4 thoughts on “Puopolo: Milan Jaffille 10 vuoden tuomio! Kuka hän on? Vieraana rikostoimittaja Kia Kilpeläinen

  1. Yleensä matuille ei tule mitään tuomioita. Poliisia kiinnostaa aina saada vasikoiksi nimenomaan ryhmien ja liikkeiden johdot.

  2. Ei Aasialainen eli sopeutumaton. Ei vain löydy matulijoista kuin Aasialaiset joita voi ottaa sen verran ettei Suomi muutu alaspäin. Käyttäytyminen on iso osa ja pakollinen sopeutumisessa.

  3. Ei autettava rikollisia, sotaa, nälän hätää, sukulaisten/tuttavien ym. raiskauksia jne. pakeneva ole uskottava tehdessään kaikkea täällä ja meille eli terrorisoivan inhoten meitä. Maista joista tulleet ovat turvassa yleensä muutenkin ja lähellä on turva maita, mutta ei niin feministi vasen vihreä hyysäystä tänne tekemään mitä vaan paratiisiinsa. Sdp rahastaa sitten turvispaikoilla. Eikä tule eri maiden kanssa toimeen eri turvikset samassa pelaten sisäpotkupalloa ym. sitten ei karkoiteta vaikka näkyy jo turvispaikoilla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*