Marco de Wit 4 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Normaalisti Laiton Lehti varoittaa jakamasta Taposta koskevia juttuja, koska Taponen tekee lähes mistä tahansa kritiikistä rikosilmoituksen ja valtakunnanvainoaja tietysti sitten syyttää. Tällä kertaa Taponen on kuitenkin mennyt niin pitkälle, että tuskin valtakunnanvainoajakaan kehtaa viedä eteenpäin Taposen naurettavia rikosilmoituksia.]

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Jari Taposella on ehkä jokin psyykkinen häiriö.

 

Tai sitten hän on vain ******** itsepäinen äärisuvakki.

 

Jari Taponen kiistää edelleen katujengien olemassolon Suomessa! Saara Huhtasaari pöyristynyt!

 

 

 

Tällä kertaa Taposen älytön linja oli liikaa jopa suvakkilehdistölle. Äärisuvakki Aamulehti teki seuraavan jutun:

 

Kuvassa linkki Aamulehteen

 

 

Aamulehden jutussa ei sentään uskalleta suoraan kritisoida Taposta, mutta rivien välissä annetaan ymmärtää, ettei hänellä ole kaikki ruuvit tallella.

 

Taponen nimittäin selittää harhaista denialismiaan seuraavasti:

 

Taposen näkemyksen mukaan Suomessa kyse on varsinaisen jengiytymisen sijasta löyhemmistä nuorisoryhmistä, joilla on ”väkivaltaiseen käyttäytymiseen liittyviä henkilökohtaisia ongelmia”. 

 

 

Nyt voidaankin jännittää nähdäänkö Taponen johtamassa seuraavaa elokapina-, matu- tai pridemarssia!

 

 

Luulisi, että tavalliset poliisit ovat jo täysin kyllästyneet Taposeen. Itse asiassa ei olisi ihme, jos Taponen olisi auttanut pistämään syytteeseen kollegoitaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Jari Taponen: Suomessa ei katujengejä, vaan nuorisoryhmillä väkivaltaisuuteen liittyviä henkilökohtaisia ongelmia!

 1. Olla minula äiti ikkävä, Se ja siten mina tuola tuota en muista sanoja kuitenkin halua asianajaja ja jakin.

 2. Eikä ole poliisia. On vain yksilöitä, jotka työskentelevät poliisin organisaatiossa. Poliisi ei ole organisoitunut ryhmä, koska kaikki saavat puuhastella ilman yhtenäistä koordinointia.

 3. Taponenkin on vain systeemin pieni ratas, joka haluaa miellyttää kyrvänimettäjiä. Mitäpä ei mies tekisi urakehityksensä vuoksi.

  1. Taponen siis ehkä nousee reittä pitkin urallaan, nico giansonnan nuolena kun pelotti kondomimafia47 oo1001Tampere10 ensin vittuilevan posti. Sitten kiiitoooos tapola you safe me and family. Mafia otti yhteyttä, nico heti tulkaa studiolle ja saat jaffa oman shownkin, no hyvä liioittelu paskahousulta jonka piti olla kuolematon luulot pois-huumetripin jälkeen niin ei mutta hyvä että poliisi vielä kiimmaammin otti vuosia pikkuhulttiolle, mätäpäälle. Tulee muutenkin kalliiksi juosta noiden hippaamisten perässä.

   1. Nico on Sisilian mafioosojen ******* ******** sekä maltan ****** ***** ritari ja Paavin agentti. Ja seitsemän ***** mies. Vittuvittuvittuvittuvittuvittuvittu ja se vituttaa.

  2. Itse olet sellainen, joksi muita herjaat. Ei sinun kirjoituksesi ole kommentti, vain ilkeämielinen ulostus. Saan nukkua hyvin yöni rauhassa, jos te olette tuollaisia.

   1. hahhahah kylläpäs nauratti kun olen näin hidas. Sinähän vingut minulle. Onhan se kommentti kun sanon, että Taponen haluaa olla iloisesti pyörivä ratas liberaalissa mielivaltakoneistossa.
    Ei Taponen ole ainakaan parempi, kuin joku venäläinen sotilas pommitetussa ukrainalaiskodissa hopealusikoita keräämässä. Taponen ei välitä, miten paljon suomalaiset kokevat väkivältaa ja vääryyttä erilaisten yhteiskuntaa rapauttavien parasiittien toimesta. Nuku hyvin ja syö puurolautanen tyhjäksi aamulla.

 4. Ei ole mitään ”hyviä poliiseja”. Jokainen poliisi on vihollinen kansan vihollinen ja maanpetturi, joka joko vainoaa ja tuhoaa sinut tai katsovat vierestä ja ovat hiljaa kun heidän kaverinsa vainoavat ja tuhoavat sinut.

  1. Ei normaaleilla ihmisillä ole tollasia ongelmia kuin sulla Marco. Mitäs olet tollanen perseilijä ja häirikkö. Ei ihme että olet saanut poliisit kimppuusi.

 5. Taponen on seinähullu ********* ja voi nostaa aivan vapaasti syytteen minua vastaan olemattoman kunniansa loukkaamisesta.

 6. Taponen edustaa nykyään koko poliisi voimia. ne poliisit on potkittu pois ketkä vielä ymmärsivät mikä on poliisin homma. pedofiilien suojelijoita,oma aivotoiminta nolla.Kolehmainen poliisi johtaja ….hahahahaahahah mikä äijä!!

 7. Monet suomalaiset naiset vihaavat lapsia, perheitä ja miehiä. He tekevät kaikkensa murhatakseen valkoiset suomalaiset lapset ja perheet. Suomalaiset naiset eivät ole ainoastaan satanisteja, vaan ääri-ääri-satanisteja.

 8. Aamulehti-linkki on Uuteen Suomeen, mutta se on kyllä totta että Aamulehti on äärisuvakki ja varsinkin äärifeministinen lehti, joka on luonut jopa oman sukupuolineutraalin kielensäkin.

 9. Pääministeri Sanna Marinin hallituksen takia varmasti suurella osalla Suomen kansasta on ”henkilökohtaisia ongelmia”, mutts he eivät ”jengiydy”. Se tosin olisi kyllä suotavaakin tässä alistuvaisten ja ”lehmän hermoisten” vässyköiden maassa. Tosin silloin Taponen puhuisi ”äääärrrioikeistosta” ja terroristeista, joiden ”keltaliivit” vain todistaisivat ”liivijengistä”, joka silkkaa on huliganismia lietsoen vihaa yhteiskuntaa vastaan ja jolla EI olisi MITÄÄN tekemistä ”henkilökohtaisten ongelmien kanssa!
  Eli tällaiset ovat lainalaisuudet nykysuomessa. Ei lueta lakia vaan politiikkaa ym. niitä henkilökohtaisia vinoumia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*