o tyyppi, jolla on noin kolmenkymmenen sanan sanavarasto. Tuo tyyppi ei edes KYKYNE toimimaan poliisin VASIKKAna, kun siinä tehtävässä pitää kommunikointikykyä ja jonkin tasoista älyä myös.

  Milan Jaff ei siis sovi poliisin vasikaksi, mutta kyllä varmaan mafian MUULIKSI.

 4. Kunhan hyvesignaloivat kieli ruskeana Turkin suuntaan.
  Teatteria kaikki ja sitten ollaan NATO.a.

  1. Suomalaisten vuosisatainen strategia: älä ikinä vastusta suoraan. Anna ajan kulua. Myötäile viimeisiin ratkaisun hetkiin asti, siirry vasta sitten oletetun voittajan puolelle. Takinkääntö onnistuu myös nopeasti. Esim. Saksan mukana jatkosotaan ja Stalingradin käänteen jälkeen alkoivat rauhantunnustelut NL kanssa. Sodan jälkeen nöyristelyä itään ja sen jälkeen nöyristelyä länteen. Aina takkia kääntäen ja kaksilla rattailla. Viisautta vai lammastelua?

   J.K.Paasikivi: mene aina voittajan puolella. Kunnon opportunismia.

   1. Heh, en ole tuota ajatellut noin, mutta on tuossa paljon perää. Tosin nyt femakkohallitus on loikkaamassa nimenomaan häviäjän puolelle, kun länsitalous romahtaa.

    1. Naiset eivät ole koskaan tunnettuja älykkyydestä ja loogisuudesta. Heiltä puuttuu kyky päättää järkevästi. Femakkomiehetkään eivät ole mitenkään älykkäitä miehiä.

   2. Myös Kekkonen noudatti tuota, sillä hän halusi Suomen olevan ensin väleissä Saksan kanssa niin kauan he olivat voittajia ja sitten Neuvostoliiton kanssa kun siitä tuli voittaja. Olisiko Kekkonen ryhtynyt tukemaan EU:ta tai Natoa Neuvostoliiton hävitessä vai ollut Väyrysen linjoilla?

 5. Aiemmin kun on julkisesti paljastettu poliiseille vasikoivia ja vakoilevia islamisteja, niin näistä ei ole sen jälkeen kuulunut mitään ja poliisien paljastetut vasikat ovat aina kadonneet kuin tuhka tuuleen. Poliisi on tehnyt kaikkensa, että heidän käyttämiään matuvasikoita vastaan ei nostettaisi mitään juttuja. On hyvin hankalaa lähteä nostamaan mitään juttuja poliisien vasikoita vastaan, kun poliiseilla nousee heti kädet pystyyn ja eivät halua asioista mitään juttuja heidän vasikoitaan vastaan.

  Poliisi on nyt jo monia vuosia useaan otteeseen kertonut avoimesti kuinka se toimii täysin poliittisin ja puolueellisin perustein. Missään muussa maassa poliiseilla ei ole yhtä paljon valtaa ilman mitään vastuuta ja eivät ole yhtä röyhkeitä.

  1. Olisiko Kiinassa enemmän valtaa. Kerran välilaskun aikaan lentokonetta vaihtaessa Shanghaissa oli yhdeksän poliisia vahtimassa etten karkaa minnekään rajatulta alueelta.

   Kiinassa kukaan yksityishenkilö ei saa omistaa asetta. Hedelmäveitsen hankkiminen on työlästä. Kansa on tosiaan riisuttu aseista puukkoja myöten.

   Entäpä valvonta ja sosiaalinen pisteytys.

 6. Tämä saasta istuu vain reilut neljä vuotta tästä tuomiostaan. Se voi vielä laskea kun lapsen raiskaustuomio tulee tähän ”päälle”….

  Jätkä nauraa meille…..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*