19 thoughts on “Päivän kuva: Lämpö

 1. Välillä peloteltiin ilmaston kylmenevän. 2010 lähtien kaikki muuttui taas, joka näkyy myös lämpökartoissa.

 2. Jännä miten ”media” on kehittynyt Suomessa: 2005 hallituksen tilaama ”Media ja demokratia Suomessa; kriittinen näkökulma”-tutkimus ( oikeusministeriön julkaisu 11/2005).

  Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE; tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.

  Suomessa siis sanavapaus alettiin tarkoituksella ajaa alas tuon ”tutkimuksen” osoittamalla tavalla.

  Sen jälkeen kansalle EI ole kerrottu mm. seuraavaista ”eduskunnan” tekemistä lakimuutoksista: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa; koronaan valmistautuminen 2010 : Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 / 2010 … WHO:lle annettava valta päättää Suomen ”pandemiasta ” !

  Ihmisten asuntojen panttikirjojen säilytys ”sähköisesssä” muodossa Maanmittauslaitoksella . ( käy pankkitunnuksilla katsomassa kuka omistaa velattoman omakotitalosi pantin ).

  Itsellä 2 vuotta sitten lainan maksun jälkeen oli lähes 8 kuukauden työ saada panttikirja omiin nimiin pankin vastustaessa asiaa .

  Pankit saavat pankin haltuun jätettyjen panttikirjojen summa KERTAA 7 sissänottovelkaa EKP:lta; sinun asia jos sallit omaisuutesi käytön tähän ja olet valmis riskeeraamaan omaisuutesi toiseen kertaan !

  Nyt eräät pankit vaativat jopa satasten ”järjestelypalkkion”; jos haluat omistaa velattoman talosi ! ( panttikirjan muutospalkkio )

 3. Muutos näyttää tapahtuneen vuoden 2014 tienoilla, jolloin Euroopan pakolaiskriisi alkoi. Vuonna 2014 EU-maiden alueelle saapui 560 000 turvapaikanhakijaa, vuonna 2015 heitä oli jo 1 260 000. Vaikka Suomi virallisesti olikin hissun kissun, ihmettelin kesällä 2014 ensimmäisen kerran Espoon katukuvan kehitysmaalaistumista lyhyen ajan sisällä. Täytyyhän sääkarttojenkin näyttää tulijoiden silmissä kotoisilta, eivät ne muuten tietäisi, milloin on riittävän lämmintä uskaltautua Kelaan tai kulman Halal-kauppaan.

  Toinen syy lienee ilmastonmuutoksen promotointi. Kun plusasteet esitetään lämpimäksi väriksi mielletyillä keltaisen, oranssin ja punaisen sävyillä, ne myös ymmärretään lämpimiksi. Jos +20°C esitetään vihreän Suomen yllä näkyvänä aurinkona on mielleyhtymä ihan erilainen, kun se esitetään lähinnä aavikoitumisen mieleen tuovalla oranssilla lämpimän ilmanbvyöhykkeellä.

  1. Suomessa on yli 700 000 maahanmuuttajaa. Ja jos jokainen lämmittää sen 60W niin johan siitä tulee 42MW Suomeen lisää lämpöä. Ei muuta kuin pistetään ne pihalle seisomaan talvipakkasella niin saadaan lämpöisemmät talvet.

 4. Eläm­me maa­il­mas­sa, jos­sa kil­pai­lu käy­dään ih­mis­ten huo­mi­os­ta. Sa­ma asia pi­tää vuo­si vuo­del­ta esit­tää räi­ky­väm­min vä­rein, jot­ta sai­si edes sa­man huo­mi­on kuin en­nen.

  Van­hat kau­hu­vi­de­ot ei­vät enää kau­his­tu­ta, epä­nor­maa­lit ou­tou­det ovat ta­va­no­mai­sia.

  Mi­tä­pä, jos me kat­so­jat siir­tyi­sim­me mus­ta­val­koi­siin näyt­töi­hin.

 5. Viimeiset kuvat ovat kuin metsä- ja maastopalokarttoja, vaikka lämpötila ei juuri muutu.

 6. Pie­ta­rin ku­ver­nöö­ri: Val­ko­ve­nä­jän pre­si­den­tis­tä Alek­sandr Lu­kas­hen­kos­ta sä­tei­lee val­ta­va po­si­tii­vi­nen ener­gia.
  –   Rus­si­an go­ver­nor: Lu­kas­hen­ko pro­jects hu­ge po­si­ti­ve ener­gy
  –   https://archive.today/TxzTl

  Mo­nis­sa suur­mie­his­sä ON oi­ke­as­ti «suu­ruut­ta». — Sit­ten­kin vaik­ka oli­sin eri miel­tä hä­nen kans­saan.

  Oli­ko Mao suur­mies?
  –   Mi­tä on kou­lus­sa ope­tet­tu?
  –   Opet­taa­ko kou­lu nuo­ret ih­mi­sen alut elä­mää var­ten vai­ko us­ko­maan ja tot­te­le­maan hal­li­tus­ta?

  Ku­ka suo­ma­lai­nen ny­ky­po­lii­tik­ko on sel­lai­nen, jos­ta voi sa­noa, hä­nes­sä on po­ten­ti­aa­lia nous­ta mer­kit­tä­väk­si val­ti­omie­hek­si?
  –   Et­tä hä­nen ase­man­sa pe­rus­tuu hen­ki­lö­koh­tai­siin omi­nai­suuk­siin ei­kä vain huo­raa­mi­seen ul­ko­mais­ten «hal­lit­si­ja­pii­rien» kans­sa.

  1. Ei kenelläkään. Kaikki ovat tasapäisiä tavallisia tallukoita.

   Kouluissa eikä yliopistoissa opeteta mitään elämisen tärkeitä taitoja ja asioita.

   Eikä tarvitse, kun ulkomailta tuodaan osaajat. Eikun vaan kaljaa nuorille, sekä huumeita. Ja lopuille ns. mielialalääkkeitä.

   Kato ku nuppi menee sekaisin siitä amerikkalaisesta paskaviihteestä, niin pitää olla jotain joka puuduttaa aistit ja aivot. Intiaaneja ollaan.

 7. Meteorologit ovat yleensäkin melkein kaikki vassareita ja vihreitä pahimmasta päästä. Ilmastonmuutosuskonnon yksi tukipiste.

  Seuratkaa Keitä poliitikkoja on meteorogeilla kavereina Suomessa. Siellä se paljastuu.

 8. Myös Ruotsissa, jossa kartta alkaa punottamaan +15 astetta
  https://samnytt.se/klimatpropagandan-i-statstelevisionen-nar-nya-nivaer/
  Suomessa +20astetta, ylen maailman sää näyttää melkein täyttä punaista, kun taas Windy sää alkaa näyttämään punaista +25 astetta maailman kartta ei ole lainkaan näytä niin punainen.
  https://www.windy.com/fi/-L%C3%A4mp%C3%B6tila-temp?temp,38.754,35.332,3
  Mutta ilmaston muutoksesta puheenollen, onko ilmaston lämpiämisen syy lainkaan CO2. Eli mitä enemmän aurinko antaa lämpötehoa maapallolle sen enemmän keskilämpötila nousee. Tukholmassa on mitattu auringon vuotuista lämpömäärää 100 vuoden ajan ja se on noussut hieman, niin Tukholman keskilämpötila on noussut samaa tahtia. Miksi, koska aurinko lämmittää enemmän johtuen siitä, maailman ilmasto on puhtaampaa, jos halutaan lämpötilaa laskea ilmaa pitäisi saastuttaa kuten käy tulivuorten purkauksien yhteydessä.
  https://thoralfsblogg.com/2022/05/29/detta-morkar-klimatalarmisterna/#more-11705

 9. Tämä on just sitä mitä se on. Saksassakin oli samanvärisiä sääkarttoja kuin Suomessa vuonna 99 kun sielä esim. Bayerissa on joka vuosi kuukauden ajan +38 – +42 astetta. Itsekkin useamman vuoden sielä asuneena voin sanoa että pari viikkoa siihen menee ennenkuin siihen tottuu. Ja jos tulee liian äkkiä Suomen +22 asteen lämpöön niin täälä palelee.

  Mutta että nykyään samoissa lämpötiloissa sieläkin kartat ovat tumman punaisia. Ihan niinkuin maa palaisi. Vaikka mikään muu ei ole muuttunut kuin propaganda.

 10. Noitten karttojen tarkoitus on ollut näyttää €U-Kommunismin eteneminen Suomessa..

 11. YLE:n sääkartalla temppuilu on kuin pikku kersojen touhua sormiväreillä tai sitten joku nais-stylisti nykytaiteen museosta on ollut asialla.
  Mutta tuokin mielettömyys uppoaa nurkka jumalan katsojakuntaan hypnoottisella voimalla samalla kun meteorologi vielä sössöttää ”ilmastonmuutoksesta”!
  Kaikki tämä (myös) kuvaa nykyajan kaikkinaista propagandistista valheellisuutta, joka tunkee kaikessa läpi, jossa ei edes yhtä pilkkuakaan jätetä käyttämätrtä hyväksi globalisti eliitin etuja palvelevien päämäärien hyväksi!
  Kuva on oiva graafinen esimerkki kuinka hulluus on kumuloitunut vuosien kuluessa niin, ettei enää ole olemassa ”Fazerin sinistä” eikä siihen ole enää KOSKAAN paluuta!
  Sama ”väri-hyökkäys” oli käytössä Isossa-Britanniassa sanoµalehdissä kun pyrittiin maksimaalisesti pelottelemaan ja luomaan pakokauhua KORONALLA!!!
  Ainakin 40-vuotta sitten kun olin vielä uudehko. Tutkijat (todelliset) esittivät tuolloin peruskallioon hakatun toden, että maapallon ilmasto on menossa kohti Pikku jääkautta ja PISTE!!!
  Tästä en luovu, sillä se maapallon ilmasto historiaan ja sen lämpökausien sykleihin aina maapallon kallistuskulmaan sekä auringon kulloiseenkin tilaan perustuva tilastollinen prognoosi. Ja aika ”lähellä” on myös maapallon napaisuuden vaihtuminen.
  Kaikki se mitä poliitikot, pankkiirit ja liika rikkaat hännänhuippuna vihreät hermosairaat aikuiset lapset höpöttävät on TÄYTTÄ PASKAA!!!

Comments are closed.