Marco de Wit 4 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on julkaissut maailman kattavimman aikajanan juutalaisen Mossad-agentin, Jeffrey Epsteinin pedorinkioperaatiosta.

 

Laiton Lehti on myös ainoa media, joka on uskaltanut kertoa Epsteinin jälkien ehkä johtavan Suomeen ja Tampereelle.

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Epstein oli myös globalisti, joka uskoi transhumanismiin. Ei siis ihme, että hän oli Bill Gatesin hyvä kaveri.

 

 

He myös lentelivät yhdessä Epsteinin Lolita Express-lentokoneella. Jostain kumman syystä tämä ei näytä valtamediaa kiinnostavan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

22 thoughts on “Luoko Bill Gates epidemioita? Toteuttaa Jeffrey Epsteinin suunnitelmaa?

 1. Gates on valvonnan ulottumattomissa. Tavikselle kyllä riittää kyttääjiä ja käskijöitä. Missä on vapaus?

   1. Sitä vähän ajattelinkin…

    Mutta toisaalta. Mehän voimme vaikuttaa oman toimintamme kautta niin että se iskee niden tulonlähteisiin. Bill kun odottaa saavansa 20-kertaisen tuoton jokaisesta investoinnistaan. Tuollainen korttialo tuhoutuu todella helposti kun se on rakennettu kuplaan.

    Helpointa on muuttaa omaa ostokäytttäytymistä. Etsitään kaikki Nestle-, Marsh-, P&G-, Kellogs-, … ja muut tuotteet jotka lihottavat noita ja jätetään ostamatta. Ei käydä S-ryhmän kaupoissa jotka antavat 5% suoraan liikevaihdostaan noille niinkuin ei tankata ABC-asemillakaan. Hyvin nopeasti, jo kolmessa kuukaudessa, ne huomaavat että rahahanat hyytyvät. Menot eivät samalla tavalla.

    Ja kun lakataan tukemasta ulkomaalaisia firmoja jotka ovat niiden käsikassaroita, niin työpaikkoja tulee Suomeen lisää ja valtion verokirstukin saa lisää tuloveroja. Näitä ovat mm. If, Telia, Skanska, Nordea, Danske, NCC, Rusta, Yara, Biltema, Claes Ohlsson, Ikea , KAHA… Kun ne lähtevät pois tuottamattomasta maasta niin niiden kauppapaikkoihin saadaan suomalaiset yrittäjät.

    1. Siis onko S-ryhmä noiden omistuksessa? S-ryhmä väittää että asiakasomistajat omistavat. Sehän on entistä maalaisliittolaista osuustoimintaa alunperin.

     Prisman logo muodostuu kolmesta kolmiosta. Se on kuulemma vapaamuurareiden symboli tuo pyramidikolmio.

     Katsokaapa rakennustyömaita, eikös siellä ole joka firman logossa kolmio jossakin muodossa?

     Rakennusala, kuntien kaavoitusmonopoli, pankit, eivätkös nuo juuri pidä keskiluokan asuntovelkavankeudessa?

     1. Kyllä! Me kaikki olemme salaliitossa sinua vastaan. Rakennusliikkeet, juutalaiset, uimavalvojat, lintubongarit.. Sinä olet ainoa ulkopuolinen, mutta harmi kun nyt me paljastuimme.

    2. Jep.. Billiä varmaan tuo raha kinnostaakin, kun pari kertaa lahjoittanut yli puolet hyväntekeväisyyteen. Boikotoi ihmeessä. Suomen ABC-asemien boikotti kaataa Microsoftin kolmessa kuukaudessa heittämällä.

     1. Mutta sanottiin Ylellä 95 että lahjoitti puolet ja hyötyi jonkin verran. Emmuista sen tarkemmin miksi kai jotain että omantapaisille eli vähä kuin itsehensäkin sijoitus. Ja en tie että olis toista kertoo ruvennut sijottamahan. Suottaapi olla kateellisten panettelua ettei oikeasti pistänyt rahhoo pois, mutta viisaana uskon että pani ja nimenomaan viisaana siksi että uskon paneneeen hyvään kohteeseen ei mihinkään turhaan afrikkaan sotke haitallisesti rahhoo.

     2. Nyt jäit nalkkiin. Sinäkö olet tarkistanut sen Billin rahojen menneen sinne minne se sanoi lahjoittaneensa? Oletko tilintarkastaja? Ja täysillä uskot noita huijareita. Billin ja noiden muiden globalistien puheet ovat kuin Jumalan Sanaa sinun kaltaisille foliohatuille.

      Uskosi on sangen valikoivaa laatua. Et tarvitse todisteita, Billin puheet ovat aina 100 % totta sinulle. Kaikki valheet menevät sinulle suoraan kurkusta alas ilman nielemistä.

 2. Foliohattuutta taas parhaimmillaan. Nuo uskomattoman taivatavasti photoshopatut kuvat kyllä vakuuttivat lopullisesti. Noinhan sen on pakko olla ja kaiken takana liskoihmiset. Hyvä Marco!

  1. Olet töissä niillä, jotka ovat mielestäsi ”foliohattuja”!
   Ja kun sana: Foliohattu on sinulle lapulle kirjoitettu malliksi. Rahantuloa EI voi mikään estää!!!
   Kaikkein herkullisinta kuitenkin on se, että kun viimeinkin tajuat ”foliohattujen” olleen oikeassa. Silloin on jo ”työnantajien” lopputili eli ase ohimollasi!

 3. Gates erosi eukostaan juuri pedoyhteyksien takia, tai oikeasti se meni niin, että muija otti loparit. Kukaan ei halua elää samassa taloudessa mulkkupään kanssa.

  1. Onko sinulla sitten vaimo, vai onko koskaan ollutkaan, joka haluaisi asua ”aimo miehen” kanssa samassa taloudessa. Mikä teitä kiehtoo pedofiliassa.

   1. Mielenkiintoista muuten, kun oikea nimetön ja jussiboy suuttuvat, jos globalisteja arvioi kriittisesti. Pelkäävätkö, että aletaan vastustaa globalistien agendoja?;

    1. Minä suutu teidän valheentäyteisestä hourailusta. Minulle riittää todistaa kuinka lapsellisia ja suoraan sanoen jälkeenjääneitä kommentteja te koettatte saada ihmiset uskomaan. Pahinta olisi, että lisää tasoisianne liittyy seurakuntaanne ja sitä tässä koetetaan estää. Ja tottakai pitää hauskaa kustannuksellanne.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*