Marco de Wit 3 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

XXXYYY:

Jos aihe kiinnostaa, niin täältä tubesta löytyy äänikirja ”This is your brain on parasites”, joka sivuaa monia haastattelussa esiintulleita asioita. Parasiitin toiminnalla on tietty logiikka ja usein se haluaa siirtyä isännästä toiseen. Se tekee sen eteen ihmeellisiä asioita, joista voi olla hyötyä välikappaleelle (eläin tai ihminen), vaikka myös haittaa.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Parasiitti aivoissa tekee ihmisestä seksikkäämmän! Tutkija Markus J. Rantala

 1. Aivopesu onkin parasiitti. Erikoista on, että mädätysvirus ei iske, itse asiassa vain suvakkivihernatsifeministeihin ja koulutusjärjestelmään, ns. tavallisiin (halventava nimitys) ihmisiin, joilla on vahva kristillinen perusta ajattelussaan.

 2. Paralympia on haitan kärsineille ja siittiö aivoissa olet munapää, emme voi voittaa, evoluutiokin teki tenän nykymenon takia.

 3. Hmm… Kun katson peiliin niin voin olla varma että minulla ei ole toksoplasmosia.

  Kaverille pitää antaa täydet pisteet. Se tietää paljon ja on ihan oikeasti luonut tiedettä. Oikea toksoplasmoosin ”Sheldon”. Nyt vain pitäisi tietää ketkä kaikki naiset/miehet sitä kantavat ja niiden tulisi olla tekemättä jälkeläisiä. Koska jo se että se leviää jälkeläisiin niin se että se aiheuttaa perheissä riitoja ja avioeroja, se on kansakunnalle kestämätön paikka.

  Ja onhan sekin jo todettu että kun nainen saa riittävän monelta mieheltä siittiöitä itseensä (yli 10) niin naiselle tulee syöpä. Tämä saattaa olla taustaltaan eri toksoplasmoosien sisäinen taistelu.

  Mielenkiintoista, todella mielenkiintoista. Jään suurella kiinnostuksella odottamaan julkaisuja.

  1. Kissoista saat toksoplasmoosin ja skitsofrenia kukoistaa, varmaan tuollakin. Sitten tuon parasiitti yhdistyy geeneihin mikä on mahdotonta ja tulee parasiittilapsi ilman parasiittia, no ehkä jos se muokkaa geenejä. Onhan tuo järetöntä, kun eläimestä loinen maan paskan mukana kantautuu ja ihminen pusuttelee/eläin sinua niin menee sisällesi ja tekee aivoille hallaa, se tiedetään. Jos voisi yhtäkkiä haluta sinusta kauniin miksi on samannäköisiä ihmiset eivätkä yhtäkkiä muutu hotteiksi, koska esim. symmetrisyys ei voi huonogeenisellä rumemmalla tyhmemmällä, ettei lisääntyisi nousta yhtäkkiä arvosana 6:en oppilaasta 9-10:en oppilaaksi ja hyvännäköiseksi muuttuu. Oltaisiin huomattu ajat sitten. Herää ja päästää kissat ulos, viddu näin parapsykologista unta.

 4. Hah hah, vai evoluutiopsykologi…, onko ihan itse keksitty titteli? Vai kaipaavatko evoluutioon uskovat kallon porausta?

  1. Uskovat että on järkevää tehdä kaikki oppikirjan mukaan ja tietää miten toimia, kun on nykyään niin uusavutonta ja luonnotonta, liikaa aikaa ajatella ettei keskitytä olennaiseen ja etsitä kumppania, pyöritä siellä sun täällä kuten ennen ja löydetä kuten haistatte kyllä sovinnaisuuden ja yhteiset jutut kun keskustelette ja vietätte aikaa. Nykyään tuommoiset jani-petterit miettii heilautanko hiuksia kun kävelen naisten ohi, röyhtäisenkö miehekkään itsevarmasti tai kalliit vaatteet jotka eivät ehkä kuitenkaan vaikuta liikaa pröystäilijältä eikä nössöltä, otanko itsevarman katseen kun tulen yleisellä paikalla wessasta että sinne paskoin, leikkaisinko sivulta hiukset kun muillakin on ja lukee kirjasta miten asettelee jalat, älypuhelimen, päähineen ym. missäkin paikassa. ”Ei ainakaan” kannata luonnollisesti olla oma itsensä, koska se paljastuu mikä olet oikeasti kuitenkin ja turhaa valehtelit itsestä ja elit vastoin luontoa.

 5. Tätä taustaa vasten tarkasteltaessa, kaikkien eduskuntaehdokkaiden tulisi käydä verikokeessa. Ja jos todetaan toksoplasmoosi niin ehdokkaaksi ei olisi asiaa koska sen jälkeen ei pysty ajattelemaaan rationaalisesti.

  Tämä selittää suurimmalta osin eduskunnan toiminnan ja aivopierut jotka ne nuijineet kasaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*