20 thoughts on “Päivän video: WWIII

 1. Nukettaa.. Nuukata ei ole mikään sana, ei edes nuorisoslangia, mutta mitäpä sitä edes termejä korjaamaan kun kaikki muukin lehdessä on päin vit..

  1. Nuukata = pudottaa ydinpommi päähän Woke = moderni herännäinen / eli kuuluu äärisuvakkien kirkkoon. Pahoittelut, että käytämme joskus noita termejä, mutta toisaalta on hyvä niistä kertoa varsinkin, kun maailmalla niitä käytetään niin paljon varsinkin kansallismielisissä piireissä.

  2. Mitä järkeä nuukata paljon kuin työkseen, pihit ihmiset tuntuu jotenkin sairailta. Ei osata elää ja käyttää rahaa ja kaikkea muutakin, vaan nuukaillaan sairaalloisesti hautaan asti. Nuukilla, itarilla ihmisillä on ärsyttäviä tapoja, yrittäessään säästää kaikessa. Nuuka tykkää nuukata.

   1. Ei ole järkeä nuukailussa. Euron säästö tuo satasen kulut monesti. Kun ostat halpaa, ostat kuitenkin hyvän sen jälkeen. Eli ei mennä halvimman mukaan. Lopulta hinnan perässä juokseminen aiheuttaa sen että kunnon laatu häviää markkinoilta ja kaikki on sitten halpaa ja huonoa paskaa.

  3. ..tua eli sinua kun et osaa etsiä netistä, nolottaa puolestas.

   🌐 nukettaa | Urbaani Sanakirja
   urbaanisanakirja.com
   › word › nukettaa
   Mitä tarkoittaa nukettaa. nukettaa – Tuhota jokin paikka ydinasetta käyttäen, myös kuvainnollisesti. Engl. nuclear weapons > nukes, ydinaseet

   🌐 Keskustelu – Jahas, taas tuli uusi nuorisosana, mitä arvelet mitä …
   vauva.fi
   › keskustelu › 1615349 › ketju › jahas_taas_tuli_uusi_nuorisosana_mita_arvelet_mita
   April 30, 2018 – Verkkopiratismin maailmassa jotkut julkaistut leffat tai ohjelmat ”nuketetaan” koska niissä on havaittu vikoja julkaisun jälkeen, esim. epäonnistunut muuntoprosessi DVD:ltä videotiedostoksi tai moka ohjelmistosuojauksen poistossa, eli piraattituotos poistetaan silloin saatavilta ja yleisöä …

  4. Niin tarkoitit nukettaa ei nuukata, se voi olla Marcon itse edelläkävijänä keksimä aikuisversio, joka taas sekoittuu pihistelyyn. Voi olla ettei Marco osaa kunnolla vielä Suomea.

  5. Nuukata lienee nuukahtaa sanan uusjohdannainen. Oikeesti olisi kai nuukahduttaa, mutta vääntynyt yksinkertaisempaan muotoon.

 2. Ja lopuksi julistamme WW3 reality-pelin voittajan:
  –   Kiina.

  Miksi Kiina ei ole kuvassa mukana?
  –   Vai oliko Kiina pelin tuomari.
  –   Se pelaaja, joka kirjoitti säännöt ja joita sen rahalla ostamat pelaajat toteuttivat.

  Se, jolla on raha, voittaa pelin mutta se, jolla on kulta kirjoittaa pelin säännöt.

  1. Kiina tulee peliin mukaan vasta, kun kaikki muut osapuolet ovat nuijineet toisensa henkitoreisiin ja korjaa potin.

 3. Kierot britit puuttuvat kuvasta. Venäjän täytyy iskeä britteihin joka tapauksessa. Ehkä Sarmat 2-ohjus olisi hyvä näpäytys briteille?

  1. Jaahas pöydänpäästrategi taas vauhdissa. Mitä jos ”nuukattaisiin” Moskova? Mitäs siihen sanot? Ja pudotettaisiin pieni ydinpommi hetkisen ihaileman esinahattoman kadyrovin palatsiin. Kyllä siinä hänen partansakin lähtisi, eikä olisi enää niin iloinen kansanmurhaaja. Ei nyt sentään. Todelliset sotastrategi ovat viisaampia kuin hetkinen, joka nakkkelisi ydinpommeja sinne tänne.

  2. Tai kolmekymmentä miljoonaa pakolaista Pakistanista kolmen vuoden aikana.

   Eniten eliitti pelkää ihmistulvaa itärajan kautta. Siitä pelosta v-media ei kerro mitään, vaan kääntää huomioon Ukrainaan ja Turkkiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*