Marco de Wit 1 kesäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on jo monta viikkoa kertonut kuinka Venäjä jyrää Ukrainan valiojoukot Donbassissa.

 

Ukrainalaiset romahtamassa? Pakenevat Severodonetskista?

 

 

Suomalaiset natottajat eivät kuitenkaan suostu uskomaan, koska Yle ennustaa koko ajan Ukrainan voittoa. Siis vaikka länsimedia on muuttunut paljon realistisemmaksi ja kertoo ukrainalaisten olevan vaarassa romahtaa.

 

Tässä todisteeksi muutamia lähteitä, joissa erittäin ukrainamieliset läntiset mediat myöntävät Ukrainan olevan hätää kärsimässä. Videoihin on mahdollisuus saada suomenkielinen tekstitys.

 

Tämä video on jo VIIKON vanha. Eversti varoittaa, että Ukraina on lähellä romahdusta. Eversti käyttää jopa termiä Game over eli ukrainalaisten peli voi olla kohta pelattu.

 

 

 

 

 

Tässä puolestaan erittäin ukrainalaismielinen brittikenraali kertoo ukrainalaisten olevan todella pahasti häviöllä. Hän myös korostaa, että Ukrainalla ei ole juuri toivoa, jollei länsi toimita Ukrainalle todella raskasta tykistöä. Eli juuri sitä tykistöä mitä länsi ei sittenkään ole suostunut toimittamaan.

 

 

 

 

 

Tässä puolestaan erittäin ukrainamielisen Sky-kanavan asiantuntija ei anna Ukrainalle juuri minkäänlaisia mahdollisuuksia Donbassissa, vaan varoittaa massiivisesta motituksesta.

 

 

 

Mielenkiintoista nähdä milloin Suomen valtamedia herää ja mitä suomalaiset himonatottajat tulevat tekemään?

 

 

Tässä venäjän viimeisimmät operaatiot:

 

 

28 thoughts on “Silmukka kiristyy: Ukrainan valiojoukot lähes motitettu!

 1. Mutta suomalaisen naispuolisen feministi-kiintiö-upseerin mukaan ukrainalaiset nukkuvat paljon paremmin itä-Ukrainan moteissaan ja heidän huoltonsa pelaa paljon paremmin kuin venäläisten huolto. Suomalaiset maanpetturiupseerithan selittivät oikeasti tällaista.

  1. Kyllä. Mielikuvitusmaailmassa on kiva uinailla ja siellä sodat voitetaan. Livenä ne hävitään.

   Naiivit suomalaiset luulevat että oikeus toteutuu ja hyvikset voittavat aina. Ovatko natsiukrainalaiset hyviksiä?

   1. Natsit on hyviksiä. Mistä edes tuollainen kysymys. White lives matter. Aivan järjetöntä valkoisten tappamista koko Ukrainan sota. Putin on menettänyt järkensä.

 2. Mikä on laillinen lopullinen ratkaisu täysin imperialistisen rikollisille, sairaille ja loisiville amerikkalaisilla ja brittiläisille vihollisillemme, jotka kyvyttöminä ihmisinä tarvitsevat aina isäntäeläimen loisiakseen hengissä? Mitä näille rikollisille ja sairaille loiseläimille voidaan tehdä?

  1. Laitetaan ne, niiden rappiokulttuuri ja englannin kieli Boikottiin.

   Ei puhuta niiden kanssa englantia, vaan vaikka saksaa ja näytetään natsimerkkiä, niin ne jättävät rauhaan.

  1. USA ei suostu lähettämään Ukrainalle raketinheittimiä, joilla voi iskeä Venäjälle. Monikohan natottaja vielä näidenkin vihjeiden jälkeen uskoo että Nato toisi Suomelle jonkin mystisen pelastuksen tai lisäarvon?

    1. Mutta antavat niihin oman ilmotuksensa mukaan vai lyhyen kantaman ammuksia. Vihje on siis se että USA pesee kätensä ja sysää kaiken vastuun proxyvaltiolleen, joka saa suorittaa likaisen työn ja ottaa iskut vastaan. Ukrainassa näyttäytyy kokoajan ne Naton todelliset kasvot ja mitä se apu pienille jäsenmaille tulisi olemaan. USA, Britannia, Ranska yms. eivät oikeasti uhraudu vastapuolen ydinasevaltaa vastaan mihinkään muuhun kuin proxytoimintaan niin kauan jos heille itselleen ei julisteta sotaa tai heidän mailleen isketä. Nato ei edes yritä juurikaan valehdella että he auttaisivat Ukrainaa enemmän, jos se olisi Natossa vaan koska vastassa on Venäjä. Suomalaiset siis taistelisi viimeiseen mieheen asti Naton puolesta.

 3. Vähäälyiset Juntit…Ei kannattais Vittuilla…Karhun kanssa..

  1. Mutta kun sotiminen on vaan NIIN IQKUA. Miehiä kuolee, niin pääsee niistäkin ja patriarkaalista eroon sekä luonto pelastuu kun eivät ajele sitten enää autoillaan eivätkä Syö lihaa. Kyllä marxilainen feminismi on ihana aate. (sarkasmia)

   Sitten oikeasti pääsee syömään kirjaimellisesti ruohoa kuten Pohjois-Koreassa ja Saksassa toisen maailmansodan jälkeen.

   Kyllä se tytöt nyt vaan niin on että miehet tekevät teidän elkntasonne.

 4. Voisiko Laiton Lehti tehdä juttuja siitä miten jo keskiajalla yksi hyvin röyhkeä ja vaikutusvaltainen ryhmä rituaaliteurasti valkoisia kristittyjä ja myrkytti kristittyjen kaivoja?

   1. Hmm. mielenkiintoista:
    Uusi uskonto levisi nopeasti Jeesuksen kuoleman jälkeen Rooman valtakunnan alueella. Aluksi Rooman hallitsijat pitivät kristinuskoa harmittomana juutalaisuuden sisäisenä liikkeenä, jonka johtaja oli juuri kuollut ristillä. Vähitellen valtaa pitäjien suhtautuminen kristittyihin muuttui.

    Keisaripalvonta oli antiikin Roomassa uskonnollinen ja isänmaallinen velvollisuus. Kristittyjä syytettiin poliittisesta epäluotettavuudesta, koska heillä oli toinen mestari kuin keisari.

    Kuvaton jumalan palvonta ja salaiset kokoukset synnyttivät kansan keskuudessa mielikuvituksellisia huhuja. Varhaiskristittyjä epäiltiin kannibalismista ja salamyhkäisten kulttien harjoittamisesta, kuten ehtoollisjumalanpalveluksesta.

    Vainot kestivät yli 300 vuotta
    Varsinaisen sysäyksen kristittyjen vaino sai omalaatuisen keisari Neron aikana, kun hän syytti vääräuskoisia Rooman palosta vuonna 64. Kristittyjen syntipukiksi julistaminen oli aluksi vain satunnainen paikallinen ilmiö, mutta se levisi vähitellen koko valtakuntaan.

    Keisari Decius (v. 249-251) oli ensimmäinen, joka julisti kristityt lainsuojattomiksi koko keisarikunnassa. Kristittyjen vainot kestivät 300-luvulle asti, jolloin keisari Konstantinus soi uskonvapauden. Keisari itse kääntyi kristinuskoon vasta kuolinvuoteellaan.

 5. Donbassin taisteluiden jälkeen on aika alkaa pommittamaan kunnolla Kiovaa. Presidentti Putinin on aika karistaa pehmeys ja antaa komentaja Kadyroville vapaat kädet denatsifikaation loppuun viemisessä.

  Yksi FOAB Kiovaan, niin voi olla, että suvakit saavat hermoromahduksen!

   1. Tämä palsta on ainoastaan valvojille ja Marcolle jos kommentoi kun lukee viestit jotka keräämme ja lähetämme Marcolle. T. Mode

  1. Kadyrov ei poistu mihinkään palatsistaan ettei vain jäisi kiinni kansanmurhasta. Pöydänpääsotastrategi se sitten ei luovuta ja on vielä vihainen, kun ei ole saanut alistetun vaimon keittämää ruokaa. Hetkinen ei itsekään tiedä onko hän hereillä vaiko nukkuuko hän ja näkee unta ihannemiehestään kadyrovista, joka ei osaa muuta kuin tappaa omaa kansaansa. Ukrainan voittoisan sodan jälkeen hänet viedään kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen ja tuomitaan ikuiseen vankeuteen. Ja silloin hetkinen on syvän murheen murtama ja vaimokin saa kokea sen.

 6. Tänään ei taaskaan tainnut Kreml tukea Marcon mainostamaa sananvapautta.

  #sananvapaus
  #kaksinaismoralismi
  #ironia

 7. Ainoastaan globalistien rakkikoirat enää ivaavat totuuden kertojaa.
  Kaikista sotakartoista voimme nähdä rintamatilanteet.

 8. Vahvin merkki siitä että suomalainen media myöntää Ukrainan arkun olevan viimeistä naulaa vaille valmis, on se sama mikä kävi koronankin kanssa – sitten kun ei enää olekaan mitään agendaan sopivaa uutisointia, kaikki uutisointi loppuu kuin seinään.

  Tänään lienee ensimmäisen arki-ilta 24.2. jälkeen ettei A-Studion yhtenäkään aiheena ole mitään Ukrainasta. Tulitaukoa on luvassa siis hyvin nopealla aikataululla. Juhannukseen mennessä ollaankin puhallettu peli poikki, mahdollisesti selvästi nopeamminkin.

 9. 80-vuotta sitten ”Motti” oli mitä suurin ilon aihe täällä Suomessa ja se piirtyi kansainväliseenkin yhteisöön suomenkielisenä sanana ja käsitteenä, jolla ryssät hienomnnettiin kuin jyvät hierinkivillä jauhoksi.

  Nyt koko juttu on aivan perseestä niin Suomessa kuin niissä maissa, jotka osaavat sotia mattopommittamalla, mutta samalla niin humaanisti ettei ainoallakaan läntisellä uutistoimistolla ole sanan sijaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*