Marco de Wit 5 kesäkuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Suomessa (ja maailmassa?) Laiton Lehti perustaa sosiaalisen analyysinsä toisaalta praxeologialle ja toisaalta evoluutiopsykologialle. Jälkimmäinen on puhtaassa muodossaan kuitenkin lähes kaikkialla kielletty. Tämän vuoksi yliopistoissa ei saa enää tutkia kuin vesitettyä evoluutiopsykologiaa.

 

Niinpä Laiton Lehti on suositellut tohtori Edward Duttonin evoluutiopsykologisia tutkimuksia. Hän ei enää saa yliopistossa opettaa, mutta onneksi Amazon ei ole vielä kieltänyt hänen kirjojaan samalla tavalla kuin professori Kevin MacDonaldin evoluutiopsykologiset kirjat. Tosin sekin on varmasti vain ajan kysymys, vaikka Dutton käyttääkin videoillaan tietystä ryhmästä koodisanaa ruotsalaiset.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

Ikävä kyllä Dutton ei osaa suomea, joten on pakko tyytyä vesittäjä Markus Rantalan selostukseen. No, on se sentään tyhjää parempi.

 

Mielenkiintoista nähdä milloin feministit vaativat Rantalallekin potkuja ja tuomiota vihapuheesta.

 

 

Puheenaihe: Kuinka paljon ihmisen käyttäytymistä ohjaa perimä ja kuinka paljon ympäristö? Miten hormonit vaikuttavat parinvalintaan ja onko kaikessa lopulta kyse vain seksistä ja lisääntymisestä? Studiossa vieraana evoluutiopsykologian dosentti Markus J. Rantala.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Evoluutiopsykologian dosentti Markus Rantala: Hormonit ja parinvalinta

 1. Kuinka paljon hormoneihin vaikuttavat kemikaalit, myrkyt ja radioaktiivinen säteily ja ionisaatio? Varmaan e-pillereihin on laitettu jotain kemikaalia, joka aiheuttaa muutoksia naisten mielialaan ja sen, että alkavat himoita samaa sukupuolta. Varmaan globalistien hallitsema elintarvikejalostusteollisuus laittaa ruokasotkuihinsa ”jarrua” sotkeakseen miesten normaalin hormonitoiminnaan.

  Puhumattakaan amerikkalaisesten kommunistien (Marx oli tiettyä porukkaa) viihdetehtaasta syöttämästä ravinneköyhästä valmiiksi pureksitusta englanninkielisestä paskasta. Kukaan täysillä käyvä ei ole katsonut tv-ohjelmia ja muuta viihdepaskaa moneen vuoteen enää.

  1. E-pillerit ovat niin voimakkaita huumeita että ne saavat elimistönkin toimimaan virheellisesti. Siksi ne myös vääristävät parinvalintaa niin että kun pillerit on lopetettu ja lapset tehty niin sitten viimeisen imetyksen jälkeen nainen huomaa ”hitto minkä idiootin kanssa minä olen naimisissa”. Ja edessä on avioero.

   Tähän pohjaa myös vanha kansan sanonta pareille joilla ooli ongelmia ”Tehkää lapsi”. Kyse ei ole siitä että se lapsi jotenkin sitoisi perheen paremmin yhteen vaan siitä että naisen hormonitaso olisi normaalimmalla tasolla sen pari vuotta. Ja sinä aikana olisi aikaa korjata parisuhdetta. Naiset kun luonnostaan ovat narsistisia.

   Mutta siitä olin yllättynyt että tupakanpoltto vaikuttaa noinkin voimakkaasti naisiin. Olen kyllä istänyt merkille miten nuoret ja hoikatkin naiset ovat ”tasapaksuja lautoja”. Ja ilmeisen suuri merkitys on tupakan poltolla. Nykynaisista kun suurin osa polttaa.

   1. E-pillerit pitää kieltää ja teollisesti tuotettu mössö, jota einekseksi kutsutaan. Kolajuomat myös, koska ne on keksitty USAssa.

  2. Buckettia näyttelevä ämmäkin ihmettelee miten teidän Ylellä on vielä aikojait sitte lopettanut sarja ja vuosia ollut ja Ylen sanoista huolimatta näytti sillon vielä kerran. Tv on paskaa. Sitä samaa paskaa eri väreissä ja löysyysasteissa. Uudet sarjat harvat vain vanhojen formaattiin kopsuja ja Amerikan meiningissä sovittua paskaa jota Suomessakin harrastaa formaattikakaroina.

 2. Dutton on kirjoittanut mainion kirjan ’The Finnuit’ jossa tuodaan esille ruotsinkielisen nomenklaturan vaikutus Suomessa, Duttonilla on muutenkin paljon hyödyllistä….MUTTA

  JOLLY HERETICS joutaa samaan historian roskakoriin kuin kaikki muutkin maksetut näyttelijät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*