Marco de Wit 3 kesäkuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka juutalainen mediavalta synnytti 1960-luvulla kulttuurivallankumouksen. Se ei kuitenkaan puhjennut täyteen kukkaansa kahdesta syystä:

 

1. Monet juutalaiset seksistejä

Juutalaiset muistuttavat monin tavoin toista aavikkokansaa eli muslimeja varsinkin siinä, että kumpikin katsoo naisia alaspäin. Kummankin uskonnon pyhässä kirjassa kohdellaan naisia kauhistuttavilla tavoilla.

 

Tämä juutalaisen kulttuurin (aito) seksistisyys on tietysti huono juttu, mutta oli siitä yksi hyöty: Juutalainen Hollywood ei ole antanut feministien hyppiä silmille ennen kuin vasta viime aikoina.

 

Tosin feministit ovat oikeassa, että Hollywoodissa naisia on riistetty. Siis varsinkin tiettyjen juutalaisten, kuten Weinsteinin ja Polanskin toimesta. Valtamedia vain pimittää miten naisten (oikeat) ahdistelijat ovat usein juutalaisia. Vallasta juopuneet juutalaismiehet sikailevat ja sitten femakot syyttävät valkoisia miehiä. Kiitti vaan tästäkin.

 

J’Accuse: Juutalainen Alfred Dreyfus syyllinen! (Myös maailmansotaan?)

 

 

2. Waspien vastaisku

Juutalaiset dominoivat Hollywoodia, mutta eivät täysin hallitse sitä. Waspeilla ja myös juutalaisten liittolaisilla, kuten italialaisilla ja mustilla on omat tuottajansa, ohjaajansa, näyttelijädynastiansa ja kassamagneettinsa, jotka ovat pitkään pystyneet vastustamaan kulttuurimarxismia. Tässä mielessä Hollywoodin kiintiöt ovat hidastaneet kulttuurivallankumouksen etenemistä niin paljon, että vasta nyt 50 vuoden jälkeen femakot ovat vihdoin pääsemässä valtaan.

 

Yksi kuuluisimmista konservatiivi-waspeista on tietysti Clint Eastwood, joka on sekä loistava näyttelijä että ohjaaja. Hänellä on myös oma tuotantoyhtiö eli pystyy itse hyvin pitkälle päättämään elokuviensa käsikirjoituksista. Tämän vuoksi niissä ei olekaan juuri mitään kulttuurimarxismia. Päinvastoin.

 

Kulttuurivallankumous ja Dirty Harryn suorat sanat femakoille

 

 

Eastwood on myös tukenut monia muita kulttuurimarxismia vastustaneita näyttelijöitä, ohjaajia ja jopa taiteilijoita.

 

Frank Frazetta ja Clint Eastwood

 

 

Onnea 92-vuotiaalle Clint Eastwoodille!

 

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Clint Eastwood 92 vuotta. Taistelee edelleen kulttuurimarxismia vastaan!

 1. Tuo ”wasp” olisi syytä avata lukijoille. ”White anglo” jotakin? Hämärien kirjainyhdistelmien ja turhan sisäpiirijargonin tiputtelu on tyypillistä perijenkkiläistä orwellilaisuutta, ilkeyttä ja/tai tyhmyyttä. Muualla maailmassa tuollaista tahallisesti epämääräistä ja kiertelevää kielenkäyttöä harrastavat lähinnä 10-15-vuotiaat pojat, jotka yrittävät näyttää tärkeämmiltä kuin ovat (selittää siis täydellisesti jenkkien käytöksen…)

  Eastwoodista olen samaa mieltä.

  1. Wasp teinimetallibändi jo 40w ja amppari. Ei kun WASP-kulttuurin kuolema: NPR
   npr.org
   Jaime Johnson, yksi Johnson & Johnsonin lääkeomaisuuden perillisistä ja vuoden 2003 HBO-dokumentin Born Rich ohjaaja, puhuu valkoisen, anglosaksisen, protestanttisen kulttuurin siunauksesta ja taakasta.

   1. OK, pahoittelut. Laittoman Lehden linjana on, että valtaeliitti koostuu waspeista ja juutalaisista. Tätä on monta kertaa toistettu ja waspitkin määritelty, mutta olet oikeassa, että se pitää aina määritellä eli White Anglo-Saxson Protestant eli Amerikkaa ja Britanniaa sekä niiden imperiumia vuosisatoja hallinnut porukka, joka kuitenkin on vähitellen menettänyt valtaansa juutalaisten johtaman maahanmuuton ja vähemmistöjen koalition takia.

 2. Kaikki kunnia Easwoodille! ”Mies San Fernadosta” ja sen jatko-osa ”Lällärit lakoon” ovat todellisia klassikoita. Elokuvissa Easwoodilla on apulaisena väkivaltainen apina!

  Yksi kamalimmista Hollywoodin esinahattomista on yrjöttävä Woody Allen, joka on tietenkin pedofiili! Yääkh!!!

  1. Tuskin sä Marco edes tiesit kuka Clint Eastwood on. Kävit googlettamassa tai kysyit Marilta. Sä oot kyllä yksi vitun juntti aikuisvauva.

   1. Itse asiassa, olemme jo pienenä katselleet sarjan kaikki jaksot ja hyvä idea sillä en tiennyt nimeä oikein.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*